midyat devlet hastanesi kadın doğum doktorları / Kadın Doğum Kliniği

Midyat Devlet Hastanesi Kadın Doğum Doktorları

midyat devlet hastanesi kadın doğum doktorları

Dr. Şefik Gökçe kimdir?

yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olduktan sonra yıllarında ErzurumHınıs Devlet Hastanesinde görev yapar ve Başarı belgesi ile ilçeden ayrılır. yıllarında Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesinde çalışır. Bu dönemde Amerika Birleşik Devletleri'ne, deneyimlerini artırmak için 2 aylığına Boston ve Newyork City'e gider. tarihleri arasında Mardin ve ilçelerindeki Devlet Hastanelerinde 10 bine yakın başarılı doğum ve ameliyat yapar.

ÇOK SAYIDA ARAŞTIRMA MAKALESİ VARDIR

yılından itibaren İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde göreve başlar ve hastanede hastalarına hizmet verirken aynı zamanda çok sayıda öğrenci yetiştirir. Ünlü Dr. Şefik Gökçe Alanı ile ilgili bilimsel çalışmalara ve kongrelere katılım sağlamaya devam ederken çok sayıda araştırma makalesi yayınlamıştır.

Dr. Şefik Gökçe kimdir?

KADIN DOĞUM ALANINDA ÇALIŞMLARI VARDIR

yılında 50'ye yakın çoğu Kadın Doğum Uzmanınındın oluşan bilim insanının katkı sunduğu, alanındakireferans kitaplardan olanGüncel Obstetrik Yaklaşımlar kitabının editörlüğünü yapmıştır. Kadın Doğum alanında ulusal ve uluslararası çalışmalara devam eden Ünlü Dr. Şefik Gökçe doğum süreci, laparaskopik/Histereskopik operasyonlar ve Tüp bebek ile alakalı süreçlerde hastalarına destek olmaya devam etmektedir.

Son Güncellenme:

LinkedinFlipboardLinki Kopyala

Mehmet Halis NAYIFOĞLU/MİDYAT (Mardin), (DHA)- TÜRKİYE'de sayılı merkezlerde yapılan 'Laparoskopik Burch' yöntemi ile idrar kaçırma ameliyatı, Mardin'in Midyat ilçe Devlet Hastanesi’nde de ilk kez yapıldı. 
Doğurganlık oranının yüksek olduğu Şanlıurfa ve Şırnak'tan sonra 3'üncü en yoğun olduğu il olan Mardin'de de normal yoldan doğurganlığa bağlı kadınların yüzde 30'luk kısmında idrar kaçırma durumları yaşanıyor. Türkiye'nin sayılı merkezlerinde yapılan 'Laparokopik Burch' yöntemi ile bu rahatsızlıktan kurtulmak mümkün. Midyat Devlet Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanları Dr. Mehmet Nuri Duran, Dr. Osman Gökçe ve ekibinin gerçekleştirdiği operasyon ile ilçede idrar tutma sorunu olan kadın hastaların şikayetlerine son veriliyor. İdrar kaçırma şikayeti olan 43 yaşındaki 4 çocuk sahibi B.A. adlı kadın, ilçede ilk kez uygulanan yöntemle sağlığına kavuştu. Ameliyat sonrası servise alınan hasta, bir gün sonra taburcu edildi. Midyat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Tomruk, yaptıkları başarılı ameliyat sonrası mesai arkadaşı doktorları tebrik edip, kutlayarak teşekkür etti.
Dr. Mehmet Nuri Duran, idrar kaçırma şikayetinin toplumda yüzde 30 oranında gözüktüğünü ifade ederek, "Yaş ile birlikte artar ve doğurganlık, doğum sayısı da artıkça bu risk artar. Mardin ili zaten Şanlıurfa ve Şırnak'tan sonra Türkiye'de doğurganlık oranının üçüncü en yüksek olduğu bir il. Bunu düşünecek olursak idrar kaçırma Mardin'de yüksek oranda gözüküyor. Bu tür şikayetleri olan hastalar önceden il merkezlerine ve belli merkezlere gidiyorlardı. Bu hastaların artık Midyat'ta da 'Burch' dediğimiz kapalı yöntemle şikayetlerini gideriyoruz. Bunun başarı oranı yüzde 90'ları bulmaktadır" dedi.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Op. Dr. Ahmet BÜYÜK

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Doğum tarihi:

Doğum yeri: Mardin

E mail: [email protected]

EĞİTİM

&#; İstanbul Süleymaniye Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Araştırma Hastanesi

&#; İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi

&#; Diyarbakır Cumhuriyet Fen Lisesi

&#; Kızıltepe Anadolu Lisesi

&#; 23 Nisan İlköğretim okulu

İŞ DENEYİMİ

tarihinden itibaren Mardin Midyat Özel Muayenehane

&#; Bodrum Amerikan Hastanesi

&#; Özel Bingöl Hastanesi

&#; Muş Devlet Hastanesi ( Zorunlu Hizmet)

YABANCI DİL

İngilizce (iyi derecede)

Almanca (orta düzey)

KATILDIĞI KURSLAR KONGRELER

TÜRK JİNEKOLOJİ VE OBSTETRİ DERNEĞİ KONGRESİ

ULUSAL PERİNATOLOJİ ULTRASONOGRAFİ KURSU

TÜRK ENDOSKOPİK JİNEKOLOJİ DERNEĞİ LAPAROSKOPİ KURSU

Op. Dr. Ahmet BÜYÜK

Midyat'ta Kadın Hasta, İlk kez Yapılan Ameliyat İle Sağlığına Kavuştu

Türkiye’de sayılı merkezlerde gerçekleştirilen Burch operasyonu artık Midyat Devlet Hastanesi’nde de uygulanmaya başlandı. Toplumda 'İdrar Kaçırma' problemi, yaş ilerledikçe ve kadınlarda doğum sayısı arttıkça görülme sıklığı artmaktadır. Doğurganlık oranının yüksek olduğu Şanlıurfa ve Şırnak'tan sonra 3. en yoğun olduğu il olan Mardin'de de normal yoldan doğurganlığa bağlı idrar kaçırma durumları yaşanıyor.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları Dr. Mehmet Nuri Duran, Dr. Osman Gökçe ve ekibin gerçekleştirdiği operasyon ile Midyat'ta idrar tutma sorunu olan kadın hastaların şikâyetlerine son veriliyor.

Midyat İlçesinde, 'idrar kaçırma' şikayeti olan 43 yaşındaki 4 çocuk sahibi B.A. adlı kadın hasta, idrar kaçırma şikayeti ile hastaneye başvurdu. 'Üriner İnkontinanans' teşhisi konulan kadın hasta, gerekli hazırlıkların yapılmasının ardından hasta operasyona alındı.

İlçede ilk kez yapılan Kapalı (Laparoskopik) Burch olarak adlandırılan başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Ameliyat sonrası servise alınan hasta, bir gün sonra taburcu edildi. Midyat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Tomruk, yaptıkları başarılı ameliyat sonrası mesai arkadaşı doktorları tebrik edip, kutlayarak teşekkür etti.

Yatıkları ameliyat ile ilgili açıklama yapan Uzm. Dr. Mehmet Nuri Duran, "İdrar kaçırma şikayeti toplumda yüzde 30 oranında gözükür. Yaş ile birlikte artar ve doğurganlık, doğum sayısı da artıkça bu risk artar. Mardin ili zaten Şanlıurfa ve Şırnak'tan sonra Türkiye'de doğurganlık oranının üçüncü en yüksek olduğu bir il. Bunu düşünecek olursak idrar kaçırma Mardin'de yüksek oran da gözüküyor. Doğurganlık oranının en yüksek olduğu iller arasında Şanlıurfa ve Şırnak'tan sonra Türkiye'de en sık doğum yapan il olduğundan idrar kaçırma şikayetleri Mardin'de ve Midyat'ta da sık olarak gözükmektedir. İdrar kaçırma şikayetleri olan hastalar önceden il merkezlerine ve belli merkezlere gidiyorlardı. Bu hastalar artık Midyat'ta da 'Burch' dediğimiz, kapalı yöntemle aynı zaman da bir ameliyatla idrar kaçırma şikayetlerini gideriyoruz. Bunun başarı oranı yüzde 90'ları bulmaktadır." dedi.

 

Etiketler :#midyat, #MehmetNuriDuran, #OsmanGokce, #HuseyinTomruk, #MidyatAmeliyat, #idrarkacirmaameliyati

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası