hepsi wolksvagen / Volkswagen Yeni Golf - Erel Otomotiv - VW Yetkili Bayi

Hepsi Wolksvagen

hepsi wolksvagen

Modeller ve Fiyatlar

Volkswagen Modelleri

Tüm Modeller

Çok az markanın model yelpazesinde bu kadar çok otomotiv efsanesi bulunur. Dünyaya 5 kapılı hatchback kavramını kazandıran Golf, yaklaşık yarım asırdır aynı tasarım prensiplerine sadık kalınarak geliştirilmeye devam eden Polo ve modern Volkswagen dönemini başlatan, prestijli sedan denince akla ilk gelen model olan Passat SUV modellerin de katılımı ile zenginleşen, eşsiz model yelpazemizi keşfedin ve Volkswagen Dünyasına ilk adımı atın.

İnceleyin

SUV Modelleri

SUV Ailesi

Volkswagen’in, sayısız Dakar şampiyonluğu ve bir Boeing Jumbo Jet çekerek elde ettiği dünya rekoru bulunan ilk gerçek SUV’si Touareg’in, asfalt ve off-road üzerindeki yaklaşık 20 yıllık deneyimi, artık pek çok modelin altyapısına destek oluyor. Hem şehir içi hem de hafif arazi şartları için ideal sürüş özelliklerine T-Roc, Tiguan ve Tiguan Allspace, birbirinden şık tasarımlarıyla seçim yapmanızı biraz zorlaştırabilir. Neyse ki hepsinin ortak yanı; Volkswagen’in SUV Ailesinin üstünlükleri.

Keşfedin

Araç Oluşturucu

Araç Oluşturucu

Hayalinizdeki Volkswagen'i ihtiyacınız olan özellikleri ekleyerek zevkinize göre oluşturmak ister misiniz? Araç Oluşturucu ile istediğiniz modeli, birçok motor, renk, koltuk, jant ve opsiyonel ekipman seçeneği arasından seçim yaparak birkaç adımda konfigüre edebilirsiniz. Oluşturduğunuz aracın detaylı fiyat bilgilerini konfigürasyon özetinde inceleyebilir ve isterseniz "° İnceleyin" butonuna tıklayarak, oluşturduğunuz aracı Galeri bölümünde farklı açılardan görüntüleyebilirsiniz. Konfigüre ettiğiniz araç ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz, "Volkswagen Kod Alın" butonuna tıklayarak aracınızın kodunu alarak, Volkswagen Yetkili Satıcılarında bilgi almak için kullanabilirsiniz.

Araç Oluşturun

Geri

1 / 7

€ ,-

kmOtomatik01/Benzin kW ( PS)

Autohaus Hamberger GmbHGünther Hamberger • DE Stetten am kalten Markt+ Başka araçlar

1 / 6

€ ,-

kmOtomatik10/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,BE Roeselare

€ ,-

kmOtomatik06/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,DE Thessaloniki , Greece

€ ,-

kmOtomatik10/Benzin kW ( PS)

AN AutomobileBaskin • DE Dormagen

€ ,-

kmOtomatik09/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,NL NS Maasbree

€ ,-

kmOtomatik12/Benzin kW ( PS)

Der AutomarktAnton Schwannberger • DE Deggendorf

€ ,-

kmOtomatik09/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,DE Brensbach

€ ,-

kmOtomatik03/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,DE Langenhagen

€ ,-

km- Şanzıman04/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,DE Viernheim

€ ,-

kmOtomatik09/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,AT Faistenau

€ ,-

kmOtomatik06/Benzin kW ( PS)

Bleeker AutomotiveNL BL HAALDEREN

€ ,-

kmOtomatik05/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,AT Naarn im Machlande

€ ,-

kmOtomatik11/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,NL Stein

Almanya’nın dünyaya açılan markası Volkswagen, ülkemizin her şehrinde, trafiğinde bolca kullanılıyor, çok tercih ediliyor. Volkswagen araç yelpazesinde Passat, Golf, Jetta, Polo, Tiguan, T-Cross, Taigo, T-Roc, Touareg gibi birçok model bulunuyor her biri yoğun ilgi görüyor. Alman Otomotiv markası dünya devleri arasında yer alıyor, gelişmiş teknoloji ürünü olan modelleriyle farklı tarzlara hitap ediyor. Avek Otomotiv Volkswagen İstanbul bayi olarak markaya ait tüm modelleri satışa sunuyor, kullanıcıların Alman teknolojisini yakından keşfetmesini sağlıyoruz. Şirketimiz, Volkswagen yetkili servis hizmetlerini yıl boyunca kesintisiz sürdürüyor, otomobillerinizin tüm bakımlarını profesyonel, kurumsal çerçevede gerçekleştiriyoruz. Volkswagen yetkili servis İstanbul ekibimiz, periyodik bakım, arıza – onarım, muayene öncesi genel kontrol, uzun yol öncesi bakım, orijinal yedek parça değişimi, temini gibi sayısız hizmet veriyor.

 

Hızlı ve Çözüm Odaklı Volkswagen Servis Desteği

Avek Otomotiv Volkswagen Yetkili Servis İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası kapsamında faaliyet gösteriyor, şehrin her köşesinden kullanıcıların talebine destek veriyor. Araçlarınızı aldığınız günkü gibi gelişmiş performansla kullanmayı istiyorsanız eğer yetkili servisin kurumsal desteğinden düzenli yararlanmalısınız. Uzman kadromuz, araçların teknik bakımlarını gerçekleştirirken olasılıkları göz önünde bulunduruyor, sürücülere güvenilir yolculuklar sunuyor. Volkswagen yetkili bayi olarak gerek satışlarda gerekse teknik bakım, onarım olsun her alanda kullanıcılara şeffaf bilgi aktarıyor, kurumsallıktan ödün vermiyor. Hizmetlerimizin hepsi sürücülerin yaşamını kolaylaştırmak, araç performanslarını iyileştirmek, araçların maddi değerini korumak üzerine tasarlanmıştır. İşte Avek Otomotiv Volkswagen servis hizmetlerimiz;

Volkswagen yol yardım
Her araç kullanıcısı mutlaka yolda kalma deneyimini tadıyor. Ekibimiz bu tür durumları acil durumlarda sürücülerin imdadına hızla koşarak çözüm geliştiriyor. Beklenmedik anlarda yaşanılan bu tür hallerde bir telefonla bize ulaşabilir araç yol yardım hizmetimizden faydalanabilirsiniz. 

Volkswagen oto servis hizmeti
Bakım, onarım, kontrol vb. tüm işlemlerde aracınızı servise getirmelisiniz. Servise gelecek vaktiniz yoksa, fırsat yaratamıyorsanız ekibimiz bunu sizin için çözüyor. Servisimizle iletişime geçen kullanıcılarımızın araç arıza tespiti çok kısa sürede yapılıyor ve gerekli tamir çalışmaları veya parça değişim işlemleri başlıyor. Volkswagen oto servis randevu için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Volkswagen özel servis ağıyla sizleri her zaman memnun etmeye devam edecek.

Periyodik bakım & onarım 
Muayene, uzun yol ya da satış öncesi aracınızı analiz ettirmek, rutin kontrollerini sağlamak, onarım desteği almak, orijinal yedek parça değişimini yaptırmak gibi çeşitli hizmetler sunan servisimiz, kurumsal çizgide, şeffaf iletişimle memnun edici deneyimler yaşatıyor. Periyodik bakım aralıklarına göre planlanan kaliteli hizmet için Avek’i tercih edin.

Yeni araç alım satım
Volkswagen araç alırken tüm modelleri servisimizde inceleyebilir, satış uzmanlarımızdan bilgi alabilir, fiyat – performans incelemesi yapabilir ve güvenilir şekilde satın alabilirsiniz. Volkswagen yetkili bayi olarak tüm süreçte yanınızdayız.

 

Volkswagen Yetkili Bayi Randevu

İstanbul Volkswagen yetkili servis diğer Volkswagen satış bayileri gibi randevu usulü ile çalışarak sürücülerin zaman kaybetmesini önlüyor. Herhangi bir Avek Otomotiv Volkswagen servisi ile iletişime geçerek size en uygun tarihi belirleyebilir, aracınızı komplike bir bakımdan geçirebilirsiniz. Servisimiz aracınızla ilgilenirken iyi vakit geçirmenizi sağlar, konforun ve memnuniyetin esas olduğu bekleme deneyimi yaşatır. 
 

İstanbul Avrupa Yakası Volkswagen Yetkili Servisi

Tekstilkent Şube:

 

Çanakkale Volkswagen Yetkili Servisi

Çanakkale Şube:

 

İzmir

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.