ev hediyesi ne alsam / Yeni Ev Hediyesi Cam Masa Saati - Hediyemen.com

Ev Hediyesi Ne Alsam

ev hediyesi ne alsam

Ev Hediyesi Fikirleri Nelerdir?

Yeni eve taşınanlara, yeni ev alanlara ya da yeni evlenenlere ilk ziyarete gidildiğinde ev hediyesi almak hem onlarca yıldır süregelen bir adet hem de çok güzel bir jesttir. Peki yeni ev hediyesi ne alınır? Genellikle tercih edilen hediyelerin işlevsel olmasına ve ev sahiplerinin ihtiyacı olan bir ürün olmasına öncelik verilir. Buradaki amaç ev hediyesinin evdeki boşluktan birini doldurup, tamamlayıcı nitelikte olup kullanışlı olmasıdır. Ev hediyesi önerilerinde en çok tercih edilenlerin başında mutfak ve dekorasyon ürünleri gelmektedir. Mutfak için fincan takımları gibi porselen takımlar, çay ya da kahve makineleri gibi elektronik eşyalar veya mutfak gereçleri gibi alternatifler risksiz bir ev hediyesi seçimi olabilir. Evdeki duvarların olmazsa olmazlarından, her zevke ve tarza uygun bulunabilecek tablo, saat ve çerçeveler de en çok alınan ev hediyeleri arasındadır. Duvarlar kadar zeminin doldurulması ve  dekorasyonun tamamlanmasını sağlayacak bir kilim, her salonda yer verilebilecek  şık bir vazo ya da biblolar da yeni ev için güzel bir aksesuar olabilir. Bir evde her zaman ihtiyaç duyulacak banyo ve tekstil ürünleri de ideal ev hediyeleri arasındadır. Ev hediyesi ne alabilirim sorusunu; kendi kendinize sorabileceğiniz gibi sizden önce ev ziyaretine gitmiş birine de yönlendirebilir ya da direkt olarak ev sahibine ev hediyesi ne alsam diye sorabilirsiniz. Ama bu seçenekleri değerlendirmeden önce dilerseniz sizin için hazırladığımız ev hediyesi fikirleri yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Kişiye Özel Ev Hediyeleri Nelerdir?

Klasik ev hediyelerinden farklı orjinal hediye arayışı içindeyseniz kişiye özel ev hediyeleri de ev sahiplerini memnun etmeye yetecektir. Bir ihtiyaca cevap vermekten çok kişinin zevkine hitap eden, hediyeyi anlamlı kılacak kişiye özel ev hediyesi seçilirken, ev sahibiyle yakınlık dereceniz önemli bir noktadır. Burada hediye alacağınız kişinin nelerden hoşlanıp hoşlanmayacağını bilmek size en güzel ev hediyesi konusunda fikir verecektir. Özelleştirebileceğiniz bu hediyelerden en çok tercih edilenler arasında;

  • Kupa

  • Magnet

  • Anahtarlık

  • Ayna

  • Dekoratif pano

  • Saat

  • Takvim ve fotoğraf çerçeveleri bulunmaktadır. 

Kişiye özel seçeceğiniz hediye için ev hediyesi alacağınız kişiyle aranızdaki yakınlık ve bu yakınlığın anlamı, aynı zamanda hediyenizin de anlamı olacaktır. 

Arkadaşa Ev Hediyesi Ne Alınır?

Hayatta kötüyü de iyiyi de paylaştığımız arkadaşa ev hediyesi olarak hoş sohbetlerinize eşlik edecek kahveler için şık fincan takımları tercih edilebilir, arkadaşlığınıza bir kırk yıl daha hatır ekleyebilirsiniz. Battaniye veya nevresim takımlarıyla evine bir renk katabilir, salonu için şık bir aksesuar alabilir, ona özel yaptıracağınız bir anahtarlık ya da magnetle de arkadaşınıza ev hediyesi alarak memnun edebilirsiniz.

Yeni Evli Çifte Ev Hediyesi Ne Alınır?

Yeni evli çiftler için evin anlamı, bir başlangıçtır. Ev onlar için dört duvardan daha fazlasıdır. Her şeyi paylaşacakları, güzel anılar biriktirecekleri bir alandır. Yeni evli çiftlere ev hediyesi olarak şık tablolar, biblolar, heykeller gibi dekorasyon ürünleri, mutfak gereçleri ya da ev tekstil ürünleri düşünülebilir. bunların dışında evde ihtiyaç duydukları herhangi bir ürün de onlar için en iyi ev hediyesi olabilir. Alacağınız hediyelerin onların tarzına ve evlerine uygun olmasına dikkat etmelisiniz. 

Sevgiliye Ev Hediyesi Ne Alınır?

Sevgiliye hediye seçerken, beğeneceği bir şey olması için her zaman iki kere düşünme gereği duyarız. Ama konu sevgiliye ev hediyesi ise akla gelebilecek birçok şey ev hediyesi olarak alınabilir. Salonu, mutfağı, yatak odası hatta evin kapısı için bile ev hediyesi düşünülebilir. Ama bunların yanında sevgiliye ev hediyesi seçimlerimlerinde tekdüze düşünmeyerek, orjinal ev hediyesi bulmak da herkesin ilk düşündüğü şeylerdendir dersem itiraz eden olmayacaktır muhtemelen. İster romantik anlar için ister dekorasyon için şık mumluklar, siz olmasanız da gözünün değdiği yerde olun diye fotoğraflarınız için çerçeveler, biblolar, tablolar, her an yanında taşıyacağı anahtarlık, magnet, kupa gibi hediyeleri özelleştirerek sevgilinize aldığınız ev hediyesini anlamlı kılabilirsiniz. 

Anneye Ev Hediyesi Ne Alınır?

Bizim için dünyanın en huzurlu yeri kuşkusuz annemizin olduğu yerdir. Bize bu kadar rahat hissettiren, dokunduğu her yeri ve her şeyi güzelleştiren annelere ev hediyesi olarak, onlara hitap eden ev aksesuarları akla ilk gelenler arasındadır. Mutfağıyla vakit geçirmeyi seven anneler için mutfak gereçleri ve aksesuarları, keyif saatlerinde içeçekleri kahve için kahve makinesi ya da fincan takımları, anılarını ölümsüzleştirmesine yarayacak fotoğraf çerçeveleri onları mutlu etmeye yetecektir. Evde ne kadar olursa olsun her zaman yenisine ihtiyaç duyacağından nevresim takımları da anneler için hayır diyemeyecekleri ev hediyelerindendir. Annenize özel bir magnet ya da anahtarlık da, ne alırsanız alın mutlu olmalarına yetecek annelerimiz için güzel bir ev hediyesi olabilir.

Öğretmene Ev Hediyesi Ne Alınır?

Öğretmene ev hediyesi olarak sade ve şık ev aksesuarlar seçerek, onların evinde küçük dokunuşlar yaratabilirsiniz. Gelecek yolumuza ışık tutan öğretmenlerimize bir lamba ya da mumluk onlar için anlamlı bir ev hediyesi olabilir. Yorgunluk kahvesini sizin alacağınız fincan ya da kupayla içmesi sizi de en az onun kadar mutlu edecektir. Öğretmene ev hediyesi önerilerinden biri de  küçük ama anlamlı bir ev hediyesi de olabilir. İsmine özel kalem, anahtarlık, magnet, masaüstü dekorları bunun için yeterli olacaktır.

Dini Ev Hediyeleri Nelerdir?

Kimi insanlar için ev onların mabeti gibidir. Maneviyatını besleyecek, eve bu ruhu yansıtacak dini temalı ev hediyeleri de başka bir alternatif olabilir. Hemen hemen herkese ya da kendinize alabileceğiniz bu dini temalı hediyelere örnek olarak dini temalı biblo, tablo, duvar süsleri ya da magnet verilebilir.

Şehir Temalı Ev Hediyesi Fikirleri Nelerdir?

Sevdiği şehirden ya da memleketinden farklı bir yerde yaşayanlar için şehir temalı ev hediyeleri en güzel hediyelerden biridir. Evinde şehir temalı tablolar, duvar süsleri ya da magnetler hediye alacağınız kişiye o şehri anımsatmaya yetebilir.

Futbol Temalı Ev Hediyesi Fikirleri Nelerdir?

Orjinal ev hediyesi fikirlerinde hediye alacağımız kişinin ilgi ve zevk alanlarını bilmek, ona göre hediyenizi belirlemek sizi doğru hediyeye götürebilir. Buna örnek olarak erkek arkadaşınıza, babanıza ya da cinsiyet farketmeksizin futbol seven yakınlarınıza tuttuğu takımlara özel magnet, tablo, anahtarlık ya da kupa ev hediyesi seçimi olabilir. 

Hangi Süs Eşyaları Ev Hediyeliği için Uygundur?

Evleri düz olmaktan çıkarıp renk katan ve canlandıran ev aksesuarları olmazsa olmazlardandr. En sade tarzı benimseyenlerin bile ihtiyaç duyduğu bu ürünler her zevke ve tarza uygun seçenekleriyle karşımıza çıkmaktadır. Evin salonuna, mutfağına, yatak odasına, banyosuna, balkonuna ya da bahçesine kısacası evin her köşesine yakıştırabileceğiniz süs eşyaları yaşam alanınızı renklendirecek, orada geçirdiğiniz anları daha keyifli hale getirecektir. Balkon ya da bahçeler için rengarenk saksılar, duvar süsleri, rüzgar çanları; kapı için hoşgeldin süsü; salon için tablo, biblo, mumluk ve heykeller; mutfak için magnetler; banyo için tütsülükler, buhurdanlıklar; evdeki zemini dolduracak halılar; keyif yapmayı sevdiğimiz koltuklar için yastıklar ev hediyeliği için uygun süs eşyalarına örnek olabilir.

Ev Hediyeleri Nasıl Paketlenmelidir?

Ev hediyenizi seçtikten sonra da ev hediyeleri nasıl olmalı sorusu aklınızda belirebilir. Ev hediyenize uygun paket seçmeniz çok önemli. Hediyenin boyutuna göre paket ya da kutu tercih edebilirsiniz. Hediye paketinizi ister kendi zevkinize uygun ister ev sahibinin zevkine uygun seçin dikkat çekici olmasına özen gösterin. Paketlemede her rengi kullanabileceğiniz gibi paketinizin, hediyenizle uyumlu olmasına özen gösterin. hazır paketler kadar sizin de kendiniz hazırlayacağınız paketlerde, renk seçiminin yanında ekstra olarak notlar yazabilir ya da daha da göze çarpması için süsler kullanabilirsiniz.

İhtiyacınız Olan Ev Hediyesi Seçenekleri Trendyol’da!

Ev hediyesi yeni ev alanlara, evini değiştirenlere ve yeni evlenenlere ilk misafirlikte alınır. Ev hediyesi fikirlerinde mutfak eşyalarından dekorasyon ürünlerine, fincan takımlarından kahve makinelerine, nevresim takımlarından abajura, banyo aksesuarlarından havlulara kadar pek çok ürünü çeşidini bulabilirsiniz. Yeni ev hediyesi seçerken sevdiklerinizin zevkini ve ihtiyacını göz önünde bulundurabilirsiniz. Kullanışlı ev hediyesi olarak çay makinesi, kahve makinesi, tencere setleri, yağdanlık, blender seti, rondo, mutfak hazırlık setleri, servis seti, elektrikli cezve, fincan takımı, kupa takımı, bardak, yemek tabağı, perde ve dekoratif ürünler seçebilirsiniz. Bunları şık paketlerinde takdim ederek hediyenizi anlamlı ve unutulmaz kılabilirsiniz.

Hediye Seçiminde Zorlananlara Ev Hediyesi Fikirleri

Ev hediyesi ne alınır önerilerinde sofra & mutfak eşyaları, ev dekorasyon ürünleri, hediyelik banyo ürünleri, bardak seti, borcam seti, kadeh takımı, kahve fincanı, dekoratif amaçlı eşyalar, tablolar, aydınlatma gereçleri, vazo, çiçek, yatak odası takımları, havlu setleri, paspas ve kutu oyunları öne çıkar. Trendyol’daki bu ev hediyesi önerilerini inceleyerek uygun ürünü bulabilirsiniz. Ev görme hediyesi sevdiklerinizin ihtiyacına yönelik tercih edilebilir. Mutfak eşyasına ihtiyacı varsa blender seti, tencere seti, bardak takımları, tabak takımları alabilirsiniz. Yaşam alanlarının vazgeçilmezi televizyonlar daelektronik ev hediyesi olarak satın alınabilir. Trendyol’daki HD görüntü kalitesine sahip cihazları inceleyerek uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Beğenilen Yeni Gelin Ev Hediyesi Çeşitleri

Arkadaşınız, akrabanız ya da kız kardeşiniz yeni evlendiyse ilk ziyaretinizde yanınızda yeni geline ev hediyesi götürebilirsiniz. Seçim yaparken temel eşyalar dışında çiçek buketleri, sanat eserleri, tablolar, biblo eşyalar, ayna, duvar saati, abajur, masa lambası ve duvar süsleri gibi dekoratif ev hediyesi tercih edebilirsiniz. Evin her alanında kullanılan bu ürünler, yeni evlilere ev hediyesi seçimlerinde öne çıkar. Teknolojik ev hediyesi çay ve kahve makinelerini, robot süpürgeleri, blender setini, müzik sistemlerini, televizyonları, projeksiyon ürünlerini, küçük ev aletlerini kapsar. Siz de yeni evlenenlerin evine eli boş gitmek istemezseniz Trendyol’daki banyo aksesuarlarını, teknolojik aletleri, çiçek buketlerini, halı ve kilimleri, perdeleri, aydınlatma gereçlerini inceleyerek hediyenizi seçebilirsiniz.

Dikkat Çekici Lüks Ev Hediyesi Ürünleri

Yüksek bütçelere hitap eden lüks ev hediyesiürünleri özel kutularda hediye edilebilir. Farklı ürün gruplarına sahip lüks hediyeler arasında İran işlemeli mücevher kutusu öne çıkar. El işlemeli bu ürün arkadaşa ev hediyesi olarak tercih edilebilir. Lüks hediye çeşitlerinde içerisinde şal, kolye ve Kuran-ı Kerim bulunan ahşap kutular dikkat çeker. Günlük hayatta rahatlıkla kullanılan hediyeleri sevdikleriniz için satın alabilirsiniz. Dekoratif amaçlı kullanılan şamdan ve mumluklarda hediye edilebilir. Trendyol’daki ev hediyesi eşyalarını inceleyerek bir evde olması gereken ürünleri öğrenebilirsiniz. Nevresim takımları, bardak ve kadeh takımı, yemek tabakları, ayna, duvar saati hediyeleri önerileriyle ev ziyaretlerinde ne almanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Yeni Evlenene Ev Hediyesi Neler Alınabilir?

Pek çok kişi yeni evlenen tanıdıklarına giderken “ev hediyesi neler alınabilir” sorusunu sorar. Hediyeler yakınlık derecesine ve ihtiyaca göre değişiklik gösterebilir. Yeni evlenen bir arkadaşınıza gidecekseniz ev hediyesi mutfak eşyası olarak kahve fincanı, yemek takımı, kahve makinesi satın alabilirsiniz. Ev hediyesi duvar saati de güzel bir seçim olabilir. Ev hediyesi biblo görmedim duymadım, şelale tütsülük, ayçiçekli kız, aile, masa, kaktüs tasarımlarıyla güzel bir hediye seçimi olabilir.

Yeni Ev Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Yakın çevrenizde yeni eve taşıyan birileri varsa ve ilk defa evine ziyarete gidecekseniz, “ev hediyesi olarak ne alınır” sorusunu sormanız kaçınılmazdır. Ev hediyesi tablo, biblo, çatal bıçak seti, masa örtüsü, sunum tepsisi, bardak takımı, Kuran Seti, yemek takımı, çaydanlık, tencere seti, elektrikli cezve, seccade takımı gibi ürünleri tercih edebilirsiniz. Ev hediyesi aksesuar poster, oda kokusu, buhurdanlık, kandil, ayna, magnet, duvar örtüsü, dekoratif palmiye, çerçeve, duvar sticker, pampas, kitap kutu, anahtar askısı, masa lambası, saksı seti, dekoratif yapraklar satın alabilirsiniz.

Yeni Ev Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Erkeğe ev hediyesi almak istiyorsanız küçük ev aletleri, aydınlatma ürünleri, nevresim takımı, sanat eseri, bahçe süsü, ip askılı cam fanus, doğal taş kutusu, çiçeklik, biblo, mum ve oda kokusu seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Ev hediyesi duvar saati de ideal bir seçim olabilir. Erkeğe ilginç ev hediyesi vermek isterseniz de PlayStation, dijital oyun, tıraş makinesi gibi ürünleri tercih edebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır