ayt edb deneme çöz / AYT Edebiyat Denemesi – 18 (Test Çöz – Online)

Ayt Edb Deneme Çöz

ayt edb deneme çöz

GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE "3 ADIM DENEME SINAVLARI SETİ" VE "DÖRT DÖRTLÜK KONU PEKİŞTİRME TESTLERİ" YAYIMLANDI

GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE

Genel Müdürlüğümüzce öğrencilerin derslerdeki akademik başarısını artırmak, öğrenme eksiklerini gidermek amacıyla çeşitli yardımcı kaynaklar hazırlandı ve bu kaynaklar öğrencilere basılmış olarak eğitim-öğretim yılının başında dağıtıldı. "Kazanım Kavrama Testleri", "Çalışma Defterleri", "Beceri Temelli Etkinlikler", "3 Adım Soru Bankası" kaynaklarına yenileri eklendi.

Yardımcı kaynaklara eklenen "3 Adım Deneme Sınavları Seti"  ve "Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri" daha önceki kaynaklar gibi öncelikle deprem bölgesi olmak üzere bütün öğrencilere basılı olarak ulaştırıldı. Böylece öncelikle deprem bölgesindeki öğrenciler olmak üzere bütün öğrencilerin YKS öncesinde öğrenme eksikliklerinin tamamlanması ve akademik başarılarının artırılması hedefleniyor.

Bu kapsamda üniversite sınavlarına hazırlık sürecinde öğrencilere destek olmak amacıyla "3 Adım Deneme Sınavları Seti"hazırlandı.Tamamı yeni ve özgün sorulardan oluşan 3 Adım Deneme Sınavları Seti, 5 set ve 15 kitabı kapsıyor. Bu kitaplar, YKS'ye hazırlanan sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilere yönelik oluşturuldu. Bu set; sözel, sayısal, eşit ağırlık ve yabancı dil bölümleri için TYT, AYT ve YDT şeklinde hazırlandı. TYT seti 3 kitap ve 15 deneme, AYT Sözel Seti 3 kitap 15 deneme, AYT Sayısal 3 kitap 15 deneme, AYT Eşit Ağırlık 3 kitap 15 deneme ve Yabancı Dil seti 3 kitap 15 deneme içeriyor. Ayrıca denemelerin tamamı ÖSYM konularının tamamını kapsayacak şekilde kurgulandı. Her setin içindeki deneme sınavları, kolay-orta-zor şeklinde sınıflandırıldı.Deneme sınavlarını çözen öğrenciler, kare kod aracılığıyla ÖDS'deki YKS modülünde bulunan deneme sınavı değerlendirme bölümünden konu analiz raporuna ulaşabilecek.

Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan bir diğer kaynak ise "Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri" oldu. Yardımcı kaynak setinde matematik, fizik, kimya, biyoloji derslerinde 9, 10, 11 ve sınıflarına yönelik 16 kitap bulunuyor. Kaynak, ilgili derslerin tüm konularını kapsayan çoktan seçmeli sorular ve bu sorulardan bazılarına ait örnek çözümlerden oluşuyor.

Ders kitaplarının destekleyicisi olarak tasarlanan bu kitapların konuların pekiştirilmesinde, öğrenme eksikliklerinin tamamlanmasında faydalı olması amaçlanıyor. Destekleme yetiştirme kurslarının yardımcı kaynak ihtiyacını gidermesi amacıyla da bu kitaplar yaprak test olarak kullanılabilir. Kitapta her konuya ait 4 testten oluşan çoktan seçmeli sorular bulunuyor. Ayrıca bu testlerde yer alan bazı soruların da çözümlerine yer veriliyor. Öğrenciler, çözümlü sorular sayesinde sorunun nasıl çözüleceğini öğrenirken çoktan seçmeli soru testleri ile öğrendiklerini pekiştirebilecek. Çoktan seçmeli testler, konuların özellikleri ve tüm öğrenci düzeyleri göz önünde bulundurularak kurgulandı.

 "3 Adım Deneme Sınavları Seti"ne ulaşmak için tıklayınız.

"Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri"ne ulaşmak için tıklayınız.

AYT Edebiyat 20’Lİ Deneme Video Çözümlü

AYT EDEBİYAT DENEME

Denemelerimiz AYT için hazırlanmış denemelerden oluşmaktadır.

Sorumlu olunan müfredat ve kazanımlara tam uyumludur.

Her deneme sınavda olduğu gibi 24 sorudan oluşmaktadır

Tamamı video çözümlüdür.

AYT Edebiyat Deneme Setimiz orta &#; zor seviye karışıktır.

Bu denemeler AYT sistemine özel hazırlanmıştır. Gerçekleşen ilk AYT de bir çok benzer soru tutturmuştur.

Bu denemeler Yükseköğretim Kurumları Sınavının ikinci basamağı olan Alan Yeterlilik Testine hazırlık amacına uygundur.

Tamamı öğretici sorulardan oluşmaktadır.

Örnek Sayfaları Görmek İçin Tıklayınız.

&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;-
Deneme Sınavı Çözmenin Önemi

Sınavlar; özellikle üniversite sınavı, birçok konunun içerisinde yer aldığı ciddi kapsamı olan sınama yöntemleridir. Günümüzde Artık yalnızca üniversite sınavı değil, meslek hayatımızı devam ederken dahi çeşitli sınavlara giriyoruz. Bu sınavlarda başarı kaydedebilmek için elbette öncelikle bilgi seviyemizin yeterli olması gerekir. Bunun için öğrenim hayatımızda yeterli çabayı göstermiş ve sonuçları elde etmiş olmalıyız. Ancak hepimiz biliyoruz ki, öğrenim hayatımızda ne kadar bilgi ve deneyim kazanırsak kazanalım, sınavlarda başarılı olabilmek için sınav tekniğini, bir başka deyişle test tekniğini biliyor olmamız gerekir. Bu süreç bir deneyim sürecidir. Test sınavlarında başarılı olabilmek için, soru tiplerini bilmek ve hızlı bir şekilde soruyu cevaplandırmak gerekir. Hemen her test sınavında mümkün olduğunca soru cevaplamak, daha fazla soru çözmemiz için uygun zeminin oluşmasını sağlar. Daha önce gördüğümüz ancak biraz başkalaşmış bir soruyu, hiç görmediğimiz bir soruya kıyasla çok daha hızlı çözeriz. Hatta sınavlarda genellikle benzer soru tiplerini kullanıldığı da hepimizin hepimiz biliriz. Bu durumda yeterince soru çözmek yani deneme sınavı gibi bütün konuları kapsayan ve gerçek sınavın bir benzeri olan sınavları çözmek bize ciddi bir deneyim kazandıracaktır.

Gerçek şartlarda deneme sınavı çözmek gereklidir

Deneme sınavlarının, herhangi bir test gibi çözmemelisiniz. Bir deneme sınavı örneğin; AYT için hazırlanmışsa soru sayısı ve soru nitelikleri Bu sınavda kinin hemen hemen aynı olacaktır. AYT&#;de size tanınacak süreyi kullanarak bu testleri çözmek üzerine çalışmalar yapmanız durumunda, sınavda süreyi kullanıp kullanamayacağını dair öngörüye de sahip olabilirsiniz. AYT, öğrencilere tüm soru türlerini çözebilecekleri kazar zamanın tanındığı bir sınavdır. Örneğin; Eşit ağırlık öğrencisi Fen kısmından sorumlu olmasa da, dilerse bu soruları da cevaplayabilir. Sınavda tanınan süre de bu şekilde verildiğinden, esasında zamanla ilgili çok büyük bir sorun yoktur. Ancak eğer farklı puan türlerinde öğrenci kabul eden bölümleri yazma niyetimiz varsa, tüm soruları cevaplamaya çalışmalı ve bunun için olabildiğince süratli olmalıyız.

Yapılan istatistikler ışığında; öğrencilerin sınava hazırlanırken, konuları çalışmakla birlikte düzenli olarak deneme sınavı çözmeleri durumunda başarı oranlarının marjinal ölçekte yükseldiğini göstermektedir. Uygun kaynakların tercih edilmesi ve yeni sınav sistemine uygun deneme sınavlarının içeren yayınların kullanılması durumunda; başarı oranını ciddi şekilde artırmaktadır. Sizde Sınavda başarılı olabilmek ve gelecekte sahibi olmak istediğiniz mesleği edinmek üzere istediğiniz bölüme girebilmek için, sınava hazırlandığını süre boyunca deneme sınavı çözmelisiniz. Bunun için bizim size sunduğumuz kaynakları tercih edebilir ve başarınızı yükseltebilirsiniz.

Tüm adaylara bu yolda başarılar diliyoruz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası