hakan ural neden tv 8 den ayrildi / İkinci Sayfa Neden Final Yaptı? Hakan Ural Gel Konuşalım'dan Neden Ayrıldı?

Hakan Ural Neden Tv 8 Den Ayrildi

hakan ural neden tv 8 den ayrildi

Magazin haberleri

Hakan Ural, 4 yıldır program yaptığı TV8'den ayrıldı

Kanal D ekranlarında her sabah magazin dünyasının nabzını tutan 2. Sayfa programıyla ilgili gündemi yerinden oynatacak bir iddia ortaya atıldı. iddiaya göre 2. Sayfa programı yayından kaldırılacak ve yerine Hakan Ural gelecek. Çıkan bu iddianın ardından TV8 ile yollarını ayırdığını duyuran Hakan Ural'ın veda mesajındaki "Profesyonel bir teklif aldım" cümlesi ise akıllara Acun Ilıcalı'yı getirdi.

2 SAYFA'NIN YERİNE BAŞKA PROGRAM SUNACAK

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ın sundukları, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programı bitiyor. İddiaya göre 2. Sayfa'nın yerine ise Hakan Ural'ın sunacağı program gelecek.

Hakan Ural, 4 yıldır program yaptığı TV8'den ayrıldı

"4 YILDIR YAYIN YAPTIĞIM TV8'DE SON GÜNÜM"

Ortaya atılan iddiaların ardında sabah saatlerinde Instagram hesabından paylaşım yapan Hakan Ural, TV8'den ayrıldığını şu sözlerle duyurdu: "Evet bugün 4 yıldır yayın yapma şansı bulduğum TV8 deki son günüm Her anlamda anlatılması mümkün olmayan birbirinden güzel anıları bana yaşattığı için başta sevgili kardeşim dostum arkadaşım Acun Ilıcalı olmak üzere tüm ekip ve birbirinden değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim Özellikle bizi yalnız bırakmayan ilgi alaka gösteren bu programın var olmasına başarılı olmasına sebep siz izleyenlere minnettarım. Bir kusur kabahatim olmuşsa "ki muhakkak olmuştur" Affola. Bu arada profesyonel bir teklif aldığım bir başka kanalda yakın zamanda başlayacağım Allah mahcup etmez ise doğrudur. Kalın sağlıcakla."

Hakan Ural, 4 yıldır program yaptığı TV8'den ayrıldı

ACUN'A GÖNDERME Mİ YAPTI?

Hakan Ural'ın paylaşımında "Bu arada profesyonel bir teklif aldım" demesi ise Acun Ilıcalı'ya gönderme yaptı olarak yorumlandı.

Hakan Ural, 4 yıldır program yaptığı TV8'den ayrıldı

Son Dakika›Magazin›Hakan Ural, 4 yıldır program yaptığı TV8'den ayrıldı - Son Dakika

Hakan Ural neden yok? Hakan Ural'dan flaş ayrılık a&#;ıklaması!

Haberin Devamı

Bir süredir Gel Konuşalım'dan ayrılacağına dair kulis bilgileri yer alan Hakan Ural, bugün itibariyle TV8 ekranlarından ayrıldığını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. İşte, Hakan Ural'ın sosyal medya üzerinden yaptığı o açıklama;

"Evet bugün 4 yıldır yayın yapma şansı bulduğum tv8 deki son günüm her anlamda anlatılması mümkün olmayan birbirinden güzel anıları bana yaşattığı için başta sevgili kardeşim dostum arkadaşım Acun Ilıcalı olmak üzere tüm ekip ve birbirinden değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim özellikle bizi yanlız bırakmayan ilgi alaka gösteren bu programın var olmasına başarılı olmasına sebep siz izleyenlere MİNNETTARIMbi kusur kabahatim olmuşsa " ki muhakkak olmuştur " Affola Buarada profesyonel bi teklif aldığım bi başka kanalda yakın zamanda başlayacağım ALLAH mahcup etmez ise doğrudur kalin saglicakla"

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir