bodrum kutahya ucak bileti / Bodrum - Eskişehir Uçak Bileti Fiyatları | AEROBILET

Bodrum Kutahya Ucak Bileti

bodrum kutahya ucak bileti

Bodrum Uçak Bileti

Milas – Bodrum Havaalanından Şehir Merkezine Ulaşım

Havalimanında birçok servis vardır ve bu servisler arasında en sık tercih edilenler ; HAVAŞ, MUTTAŞ, Atlas Global, Pegasus, Onur servisleridir. Ayrıca kiralık araç, taksi ve transfer hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.


Taksi ile Şehir Merkezine Ulaşım

Taksi ile ulaşım için 00 24 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz ve fiyat konusunda gideceğiniz yere göre değişen seçenekleri öğrenebilirsiniz.  


Araç Kiralama

Araç kiralama seçeneğinden 24 saat kesintisiz bir şekilde yararlanılabilir. Bunun için iç ya da dış hatlar karşılamalı olarak 34 25 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.


Imsık Havalimanı Hakkında 

’li yıllarda Fuat Imsık tarafından kurulan Imsık Havalimanı, Bodrum’a daha kolay ulaşım sağlanması için açılmıştır. Imsık    Havayolları tarafından İstanbul ve Ankara’ya uçuşlar yapılan havalimanında Milas -  Bodrum havalimanının açılması nedeniyle talepler bu bölgeye kaydı. Bodrum’a 22 km uzaklığında bulunan Imsık havalimanı, yılında açık arttırmayla Savunma Sanayi Müsteşarlığına satıldı. 


KÜTAHYA ZAFER HAVALIMANI UCUZ UCAK BILETI ARAMA MOTORU
 

SIKCA SORULAN SORULAR:

Ucağımın kalkışından ne kadar önce havalimanında bulunmam gerekir?
Ucak kalkışından saat önce yolcumuzun kontuarda hazır bulunması gerekiyor, Sezon dönemlerinde 3 saat evveli.

Niye ucak kalkışından saat gibi uzun bir süre önce havalimanında  bulunmak gerekir?
Uluslararası havacılık kurallarına göre uygulanan bu süre, her havalimanının özelliğine göre belirlenmiştir. Gecen senelerde yaşanan güvenlik sorunlarından dolayı yolcunun bir kac kez pasaport kontrolünden gecmesi, bagaj ve el bagajlarının daha sık tetkik edilmesi, 2 saat veya daha fazla bir süreyi gerektirmektedir.

Ucağa alma işlemleri ne zaman son bulur?
Uluslararası ucuş kurallarına göre ucağa alma işlemleri ucuş saatinden 45 dakika önce sona erer.

Rötar neden olur?
Her havayolu şirketin ucuş programında birtakım aksaklıklar olabiliyor. Bunlardan bazıları aşağıdaki gibidir: Ucması planlanan ucak başka bir seferden gecgelmesi Teknik arızalar Teknik arızadan dolayı ucak değişikliği olup, sefere konan yeni ucağın hazırlık süresinin beklenmesi. Havalimanında, hava trafiğinde veya ucağın gideceği havalimanındaki olağanüstü hava trafiği koşulları ve hava şartları nedeniyle. Ucağa biniş esnasında yolcular anonslara rağmen bulunamayabilir.

Taşınması yasak olan maddeler nelerdir?
Sıkıştırılmış gazlar (yanıcı, yanmaz ve zehirli), Patlayıcı maddeler, cephane, havai fişek ve işaret fişekleri, ateşli silahlar, Zehirler, Radyoaktif maddeler, Sivri uclu aletler (bıcak gibi)

Bagajda taşınması zorunlu olan  maddeler  nelerdir?
Tırnak türpüsü, tırnak makası, tirbuşon, ustura, tıraş bıcağı, cekic, keser gibi kesici ve delici aletler yolcu bagajına konulmalıdır. 

E-Bilet Nedir? Niye E-Bilet?
E-Bilet, yani Elektronik bilet, kağıt bilet düzenlenmeksizin, tüm rezervasyon ve ucuş kayıtlarının elektronik ortamda saklanmasıdır. Kağıt bilet kullanımını ortadan kaldıran biletleme sistemidir. Tüm bilet bilgileri elektronik olarak sistemde saklanır ve satış anında size tüm bilgileri  iceren bir seyahat belgesi verilir. Rezervasyon ve ödeme, kağıt bilette olduğu gibi devam eder ve size verilen seyahat belgesi olsun ya da olmasın, check-in kontuarında sadece resimli bir kimlik ile (nüfus cüzdanı, pasaport) beraber check-in yaptırabilirsiniz. Elektronik biletin kağıt biletten tek farkı tüm elektronik bilet bilgisinin bilgisayar sistemlerinde saklanmasıdır. Böylece kağıt bilet olmadan rezervasyon ve bilet kayıtlarına ulaşılıyor.

E-Biletim Kaybolursa Ne Yapmalıyım?
Elektronik biletin kaybolma, calınma ve unutulma riski yoktur. Kaybolduğu takdirde size verilmiş olan Kayıt Numarasından isminiz Havayollari  yetkilileri tarafından tespit edilip işlemlerinizin hızlı ve sorunsuz gercekleşmesi sağlanır.

Eğer Ucuşumda Benden Kaynaklanmayan Bir Değişiklik Olursa Haberim Olur Mu? Nasıl Olur?
Rezervasyonunuzda bulunan kontakt numaralarından size ulaşılarak söz konusu değişiklik bildirecek ve imkan dahilindeki tüm alternatifler sunulacaktir. Ucusunuzdan 48 saat evveli Gidis ve Dönüsünüzü Konfirme etme mecburiyeti vardir.

Evcil hayvan (kuş, kedi, köpek, kaplumbağa, vs.) götürebilirmiyim, hangi evraklara ihtiyacım var?
Şirketimize bildirilmek kaydiyla (rezervasyon) bir ucuş güzergahında, yolcu başına azami ağırlığı 5 kilo olan bir adet evcil hayvan taşınabilir.  Evcil hayvan yolcu tarafından hazırlanmış olan uygun ve güvenli bir taşıma kabında bulunması gerekmektedir. Taşınma ucak kabininde, ebatları U 35 x G 45 x Y 25cm olan su gecirmez bir canta icinde mümkündür. 5kg üzerindeki hayvanlar kabinde nakledilmez. Havayollari hayvanın ucuş yolculuğundan kaynaklanan olası sağlık sorunlarını üstlenmemektedir. Hayvanın hedef ülkesine girişi icin gereken tüm sağlık raporlarından ve belgelerinden yolcunun kendisi sorumludur. Ancak tüm bu standart prosedürleri havayolu şirketinin mevzuatıyla cöşmesi gerekmektedir. Yani rezervasyon esnasında arkadaşlarımız size ilgili havayolu prosedürü anlatacaktır.


KÜTAHYA ZAFER HAVALIMANI UCAK BILETI ONLINE SATIS SITESI
 

Varış havalimanı:Milas-Bodrum Havalimanı
İstanbul – Bodrum uçuş süresi:1 saat 15 dakika
Ankara – Bodrum uçuş süresi:1 saat 25 dakika
Adana – Bodrum uçuş süresi:1 saat 30 dakika

Türkiye’nin en popüler tatil bölgelerinden biri olan Bodrum, Muğla iline bağlıdır. Masmavi denizi, kumsalları, doğal güzellikleri ve taş evleri ile her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti kendine çeken şehir tarihi dokusuyla da öne çıkar. Su altı sporlarının da yoğun olarak gerçekleştirildiği Bodrum’da her mevsimin ayrı bir güzelliği vardır. 

Siz de ister gezmek ister tatil amacıyla Bodrum’a yapacağınız seyahatler içinkampanya ve promosyon dönemlerimizi takipte kalarak bütçenize uygun fiyatlarla ucuz uçak bileti alabilirsiniz. 

Ulaşım

Pegasus, Milas-Bodrum Havalimanı’na Adana, Ankara ve İstanbul’dan direkt uçuşlar düzenler. Aktarmalı uçuşlarla ise Adana’dan 1, Ankara’dan 4, İstanbul’dan 96 güzergâh üzerinden şehre ulaşılabilir. 

Kendinize en uygun fiyatlarla bilet satın alabilmek için düzenlediğimiz kampanya ve promosyonlardan yararlanabilirsiniz.

Milas-Bodrum Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım

Milas-Bodrum Havalimanı şehir merkezine 35 km uzaklıkta seafoodplus.infomanından şehir merkezine ulaşımda otobüsler ve taksi alternatifleri kullanılır. 

İç hatlar çıkışında bekleyen HAVAŞ otobüsleri havalimanı, Güvercinlik, Torba Yolu ve Bodrum Otogarı arasında hizmet verir. Otobüslerin kalkış saati uçuş saatlerine göre düzenlenir. Araçlar trafiğin durumuna göre yaklaşık dakika içinde Bodrum Otogar’a ulaşır. Buradan sahil şeridine araçla dakika içinde varabilirsiniz.

Havalimanından şehir merkezine daha hızlı ulaşmak isteyenler taksi kullanabilir. 7/24 terminal çıkışından bekleyen taksiler ortalama 25 dakikada merkeze ulaşır.

Konforlu ve hızlı bir yolculuk geçirmek isteyenler araç kiralama alternatifini de değerlendirebilir. Pegasus’un kaliteli hizmet anlayışıyla yolcularına sunduğu bu hizmetten yararlanmak için seyahatinizden önce rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Şehir İçi Ulaşım

Bodrum içinde ana ulaşım hattını minibüsler oluşturur. Hem ilçenin neredeyse her noktasına hem de yakındaki beldelere minibüslerle ulaşmak mümkündür. Türkbükü, Gümüşlük, Turgutreis, Akyarlar, Bitez gibi popüler noktalara gitmek isteyenler minibüsleri tercih edebilir. Bodrum Otogar’dan da şehir merkezine ulaşımda minibüsler kullanılır. Buradan yaklaşık dakika içinde sahil şeridine ulaşılabilir. Minibüs fiyatları güzergaha göre değişiklik gösterir.

Halk otobüsleri de minibüslerden sonra en sık kullanılan araçlardır. Bu araçları daha uygun fiyatlarla kullanmak isteyenler Kent Kart temin edebilir.

Konaklama

Bodrum’da farklı bütçelere uygun konaklama alternatifleri bulmak mümkündür. 5 yıldızlı otellerden pansiyonlara, apart otellerden butik otellere kadar bütçeniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. Özellikle son yıllarda gezginlerin de talepleri sonucu butik otel sayısı artış gösterir. Doğa ile iç içe olabileceğiniz ve Turgutreis, Gümüşlük gibi beldelere kısa sürede ulaşabileceğiniz konaklama yerleri genel olarak merkezde yoğunlaşır. Aynı zamanda yöresel ürünlerin bulunduğu çarşılar, ulaşım ağları ve sahil de merkeze çok yakındır.

Seyahatinizi planlarken tüm alternatifleri değerlendirebilir ve hemen otel rezervasyonu yaptırabilirsiniz.

Yeme İ&#;me

Ege mutfağının neredeyse tüm karakteristik özellikleri Bodrum mutfağında da görülür. Zeytinyağlılar, deniz mahsulleri, çeşitli otlar ve sebzeler sofraların vazgeçilmezleri arasında bulunur. Kalamar, ahtapot salatası, deniz börülcesi, kabak çiçeği dolması ve Bodrum çökertmesi seyahatiniz sırasında mutlaka denemeniz gereken lezzetlerden bazılarıdır.

Yöresel lezzetler ve popüler restoranları Bodrum’da Ne Yenir? sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz.

Faydalı Bilgiler

Eşsiz koyları ve plajları ile turizm cenneti olan Bodrum’u görmek isteyenler seyahat planı yaparkan bazı bilgilere ihtiyaç duyabilir.

Yakın Yerler

  • Milas (49 km)
  • Marmaris ( km)
  • Köyceğiz ( km)
  • Dalaman ( km)
  • Fethiye ( km)

Hava Durumu

Akdeniz ikliminin hakim olduğu Bodrum’da yazlar çok sıcak, kış ayları ise ılık geçer. Yıllık ortalama sıcaklığın 22°C olduğu ilçede en sıcak aylar 35°C ile temmuz ve ağustostur. En soğuk ay olan ocak ayında ise sıcaklıklar ortalama 16°C’dir. En fazla yağışın kış aylarında görüldüğü Bodrum’a seyahat etmek isteyenler istedikleri mevsimi tercih edebilir. Yaz ayları Türkiye’nin en kalabalık ve dinamik yerlerinden birine dönüşen şehirde kültürel bir gezi yapmak isteyenler bahar aylarını tercih edebilir. 

Önemli Telefonlar

  • Ülke Kodu: +90
  • Şehir Kodu:
  • Havalimanı Telefonu: () 01 01
  • Acil Durum Hattı:

G&#;r&#;lecek Yerler

Eşsiz plajları, masmavi denizi, koyları ve renkli sokakları ile tam bir turizm bölgesi olan Bodrum, tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile tatil için en sık tercih edilen yerlerin başında gelir. Özellikle yaz sezonunda oldukça kalabalık olan ilçede görülmesi gereken çok sayıda yer ve yapı bulunur.

Bodrum’un simgesi olarak kabul edilen Bodrum Kalesi, ’lü yıllarda St. Jean Şövalyeleri tarafından yaptırılır. Dünyanın yedi harikasından biri olan ve Halikarnas Mozolesi olarak da bilinen Mausoleion Anıt Mezarı da buradadır. Günümüzde müze olarak kullanılan kale içinde Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi bulunur. Müzede su altı hazinelerini ve dünyanın en eski batık gemi kalıntılarını görmek mümkündür. 

Bodrum merkezde yer alan ve MÖ yılında inşa edilen Antik Tiyatro da popüler noktalardan biridir. 13 bin kişi kapasiteli tiyatro yılında restore edilir. Antik Tiyatro, günümüzde festival ve konser gibi etkinlikler için kullanılır.

Dalış sporuyla ilgilenenler ilçenin farklı noktalarında bulunan koylarda bu sporu gerçekleştirebilir. Kaçakçı Koyu, Poyraz Koyu ve Orak Adası’nda dalış yaparak su altı çeşitliliğini ve gemi kalıntılarını görebilirsiniz.

Bodrum Gezi Rehberi üzerinden de seyahatiniz sırasında mutlaka görmeniz gereken yerler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ucuz Bodrum bileti nasıl bulurum?

Bodrum, özellikle yaz sezonunda çok kalabalıktır. Otellerin doluluk oranı da buna bağlı olarak yüksektir. Bu durum uçak bileti fiyatlarını da etkiler. Çok daha uygun fiyatlarla bilet satın almak isteyenler bahar ve kış aylarını tercih edebilir. Pegasus’un promosyon ve kampanyalarını takip ederek de hem avantajlı fiyatlarla bilet alabilir hem de kaliteli hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Bodrum’u neden ziyaret etmeliyim?

Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Bodrum tatil cenneti olarak adlandırılır. Koyları, plajları, sahili ve denizi ile öne çıkan ilçe aynı zamanda tarihi önem atfeden çok sayıda müze ve yapıya da sahiptir. Hem tatil hem de kültürel bir gezi için Bodrum sıklıkla tercih edilir.

Bodrum seyahati i&#;in ideal d&#;nem nedir?

Akdeniz ikliminin hakim olması nedeniyle Bodrum her mevsim ziyaret edilebilir. Bu noktada seyahat amacı önemlidir. Deniz tatili yapmak isteyenler yaz aylarını, kültürel bir gezi planlayanlar ise bahar aylarını tercih edebilir. Yaz sezonunda festivaller, yelken yarışları ve konserler de olduğu için seyahatinizi planlarken bunları göz önünde bulundurabilirsiniz. Ilıman bir havanın hakim olduğu kış ayları da seyahat için uygundur.

Bodrum pahalı bir şehir mi?

Bodrum, diğer şehirlere göre daha pahalıdır. Özellikle turistlerin yoğunlaştığı merkez ve beldelerde yöresel ürünler ve taksi ücretleri farklılık gösterir.

Bodrum - Kütahya Uçak Bileti Ara

Belediye Otobüsü

Bodrum’un merkezi ile Muğla il merkezinden Milas Bodrum Havalimanı’na gitmek için Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin havalimanı otobüslerini kullanmak gerekiyor. Otobüsler il merkezi Menteşe’de Muğla Otogarı’ndan, Bodrum ilçe merkezinde ise Bodrum Otogarı’ndan kalkıyor. Menteşe’den hareket eden otobüs ayrıca Yatağan ve Milas ilçelerine de uğruyor.

Havalimanı Servisleri

Bodrum’un merkezinden Milas Bodrum Havalimanı’na üç havayolu şirketinin servisleriyle ulaşmak da mümkün.

Bodrum Otogar’dan hareket eden Atlas Global, Pegasus ve Onur Air’e ait ücretsiz servisler kalkış saatleri ise uçuş saatlerine göre belirleniyor. Otogar’dan ayrıca Havaş’a ait otobüslere de binebilirsiniz.

Taksi

Taksilerin havalimanına ulaşım için belirlediği özel fiyatları mevcut. Bu fiyatlar sezonluk ve yıllık olarak değişebiliyor ve yolculuğa başlamadan önce güncel fiyatları öğrenmenizde yarar var.

Özel Araç

Bodrum’u dünyaya bağlayan tek otoyol olan D’u kullanarak Milas yönünde gittiğinizde havalimanına ulaşacaksınız. Muğla il merkezinden gitmek isterseniz Yatağan ve Milas ilçeleri üzerinden D’a girip buradan da Milas Bodrum Havalimanı’na ulaşmak mümkün.

Havalimanı Bilgileri

Gelecek dönemde yeni terminal binasına kavuşacak olan iç hatlar, uçak beklerken zaman geçirmek için pek fazla şey vaat etmese de kahvenizi içebileceğiniz Street Cafe adında küçük ve şirin bir kafesi var. Hemen her havalimanında mutlaka denk geleceğiniz Burger King’i de burada bulmak mümkün.

Yıllık 3 ila 5 milyon arası yolcu ağırlayan havalimanının dış hatlarında vaktinizin çoğunu Duty Free’de geçirebilir, Anadolu ve Ege kültürüne ilişkin birçok hediyelik eşya ve yiyecek bulabilirsiniz.

27 Mar Tarihinde Güncellenmiştir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir