afyon ankara arası otobüsle kaç saat / Ankara Afyonkarahisar Arası Kaç Km ve Kaç Saat | Yol Tarifi

Afyon Ankara Arası Otobüsle Kaç Saat

afyon ankara arası otobüsle kaç saat

Ankara Afyon Arası Kaç KM

Ankara Afyon arası kaç km; yazımızda öncelikle Ankara ve Afyon şehrimize ait kısa bilgiler mevcut olup ardından, Ankara Afyon arası kaç km?Ankara Afyon arası kaç saat? Ankara Afyon yol tarifi? Ankara Afyon arası ne kadar yakıt gider? Sorularına yanıt vereceğiz.

Ankara ile Afyon İli Hakkında Genel Bilgiler

Ankara ili;

İç Anadolu bölgesinde yer alan Ankara ili, Türkiye’nin en fazla nüfusa sahip birinci şehridir. Ankara ili yüzölçümü yaklaşık 25.632 km2’dir. Ankara ilinin coğrafi konumu ise 39.933333°N 32.866667°E GPS koordinatlarıdır.

Afyon ili;

Ege bölgesinde yer alan Afyon ili, Türkiye’nin en fazla nüfusa sahip altıncı şehridir. Afyon ili yüzölçümü yaklaşık 14,237 km² ’dir. Afyon ilinin coğrafi konumu ise 38°39′06″Kuzey 30°40′12” Doğu GPS koordinatlarıdır.

Ankara Afyon Arası Kaç KM

Ankara Afyon arası mesafe karayolu ile yaklaşık 261 km’dir. Ankara Afyon arası mesafe havayolu ile yaklaşık 239 km’dir.

Ankara Afyon Arası Kaç KM

Ankara Afyon Arası Kaç Saat

Ankara Afyon arası kaç saat; Ankara Afyon arası mesafe karayolu ile yaklaşık 261 kilometre olup ortalama hızı 90km/saat olan bir araçla yaklaşık 3 saat sürmektedir. Ankara Afyon arası mesafe otobüs ile yaklaşık 4 saat  sürmektedir. Ankara Afyon arası mesafe havayolu (uçak) ile yaklaşık 239 kilometre olup havayoluyla yaklaşık 49 dakika sürmektedir.

Özel araç ile;

3 saat Otobüs ile;

4saat

Uçak ile;

49 dakika

Ankara Afyon Arası Ne Kadar Yakıt Gider

Ankara Afyon arası mesafe karayolu ile yaklaşık 933 kilometre olup;

Dizel bir araç bu mesafede yaklaşık 15 litre (100 km de 5,5 litre dizel yakıt yakan araç için hesaplanmıştır)

Benzinli bir araç ise yaklaşık 21 litre(100 km de 8 litre benzin yakıt yakan araç için hesaplanmıştır) yakıt tüketir.

Ankara Afyon Arası Kaç KM ve Yol Tarifi

Ankara Afyon arası yol tarifi için tıklayınız.

Bulunduğunuz konumdan Ankara’ya yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Ankara’a yol güzergahı oluşturabilirsiniz. 

Bulunduğunuz konumdan Afyon’a yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Afyon’a yol güzergahı oluşturabilirsiniz. 

Ülkemizdeki tüm şehirlerin; Arası kaç km, arası kaç saat sürer, yol tarifi, ilçeleri-mahalleleri, posta kodu, plaka kodu, alan kodu vb. tüm bilgilere www.sehirsorgula.com sitemizden ulaşabilirsiniz.

Afyonkarahisar Ankara Arası Mesafe Kaç Km, Yol Kaç Saat Sürer

Afyonkarahisar ile Ankara illeri arası karayolu ile mesafe 258 km dir. 258 kilometrelik yol yaklaşık olarak araç ile 3 saat 4 dakika sürmektedir. Yolculuk ederken unutulmaması gereken bir kural da, ticari amaçla yolcu ve yük taşıyan araç sürücülerinin karayolunda 24 saatlik bir süre içinde en fazla 9 saat araç kullanabileceğidir. İlk 5 saat sonunda ise 30 dakika dinlenmek gerekir. Bundan sonraki saatlerde yorgunluk daha da artacağı için sık sık molalar vermekte yarar vardır. Özel araç sürücüleri için bir sınırlama olmamasına karşın, onların da 2-3 saatte bir mola vermesinde yarar vardır. Mola vermek sizi varacağınız noktaya sağ salim kazasız belasız ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Hızlı gitmeniz varacağınız yere sizi saat bazında en fazla 5-10 dakika arası yolculuk sürenizi kısaltabilir, ama unutmayınız ki hızlı gitmez ömrünüzü de kısaltabilir.

Afyonkarahisar'dan Ankara'ya nasıl gidilir öğrenmek, yol güzergah haritasını görmek ve alternatif rotaları da inceleyerek gideceğiniz yolları görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.
Afyonkarahisar Ankara Yol Tarifi Haritası



Yol Tarifi

Ankara Afyonkarahisar arası; araba ya da otobüsle Dumlupınar Blv./D200 ve D260 üzerinden 3 sa. 1 dk. (261 km), yürüyerek Dumlupınar Blv. ve D260 üzerinden 53 sa. (259 km), trenle YHT ve Pamukkale Ekspresi üzerinden 5 sa. 20 dk. ya da YHT ve Eskişehir - Afyon Ekspresi ile 5 sa. 16. dk. sürmektedir. 

Araba Mesafesi261 km
Otobüs Mesafesi257 km
Uçuş Mesafesi1 sa. 10 dk. 
Yaklaşık Mesafe259 km
Araba Süresi3 sa. 1 dk.
Otobüs Süresi3 sa. 21 dk.
Yürüme Mesafesi53 sa.
En Ucuz Bilet100 TL
Otobüs Sefer Sayısı113
Tren Sefer Sayısı2

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

Ankara Afyonkarahisar arası yol güzergahı haritası;



Ankara - Afyonkarahisar arası yolculuk kaç saat?

Ankara - Afyonkarahisar arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama Dumlupınar Blv. üzerinden 3 saat 1 dakika, Dumlupınar Blv./D200 ve D260 üzerinden 3 saattir. 

Ankara - Afyonkarahisar arası otobüs güzergahı ne?

Ankara - Afyonkarahisar arası otobüs güzergahı, Beştepe'de yer alan Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali (AŞTİ) kalkışlı, Dumlupınar Blv. üzerinden Ertuğrul Gazi Mah Yeni Otogar Tesisleri Kümeevler, D:3, 03200'de yer alan Afyonkarahisar Otogarı varışlı olarak ortalama 3 saat 21 dakikadır.

Ankara - Afyonkarahisar arası kaç saat?

Ankara - Afyonkarahisar arası Dumlupınar Blv. üzerinden 3 saat 1 dakika (259 km), Dumlupınar Blv./D200 ve D260 üzerinden 3 saat (261 km) sürmektedir. 

Ankara - Afyonkarahisar arası otobüs firmaları neler?

Ankara - Afyonkarahisar arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: KamilKoç, Ali Osman Ulusoy, Metro, Ağrı Seç, Bizim Iğdır, Iğdır Turizm, Aras, Lüks Karadeniz, Pamukkale, Güney Akdeniz, Isparta Petrol, Alaşehir Sarıkız Turizm, Yeni Barış Turizm, Esadaş, Sahil Seyahat günün hemen her saati  yer alıyor.  

Ankara - Afyonkarahisar arası otobüs fiyatları ne kadar?

Ankara - Afyonkarahisar arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 100 TL, en yüksek 175 TL'dir.  

Ankara - Afyonkarahisar arası hızlı tren ne kadar?

Ankara - Afyonkarahisar arası tren fiyatları YHT ve Pamukkale Ekspresi 107 TL, YHT ve Eskişehir-Afyon Ekspresi 107 TL'dir. 

Ankara - Afyonkarahisar arası tren saatleri ne?

Ankara - Afyonkarahisar arasın tren saatleri ilk sefer 08:35'da başlarken son sefer 15:35'dır. 

Ankara - Afyonkarahisar arası arabayla kaç saat?

Ankara - Afyonkarahisar arası Dumlupınar Blv. üzerinden 3 saat 1 dakika, Dumlupınar Blv./D200 ve D260 üzerinden 3 saat sürmektedir. 

Ankara - Afyonkarahisar arası hızlı tren kaç saat?

Ankara - Afyonkarahisar arası hızlı tren Ankara YHT Garı kalkışlı, Afyon A. Çetinkaya varışlı olarak 5 saat 16 dakika sürmektedir. 

Ankara'dan Afyonkarahisar'a uçak ile gidiliyor mu?

Afyonkarahisar'a uçak ile yolculuk yapmak isteyenler Kütahya'da bulunan Zafer Havalimanı'nı ya da Antalya Havalimanı'nı kullanmak zorundadırlar. Buradan kalkan servis, otobüs ve taksiler ile Afyonkarahisar'a ulaşabilmektedirler.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır