kader sayısı 7 olan isimler / Yedi’nin Özel Anlamı: 7 Sayısının Enerjisi, Kader Ve Şans Üzerindeki Etkisi – funduszeue.info

Kader Sayısı 7 Olan Isimler

kader sayısı 7 olan isimler

Kader sayısı nasıl hesaplanır? Kader sayısının anlamı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 29,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Kader sayısı, isme denk gelen harflerin toplanmasıyla meydana gelmektedir. Doğum tarihinden bağımsız olarak hesaplanmakta olan kader sayısı için basit bir yöntem ele alınmaktadır. Bazı mecralarda doğum tarihinin hesaplanmasıyla da bulunduğu iddia edilmektedir. Ancak yoğun kanı, isminin denk geldiği harflere denk gelmektedir. Peki, kader sayısı nasıl hesaplanır? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Kader Sayısı, isim ve soyismin denk geldiği rakamların toplamıyla öğrenilebilmektedir. Bu numara, sahip olunan kişilik özelliklerini nitelemektedir. Doğum tarihindeki rakamları toplayarak ulaşılan rakam ise geleceğe dair bilgiler için önem arz etmektedir.

KADER SAYISI NASIL HESAPLANIR?

Örneğin, hesaplayacağımız isim Ayşe Türk olsun. 1+7+1+5 (AYŞE), 2+3+9+2 (TÜRK) bizim toplayacağımız rakamlar olacak. 

Topladığımız rakam 30 oluyor. 3+0 rakamlarını topladığımızda ise 3 rakamına ulaşıyoruz. Bu rakam kader sayısını vermektedir.

123456789
ABC-ÇDEFG-ĞHI-İ
JKLMNO-ÖPQR
S-ŞTU-ÜVWXYZ

KADER SAYISI 1

Yaratıcılık, bağımsızlık, özgünlük, ego, kendine düşkünlük. Bu insan doğal bir liderdir. Kendine yeterlidir ve hırslıdır. İş hayatında aşırılıklardan, hükmedici davranmaktan ve acelecilikten kaçınmalıdır.

Meslekler: Elektrik mühendisi, cerrah, büyükelçi, iş adamı, bilim adamı, araştırmacı, lider, kaptan.

Haberin Devamı

KADER SAYISI 2

Sezgi, iş birlik anlayışı, tasarım ve kavrama, aşırı duyarlılık, bağımlılık. Bu insan sevgi dolu, barış yanlısı, eleştirici ve ideal ortaktır. Detaylara gömülmekten ve yalnız kalmaktan kaçınmalıdır.

Meslekler: Turizmci, gazeteci, şarkıcı, dansçı, yazar.

KADER SAYISI 3

Sanat kabiliyeti, sosyal kişilik, dostluk meyli, yüzeysellik, ziyankarlık. Bu insan dışa dönüktür. Hayatı ve eğlenceyi sever. Yaratıcı ve duyarlıdır. Rutinden hoşlanmaz. Kendine disiplin uygulamayı öğrenmelidir.

Meslekler: Öğretim üyesi, avukat, yargıç, büyükelçi, asistan, polis, felsefeci, bankacı, reklamcı.

KADER SAYISI 4

Pratiklik, uygulayıcılık, güvenilirlik, bükülmezlik, Sağlamlık. Sıkı bir çalışandır. Her şeyin başarılmasını ister. İyi bir arkadaş ve candan olmayı öğrenmelidir. Güvenlik duygusunun aşırılığından sakınmalıdır.

Meslekler: Pilot, madenci, tekniker, modacı, mühendis, astrolog, öğretim görevlisi

KADER SAYISI 5

Özgürlük, uyum kabiliyeti, gezginlik, değişkenlik, erotizm meyli. Cesur, yürekli ve ikna edici bir kişiliktir. Güzel şeylerden ve bunlara sahip olmaktan hoşlanır. Can sıkıntısından fazla etkilenir. Bunun aşırılığından sakınmalıdır. Kolayca amacından sapması olasıdır.

Haberin Devamı

Meslekler: Mühendis, satış & pazarlamacı, muhasebeci, gazeteci, radyocu, televizyoncu, broker, emlak komisyonculuğu.

KADER SAYISI 6

Aşk, sorumluluk, anlayış, her işe karışmak, kıskançlık. Sıcak, koruyucu ve mutlu kişiliktir. Güvenilir ve sağlam yapıdır. Sevdiği insan için her türlü fedakarlığı yapar. Kendini aşırı kötümser hissetmekten ve başkaları tarafından istismar edilmiş duygusundan arınmalıdır.

Meslekler: Kuyumcu, mühendis, mimarlık, gıda müfettişi, roman yazarı, bürokrat, sanatçı.

KADER SAYISI 7

Ruhsallık, zihni analizcilik, zeka, eleştiricilik, sır saklama ve baskıcılık. Derin bir düşünürdür. Ruhsal meyillidir. Eksantrik ve değişkendir. Soğuk ve mesafeli durmaktan kaçınmalıdır. Yalnızlıktan ve iyi şeylere sahip olamama duygusundan arınmalıdır.

Haberin Devamı

Meslekler: Film sinema sektörü, seyahat acentesi, hostes, doktor, kimyager.

Kader Sayısı 8

Yöneticilik yetenekleri, organizasyon yeteneği, güçlülük, maddi ve adil. Güçlü, kararlı ve sonuca giden kişiliktir. Para ve maddi konularda başarılıdır. Amacının karşısında gördüğü insanlar için duygusuz davranma meylinden arınmalıdır.

Meslekler: Oyuncu, mühendis, polis, belediye başkanı, siyasetçi müzisyen.

Kader SAYISI 9

Sanatkar, hümanist, romantik, duygusallık, konfor, sezgili, duyarlı ve yaratıcı kişiliktir. Dünyaya kendini kanıtlamak için savaşır. Kötü alışkanlıklarından kurtulmak ve hayatın küçük detaylarından fazla etkilenmemek için çalışmalıdır.

Meslekler: Ceo, lider, polis, komutan, itfaiyeci, çocuk doktoru, bankacı, uçak mühendisi.

Sayıların Rehberliğinde Bir Yaşam

Doğduğumuz andan itibaren sürekli sayılarla karşılaşırız. Doğduğumuz gün, saat, kimlik numaralarımız, telefon numaralarımız, oturduğumuz daire hatta anne babamızın bizlere koymuş olduğu isimler… Hepsi birer sayısal koddur ve bu kodlar varoluşumuzla ilgili derin mesajlar içerir.

Bu derin mesajları çözme çalışmaları bir sayı bilimi olan ‘Numeroloji’nin doğmasına sebep olmuştur. Numeroloji; sayılar ve harflere çeşitli anlamlar yükler ve insanın kaderinin bu sayıların toplanmasıyla ortaya çıkacağını savunur.

Galileo Galilei’nin : “Matematik, Tanrı’nın evreni yaratmak için kullandığı bir alfabedir.”sözü sayıların yaratılışımızı anlamlandırmada güçlü bir kılavuz olduğunu kanıtlar niteliktedir.

Numeroloji ile ;

Numeroloji Çeşitleri

Numerolojinin tarihi yıllık bir geçmişe dayanır. Bu konu hakkında ilk araştırmayı yapan isim ise Yunan matematikçi ve filozof Pisagor’dur.

Günümüze ulaşana dek farklı gelenek ve inançların senteziyle birçok hesaplama yöntemi ortaya çıkmış, bunlar da Numerolojinin çeşitlilik göstermesine yol açmıştır. En bilinen Numeroloji çeşitleri ise şunlardır:

En çok uygulanan yöntemdir. Pisagor’un kuramlarına dayanır. İsmimiz ve doğum tarihimizin kişiliğimizi yansıttığını savunur.

“Lo Shu Grid” olarak adlandırılır. 9 kare içeren bir ızgara sistemi vardır. Bu ızgara sisteminde yatay,dikey ve çapraz karelerin içindeki sayıların toplamı 15 olacak şekilde düzenlenir.

Eski Babil geleneğine dayanır. Sayıların yorumlanmasında Astrolojiden destek alır. İsim ve doğum tarihi birlikte değerlendirilir. 9 sayısı kutsal kabul edilir.

Hint numerolojisi olarak da bilinir. Kişinin psişik, kader ve isim numaraları ile çalışır.

İbrani mistisizmine dayanır. Evreni ve insanın doğasını açıklamayı amaçlar.

Harflerin Numerolojik Değerleri

Alfabemizde her harf sırasıyla bir değer alır.

A&#;&#;&#;1,

B&#;&#;&#;-2 şeklinde . Tüm harfleri sırasıyla yazıp karşılarına sayısal değerlerini yerleştirdiğimizde ortaya böyle bir tablo çıkıyor.

Dünyada ve ülkemizde yaygın olarak Pisagor Numerolojisi uygulandığı için yabancı karakterli harflerin de sayısal değerlerinin hesaplandığını görüyoruz. Numerolojide hesaplamalar 1 ile 9 arasında yapılır. Çift haneli sayılar kendi içinde de toplanarak tek haneli sayılara ulaşmak amaçlanır. Her sayının kendine has temel bir anlamı vardır fakat detaylı analizlerde bulundukları yer itibariyle farklı anlamlar da taşıyabilirler.

11, 22 ve 33 sayıları özel sayılardır. Hesaplama işleminde bu sayılarla karşılaşırsak tek haneye indirgemeden analizi yorumlamaya özen gösteriyoruz.

Şimdi gelelim sayıların ifade ettiği temel konulara :

1 Sayısı :  Bağımsızlığı, özgünlüğü, girişimciliği, yaratıcılığı ve liderlik ruhunu yansıtır.

Negatifinde; Agresiflik, egoistlik, özgüven eksikliği, hoşgörüsüzlük, bağımlılık ve tembellik verir.

2 Sayısı : Uyumu, iş birliğini, ortaklığı ifade eder. Bunun yanı sıra dualiteyi ve zıtlıkların harmonisini de vurgular.

Negatifinde : Aşırı duygusallık, uçlarda yaşayan ve sürekli değişen bir ruh hali verir.

3 Sayısı :  İfade gücünü, kelimeleri kullanma becerisini, sanatı, yaşama sevincini, ve sosyalleşmeyi vurgular.

Negatifinde : Kaba, öfkeli, düşmanca tavırlar sergileyen bir ruh halini temsil eder.

4 Sayısı : Düzen ve tertip ana temalarıdır. İstikrarla büyümeyi, hizmeti ve bu yolda sabırla ilerlemeyi konu alır.

Negatifinde; Kin tutan, sadık olmayan, inatçı ve sabit fikirli bir kişilik verir.

5 Sayısı : Özgürlüğü, maceraperestliği ve vizyonerliği vurgular.

Negatifinde: Sivri dilli, isyankar, zor ve ters bir kişiliği vurgular.

6 Sayısı : Denge’nin sembolüdür. Aynı zamanda sorumluluk, koruma ve sempati konularına vurgu yapar.

Negatifinde : Kıskançlık, müsriflik, aşırı duygusallık verir.

7 Sayısı : Farkındalık kazanma, bilme, anlama, analiz etme konularını vurgular.

Negatifinde : Endişeli, utangaç, kontrolcü ve duygusuz bir kişiliği yansıtır.

8 Sayısı : Statü, güç, yüksek hedefler ve pratik çalışmalar ana temalarıdır.

Negatifinde : Güven sorunu yaşayan, obsesif tavırlar sergileyen, sürekli kurban psikolojisinde yaşayan kişiliği yansıtır.

9 Sayısı : Yardımseverlik, insanın Öz’ünü ifadesi, doğa ile etkileşim vurguladığı konulardır.

Negatifinde : Özgüveni düşük, inatçı, sabırsız ve belirsiz ruh halini yansıtır.

11 Sayısı: Sezgi, aydınlanma ve yüksek ruhani düzlemin ifadesidir.

22 Sayısı: Yaratıcı gücü, ustalığı, liderliği ve yapıcı gücü temsil eder.

33 Sayısı: 11 ve 22 nin tüm özelliklerini taşırlar. Çok sık karşılaştığımız bir sayı değildir.

Numeroloji Nasıl Uygulanır?

Hesaplama yapılırken öncelikle doğum tarihinin doğruluğu konusunda net olmalıyız. Doğduğumuz anda gezegenlerin konumu nasıl ki tüm hayatımızı etkiliyorsa aynı şey Numeroloji için de geçerlidir. Doğduğumuz günün tarihi, kulağımıza fısıldanan ilk isim numerolojik semboller içerir ve bu semboller tekamülümüzü tamamlayana dek bize eşlik ederler. Doğum tarihi net olarak bilinmediği sürece sağlıklı bir analiz yapmamız mümkün değfunduszeue.infode ad, soy ad ve doğum tarihi bilgileri net olarak varsa bunlar kişiyi tanımlayabilmemiz için yeterlidir.

 

Örneğin: doğum tarihli bir insanın yaşam yolu:

1+6+1+9+9+2 = 28=10 =1 dir.

 

Bir Numeroloji analizi tabiî ki bu kadarla sınırlı değil fakat kilit noktalarını bu sayılar oluşturur. Numerolojinin derinlerine indikçe farkındalığınız artar, sayılar izlemeniz gereken yollar konusunda size kılavuzluk yapar. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu  numerolojinin keskin sınırlarının olmadığıdır. Yorumlar ihtimaller üzerinden yapılır ve her zaman esnektir. Her sayı kendi içinde hem pozitif hem negatif anlamlar barındırır. Önemli olan hangi tarafta olduğunuzu fark etmeniz ve merkezinizde kalabilmenizdir. Bunun yolu da öncelikle kendinizi tanımanızdan geçiyor. Kendinizi en iyi siz tanıyabilirsiniz. Günde 10 dakika kendinize zaman tanıyın ve kim olduğunuzu, olaylara verdiğiniz tepkileri sakince düşünün. Bırakın zihninizden akıp geçsin düşünceleriniz. Bunu rutin haline getirdiğinizde yaşamınızı etkileyen sayıların hangi tarafında yer aldığınızı görebileceksiniz.

Sevgi ve Işıkla Kalın..

Özge Akman

KADER SAYINIZI HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYIN



1
Kader sayınız 1 ise bu hayata liderlik özelliklerinizi kullanmak için gelmiş bulunmaktasınız.

Yaratıcı ve orijinal bir insansınız. Fikirlerinizi kolaylıkla eyleme dönüştürebiliyorsunuz. Siz bu dünyanın "uygulayıcı"larındansınız. Bu özelliklerinizi kullanmanız sayesinde bolluğa ve berekete kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Doğuştan gelen liderlik özelliklerinizden dolayı risk almak sizin grubunuzdakiler için sağlıklıdır. Ancak risk alma bağımlısı olmamaya dikkat etmelisiniz. Unutmayın ki sahip olduğunuz güce karşı sorumlusunuz.

Kader sayısı 1 olanlar arasından bolca işadamları, işkadınları ve girişimciler çıkar. Bunun nedeni sahip olduğunuz olağanüstü kararlılık ve tutkulu doğanızdır. Kendinize olan güveniniz sayesinde hayat boyu sürecek iş ilişkileri kurarsınız.

Sosyal anlamda veya iş anlamında geri kaldığınızı hissettiğiniz takdirde sabırsızlıklarınız su yüzüne çıkmaya başlayabilir. Bu da işleri fazlasıyla aceleye getirmenize, dolayısıyla önemli detayları gözden kaçırmanıza neden olabilir. Başarınız için bu eğiliminize her zaman dikkat etmelisiniz.

1 yaratıcı gücü nedeniyle yoğun enerji içeren bir rakamdır. Bu nedenle kader sayısı 1 olanlar agresyon ve bağımlılık eğilimlerini kontrol altına alabildiklerinde liderlik özellikleri parlamaya başlar. Güçlü ve ilham verici kişiliğinizi dominant eğilimlerinizle gölgelemeyin. Başkalarının görüşlerine karşı anlayışlı ve sabırlı olmayı öğrenip güçlü doğanızı kontrollü bir yaratıcılıkla ifade edebildiğinizde hem iş hem de sosyal hayatınızın başarı kapıları ardına kadar açık olacaktır.

2

Kader sayınız 2 ise, bu hayata diplomasi ve barış yapıcı özelliklerinizi kullanmak için gelmiş bulunmaktasınız.

2'ler bu dünyanın "arabulucu"larıdır. Bu nedenle bireysel çalışmalardan çok grup çalışmalarını tercih etmelidirler, çünkü doğuştan gelen özellikleri en iyi grup ortamlarında parlar.

Siz kralın danışmanısınız. Perde arkasından yönetmekte ustalaşmışsınızdır. Grubun vazgeçilmezisiniz. Takım lideri pozisyonunda veya kilit noktadaki görevlerden birini üstlenmek kaydıyla iş dünyasında çok iyi para kazanabilirsiniz. Doğuştan problem çözme yeteneğine sahipsiniz, bu nedenle de işinizde çok kolay yükselirsiniz.

Nezaketiniz ve diplomasi yeteneğiniz size birçok dost kazandırır. Buna zaman zaman siz de şaşırsanız dahi çok popülersiniz. Alçakgönüllülüğünüz sayesinde daima takdir edilirsiniz. Çorbada tuzu olan herkesin katkısını görür, hakkını yemezsiniz.

Biraz utangaçsınız ve herkesi memnun etmek istiyorsunuz. Verici doğanızı dengeleyip başkalarının sizden yararlanmasına izin vermediğiniz sürece başarılı olursunuz. Zaman zaman kendinize haksızlık edildiğini düşünebilirsiniz. Böyle bir durumda kalırsanız iki şeye bakmalısınız: Aşırı mı verici davrandınız, yoksa haklarınızı korumanız gereken yerde çekingen mi kaldınız? Sınırlarınızı çizmekten korkmayın, başarının anahtarını burada bulacaksınız. Ayrıca o kadar çok seveniniz var ki, bir sorunla karşılaştığınızda etrafınızda size destek olacak birileri mutlaka olacaktır.

3

Kader sayınız 3 ise, bu hayata ikna yeteneklerinizi ve yaratıcı özelliklerinizi kullanarak başkalarına ilham vermek için gelmiş bulunmaktasınız.

Yazma, konuşma, müzik, oyunculuk, tasarımcılık ve öğretmenlik alanlarında son derece yeteneklisiniz. Eğlenceyi sever, görünüşünüz ve ses tonunuzla insanları etkilersiniz.

Siz bu dünyanın "optimist"lerindensiniz. Herkesteki doğal yeteneği ve potansiyeli görebilme yeteneğiniz sayesinde etrafınızdakileri motive edersiniz. Sözleriniz ve fikirleriniz başkaları için ilham kaynağıdır.

Bu hayattaki amacınız, insanların içlerindeki neşeyle temas kurmalarını sağlamak ve yeteneklerini keşfedip hayata geçirme konusunda onlara yardımcı olmayı da içerir.  İyimser bakışınızdan ve ilham dolu sözlerinizden etkilenmemek mümkün değildir. Bu nedenle başkalarına hayat aşıladıkça siz de hayatla daha çok bütünleştiğinizi hissedeceksiniz.

3'ler bazen sığ ve yüzeysel olma eğilimi gösterebilirler. Başarılı olmak için dedikodu yapmaktan ve olayları gereksiz yere büyütmekten özellikle kaçınmanız gerekmektedir. Sıkılganlığınızı kontol altında tutmalısınız çünkü sizi negatife çeken şey budur. Bu nedenle yaratıcılığınızı kullanmak sizin için büyük önem taşımaktadır. Bunun için de kendinizi disiplin etmeye gönüllü olmalısınız çünkü önü kesilmiş ifade hayatla olan bağınızı koparıp canlılığınızı gölgeler. Sorunlar yerine sahip olduklarınıza odaklanır ve yaratıcı enerjinizi kullanırsanız, neşeniz hem kendi hayatınızı hem de başkalarınınkini aydınlatacaktır.

4

Kader sayınız 4 ise, bu hayata istikrarlı olmak ve organizasyon yeteneklerinizi kullanmak için gelmiş bulunmaktasınız.

4'ler kendilerini en iyi iş alanında ifade ederler. İdarecilik becerileri son derece gelişmiştir. Proje yönetimi ve organizasyon içeren her türlü alanda başarılı olurlar. Sistematik ve düzenli doğaları sayesinde bir işi bitirmede üstün sabır göstermekten ve uzun saatler boyunca çalışmaktan kaçınmazlar. Bu da üstleri tarafından takdir görmelerini sağlar.

Siz bu dünyanın "düzenleyici"lerindensiniz. Ayrıca ellerinizi kullanmada üstünüze yoktur. Çok iyi birer cerrah, mimar, mühendis, müzisyen ve öğretmen olabilirsiniz. Pratiksiniz ve çok tertiplisiniz. Aklınıza bir iş koydunuz mu, onu bitirene kadar istikrarlı bir biçimde yorulmadan çalışırsınız.

Kader sayısı 4 olanların bilmeleri gereken şey bu dünyaya çalışmak için gelmiş olmalarıdır. Buradaki anahtar kelime "emek"tir. Merak etmeyin, emek verdiğiniz sürece evren çalışmalarınızı ödüllendirecektir. Azminiz ve istikrarlı çalışmanız sayesinde koşullarınız, ortamınız her ne olursa olsun emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Ancak güvenlik duygusunu abartmaktan kaçınmalısınız.

Vizyonunuzu her zaman geniş tutun çünkü katı ve esnek olmayan bir yaklaşıma sahip olma eğilimdesiniz. Hayat sadece siyah ve beyazdan ibaret değildir. Kendinizi biraz daha serbest bıraktığınızda, hayatın tüm renkleri yaşamınıza dolacak ve size arzu ettiğiniz bolluğun kapılarını açacaktır. Aşırı ciddiyetiniz ilişkilerinize zarar verebilir. Sadece sizin tercihleriniz üzerinden yaşanan bir ilişkinin size de mutluluk getirmediğini göreceksiniz. Bu nedenle toleranslı, sabırlı ve esnemeye gönüllü davranırsanız ilişkilerinizde özlemini duyduğunuz doyumu, eşitlik ve paylaşım duygusu yaşayacaksınız.

5

Kader sayınız 5 ise, bu hayata özgürlük duygunuzu ifade etmek ve hayat yolunuzdaki değişimleri kucaklamak için gelmiş bulunmaktasınız.

Çok yönlü 5'ler birçok yetenekle donanmış olarak hayata gelmişlerdir. Her alandaki becerileriyle hayranlık uyandırırlar. Son derece esnek olan bu bireyler her ortama kolaylıkla uyum sağlar. Pekçok mucit bu rakamdan çıkar. Yenilikçi ve maceracı doğaları onlara birçok kapının kolayca açılmasını sağlar.

Siz bu dünyanın "özgür ruh"larındansınız. Zekanız ve çekiciliğiniz sayesinde sosyal çevrelerde de oldukça popülersiniz. Satış ve pazarlama becerileriniz de oldukça yüksektir. Deyim yerindeyse Eskimolar'a bile buz satarsınız! Gözlem yeteneğiniz sayesinde iyi birer stand-up'çı dahi olabilirsiniz. Risk almayı seversiniz. Kendi işinizin sahibi olmaktan ya da serbest çalışmaktan mutluluk duyarsınız.

Kader sayısı 5 olanlar yaratıcıklarının ve ifadelerinin önünü kesen işlerde kendilerini hapsolmuş hissettiklerinden tekdüze işlerde çok mutsuz olurlar. Bu nedenle işlerini yeteneklerini kullanabilecekleri bir alandan seçmeleri çok önemlidir.

Bazen değişim sizi ürkütebilir, çünkü sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Ancak sorumluluk almaz ve değişimi kucaklamazsanız hayatınızda gelişimin de olamayacağını anlamalısınız. Yanlış anlaşılmamak için boşboğazlık etme eğiliminizi de kontrol altına almalı, neyi kiminle paylaşacağınız konusunda daha dikkatli olmalısınız.

Çabuk kavrayan yapınız nedeniyle çabuk da sıkılırsınız. Bu nedenle uzun süre aynı işi yapma ya da kariyerinizi istikrarlı bir şekilde sürdürme konusunda ciddi problemler yaşabilirsiniz. Bu eğiliminiz eğitim hayatınız için de bir risk teşkil etmektedir. Başarınızın anahtarı bir işi tamamlamadan diğerine başlamamakta yatmaktadır. Özgürlüğü seversiniz, ancak unutmayın ki disiplin içermeyen bir özgürlük uzun vadede onu kaybetmenize dahi neden olabilir.

6

Kader sayınız 6 ise, bu hayata başkalarına yardım etmek, yaşamlarımıza denge ve uyum getirmek için gelmiş bulunmaktasınız.

6'lar doktor, hemşire, hasta bakıcı, psikolog, danışman, şifacı, öğretmen ve hayırseverlerdir. İnsanlar birine ihtiyaç duyduklarında başlarını 6'ların omuzlarına yaslar. 6'ların sevgi dolu ve gözeten doğaları onların Kozmik Anne ya da Kozmik Baba olarak adlandırılmalarına neden olmuştur.

Siz bu dünyanın "denge kurucu"larındansınız. Herkesin yardımına koşar, sorumluluk almaktan kaçınmazsınız. Onları zor zamanlarında içinde bulundukları negatif ortamdan çekip çıkartmada ustasınızdır. İnsanları motive eder, sözlerinizle onları yüreklendirirsiniz.

Güzellik sizin için çok önemlidir. Estetik duygunuz gelişmiştir. Sanat, müzik ve edebiyat alanlarında da çok yeteneklisinizdir. Bulunduğunuz ortama denge getirir, uyumsuzluk ve karmaşadan hoşlanmazsınız. Ancak en büyük yeteneğiniz kırık kalpleri onarmaktır.

Aile ve çocuklar sizin için çok önemlidir. Bu nedenle hayatınızda aile kurmak ve çocuk yetiştirmekle ilgili önemli derslerle karşılaşmak durumunda kalabilirsiniz. Ebeveynlikle ilgili olarak başka hiç bir rakam 6'lar kadar içten gelen doğal bir anlayışa sahip değildir. Ancak aile içinde dediğim dedik tutumunuzdan vazgeçmeli, başkalarının hayatına müdahale hakkınız olmadığını kabul etmelisiniz.

Son derece verici bir doğanız var. Bu nedenle kendinizi ihmal etmemeye dikkat etmelisiniz çünkü kader sayısı 6 olanlar kendilerini başkaları için feda etmeye çok yatkındırlar. Kötümserlikten kaçınmalısınız. Başkalarının hayatlarına denge ve uyum getirirken kendi hayatınıza da aynı şeyi yapmakla sorumlu olduğunuzu unutmayın. İçsel dengenizi kurma yolunun başkalarına yardıma gönüllü olmaktan geçtiğini anladığınızda, başarının anahtarını da elinize almış olacaksınız.


7

Kader sayınız 7 ise, bu hayata bir taraftan ruhsal dünyanızla temas halinde olurken diğer yandan insanlarla sıcak ilişkiler kurmak için gelmiş bulunmaktasınız.

7'ler mahremiyetlerine çok düşkündürler. Kalabalık içinde görünmez olmayı yeğlediklerinden çok iyi birer araştırmacı hatta dedektif olabilirler. Sır saklama konusunda onlara sonuna kadar güvenebiliriz. Gözlem ve analiz yetenekleri ise araştırma ve bilim alanlarında çok başarılı olmalarını sağlar.

Siz bu dünyanın "düşünür"lerisiniz. İster doğa bilimleri olsun, ister din ve gizli öğretiler, gerçeğe ulaşmak adına her türlü bilgiyi sorgularsınız. Adeta bir filozof gibisiniz. Ancak zeki ve analitik doğanız nedeniyle zihne gereğinden fazla itimat etme ve duygulara fazla itibar etmeme eğiliminiz var. Oysa bu yaşamda zihin ve ruh dengesini sağlamak için bulunmaktasınız.

Zaman zaman fazlasıyla şüpheci olabiliyorsunuz. Böyle durumlarda zihniniz yerine kalbinizin sesini dinlerseniz çok daha sağlıklı sonuçlara varırsınız.

7'ler dışarıdan bakıldıklarında soğuk ve mesafeli görülebilirler çünkü konu duyguları oldu mu onları rahatlıkla ifade etmekte zorlanırlar. Ancak hayat amacınız bilgiyi paylaşmayı içerdiğinden başarınızın anahtarı zihinsel mağaranızdan çıkıp insan içine karışarak hayatınızdaki neşe enerjisini artırmakta yatmaktadır. Bu münzevilik eğiliminizi dengelemezseniz kendinizi yalnızlıktan şikayet ederken bulabilirsiniz.

İronik bir şekilde bazı 7'ler yalnız kalma korkusuyla kendi içlerine dönmekten ve ruhsal yönleriyle temas kurmaktan kaçınırlar. Böyle yaptıklarında terk edilecekleri korkusunu duyarlar. Oysa bu korkuları yersizdir. En büyük zenginliği ruhsal yönlerini kabul edip onu geliştirdiklerinde ve bunu insanlarla paylaştıklarında yaşayacaklarını anlamalıdırlar. Şayet duygularınızı ifade etmekte çok fazla zorlanıyorsanız, onları yazarak ifade etmeyi deneyebilirsiniz, yeter ki ne kendinizle ne de insanlarla iletişiminizi kopartın.

8

Kader sayınız 8 ise, bu hayata otoritenizi ve parayı doğru bir şekilde kullanmak için gelmiş bulunmaktasınız.

8'ler iş veya diğer güç içeren pozisyonlarda dikkate değer bir başarı sağlama konusunda oldukça yüksek potansiyellere sahiptir. Yöneticilik becerileri çok gelişmiştir ve harika birer bankacı, borsacı, muhasebeci ve işletmeci olurlar. Tuttuklarını koparma konusunda son derece beceriklidirler.

Siz bu dünyanın "simyacı"larındansınız. Para size kolayca akar ve onu nasıl yöneteceğinizi içsel olarak bilirsiniz. Koyduğunuz hedeflere sebatkar bir çalışmayla teker teker ulaşırsınız. Bu da otoritenizi güçlendirir ve takdir edilirsiniz. Ancak fazla hırslanmamaya dikkat edin çünkü daha fazla para kazanmak için ailenizi, arkadaşlarınızı ve sosyal hayatınızı ihmal etme eğilimindesiniz.

Maddi konulardaki isabetli öngörüleriniz sizi insanları tahlil etme konusunda da iyi bir yorumcu yapar. Kolay kanmazsınız.

Gücü sevdiğiniz kadar güçlü kişiliği de sevmektesiniz. Ancak güce tapma noktasına gelirseniz yargı yeteneğinizi kaybedeceğinizi, bunun da size maddi manevi büyük kayıplar yaşatacağını unutmayın. Sonuca varmanızı sağlayan şey hırstan arınmış vizyonunuzdur. Onu kaybederseniz kazandıklarınız da ellerinizin arasından kayar, üstelik ilişkileriniz de derin yaralar alır.

Maddi zaaflarınız nedeniyle yanlış arkadaşlıklar kurmama konusunda dikkatli olmalısınız. Ayrıca amacınızın karşısında gördüğünüz insanlara karşı gücünüzü duygusuzca kullanmaktan kaçınmalısınız. Hayat amacınızı para kazanma olarak değil, parayı ve gücü doğru şekilde yönetmek olarak gördüğünüz takdirde daima başarılı olacaksınız. Unutmayın; vermeden alamazsınız.

9

Kader sayınız 9 ise, bu hayata başkalarına yardım etmek ve sanatçı yönünüzü kullanmak için gelmiş bulunmaktasınız.

Siz bu dünyanın "yardımsever"lerindensiniz. Harika birer öğretmen, danışman, din adamı, doktor, hukukçu ve sanatçısınız. Genellikle kariyer yapmak 9'ların listelerinin başında yer almaz, bu nedenle iş hayatına dair özel bir hırsları yoktur. Onlar daha çok insan doğasıyla ilgilidirler.

Şefkatli, nazik ve ilgili doğanız insanların sizi Büyük Ablalaları ya da Büyük Ağabeyleri olarak görmelerine neden olur. Gönülden verirsiniz ve herkesin problemini çözmeye uğraşırsınız. Dostluk, sevgi ve aşk sizin için kariyerinizden bile büyük önem taşır. İnsanlarla yakın olarak çalıştığınız her işte başarılı olursunuz.

9'lar aynı zamanda son derece sanatsal yeteneklerle donanmıştır ancak maalesef bu yeteneklerini genellikle kullanmazlar. Oysa ki en başarılı edebiyatçı ve sanatçıların 9 kader sayısına sahip olduklarını görürüz. Bu yönlerini yaşamlarının daha geç dönemlerinde ifade etmeleri sık rastlanan bir durumdur.

Kader sayınız 9 ise, hayırsever davranışlarla büyüyüp geliştiğinizi hissedersiniz. Değişim için gerekli olan en değerli şeyin bilgiyi hayata geçirmek olduğuna inanırsınız. Dünyayı güzelleştirmek ve daha iyi bir hale getirmeyi, insanları desteklemeyi kişisel hırslarınızın üzerinde tutarsınız. Gerçek bir dostsunuz. Oldukça da romantiksiniz.

Bencillik etme ve kendine odaklı yaşama eğilimlerinize dikkat etmeniz gerekmektedir. Başarınızın anahtarını hislerinize kulak vermekte ve başkalarının ihtiyaçlarına karşı ilgili ve hassas davranmakta bulacaksınız. Bazen sert, uzak ve kibirli bir havanız olabilir. İnsanlar sizin yüksek ideallerinize uymadığı zaman hayal kırıklığına uğrarsınız. Oysa ki herkes aynı güç ve bilgi donanımına sahip değildir. İnsanları olduğu gibi kabul edip, onlara kendi bakış açılarından bakabilirseniz daha doyum verici ilişkiler kurduğunuzu göreceksiniz, bu da sizi mutlu edecek. Hayatın küçük detaylarının sizi fazlaca etkilemesine izin vermeyin.  

11
Kader sayınız 11 ise, bu hayata ruhsal yönünüzü ve sezgilerinizi kullanmak için gelmiş bulunmaktasınız.

Siz bu dünyanın "ruhsal rehber"lerindensiniz. Ruhsal yönünüz çok gelişmiştir. Güçlü ve doğru sezgileriniz insanların üzerinde dönüştürücü bir etki yaratır. Pozitif ve ilham verici enerjinizle ortamı aydınlatır, bu ruh halinizi başkalarına da bulaştırırsınız. İnsanlara ilham veren ve yol gösteren bu özelliğiniz sizi harika bir öğretmen, sosyal yardım uzmanı, filozof ve danışman yapar.

11'lerin bilinç üstü oldukça gelişmiştir. Son derece sezgiseldirler, gizli öğretiler, dini veya doğaüstü olaylar çok ilgililerini çeker. Çoğu doğuştan medyumdur ve hayatlarının bir döneminde din adamı, astrolog, kanal, Reiki hocası, şifacı veya metafizikçi olurlar. Hayatlarının bu döneminin başlangıcı büyük bir değişim sonrası; örneğin muazzam derecede başarılı bir dönemden sonra beklenmedik sert ve dramatik bir düşüş yaşamaları sonucu gerçekleşir.

Öyle ya da böyle, bir şekilde sezgilerinizi ve psişik güçlerinizi doğru kullanmayı öğrenmek durumunda kalacaksınız. Gerçeği arayan yanınıza güvenirseniz, ister kalabalık ortamda olun, ister yalnız, karmaşa içinde dahi iç sesinizi duyabilirsiniz. Bu sese güvenin, sizi yanıltmayacaktır.

Kendinize ve başkalarına ulaşılması imkansız görünen hedefler koyma eğilimindesiniz. Bu konuda daha esnek olmalı, kendinizin ve diğerlerinin olumlu yönlerine odaklanmalısınız.

Çok fazla bilgiye sahip olmanızın getirdiği gerginlik zaten hassas olan sinir sisteminizi kolaylıkla bozar. Böyle anlarda kavgacılık ve üstünlük kurma eğiliminize dikkat etmelisiniz. Başarınızın anahtarını alçakgönüllülükte ve psişik güçlerinizi bütünün hayrına kullandığınızda bulacaksınız. Enerjinizi ve sinir sisteminizi dengede tutmak için yoga ve meditasyondan faydalanmak sizin için önemli olduğu kadar zorunludur da.


22

Kader sayınız 22 ise, bu hayata içinizdeki muazzam gücü kullanarak dünyayı değiştirmek için gelmiş bulunmaktasınız.

Kaderinizde ister politika, ister hukuk, tıp ya da eğlence sektörü olsun, herhangi bir alanda lider olmak var. Çocukken bile yaşlarından daha olgun olan 22'ler içsel olarak nereye yönelmeleri gerektiğini bilirler. Yaşlarının üzerinde bir bilgeliğe ve yeteneğe sahiptirler.

Siz bu dünyanın "büyük inşacı"larındansınız. Dünyevi alanda büyük değişimleri tezahür ettirebilme gücüne sahipsiniz. Bunu da ister sosyal ister finansal anlamda olsun, bir çeşit imparatorluk kurarak gerçekleştirirsiniz. Güç, hayatınızın her zaman merkezinde olacaktır.

22'ler dengeli, amacına bağlı ve pratik kişilerdir. Onları doğru yargılarda bulunmaya iten ve pratik çözümler üreten içsel bir pusulaları var gibidir. Düşünce gücünün farkındadırlar ve negatif düşüncelerin negatif, pozitif düşüncelerin pozitif sonuçlar yaratacağını bilirler. Onlar gerçek bir tezahür üstadıdır. Yaşamları boyunca daima ilgi odağıdırlar ve çekici bir hayat sürdürürler.

22'ler için en büyük tuzak, gördükleri sürekli ilgiden ötürü şımarmaları ve kendi güçlerinin büyüsüne kapılmalarıdır. Bu onları hayat amaçlarından uzaklaştırır, saldırgan ve yön duygusundan yoksun bir hale sokar. Başarıyı  kanıksama hatasına düşerlerse yolunda gitmeyen ufak bir şeyi dahi kötü talih olarak yorumlama eğilimi gösterirler. Bu nedenle talihlerini takdir etme duygusunu geliştirmelidirler.

Odağınızı kendi gücünüz yerine bütünün hayrına yönlendirdiğiniz takdirde daima başarılı olursunuz. Unutmayın ki esas amacınız dünyayı ve insanlığı geliştirecek sistemler ve yapılar kurmaktır. Kendinize odaklandığınızda hem bu amaçtan hem de etrafınızdakilerden uzaklaşırsınız. Ayrıca sürekli geleceği düşünmekten kaçının ve anı kaçırmamaya çalışın. İnsanlık hayrına çalışmak gücünüze daima güç katacaktır.





Bu sitede yer alan her türlü resim, yazı, yorum, görüntü ve yayınlar sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası kapsamında korunmaktadır. Önceden yazılı izin alınmadan kısmen veya tamamen, yayın esnasında ve sonrasında bile olsa içeriklerin kullanılması cezai müeyyide uygulanmasını gerektiren suçtur. İhlali yapanlardan tazminat talep etme haklarımız saklıdır.

KADER SAYISI NEDIR ?
Bu sayi var olusunuzun gerisindeki amac ve ozellikleri funduszeue.infode sakli olan ozellikler, dusunce biciminiz,kisiliginiz ve yasamdaki amaciniz gizli bu sayi da   dogumdan olume kadar bu sayinin isiginda yolunuzu cizeceksiniz.

KADER SAYINIZI NASIL BULACAKSINIZ ?
Yasam carkinizin kader sayisini bulmak icin dogdugunuz ayin degeriyle dogum gunu ve yilinin sayilarini yan yana toplamaniz gerekiyor.

Aylarin sayi degerleri:
Ocak
Subat
Mart
Nisan
Mayis
Haziran
Temmuz
Ağustos
Eylul
Ekim
Kasim
Aralik

Sira kader sayinizi bulmaya geldi.
Tablodan dogdugunuzun ayin degerini bulup gun ve yil ile birlikte toplayin.

Ornegin; 3 Nisan 'te dogmussaniz 3+4+=  1+9+7+1=18 1+8=9
Kader sayiniz 9


KADER SAYISI 1
 "ÖNCÜ" Öncü, lider, yol gosterici ve planlayicisiniz. Gercekten guclu bir kisiliginiz var.  Yeriniz kaptan kosku. Baskalarina boyun egmek sizin icin yabanci bir kavram.  Son derece yaratici ve funduszeue.infoelerinizi bir an evvel yasama gecirmek, gerceklestirmek icin gerekli olan mucadeleci ruhu sizde mevcut. Yukselme hirsi ise yasaminizin temelini olusturuyor.  Arzu ettiginiz basariya ulasmak icin yilmadan
funduszeue.infocilik yeteneginiz oldugu icin Olaylara hemen hakim
funduszeue.infon her alaninda bu yeteneginiz gecerli. Kararlilik, guc ve
irade hirsinizin Araclari.  Ve siz bu araclari Buyuk bir beceri ile kullaniyorsunuz.  Zaman zaman bu Niteliklerin olumsuz yonlerini sergilediginiz oluyor.  Boyle durumlarda son derece saldirgan olabiliyorsunuz.  Oysa istediginizi elde etmenin yolu iliskilerinizde inceligi elden birakmadan funduszeue.info elestiren ve emreden oluyorsunuz ama size elestiri yapildiginda funduszeue.infoa son derece hassas bir kalbiniz funduszeue.info durumda kalbinizin sesini funduszeue.info zamanda hem liderliginizi hemde dostlarinizi yeniden kazanirsiniz.



KADER SAYISI 2
"YARDIMCI" Sizi baskalarindan ayiran iki yonunuz var.  Taktik ve insan iliskilerinde gosterdiginiz ustalik ve beceri ile ustesinden gelemeyeceginiz hic bir sey funduszeue.infonizdaki anahtar kelime isbirligi. Uyumsuzluk ve tartismali konular sisteminizi hemen etkiliyor. Bu yuzden basiniza boyle bir sey geldiginde butun gucunuzle durumu duzeltmeye calisiyorsunuz. Zarif bir insansiniz bunun yani sira baskalarini da cok dusunuyorsunuz kirmamaya calisiyorsunuz.  Bu yuzden cevrenizden dostlariniz hic eksik olmuyor. Kader Carkinin diger sayilarindan daha mucadeleci bir ruha sahipsiniz ( 9'dan sonra ). Ancak yasamin guzel zevklerinden hic mahrum kalmiyorsunuz.  2 rakami toparlayiciligin sayisidir.  Ruhunuzun birlestirici yonunu alevlendiriyor. Mutluluguzun temel kosulu ise uyum yaptiginiz hersey de sanki bir sihir funduszeue.info bir kavrami ele alip onun icini doldurmakta ustunuze yok.
Baskalarinin yardima ihtiyaci oldugunda ortaya cikiyorsunuz ama gerektiginde
hic kimsenin yardimi olmadan isinizi kendi basiniza halledebiliyorsunuz.



KADER SAYISI 3
"SECICI" Orgutlenme yetenegi ve yoneticilik sizde toplaniyor. Becerikli bir insansiniz bu ozelliginiz sayesinde basari ve mutluluk dolu bir yasam sizi bekliyor Insanin dogasini ve zaaflarini iyi bildiginiz icin insanligi duzeltmek amacina yonelik meslekler seciyorsunuz.  Aslinda cok bagislayici ve halden anlayici bir insansiniz.  Otorite en onemli silahiniz.  Yonetici olarak girdiginiz her yerde bu silahi kullaniyorsunuz.  Ne kadar buyuk bir toplulukla calisirsaniz basariniz ve kazancinizda o derece buyuk olacaktir. Endustri, sirket ve orgutlerde yonetici yeteneklerinizi en iyi sekilde kullanabilirsiniz. Cok cesur bir insansiniz.  Amaclariniz ve yapmaniz gerekenleri cok iyi biliyorsunuz.  Amaciniz herkesin hareket ozgurlugunden faydalanmasini saglamak. Ama bu da size gore belli bir disiplin icinde olmali.  Kendi ozgurlugunuz icin baskalarini incitmekten hoslanmiyorsunuz. Dogal olarak baskalarinin da bunu size yapmasina izin vermiyorsunuz.   



KADER SAYISI 4
"DUVARCI" Yasam carkinizin sayisi kareyi simgeliyor. Bu adalet ve esitlik funduszeue.info ise bu karenin tam ortasinda dort tarafiniz cevrili oldugu icin kipirdayamiyorsunuz.  Biraz da hareket ve renk lazim degil mi hayatinizda?
Sadece yukariya dogru gelisebiliyorsunuz.  Kare yasamin tum pratik yonlerini
temsil ediyor.  Ama olaylara degisik acilardan bakmayi basaramiyorsunuz.
Yasam carkina gelecekte olacak iyi seylerin temeli diye de bakabilirsiniz.
Sabirli ve sebatli birisiniz calismaya her an hazirsiniz.  Aynen bir duvar
ustasi gibi araclariniz mantik ve yontemdir.  Sizin icin belirli kaliplar var,
onlarin disina cikmayi ise hic akliniza getirmiyorsunuz.  Sadik ve guvenilir
bir kisisiniz.  Ancak muhafazakarlik sizi kisitliyor.  Ayrintilar ise sizin
bazi cabalarinizin sonuclanmasini engelliyor. Kendi fikirlerinizi baskalarina zorla kabul ettirmeye calismazsaniz ilerlemeniz daha kolay olacaktir.  Bir sanatcinin yada mimarin size kavram olarak sundugu bicimi tum ayrintilari ile gozunuzde canlandirabilirsiniz. Bundan sonra da kendi pratik yaklasiminizla projeyi kagida
dokebilirsiniz. Kimse sizin icin gorev ve sorumluluklardan kaciyor diyemez cunku nerede guvene ihtiyac varsa orada sizi buluyorlar.

 


KADER SAYISI 5

"YAZICI" Dogustan Merkur ozellikleriniz var.  Enerji canlisiniz.  Ince bir
zekanizin yani sira iyimser bir kisiliginiz var.  Yasam sizin icin cesaret gerektiren
bir macera.  Eglenmesini dahasi yasamasini cok iyi biliyorsunuz.  Yasamin
degiskenligi sizin degisik ve cesitlilige olan duskunlugunuzle tam bir uyum
icinde oldugundan yasama rahatlikla ayak uydurabilirsiniz.  Dunyanin
merkezi olmaktan hoslaniyorsunuz.  Ama olmadiginizi bir turlu kabul etmek
istemiyorsunuz. Ozgurlugunuze cok duskunsunuz.  Ve hic bir seyin sizi ozgurlugunuzden alikoymasina izin vermiyorsunuz. Sozcukleri kullanmada cok basarilisiniz.  Bundan dolayi konusmaya dayali  mesleklerde cok basarili olursunuz.  Eglence ve yazin dunyasinda bir yildiz gibi funduszeue.info ustun konusma yeteneginiz bazen sorunlarada yol acabilir.  Bilmediginiz konulara dalarak mahcup olabilirsiniz. Degisken bir karakteriniz var.  Bu kotu bir ozellik degil.  Kimileri icin bir zevk de denilebilir.  Size gore akilli insan zamana ayak uydurmak zorundadir.
Ihtiyaclarinizin neler oldugunu biliyor ve bu ugurda yapmaniz gerekenlerden
kacmiyorsunuz.  Sizin icin mutluluga giden yol buradan geciyor. Her ne pahasina olursa olsun almak.  Mutluluk kendinizi ifade etmek ve basariya ulasmaktir.

 


KADER SAYISI 6
"OGRETMEN" Sizin dunyanizin yoneticisi asktir.  Aslinda kime asik oldugunuzun cok da onemi yoktur.  Ve evrendeki goreviniz bu Felsefiyi ogretmektir.  Amaciniz ise baskalarina yardim etmektir.  Aska ve ilgiye olan asiri ihtiyacinizin arkasinda kendinize olan guvensizliginiz yatar. Ailede gerceklestirdiginiz huzuru, cevrenize sonrada tum dunyaya yaymak amaclarin en onemlisi.  Kabaliga, bayaliga asla tahammul edemiyorsunuz. Ikili iliskiler tercihiniz.  Kalabalikta kendinizi savunmasiz hissediyorsunuz.  Muzikten, guzel sanatlardan anliyorsunuz. Yasamin guzelliklerine olan sevginizi bu alanlarda uzmanlasarak dile getiriyorsunuz.  Kendinizden cok baskalarini dusunme ozelliginiz, sizi genclerin danismani, yaslilarin sirdasi ve dunyanin ogretmeni yapiyor. Cok ender elestiriyorsunuz.  Aslinda sizi rahatsiz eden cok az sey var.  Yaninizda sevgiliniz olsun yeter.  Gorevlerinizin size yukledigi sorumluluk aslinda gorundugunden de agir.  Ancak bu agir gorevlerin onemini gayet iyi biliyorsunuz. Yasamdaki gorevlerinizi yerine getirerek buyuk mutluluga ulasabilirsiniz. 


KADER SAYISI 7
"MiSTiK" Gozlemci bir yapiya sahipsiniz herseyin ardindaki nedeni aramaniz en buyuk ozelliginiz.  Yuzeysel hic bir sey sizi tatmin etmiyor. Tersine merakinizi korukluyor.  Mistik konulari, yeni ve eski ilim alanlari ilginizi fazla cekiyor.  Tipki bir doktor gibisiniz.  Sorunlu insanlar aradiklari huzuru sizde buluyor. Sizin elinizde adeta sihirli bir guc var.  Mesafeli tavriniz sizi diger insanlardan ayiriyor.  Ancak yasamin derinliklerine inenler sizi anlayabilir,suskun donemlerinize bir anlam verebilir.  Nitekim zaman zaman boyle manasizca icinize kapandiginiz oluyor.  Insanlar ilk tanisdiklarinda sizden cekiniyor.  Dogustan itibarlisiniz adeta.  Yeriniz

ne olursa olsundaima ilgi uyandiriyorsunuz.  Felsefi ve kulturel konulara ilginiz buyuk.  Ancak tam olarak  cozebilmiz degilsiniz.  Muzik yazmak, kesifler yapmak yaraticiliginizi kullanabileceginiz alanlardan.  Sizin icin sanatcilarin eserlerinden yararlanmadan yasamak yasamak degil.  Bazen yasam sizin icin bir dus kirikligi olsada daha ogreneceginiz cok sey var. Genelde karamsar ve suskun bir yapiya funduszeue.info da yasamayi basarabilecek nadir kisilerdensiniz.  Hayat konusunda bazen umutsuzluga dustugunuz de oluyor.  Ancak felsefi bakis aciniz yasamin nereden kaynakladigini ortaya cikaracak kudrette. 

 

 

KADER SAYISI 8
"SANATCI" Herseyi net olarak ifade etme yetenegine hatta herseyi net olarak hissetme yetenegine sahip olmasanizda, zekanin yasaminizda buyuk bir onemi var.  Cok cesitli konulardan zevk aliyorsunuz. Zamaninizi buyuk kismini da hayallere ayiriyorsunuz.  Fakat yasamin salt eglence olmadiginin farkindasiniz. Cok yonlu olmak en buyuk ozelliginiz.  Cok ve cesitli yetenekleriniz var. Cabuk kavramak da bunlardan biri.  Fakat insanlar hakkinda kolay yanilgiya dusuyor, gercek yuzlerini cok gec farkedebiliyorsunuz.  Bilgiye aninda ulasmanin yollarini biliyorsunuz.  Ancak bilime yeteneginiz ve duskunlugunuz fazla degil. Cunku zamaninizin cogunu gercek bir bilim adami gibi bilime adamak yerine daha sanatsal ve sportif faaliyetlerden hoslaniyorsunuz.  Hossohbet ve eglencelisiniz. Bu ozellikleriniz de kolay arkadas edinmenizi sagliyor. Pek cok insan sizi seviyor ama sizi gercekten anlayan cok az insan oluyor.  Bunun sebebi karmakarisik ruhunuzun derinliklerine inebilmeyi cok az kisinin basarabilmesi. Ugrastiginiz size zevk veren konulardan cabuk bikiyorsunuz.  Olaylari genelde oldugu gibi funduszeue.info fazla dert edinmiyorsunuz. 

Zaten mucadele etmekten de hoslanmiyor cabuk pes ediyorsunuz.  Kivrak zekaya sahip oldugunuzdan baskalarini acimasizca elestirmek ten kacinmiyorsunuz.  Sozcukleri kullanmadaki yeteneginiz iyi bir elestirmen, yazar, konusmaci, ya da sunucu olmanizi saglayabilir.  Sevgisiz yasamayan bir insansiniz.  bu yuzden sizi seven ve anlayan biriyle birlikte olmadikca mutlu olmaniz mumkun degil. 

 


KADER SAYISI 9
"METAFIZIKCI" Yasaminiz, perdenin gerisindeki esrari, ruhun ve gizli ilmin ardindaki anlami cozmekle geciyor. Yasaminizin amaci gercegi yalnizca gercegi ogrenmek Bu konuda cok basarili oldugunuz da bir gercek.  İnsanlari tanimak icin genellikle 5 dk. gozlemlemeniz yeterli.  Hayati seviyor fakat cok az kisiyi sevmeye deger buluyorsunuz. Hayatinizin her alaninda comert ve kusursuz olmak

istiyorsunuz. Karsinizdakilerin de en az sizin kadar kusursuz ve guvenilir olmasini bekliyor, bu yuzden zaman zaman cok aci cekiyorsunuz. Cok guclusunuz fakat cabuk incinen altin bir kalbe sahibisiniz. Cok az insana gercek sizi tanima firsati veriyor, onlara da fazlaca deger veriyorsunuz.  Psikolojik olaylari anlama yeteneginiz muazzam.  Ancak sizin disinizda gelisen olaylar sizi ve ruh halinizi fazlasiyla funduszeue.infoizliginiza ve ozgurlugunuze duskunsunuz .  Yine de sevgiyi herseyin ustunde tutuyorsunuz.  Hayatiniz karisikliklari cozmek uzerine kurulu oldugu icin mucadele etmekten yorulmuyorsunuz.  Hemen her seviyeden insanla anlasma yetenegine ve sonsuz sabra sahipsiniz. Insanlarin ihtiyaclarini onlar soylemeden anliyor ve yardimlarina kosuyorsunuz. Cok iyi bir dinleyici, gozlemci ve yol gostericisiniz bu yuzden iyi bir psikolog veya konusmaci olabilirsiniz.

 

      

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası