google drive masaüstü indir / Google Drive indir için PC Windows (7/10/8), 32/bit

Google Drive Masaüstü Indir

google drive masaüstü indir

Google Drive, videoları, fotoğrafları ve her tür belgeyi farklı türdeki harici ve dahili depolama kaynakları aracılığıyla senkronize etmek için bir çapraz platform olarak çalışır. En sevilen depolama sistemi, dünya çapında milyonlarca kişi tarafından bir Gmail veya Google hesabı kullanılarak kullanılmaktadır. Uygulama, tüm içeriğinizi basit ve kolay bir şekilde oluşturmanıza, paylaşmanıza ve birlikte çalışmanıza olanak tanır.

Google-Drive-Download

Google Drive Özellikleri

Kolay Paylaşım

Uygulama, dosyalarınızı doğrudan Google hesabınızdan yüklemek için &#;Şununla Paylaş&#; seçeneğini sunar. Uygulamanın web arayüzü ile dosyaların yönetimi çok kolay ve basittir. E-posta, SMS veya diğer destekleyici uygulamalar aracılığıyla bir bağlantı gönderin ve dosyalarınızı paylaşın.

İki Yönlü Erişim

Uygulamaya iki daha etkili yoldan erişim &#;&#;- dosyaları görüntülemenize veya yeniden düzenlemenize izin veren bir tarayıcı aracılığıyla, ikinci olarak Google Drive uygulaması, yani Google Drive&#;daki dosyaları yöneten Yedekleme ve Senkronizasyon.

Google-Drive-free

Ücretsiz depolama

Google hesabınızı oluşturun ve dosya ve klasörlerinizi daha güvenli ve emniyetli tutmak için 15 GB&#;lık ücretsiz çevrimiçi depolama alanına sahip olun. Herhangi bir hasar veya cep telefonunun kaybolması durumunda verilerinizi kaybetme endişesi olmadan saklayın. Saklanan verilerinizi istediğiniz zaman cihazınıza tekrar indirmeden görüntüleyebilirsiniz.

İyi Organize

Uygulama, tür, içerik, boyut, geliştirici veya diğer bilgiler gibi farklı dosyalar için ayrı klasörler oluşturmanıza olanak tanır. Herhangi bir dosya türünü bulma zahmetinden kurtulmanızı ve Facebook, Twitter, Instagram ve çok daha fazlasını doğrudan çevrimiçi depolama hesabınızdan herhangi bir kaynakla paylaşmanızı sağlar.

Google-Drive-pc

Kolay Sörf

Anahtar kelimeleri girin veya türe göre filtreleyin ve birkaç saniye içinde kesin ve doğru bir sonuç bulun. Belgeler için OCR (Optik Tanıma) teknolojisini ve görüntüler için görüntü tanıma teknolojisini kullanın.

Ana Özellikler

  • Çevrimiçi ücretsiz bulut depolama
  • 15 GB ücretsiz depolama
  • Dosyalarınızı doğrudan bulut depolama alanından yükleyin
  • Kolay Paylaşım
  • Güvenli ve Güvenli
  • İyi Organize
  • kolay sörf
  • İki yönlü erişim
Kategoriler Windows

Google Drive , bir bulut depolama ve dosya yönetim programıdır. Burada, masaüstünüzden dosyaları senkronize etmenize ve karşıya yüklemenize izin veren Windows için Google Drive'ı indirebilirsiniz.

Önceden Google, birbiriyle bağlantılı çeşitli farklı hizmetlere sahipti. Artık Google, Google Dokümanlarını , Google + 'yıve bulut depolama hizmetinientegre eden Google Drive'ı e yayınladı .

Gmail ve Google+ , Drive'dan ayrı olsa da, Google Dokümanlar , 5 GB'lık ücretsiz çevrimiçi depolama alanıyla Drive'a yeniden adlandırıldı. Dropbox gibi, Windows Gezgini'ne bir kısayol ekler, böylece dosyaları sürükleyip bırakabilirsiniz.

Bir kez eklendiğinde, çevrimiçi hesabınıza yüklenir. Herhangi bir dosya türü yüklenebilir ve mevcut Android uygulaması veya çevrimiçi olarak erişilebilir. Depolamanın belgelere entegrasyonu, resim ve video gibi daha büyük öğelerle çalışmanıza olanak tanır.

Arkadaşlar, yüklediğiniz her şey hakkında yorum yapabilir ve başka bir sosyal etkileşim düzeyi ekleyebilir. Drive, diğer bulut depolama hizmetleriyle karşılaştırılabilir , ancak Google hesabınıza eklenen bağlantı, birleştirilmiş sistemi kullanmayı daha kolay hale getirir. Gerekirse fazladan alan için daha fazla depolama alanı satın alabilirsiniz.

Google Drive'ın çok fazla potansiyeli var, ancak iyileştirme için hala yer var .

İndir, keşfet, paylaşWindows
windowsmacandroid

Size özel tavsiye edilen uygulamalar

Opera icon

Opera

Sağlam, çok yönlü ve özelleştirilebilir bir tarayıcı

AutoClicker icon

AutoClicker

Bilgisayarınızdaki fare tıklamalarını otomatikleştirin

Vivaldi icon

Vivaldi

Çalışırken düzeninizi sağlayacak müthiş bir tarayıcı

PES icon

PES

Futbol geri döndü ve PES yeni sezona hazır

Daha fazla bilgi

LisansÜcretsiz
İşletim SistemiWindows

Diğer platformlar için mevcut

Writers' Tools

Spotify icon

Spotify

En sevdiğin şarkıcıları ücretsiz olarak dinle

LibreOffice icon

LibreOffice

Microsoft Office için en iyi alternatiflerden biri

Work from home software

PDFCreator icon

PDFCreator

Bir dakika içinde PDF belgesi oluşturun

Dropbox icon

Dropbox

Dosyalarınızı online bir sanal sürücüde depolayın

GIMP icon

GIMP

Güçlü açık kaynaklı grafik düzenleyici

Inkscape icon

Inkscape

Açık Kaynak vektör grafik editörü

Opera icon

Opera

Sağlam, çok yönlü ve özelleştirilebilir bir tarayıcı

OpenOffice icon

OpenOffice

Güçlü ve çok özellikli ücretsiz office programı

Google Drive benzer

RaiDrive icon

RaiDrive

PC'nizden direk olarak Google Drive'a erişim sağlayın

FileZilla icon

FileZilla

FTP yoluyla dosya yüklemek için en çok kullanılan istemci

WinSCP icon

WinSCP

Çok güvenli bir FTP istemcisi

İnternet uygulamalarını keşfedin

WinSCP icon

WinSCP

Çok güvenli bir FTP istemcisi

SplitCam icon

SplitCam

Her türlü platforma canlı yayın yapın

Google Drive klasörü Android telefona nasıl indirilir?

Google Drive kullanıcıları, çeşitli sebeplerle telefonlarına tüm drive içeriklerini eklemek isteyebilir. Bu tür durumlarda Android için özel olarak geliştirilen Google Drive uygulamasında herhangi bir ek seçenek ve özellik olmasa da farklı bir yöntem ile Google Drive klasörü Android telefona indirilebiliyor.  

Google Drive klasörü Android telefona nasıl indirilir?

Google Drive Office dosyaları için yeni bir adım attıGoogle Drive Office dosyaları için yeni bir adım attı

Google Drive klasörünün ya da tüm içeriğin telefona indirilebilmesi adına kişilerin yapabileceği 2 farklı yöntem bulunuyor.

Yöntem 1  - Çevrimdışı kullanma

Google Drive online bir sistem olsa da çevrimdışı kullanılabilmesi konusunda esneklik mevcut. Bu bakımdan indirilmek istenen dosyaların çevrimdışı kullanım için ayarlanması bu konuda Google Drive tarafından mevcut klasör ve içeriklerin telefona yüklenmesini sağlar. Bu işlemleri yapmak adına ise aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Android cihazınızda Google Drive uygulamasını açın.

Uygulama açıldıktan sonra ise istediğiniz klasörü seçin ve üzerine basılı tutun.

Seçim yaptıktan sonra sağ üst köşede yer alan 3 noktaya dokunun.  

Açılacak olan menüden çevrimdışı kullanılabilir yap seçeneğini seçin.

İlgili işlemlerin yapılmasının ardından Android cihazda senkronize edilmeye başlanacak klasör kısa süre içerisinde kullanılabilir hale gelecektir. Çevrimdışı kullanılabilir hale gelen içerikleri kontrol etmek için Google Drive uygulamasını açtıktan sonra sol üst köşede yer alan menüden çevrimdışı seçeneğini seçmelisiniz.  Böylece hangi klasör ya da Google Drive içeriklerinin çevrimdışı olarak ayarlandığını kontrol edebilirsiniz.

Ancak bu yöntemi tercih eden kişilerin dikkat etmesi gereken bazı detaylar var. Öyle ki Çevrimdışı kullanılabilir hale getirdiğiniz dosyalar, kayıt altına alınmış olsa da sistem tarafından ilgili dosyaları açmak istediğinizde her zaman Google Drive uygulaması kullanılacaktır. Bu tür bir kullanım istemediğiniz durumlarda ise 2. yöntemi tercih edebilirsiniz.

Yöntem 2  -   Google Drive içeriğini ZIP olarak indirme

 Tüm Google Drive içeriğini ya da bazı klasörleri bilgisayarınıza indirmek istediğiniz durumlarda sıkıştırarak indirme seçeneğini tercih edebilirsiniz. Bu işlemler sırasında tarayıcı ve telefondaki dosya yönetici üzerinden işlem yapılması gerekir. Bunun için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Öncelikle tarayıcınızdan seafoodplus.info adresine gidin ve hesabınız ile oturum açın.

Ardından tarayıcı ayarlarında yer alan masaüstü sürümü seçerek, sitenin masaüstü sürüm olarak yüklenmesini sağlayın. Seçim sonrasında sayfa yeniden yüklenecektir.

İndirmek istediğiniz klasörü seçin ve sayfanın sağ üst kısmında üst üste üç nokta simgesiyle gösterilen menüye dokunun.

Menüden İndir seçeneğine dokunun.

Google Drive tarafından seçilen klasörler sıkıştırılmaya başlanacak ve sıkıştırma tamamlandığında ZIP dosyası olarak indirilecektir. Seçilen klasörün dosya boyutu ile orantılı olarak sıkıştırma süresi uzayabilir.

İndirme işlemleri tamamlandığında içerik, indirilenler klasöründe yer alacaktır. Telefonunuzda ilgili bölüm açarak indirilen dosyayı seçin. ZIP formatıyla sıkıştırılan içeriğin üzerine dokunarak ayıkla seçeneği ile içerikleri indirilenler klasörüne çıkartın. Eğer ZIP desteği bulunmuyorsa, uygulama marketten ZIP dosyalarını açacak yeni bir araç indirerek kurun.

Ardından klasör için yeni adlandırma ya da taşıma işlemlerini Android dosya yöneticisi üzerinden yapabilirsiniz.

📰 Bizi Google News'den takip edin


Google Drive şifrelenmiş dosyalar doğrudan açabilecekGoogle Drive şifrelenmiş dosyalar doğrudan açabilecek

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir