sinop havalimanı seferleri / SİNOP HAVALİMANI

Sinop Havalimanı Seferleri

sinop havalimanı seferleri

Sinop Havalimanı Uçak Bileti Ara

Türkiye’nin en kuzeyindeki yerleşim olan Sinop, coğrafyası ve kıyı şeridiyle Karadeniz’de Ege havası yaşatıyor. Günümüzde koyları, müze haline getirilmiş meşhur cezaevi ve Türkiye’nin en önemli yatırımlarından olan nükleer santral inşaatıyla gündemde olan şehirde bir de havalimanı bulunuyor.

Karadeniz’in en güzel şehirlerinden biri olan Sinop’un havalimanı, şehir merkezine yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Havalimanına özel servis, dolmuş, taksi ve özel araçlarla ulaşım imkanı yer alıyor.

Havalimanı Servisleri

Sinop merkezi ile Havalimanı arasındaki en önemli ve en çok kullanılan ulaşım aracı Türk Hava Yolları’na hizmet veren servisler. Sinop PTT önünden uçuşlardan 90 dakika önce kalkan servisler yaklaşık yirmi dakikada havalimanına ulaşan otobüsler için ödenecek ücret ise birçok alternatife kıyasla daha ekonomik olan otobüsler Sinop Cezaevi ve Sinop Otogarı önünden de geçiyor.

Dolmuş

Sinop’ta yer alternatif ulaşım araçlarından olan dolmuşlarla da havalimanına ulaşmak mümkün. Gece yarısından önceki her saat içerisinde yer alan dolmuşlar havalimanı servislerine göre daha yavaş sayılıyor. Sık sık yolcu almak için dur-kalk yapan minibüslere otogar, Sinop Cezaevi, TOKİ konutları gibi noktalardan binilebiliyor.

Taksi

Şehrin 8 kilometre dışındaki Bostancılı köyü sınırları içerisinde yer alan havalimanı ile şehir arasında taksi ulaşımı da bulunuyor. Taksi ulaşımı için belirlenmiş ücretler olsa da pazarlık hakkınız olduğunu unutmayın. Taksiyle havalimanına ulaşım yaklaşık 15 dakika sürüyor..

Özel Araç

Sinop şehir merkezi Sinop Yarımadası ile onun bir uzantısı olan Boztepe burnu üzerinde yer alıyor. İnce bir kara parçasıyla birbirine bağlı olan bu iki kara üzerinde yer alan şehir merkezinden havalimanına ulaşımda özel araç kullanmak da mümkün. Bunun için önce burun ve yarımadayı birbirine bağlayan Sakarya Caddesi üzerinden Fatih Caddesi’ne çıkmanız gerekiyor. Fatih Caddesi de sizi direkt olarak havalimanına bağlayacak olan Bostancılı Köyü yoluna çıkaracaktır. Havalimanında aracınızı park edebileceğiniz araçlık bir de otopark bulunuyor.

Havalimanı Bilgileri

Sadece iç hat uçuşlarına açık olan Sinop Havalimanı, yıllık yaklaşık 65 bin yolcu ağırlıyor. Buna rağmen çok gelişmiş sosyal alanların yer almadığı havalimanında bir adet kafe ile bir adet restoran bulunuyor. Terminal içerisinde havayolu şirketlerinin ofisleri ile check-in bankoları yer alıyor.

05 Şub Tarihinde Güncellenmiştir.

Sinop Havalimanı (NOP)
Sinop Airport (NOP)



Sinop Havalimanı Ulaşım, Sinop Havalimanı Otobüs, Sinop Havalimanı Taksi, Sinop Havalimanı Havaş Servisi, Sinop Havalimanı Araba Kiralama Şirketleri, Sinop Havalimanı Otopark, Sinop Havalimanı Otopark Ücreti, Sinop Havalimanı'ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir? Sinop Şehir Merkezinden Sinop Havaalanı'na Nasıl Giderim? Sinop Havalimanı Taksi ücreti ne kadar? Sinop Havalimanı'nda Rent A Car var mı? Sinop Havalimanı'nda Otopark ücreti ne kadardır?

Sinop Airport Transportation, Sinop Airport Bus, Sinop Airport Taxi, Sinop Airport Havaş Service, Sinop Airport Car Rental Companies, Sinop Airport Parking, Sinop Airport Parking Fee, How to Get to the City Center from Sinop Airport? How to get from Sinop Airport to Sinop Airport? How much is a taxi to Sinop Airport? Is There A Rent A Car At Sinop Airport? What is the parking fee at Sinop Airport?, How much is the parking fee at Sinop Airport?


Sinop Havalimanı Sinop Şehir Merkezine 8 km mesafededir. Havaalanı Şehrin hemen yanındadır bu nedenle ulaşım imkanları rahattır. Sinop Havalimanına geliş ve gidişlerinizde Havaalanı Otobüsünü, Taksileri kullanabilir, Kendi aracınızla gelirseniz de Havaalanı otoparkından kolayca yararlanabilirsiniz. Bunaların dışında Havalimanında bulunan Oto Kiralam şirketlerinden araç kiralayabilirsiniz. Sinop Havalimanı Ulaşım ve Otopark bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz. İyi YolculuklaR..

Sinop Havaalanı Havaş Otobüsleri :

Sinop Havalimanı'nda Havaş Otobüs Servisleri HİZMET VERMEMEKTEDİR.

Sinop Havalimanı'ından Havaalanı Otobüslerini kullanarak, Şehir Merkezine, Otogara, Sinop Üniversitesine, İskeleye ve Sinop Tarihi Cezaevine rahat bir şekilde gidebilirsiniz. Sinop Havaalanı Otobüslerinin Hareket Saatleri, Güzergahları, Durakları ve Bilet fiyatları gibi ayrıntılı bilgileri Sitemizin OTOBÜS sayfasında bulabilirsiniz.

Sinop Havaalanı Otobüs Sinop Havaalanı Otobüsleri

Sinop Havalimanı Belediye Otobüsü :

Sinop Havalimanında Belediye otobüsleri hizmet vermektedir. Sinop Şehir Merkezine ve Şehir Merkezinden de Sinop Havalimanı'na karşılıklı olarak Otobüsler Hizmet vermektedir.

Sinop Havalimanı Otobüsleri Sinop Havaalanı'na inen ve kalkış yapan her uçak için hizmet vermektedir. Sinop Havaalanı otobüsleri ile Şehrin pek çok yerine kolayca ulaşabilirsiniz. Havalimanı Otobüsleri hakkında ayrıntılı bilgiye Web Sitemizin OTOBÜS sayfasından ulaşabilirsiniz.

Sinop Havaalanı Taksi :

Sinop Havalimanı Taksileri, İç Hatlar Terminali ve Dış Hatlar Terminali yolcu çıkışlarının önünden 24 saat hizmet vermektedir. Sinop Havalimanı'ndan gideceğiniz yere taksi ile ulaşmak istediğinizde yaklaşık km üzerinden taksi şöförlerinden bilgi alabilirsiniz.

Sinop Havalimanı Taksiler Hakkında Ayrıntılı Bilgileri, Taksimetre fiyatlarını, Yaklaşık ücretleri, Telefon Numaralarını Web Sitemizin TAKSİ sayfasından kolayca öğrebilirsiniz.

Sinop Havaalanı Taksi / Sinop Airport Taxi


Sinop Havaalanı Araç Kiralama Şirketleri :

Sinop Havalimanı'na indiğiniz zaman gelen yolcu çıkışlarında Oto Kiralama Şirketlerinini diğer adıyla Rent A Car firmalarının ofislerini görebilirsiniz.

Sinop Havalimanında bulunan Rent A Car şirketlerininden bütçenize ve zevkine uygun araçları kolayca rezervasyon yaptırabilir veya direk kiralayabilrisiniz. Ayrıntılı bilgi Web sayfamızın KİRALIK ARAÇ Sayfasındadır

Sinop Havaalanı Otopark :

Sinop Havalimanı'nda araçlar için otopark alanı mevcut olup uygun fiyatlara otopark seçenekleri bulunmaktadır.

Sinop Havalimanı yolcu otoparkı olukça geniştir. Sinop Havalimanı Otoparkı Açık Otopark orlaak hizmet vermektedir.

Sinop Havalimanı Otopark ücretleri ve iletişim bilgileri için sitemizin OTOPARK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sinop Havaalanı Taksi / Sinop Airport Taxi


" funduszeue.info " olarak Sizlere İyi Yolculuklar Dileriz



Önemli: Buradaki veriler bilgilendirme amaçlı olup değişiklik göstrebilir kesin bilgileri telefonla arayarak ulaşmanız gerekmektedir. WEB SİTEMİZ, Bu Sitede Yayımlanan ve Yanlış veya Eksik Olduğu Ortaya Çıkan Bilgilere Göre Hareket Edilmesi Sonucu Maruz Kalınan Herhangi Bir Kayıp veya Hasara Yönelik Sorumluluk Kabul Etmemektedir.

İçindekiler

Sinop Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

Sinop Havalimanı, şehir merkezine 8 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. yılında sivil hava uçuş trafiğine açılan Sinop Havalimanı, iç hat ve aktarmalı dış hat uçuşların yapıldığı orta ölçekli bir havalimanıdır. Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet ile İstanbul’a karşılıklı olarak düzenli uçuşlar gerçekleşmektedir.

Sinop Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşımlar, Metro Turizm tarafından işletilen yolcu servis otobüsleri, 7/24 çalışan taksiler, özel transfer ve araç kiralama ile yapılmaktadır. Sinop Belediyesi tarafından sağlanan herhangi bir havalimanı otobüs hattı bulunmamaktadır. Ayrıca HAVAŞ servis otobüsleri de Sinop Havalimanı’nda hizmet vermemektedir.

Servis otobüsleri uçak seferlerine göre düzenli olarak hizmet vermekte. Havalimanından şehir merkezine gitmenin en uygun yolu olması nedeniyle yolcular tarafından sıkça tercih edilen bir ulaşım türüdür.

Taksiler ise haftanın 7 günü 24 saat aralıksız ulaşım hizmeti veren bir diğer ulaşım türüdür. Servis otobüsünü beklemeden hızlıca şehir merkezine gitmek için iyi bir tercihtir.

Ayrıca havalimanından şehir merkezine veya çevre yerlere özel araç ile gitmek isterseniz, transfer hizmeti veren firmalardan rezervasyon yaparak ulaşım sorununuzu çözebilirsiniz. Şehirde birkaç gün kalmak ve turistik bir gezi yapmayı planlıyorsanız araç kiralama iyi bir tercih olabilir. Havalimanı terminal binası içerisinde araba kiralayabileceğiniz acente ofisleri de bulunmaktadır.

Havalimanı/Şehir Merkezi Otobüs ile Ulaşım

Sinop Havalimanı’na inen yolcular şehir merkezine olan ulaşımlarını şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsleri ile yapabilirler. Ancak bu otobüsler havalimanı nizamiye çıkışından geçmektedir. Şehir merkezi, Fen Fakültesi ve Cezaevi güzergâhı üzerinde yolcu taşımacılığı yapan otobüsler havalimanı önünden geçmektedir. Havalimanı gelen yolcu salonunun çıkışından nizamiye çıkışına yaklaşık 5 dakikalık bir yürüme sonrası gelebilir ve buradan şehir merkezine giden otobüslere binebilirsiniz.

Havalimanı – Şehir Merkezi Otobüs Güzergâhı:

Havalimanı – Cezaevi – Fen Fakültesi – Şehir Merkezi

Yolculuk yaklaşık 35 dakika sürmektedir. Bilet ücreti kişi başı tek yön tam 3,25 TL, öğrenci 2,25 TL’dir.

Bir diğer ulaşım aracı ise havalimanı yolcu servisleridir. Sinop Havalimanı ile şehir merkezi arası yolcu taşımacılığı Metro Turizm tarafından işletilen yarım otobüsler ile gerçekleşmektedir. Tüm uçak iniş ve kalkış saatlerine göre düzenli olarak ulaşım hizmeti veren otobüsler, şehir merkezine gitmenin en hesaplı yoludur. Havalimanından hareketle şehrin pek çok yerine ulaşım sağlamak mümkündür. Otobüsleri, havalimanı gelen yolcu salonunun çıkışında bulabilirsiniz. Havalimanından şehir merkezine yolculuk, trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak yaklaşık 20 dakika sürüyor. Bilet ücreti 5 TL olup, ücretinizi otobüs içerisinde şoföre nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Sinop Havalimanı Metro Yolcu Servisi

Havalimanı – Şehir Merkezi Servis Güzergâhı:

Havalimanı – Sinop Otogarı – Sinop Tarihi Cezaevi Önü, Şehir Merkezi – Adliye – Metro Turizm Ofisi

Metro Turizm yolcu servis otobüsü havalimanında uçak inişinden yaklaşık 20 dakika sonra tüm yolcularını aldıktan sonra hareket etmektedir.

Havalimanı/Şehir Merkezi Taksi ile Ulaşım

Servis otobüsünü beklemek istemeyen yolcular havalimanı taksilerini kullanabilirler. Haftanın 7 günü 24 saat aralıksız olarak ulaşım hizmeti veren taksiler havalimanından şehir merkezine gitmenin en hızlı yoludur. Fakat otobüsle seyahate kıyasla biraz pahalı bir ulaşım alternatifidir. Havalimanı gelen yolcu salonunun çıkışında yer alan taksiler kilometre üzerinden ücretlendirilmekte. Herhangi bir sabit ücret tarifesine sahip değiller. Bu nedenle henüz taksiye binmeden önce varış yerinizi sürücüye söylemeniz ve kendisinden bir fiyat bilgisi almanızı tavsiye ederiz. Böylece çok fazla taksi ücreti ödemesiyle karşı karşıya kalmazsınız. Havalimanı taksileri taksimetre açılış ücreti 5 TL, kilometre başına ise 3 TL üzerinden ücretlendirilmekte.

Sinop Havalimanı Taksi

Sinop Havalimanı’ndan şehir merkezine mesafe 8 kilometre ve taksi ile 10 dakikada ulaşabilmek mümkün. Havalimanı ile şehir merkezi arası taksi ile ulaşımın ücreti ise TL civarıdır.

Havalimanından Sinop şehir merkezinde farklı bölgelere Taksi ile ulaşımın ücreti aşağıdaki gibidir;

  • Havalimanı – Şehir Meydanı: 30 TL
  • Havalimanı – Sinop Tarihi Cezaevi: 30 TL
  • Havalimanı – Sinop Üniversitesi: 25 TL
  • Havalimanı – Sinop Kalesi: 30 TL
  • Havalimanı – İnceburun: 70 TL
  • Havalimanı – Hamsilos Koyu: 40 TL

Sinop Havalimanı taksileri Güncel ücret tarifeleri ve detaylı bilgi için 55 92 ve 00 57 numaralı telefonu arayabilir veya funduszeue.info web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Havalimanı/Şehir Merkezi Özel Transfer ile Ulaşım

Havalimanından şehir merkezine, otele veya çevre yerleşim yerlerine kapıdan kapıya hizmet veren özel araçlar her zaman tercih edilen bir ulaşım türü olmuştur. Hızlı ve konforlu olmasının yanı sıra sabit ücret tarifesi üzerinden ulaşım hizmeti vermesi yolcuların tercih etmesindeki başlıca neden oluyor.

Kişi sayısı ve bagaj fazlalığı çok olan yolcular için ideal bir ulaşım alternatifi olan özel transfer hizmeti talebe göre farklı araç türleri ile ulaşım hizmeti vermektedir. Sinop Havalimanı’na varışta özel araçla ulaşımınızı sağlayabilmeniz için Avis, Enterprise ve Saygın Oto Araç Kiralama transfer hizmeti vermektedir. Ayrıca havalimanına 15 dakika mesafede bulunan Vira Otel de konukları için transfer hizmeti vermektedir.

Sinop Havalimanı Araç Kiralama

Havalimanı Araç Kiralama Acenteleri

Sinop’a seyahat amacınız şehri ve çevre yerleri gezmek ise bir araç kiralaması yapmak kesinlikle doğru bir tercih olacaktır. Gerze, Sarıkum, Ayancık gibi yerlerde deniz tatili yapmak ve Erfelek Şelalesi gibi doğal yerleri görmek için ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak araba ile kendi konforunuzda ve hızınızda şehirde geçireceğiniz süreyi keyifli hale dönüştürebilirsiniz.

Sinop Havalimanı, yolcuların araç kiralaması yapabilecekleri birkaç acente ofisine sahiptir. Bütçe ve zevklerinize göre aralarından tercih edebileceğiniz farklı araç türlerine sahip Avis, Enterprise ve Hertz gibi tanınmış iki uluslararası tedarikçi bulunmaktadır. Ayrıca Saygın Oto Araç Kiralama adında bir de yerel acente bulunmaktadır.

Web siteleri üzerinden araç ve fiyat kıyaslaması yapabilir ve ardından çevrimiçi rezervasyon yaparak araç kiralamanızı tamamlayabilirsiniz. Çevrimiçi yapılan rezervasyonlar havalimanında yapılan rezervasyonlara göre kısmen daha uygun fiyatlı olmaktadır. Fiyattan tasarruf ederken zamandan da tasarruf edebilir ve havalimanına varışta bekleme yapmadan doğrudan aracınıza gidebilirsiniz.

Sinop Otogardan Havalimanına Nasıl Gidilir?

Sinop otogarından havalimanına doğrudan giden bir servis otobüsü veya belediye toplu taşıma otobüsü bulunmamaktadır. Ancak, şehir içi ulaşım hizmeti veren halk otobüslerine binerek otogardan şehir merkezine gelebilir ve buradan Metro Turizm havalimanı yolcu servisine veya havalimanı yönüne giden halk otobüslerine binerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

İlk olarak Kiraztepe, Otogar, Korucuk ve Sinop şehir merkezi güzergâhı arasında karşılıklı ulaşım hizmeti veren halk otobüsüne binmeli ve otogardan şehir merkezine olan ulaşımınızı sağlamalısınız. Bu ulaşımın ücreti; normal 3,00 TL, öğrenci 2,25 TL.

Şehir merkezine geldikten sonra Fen Fakültesi, Cezaevi ve Havalimanı güzergâhı üzerinde çalışan halk otobüslerine binerek havalimanına ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Bu ulaşımın ücreti ise; normal 3,25 TL, öğrenci 2,25 TL’dir. Ancak bu iki aktarmalı Otogar – Şehir Merkezi – Havalimanı ulaşımı yaklaşık 1 saate yakın sürecektir. Ayrıca havalimanı güzergâhı üzerinde çalışan halk otobüsleri nizamiye önünden geçmektedir. Burada indikten sonra iç hatlar giden yolcu salonuna 5 dakika kadar yürümeniz gerekecektir. Uçak kalkış saatinizi göz önünde bulundurarak yola erkenden çıkmanızı tavsiye ederiz.

Sinop Otogarı

Şehir merkezinden Sinop Havalimanı’na Metro Turizm tarafından işletilen yarım otobüsler doğrudan iç hatlar giden yolcu salonunun önüne kadar servis hizmeti vermektedir. İç hat uçak seferlerine göre ulaşım hizmeti veren otobüsler, şehir merkezinden uçak kalkışına en az 1 saat kala hareket etmektedir. Bu ulaşım türünü tercih eden yolcular yine aynı şekilde otogardan halk otobüsüne binerek şehir merkezine gelmeli ve buradan Metro Turizm’in havalimanı yolcu servislerine dâhil olmalıdır.

Şehir Merkezi – Havalimanı Servis Güzergâhı:

Meydan PTT Önü – Metro Turizm Yazıhanesi Önü – Sinop Havalimanı

Sinop şehir merkezinden havalimanına yolculuk, trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak yaklaşık 20 dakika sürüyor. Bilet ücreti 5 TL olup, ücretinizi otobüs içerisinde şoföre nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Havalimanı ile şehir merkezi arası yolcu taşımacılığı yapan Metro Turizm servis otobüsü rezervasyon ve detaylı bilgi için 44 42 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Son olarak otogar taksileri ile havalimanına doğrudan gidebilirsiniz. Otogardan şehir merkezine gitmeye gerek kalmadan taksiler ile havalimanına doğrudan ve hızlıca ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. 10 dakikalık bir sürüş mesafesinde bulunan havalimanına taksi ile ulaşımın ücreti 25 TL’dir.

Sinop otogarı taksi hizmeti için 00 57 numaralı telefonu arayabilir, detaylı bilgi için funduszeue.info web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası