sidra macun fiyatları / Sidra Maximum Power gr Macun (16 SERVİS) U - funduszeue.info

Sidra Macun Fiyatları

sidra macun fiyatları

Sidra Maximum Power Macun gr

Hatay Bitkisel üzerinde satışı yapılan ürünler, bazı durumlar haricinde aynı gün içerisinde size ulaştırılmak üzere hazırlanır ve kargoya teslim edilir. Sonraki aşamada bulunduğunuz ile göre 1 ile 3 iş günü içerisinde size ürünün teslimi gerçekleştirilir. Siparişinizi oluşturmanızın ardından size göndereceğimiz kargo takip numarası ile belirtilen kargo firmasının web adresinden kargo takip kısmından kargonuzun tüm hareketlerini adım adım takip edebilirsiniz. Kargo takip numaranızın size ulaşmaması durumunda   numaralı telefonu arayarak takip numaranızı isteyebilir kargonuzun durumu hakkında bilgi alabilirsiniz.

TL ve üzeri siparişleriniz de ÜCRETSİZ KARGO fırsatından yararlanırsınız.  TL altı siparişleriniz de kargo ücreti olarak, 20 TL artı bir ücret ödersiniz. Kargoların gönderimi gizli paket olarak gerçekleşmektedir. İçeriği ile ilgili kargo firması dahil 3.şahıslar ile asla bilgi paylaşımı yapılmaz. Ambalaj, etiket ve fatura üzerinde cinsel içerikli herhangi bir ifade asla geçmez. Kargo ve Taşıma Hatay Bitkisel’den verdiğiniz siparişlerinizin tümü siz müşterilerimize kargo aracılığı ile gönderilmektedir. Kargo firması siparişinizi teslim ederken dikkat edilmesi gereken birkaç konu vardır.

Kargo paketini nasıl teslim almalıyım?

Kargo firması zamanla yarıştığı için ürünü teslim edip hemen gitmek ister , ancak hassas olan bir konu vardır . Kargo paketinizi teslim almadan kargo formuna imza atılmamalıdır. Kargo tutanağını imzalamadan önce ürününüzün kutusunun taşımadan dolayı hasarlı olup olmadığını lütfen kontrol ediniz. Kutuda herhangi bir nedenle hasar var ise teslimatla ilgili hiç bir belgeyi imzalamadan kargo yetkilisine tutanak tutulması için kutunuzu iade ediniz. Size tarafımızdan yeni ürünleriniz derhal gönderilecektir. Kutusu hasarlı olan ürünlerin teslim alınması durumunda içindeki ürünlerin hasarından veya eksikliğinden Hatay Bitkisel sorumlu değildir.

Teslim edilen pakette deformasyon var mı?

Kargo firmasının getirdiği pakette herhangi bir deformasyon veya içindeki ürünün zarar görebileceğini size düşündüren herhangi bir şüphe var ise kargo formunu imzalamadan kargo görevlisinin yanında paketi açıp içindeki siparişlerinizin fiziksel durumunu kontrol ediniz. Bir sıkıntı görmüyorsanız kargo formunu imzalayınız. Kutu içerisindeki ürünlerin herhangi bir şekilde zarar gördüğünü düşünüyorsanız ürünleri teslim almayıp kargo görevlisinde kargo hasar tutanağı istediğinizi talep ediniz.(Tutanak tutulan ürünleri lütfen teslim almayınız. Hatay Bitkisel’e ürünlerin geri gelmesi gerekmektedir.)Tutanak tutulan ürünlerin değişimi yapılarak tarafınıza yeniden kargolanacaktır.

Arızalı, ezik, kırık veya hasarlı teslimat

Kargo firmasının görevi Hatay Bitkisel’den yaptığınız alışverişi güvenli bir taşımacılık sunarak doğru kişiye güvenle teslim etmektir. Üründe bir hasar var ise kargo şubesine giderek zabıt tutturabilirsiniz. Tuttuğunuz tutanakla beraber ürün bize ulaştıktan sonra değişim işleminiz derhal yapılacaktır.

Sidra Maximum Power gr Macun (16 SERVİS) Unisex Orjinal

Ana SayfaKozmetik & Kişisel BakımKişisel BakımKişisel Bakım ÜrünleriBesin TakviyeleriSidra Maximum Power gr Macun (16 SERVİS) Unisex Orjinal

Orjinal Fabrikadan Doğrudan Hızlı Kargo! Gizli Paket Güvencesi

Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.

,83 TL

23 gün içinde kargoda

İndirimli son 2 ürün

BİTKİSEL REYONUM

Mağaza: BİTKİSEL REYONUM Mağaza Puanı: Yeni MağazaMağazaya Soru Sor

Kapıda Ödeme Seçeneği!

Dilerseniz Kapıda Ödeme seçeneğiyle alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kargo Bedava

Bu ürünün kargosundan ücret alınmayacak.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Özellikleri
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri

Sidra Epimedyumlu Macun 43g

Epimedyumlu Macunu Kimler Kullanabilir

Epimedyumlu macun doğal içeriğe sahip olduğu için kadın olsun erkek olsun sağlıklı tüm bireyler tarafından kullanılabilir. Ereksiyon problemi yaşayan, cinsel arzusunu artırmak isteyen ve uzun soluklu performans sergilemek isteyen kişiler kullanabilir. Fakat kalp, tansiyon ve şeker gibi kronik rahatsızlığı olan kişilerin kullanılması önerilmez. Aynı zamanda hamile kadınların da kullanması tavsiye edilmez.

Ürün İçeriği

Çam balı, ari poleni, keçiboynuzu tozu, Epimedyum ekstraktı,  Ginseng Ekstrati, Ginkgo ekstraktı

Tavsiye Edilen Kullanım Şekli

Epimedyumlu macunu kullanmadan önce iyice karıştırınız. Bir tatlı kaşığı dk öncesinde kullanmanız tavsiye edilmektedir. Bay ve bayanlar tarafından kullanımı uygundur. Çocukların erişebileceği yerlerden uzak tutunuz. Kalp ve tansiyon sorunu olan hastalar bu ürünü kullanmamalıdırlar. 24 saat içinde tek bir defa kullanılmalıdır. Herhangi bir rahatsızlık için ilaç tedavisi gören kişilerin doktorlarına danışarak kullanmaları tavsiye edilir. Herhangi bir yan etkisi göründüğünde doktorunuza başvurunuz.

Müşteri Memnuniyeti

İnternet Sitemiz hem satış esnasında, hem satış sonrasında müşterisinin yanında olmayı temel prensibi olarak belirlemiştir. İnternet sitemizin öncelikli hedefi müşterilerimizin güvenini kazanmak ve aldığı hizmetten memnun kalmasını sağlamaktır

Bilgilendirme

İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil; bitkisel takviye niteliğindedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası