ray sigorta diş paketi / Ray Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Fiyatları - Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Sigorta Şirketleri

Ray Sigorta Diş Paketi

ray sigorta diş paketi

G&#;neş Sigorta

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Güneşim Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sayesinde ödemeleriniz de tam, sağlığınız da!

Güneşim Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile SGK anlaşmalı hastanelerde ihtiyacınız olan yüksek kalitedeki sağlık hizmetlerinden gönül rahatlığıyla fark ücreti ödemeden faydalanabilirsiniz. Üstelik başvurunuz sırasında poliçeniz de anında elinizde!

Bunun yanında sizlere, sağlık sigortalarındaki yaygın uygulamaların aksine 2 yıl gibi kısa bir sürede yenileme garantisi sunuyoruz.

Detaylı bilgiye Güneş Sigorta acentelerinden ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı bir yaşam sürmeniz dileğiyle…

Güvence Kapsamı

Yatarak Tedavi Teminatları

  • Cerrahi ve dahili yatışlar
  • Yoğun bakım
  • Kemoterapi, radyoterapi, diyaliz
  • Küçük müdahale giderleri
  • Özellikli tıbbi malzeme (poliçede belirtilen yıllık limit)
  • Suni uzuv (poliçede belirtilen yıllık limit)
  • Standart tek kişilik özel oda, yemek ve bir adet refakatçi
    giderleri
  • Ambulans

Güneşim Tamamlayıcı Sağlık Sigortası için özel anlaşma yapılan tüm sağlık kurumlarında limitsiz ve % geçerlidir.

Ayakta Tedavi Teminatları

  • Doktor muayene
  • Tanı amaçlı incelemeler
  • Tahlil ve röntgen
  • Fizik tedavi

Güneşim Tamamlayıcı Sağlık Sigortası için özel anlaşma yapılan tüm sağlık kurumlarında yılda 10 vaka ile sınırlı olup %’ü karşılanmaktadır.

Ayakta tedavi teminatında bulunan 10 defa doktor muayenesine bağlı olarak uygulanacak tetkikler (tahlil, röntgen, ileri tanı yöntemleri, fizik tedavi) yine aynı muayene limiti içinden karşılanacaktır.

Diş Paketi

Diş röntgeni, diş taşı temizliği ve diş hekimi muayenesi işlemlerini içeren Diş Paketi hizmetinden, şirketimizin belirlediği anlaşmalı sağlık kurumlarında yılda bir defa ücretsiz yararlanılabilir.

Aile İndirimi

Ailenize sizin kadar değer veriyor, poliçede 2 veya daha fazla sigortalı olması durumunda %10 indirim uyguluyoruz.

Önemli Notlar

  • Acil durumlar da dâhil olmak üzere anlaşmasız kurumlarda yapılacak tedavilere ilişkin giderler teminat kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • İlaç ve aşı giderleri poliçe teminat kapsamı dışındadır.
  • Sosyal Güvenlik Kurumu’nca karşılanmayan sağlık hizmetleri teminat kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Bazı hastalıklarda 30 gün bekleme süresi uygulanır.
  • Poliçe başlangıç tarihinden önceye dayanan rahatsızlıklar ödenmeyecektir.

Diş Sigortası Nedir, Sigorta Paketlerine Eklenebilir mi?

Işıl ışıl parlayan dişler ve sağlıklı bir gülümseme için diş bakım ve tedavileri oldukça önemli. Ancak sağlık sigortalarının büyük bir kısmı; doğum, göz ve diş gibi bazı istisna kategorileri kapsam dışında bırakır. Diş tedavilerini sigortalatmak isteyenlerin sayısı bir hayli fazla olduğu için sigorta şirketleri, diş sigortası adı verilen özel bir teminat türü sunar. "Özel ve tamamlayıcı sağlık sigortası göz muayenesini karşılar mı?" öğrenmek için içeriğimizi okuyabilirsin. 

Diş Sigortası Nedir?

Diş sigortası, sağlık sigortaları arasında yer alan tamamlayıcı ve özel sağlık sigortalarına eklenebilen bir teminattır. Teminat eklendiğinde bazı tedaviler, teminat dahilinde yer alır. Böylece sigortalı, teminatlar kapsamında ücret ödemeden veya düşük bir ücret ile tedavi olabilir.

Sizin için sağlık sigortalarının karşıladığı ve karşılamadığı diş tedavileri ile diş sigortası hakkında bilmeniz gerekenleri derledik. İlk olarak tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında yer alan hususları inceleyelim.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Diş Tedavisini Karşılıyor mu?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kapsamında yer alan kişiler, SGK ile anlaşmalı özel hastanelerde tedavi olduklarında fark ücreti öder. Tamamlayıcı sağlık sigortası ise fark ücretini karşılayan sigorta türü olarak kişilerin karşısına çıkar. Tedavi masraflarını karşılayan tamamlayıcı sağlık sigortası, genel olarak diş ile ilgili işlemleri teminat kapsamında sunmaz. Bu nedenle de özel sağlık kuruluşlarında yapılan diş tedavileri, sigortalı tarafından karşılanmalıdır. Ancak dileyen sigortalılar, diş tedavisi işlemlerini ek teminat satın alarak kapsam dahilinde tutabilir. 

Kısaca TSS olarak anılan tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamı genişletmek isteyenler, diş sigortasına başvuru yapabilir. Sigorta şirketleri, diş sigortasının kapsamını farklılaştırabilecekleri için yapılan tüm işlemler teminat kapsamında yer almayabilir. Bu nedenle de işlemler yapılmadan önce sigorta şirketi ile iletişime geçilmesi gerekir. 

Diş sağlığı sigortası şirketlere ve poliçe kapsamlarına göre değişebilmektedir. Bu nedenle en güncel ve doğru bilgiyi almak için TSS teklifi alarak diş tedavi teminatının detaylarını öğrenebilirsin.

Tamamlayıcı sağlık sigortası diş tedavisi kapsamları aşağıdaki gibidir;

Sigorta ŞirketiDiş Tedavi Teminatı
Allianz SigortaDiş hekim muayenesi, diş taşı temizliği ve tek diş röntgen filmi 
Anadolu SigortaDiş hekimi muayenesi, teşhis ve tedavi planlaması, peripikial / panaromik röntgen, diş taşı temizliği, dolgu, diş çekimi (20'lik diş hariç), fisur örtülmesi, vitalite kontrolü, oral hijyen eğitimi
Axa SigortaDiş hekimi muayenesi, diş taşı temizliği, tek diş röntgeni
Doğa Sigorta Dolgu sökümü, dolgu veya kanal tedavisi, yerel flour uygulaması, diş taşı temizliği, düşmüş kuron ve köprü simantasyonu, okluzal aşındırmalar, uzman diş hekimi muayenesi, diş röntgen filmi, lokal anestezi, oral hijyen eğitimi, teşhis ve tedavi planlaması, vitalite kontrolü, okluzyon düzeltilmesi, bite-wing radyografi
Ray SigortaDolgu sökümü, diş taşı temizliği, konsültasyon, oral hijyen eğitimi, uzman diş hekimi muayenesi ve tek diş için dolgu
Sompo SigortaDiş hekim muayenesi, diş taşı temizliği, diş röntgen filmi
Nippon Sigorta

Diş hekim muayenesi, diş taşı temizliği, diş röntgen filmi

Özel Sağlık Sigortası Diş Tedavisini Karşılıyor mu?

Özel sağlık sigortası(ÖSS), hastane gibi anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında yapılan işlemleri teminat limitleri kapsamında karşılayan sağlık sigortası türüdür. Teminatlar yatarak ve ayakta tedavi olmak üzere ikiye ayrılır. Kaza nedeniyle dişlerde meydana gelen hasarlar, yatarak tedavi teminatı kapsamında değerlendirilir. Kaza nedenli hasarlarda dişlere yönelik tıbbi ve cerrahi işlemler, standart olarak özel sağlık sigortasının kapsamında yer alır. Ancak sıkça rastlanmasa bile bazı sigorta şirketleri bu gibi durumları da kapsam dışında tutabilir. 

ÖSS de tıpkı TSS gibi ek teminat ile diş sigortası alınabilir. Ek teminat olarak diş tedavisi ve diş bakımı gibi konular eklenmişse anlaşmalı sağlık kuruluşlarında, sigortalı kişiler işlem yaptırabilir.

Özel sağlık sigortasında diş kapsamı, limitlere ve hangi işlemlerin karşılanacağına göre değişir. Bazı şirketlerde diş teminatı için belirli bir ücret limiti verilir ve o sınır içerisinde istenilen diş tedavisi uygulanabilir. Bazı poliçelerde ise limitlerden bağımsız diş temizliği monash.pw tedavinin kendisi adetlerle kapsam altında olur. Diş sigortası olarak ÖSS'ye eklenen geniş kapsamlı paketler de vardır. Bu açıdan teklif alarak diş sigortası hakkında bilgi alabilir, ihtiyacına en uygun olanı seçebilirsin.

Özel Sağlık Sigortası İmplant Karşılıyor mu?

Özel sağlık sigortası diş implantı karşılama konusu poliçe kapsamına göre değişmektedir. Poliçede diş tedavisi için belirli bir ücret limiti varsa implant tedavisi limitler dahilinde karşılanabilir. Tedavinin limitleri aşan kısmını sigortalının kendisi öder. 

Diş Sigortası Teminatları Nelerdir?

Sigorta şirketlerinin sundukları diş sigortası teminatları, büyük değişiklik gösterebilir. Bu nedenle de poliçe imzalanmadan önce mutlaka teminatlar ve detayları incelenmelidir. Diş sigortası teminatlarında yer alan hususlar şöyle sıralanır: 

  • Tedavi ve tanı amaçlı diş muayenesi
  • Diş röntgeni
  • Diş taşı temizliği
  • Diş beyazlatma işlemleri

Yaygın olarak görülmese de bazı şirketlerin paketlerine dahil ettikleri hususlar ise şöyle sıralanıyor: 

  • Konsültasyon (Birden fazla diş hekiminin tanı için inceleme yapması)
  • Dolgu
  • Dolgu sökümü

Diş teli gibi uzun süreli tedaviler ise diş sigortalarında büyük oranda yer almaz. Buna ek olarak bazı sigorta türlerinde, işlemlerin sayısı kısıtlanabilir. Örneğin birden fazla dolgu veya dolgu sökümü gerçekleştirilmesi, teminat kapsamı dışında yer alabilir.

Diş Sigortası Teminatları Nasıl Eklenir?

Diş sigortası teminatları, ÖSS ve TSS’ye sigorta başlangıcında eklenebilir. Ancak sağlık sigortası yaptırılan şirketin, diş sigortası teminatlarına sahip olması gerekir. Aksi takdirde bu işlem gerçekleştirilemez. 

Diş sigortasına sahip şirketleri öğrenebilmek için tek tek arama yapman ve aynı zamanda da sunulan ÖSS veya TSS seçeneğinin kendine uygun olup olmadığına bakman gerekir. Örneğin anlaşmak istediğin şirketin diş sigortası teminatlarında limitler dilediğin seviyede olsa bile ÖSS teminatlarını yetersiz bulabilirsin. Bu durumda da başka bir şirkete göz atman gerekebilir.

Diş sigortasına sahip sigorta şirketlerinin tamamını öğrenebilmek için monash.pw aracılığı ile ÖSS veya TSS teklifi alıp karşına çıkan farklı seçenekleri değerlendirebilir ve dilediğin poliçeyi tercih edebilirsin.

Sağlık Sigortası

SMALL

Sağlığınızı güvence altına almak lüks değildir…
Poliçeye giriş yaşı 0 ile 64 arasında olan ve geniş ürün yelpazesine sahip sağlık ürünlerimizden birine sahip olarak, Siz de sağlığınızı ömür boyu teminat altına alabilirsiniz.
Sadece yatarak tedavi teminatlarını içeren SMALL ürünümüzün amaçlarından en önemlisi, gelecekte karşılaşabileceğiniz ciddi sağlık problemlerinin finanse edemeyeceğiniz mali yıkımlara dönüşmesini engellemektir!
Hayat bu! Öngöremediğiniz sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.
SMALL ürünümüz, hastanede yatarak tedaviyi gerektiren durumlarda kullanılacak teminatlar düşünülerek hazırlandı.
Sayısı ’e varan anlaşmalı kurumlarda güvence altındasınız.

Kimler yaptırmalı?
Sağlığını düşünen herkes bu sigortadan faydalanabilir.

Sigortanın Kapsamı Nelerdir?
Ray C sadece limitsiz Yatarak Tedavi Teminatlarını içermektedir.

MEDIUM

Sağlığını ciddiye alanlara
Limitsiz olarak sunulan yatarak tedavi teminatlarının yanı sıra limitli ayakta tedavi teminatlarını da içeriyor. "Check-up", "Mammografi ve "PSA" gibi bir rahatsızlığınız olmadan, üstelik tazminat/ prim oranınızı etkilemeden kullanabileceğiniz teminatları içeren ve poliçede yer alan yurtdışı teminatı limit ve ödeme oranı dahilinde yurtdışında da kullanabileceğiniz MEDIUM ürünüyle, sayısı ’e varan anlaşmalı kurumlarda güvence altındasınız.

Poliçeye giriş yaşı 0 ile 64 arasında olan ve geniş ürün yelpazesine sahip sağlık ürünlerimizden birine sahip olarak, SİZ de sağlığınızı ömür boyu teminat altına alabilirsiniz.

Kimler yaptırmalı?
Sağlığını düşünen herkes bu sigortadan faydalanabilir.

Sigortanın Kapsamı Nelerdir?
MEDIUM  planları  limitsiz yatarak tedavi teminatları ve limitli ayakta tedavi teminatlarını içermektedir.

LARGE

Siz yalnızca SAĞLIĞINIZI düşünün
Sağlığınız ile ilgili yaşamınız boyunca "Keşke" dememek  için Ray Sigorta Güvencesindeyim  demenin Rahatlığını, Huzurunu ve Lüksünü Yaşayın !
Poliçeye giriş yaşı 0 ile 64 arasında olan ve geniş ürün yelpazesine sahip sağlık ürünlerimizden birine sahip olarak, SİZ de sağlığınızı ömür boyu teminat altına alabilirsiniz.
Ray Sigorta’nın en geniş kapsamlı ürünü! Limitsiz teminatların  "Check-up", "Mammografi" ve "PSA" gibi herhangi bir rahatsızlığınız olmadan, üstelik tazminat / prim oranınızı etkilemeden kullanabileceğiniz teminatları içeren ve poliçede yer alan yurtdışı teminatı limit ve ödeme oranı dahilinde yurtdışında da kullanabileceğiniz LARGE planlarıyla, sayısı ’e varan anlaşmalı kurumlarda güvence altındasınız.

Kimler yaptırmalı?
Sağlığını düşünen herkes bu sigortadan faydalanabilir.

Sigortanın Kapsamı Nelerdir?
Large planları  limitsiz yatarak tedavi teminatları ve limitsiz ayakta tedavi teminatlarını içermektedir.

Tamamlayan Sağlık Sigortası

Sağlığınız tam olsun!
Ray Sigorta’nın yeni sigorta paketi “Tamamlayan Sigorta” ile Ray Sigorta’nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında ürün kapsamında olan işlemlerde fark ödemeden dilediğiniz hizmeti alın, fark ödemeden farkı yaşayın.

Ray Sigorta’nın her ihtiyaca özel olarak hazırlanan Tamamlayan Sigorta Poliçesi; emeklilerin, çalışanların, ev hanımlarının, çocukların, öğrencilerin ve kurumsal firmaların sigorta ihtiyaçlarını karşılıyor, Ray Sigorta güvencesine alıyor.

Mediray

Ray Sigorta, yeni ürünü MEDIRAY ile Ray Sigorta güvencesi ve MEDIRAY anlaşmalı sağlık kuruluşları hizmet kalitesini bir arada sigortalıların hizmetine sunuyor.

İhtiyaca uygun olarak 3 ayrı grupta hazırlanan MEDIRAY Özel Sağlık Sigortasıyla; her bütçeye uygun prim tutarı ile MEDIRAY’lı kişilerin yaşadıkları ilde bulunan MEDIRAY anlaşmalı sağlık kuruluşlarında avantajlı hizmet alması sağlanıyor.

Ray C Extra

Türkiye’de İkamet İzni almak İsteyen Yabancı Uyruklu Kişiler Ray Sigorta Sağlık Sigortası Güvencesinde
Ray C Extra  yabancı uyruklu sigortalıların poliçe süresi içinde hastalanmaları ve/veya kaza sonucu yaralanmaları halinde, tedavileri için gerekli masrafları “Türk Ticaret Kanunu” hükümleri, “Sağlık Sigortası Genel Şartları” ve “Özel Şartlar” çerçevesinde poliçede yazılı limit ve oranlar dahilinde temin eder. Bir tedavinin teminat kapsamında olması için sözleşme süresi içerisinde uygulanmış olması ve tedavi ile ilgili tazminat talebinin yine sözleşme süresi içerisinde şirkete ulaştırılmış olması esastır.

Bu ürün tarih ve 9 sayılı İkamet İzni Talepleri’nde Yaptırılacak Özel Sağlık Sigortalarına İlişkin Genelge'de belirlenen asgari teminat yapısını kapsamaktadır. 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır