adana silopi uçak / Adana - Şırnak Uçak Bileti Fiyatları | AEROBILET

Adana Silopi Uçak

adana silopi uçak

Adana - Şırnak uçak bileti

Şırnak Havalimanından Şehir Merkezine Ulaşım

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım hakkında bilmeniz gerekenler

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı

Şırnak şehir merkezine 68, Cizre ilçe merkezine ise yaklaşık 13 kilometre mesafede bulunan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı, İstanbul havalimanları ve Ankara’ya direkt seferler düzenlenen bir havalimanı olarak hizmet veriyor. Havalimanından şehir merkezi ve çevredeki destinasyonlara ulaşım içinse kullanılabilecek üç seçenek bulunuyor.

Aerobilet transfer hizmetleri

Aerobilet, tüm seyahatlerinizde olduğu gibi Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’na yaptığınız uçuşların ardından da yine sizi transfer hizmetleriyle karşılıyor. Dilerseniz siz de Aerobilet transfer hizmetleri sayfasından rezervasyonunuzu yapabilir, belirlenen transfer bölgelerine ya da yine Aerobilet üzerinden oluşturduğunuz otel rezervasyonlarınız karşılığında otelinize kadar bu araçlarla gidebilirsiniz. Bireysel transfer ücretleri hakkında bilgiler transfer sayfasından alabilir ya da Aerobilet destek hattından transfer yetkililerine de bağlanabilirsiniz. Ayrıca, farklı transfer bölgeleri için talep oluşturabilirsiniz.

Havaş

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda bulunan Havaş hizmet noktasından güzergahları öğrenerek Şırnak, Cizre ya da Silopi istikametine giden Havaş otobüslerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Taksi

Şehir merkezi ya da gitmek istediğiniz diğer tüm destinasyonlar için Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı yolcu çıkışında taksiye de binebilirsiniz. Taksiyle havalimanından Şırnak şehir merkezi bir saat 40 dakika sürüyor. Bununla birlikte yine taksiyle Cizre’ye 13 dakikada, Silopi’ye ise bir saat 7 dakikada varılabiliyor. Bu sürelere göre siz de dilerseniz taksi seçeneğini değerlendirerek gitmek istediğiniz destinasyona doğrudan ulaşabilirsiniz.

Şırnak Uçak Bileti

Şırnak Uçak Bileti

En Uygun Fiyatlarla Şırnak'a Uçun

Köklü bir tarihi geçmişe sahip Şırnak ilinin tarihi Evliya Çelebinin “Seyahatname” adlı eserine göre Nuh tufanı öncesine kadar dayanır. Nuh’un gemisinin Cudi dağının tepesinde bulunduğu rivayet edilir. Şırnak’ın en önemli tarihi yerleri arasında Abdurrahman Ağa Kasrı, Cizre Ulu Camii, Kırmızı Medrese, Abdaliye Camii ve Medresesi, Cizre Kalesi, Hamidiye Kışlası, Deşt ve Cezire’ü İbni Ömer Köprüsü, Finik Ören Yeri ve Kalesi, Bazebde Ören Yeri, Nuh Peygamber Türbesi, Kasrik Ören Yeri ilk sıralardadır. Şırnak mutfağı bölgeni coğrafyasından ötürü et ve dağdan elde edilen otları içerir. Şırnak’ın en bilinen tatları arasında kadge difse, gulul, şımşıpe, Cizre aşı, suryaz, beytüşşebap çorbası, çımşıpe, fıreydin, mahmılatık, bırınzer, meyre, hekeheşandi, kipe, serbidev, kutlık bulunur. Tarih ve kültür şehri Şırnak’a sık sık düzenlenen uçuşlarla, hem de çok uygun bilet fiyatları ile ulaşmak mümkün. AnadoluJet gibi şirketler düzenledikleri kampanya ve promosyonlarla bölgeye çok uygun fiyatlarla uçak bileti hizmeti sunuyor. Şırnak–İstanbul uçuşu yaklaşık 2 saat 20 dakika sürmekte. Şehre neredeyse Türkiye’nin her ilinden uçuş var ve Ankara ve İstanbul’dan aktarmasız uçuşlar yapılmakta. Eğer şehre gitme planları yapıyorsanız, promosyonlu biletler için zamanı iyi değerlendirmelisiniz.

Yüz Ölçümü

Yüz Ölçümü
1, km2

Nüfus

Nüfus

Şırnak Hakkında Genel Bilgiler

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin yüksek dağlarla çevrili bir sınır şehri olan Şırnak, doğasıyla ünlü. Tarihi Nuh Tufanı’na kadar uzanan bu şehir; Hakkari, Siirt, Van, Mardin, Irak ve Suriye ile komşu bir konumda yer alıyor. Hz. Nuh’un gemisinin Cudi Dağı eteklerine oturduğuna inanılıyor. Bu sebeple burası, “Şehr-i Nuh” olarak da anılıyor. Mezopotamya, Anadolu ve İran’da kurulmuş birçok medeniyete ev sahipliği yapan bu topraklar, tarihe tanıklık etmiş birçok kültür mirasını da barındırıyor.

Şırnak aynı zamanda coğrafi yapısı ve iklimiyle farklı turizm alanlarına hitap ediyor. Burası, yayla turizmi, trekking, yaban kampı gibi birçok aktivite için elverişli olan doğası ile gezginler ve kampseverler için en bilindik rotalardan biri. Cudi Dağları’nın 2 km üzerinde bulunan dört adet doruk noktası da gezginler, kampçılar ve farklılık arayan birçok turist için keyifli bir rota.

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

yılından bu yana sivil hava trafiğine açık olan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı, Cizre-İdil karayolu üzerinde bulunuyor. Cizre’ye 9 km, merkeze ise 54 km uzaklıkta bulunan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda, yalnızca yurt içi uçuşlar gerçekleştiriliyor. Çevre şehirlerden de yolcu trafiği alan havalimanından şehrin birçok noktasına ulaşım seçeneği mevcut.

Taksi

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan şehir merkezine ve şehrin belli noktalarına ulaşım sağlamak için taksi alternatifini kullanabilirsiniz. Havalimanının çıkış kapısından rahatlıkla bulabileceğiniz ticari taksilerle konforlu bir şekilde istediğiniz yere ulaşmanız mümkün.

Minibüs & Servis Araçları

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan şehir merkezine yolculuk yapmak için kullanabileceğiniz ekonomik ulaşım alternatifi olarak minibüs ve servis araçlarını da tercih edebilirsiniz. Uçak saatlerine göre sabah ve akşam düzenlenen seferlerle şehrin merkezi noktalarına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Araç Kiralama

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan özel bir ulaşım sağlamak istiyorsanız araç kiralama hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Havalimanı çatısı altında bulunan araç kiralama ofislerinde dilediğiniz araç segmentinden size en uygun olan aracı seçerek, şehrin her yerine veya çevre kentlere konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz.

Satış Ofisi

Şırnak Satış Şefliği

Şırnak - Adana uçak bileti

Adana Havalimanından Şehir Merkezine Ulaşım

Adana Şakirpaşa Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım hakkında bilmeniz gerekenler

Adana Şakirpaşa Havalimanı

Çukurova bölgesi sınırları içerisinde bulunan Adana Şakirpaşa Havalimanı, pek çok yurt içi ve yurt dışı destinasyonlardan yapılan uçuşlara ev sahipliği yapıyor. Adana şehir merkezine yaklaşık 5 dakika mesafede olan Adana Şakirpaşa Havalimanı’na ulaşım ise çok fazla mesafe bulunmadığı için oldukça kolay. Kısa sürede şehir içi lokasyonlardan havalimanına gidebilir, uçuşunuza rahatlıkla yetişebilirsiniz.

Aerobilet transfer hizmetleri

Aerobilet transfer hizmetleri Adana’da da yolcuları yalnız bırakmıyor. Dilerseniz Aerobilet transfer araçlarıyla Adana’da otelinizden kolaylıkla Adana Şakirpaşa Havalimanı'na gidebilir, seyahatinizi en konforlu ve güvenilir şekilde gerçekleşfunduszeue.infoer bölgeleri ve ücretlendirmeler hakkında bilgi için Aerobilet transfer sayfasını ziyaret edebilir, diğer sorularınız için Aerobilet destek hattından transfer yetkilileriyle görüşebilirsiniz.

Otobüs

Aerobilet üzerinden en ucuz uçak bileti seçeneklerini değerlendirerek, en avantajlı şekilde seyahatini gerçekleştiren yolcular için en hesaplı şehir içi ulaşım araçları olan halk otobüsleri de havalimanı çıkışında hizmet veriyor olacak. Dilerseniz Kentkart ile şehir içi tüm toplu taşıma araçlarını olduğu gibi halk otobüslerini de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Adana Şakirpaşa Havalimanı çıkışında ve numaralı otobüsleri kullanarak Balcalı ve Seyhan Uygulama Hastanesi istikametlerindeki destinasyonlara ulaşım sağlayabilirsiniz.

Havaş

Havaş otobüsleri, dilerseniz sizleri Osmaniye ve Mersin istikametine götürebiliyor. Osmaniye’de Osmaniye Cumhuriyet Meydanı’na kadar yolcu taşıyan Havaş otobüsleri, Mersin’e gitmek isteyen yolculardan Türk Hava Yolları ve Pegasus Hava Yolları yolcularını kabul ediyor.

Taksi

En hızlı ve en kolay ulaşım araçlarından biri olan taksiyle Adana Şakirpaşa Havalimanı’ndan 5 dakika içerisinde şehir merkezinde olmanız mümkün. Dilerseniz havalimanından taksiye binerek şehir içi pek çok destinasyona en kısa sürede varabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası