yorgunlar fm / gonul-yorgunu-fmm - Ana Sayfa

Yorgunlar Fm

yorgunlar fm

20 sene sonra single alb&#;m &#;ıkartıyor

Dile kolay tam 20 sene sonra bu single çalışması ile Nejat Çarkacı, doksanlı yılların naif ve sıcak müzik ruhunu bugüne taşıyor ve  müzik kariyerine kaldığı yerden devam ediyor. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Şan Bölümü'nde müzik eğitimi alan sanatçının bu çalışması içeresinde söz ve müziği kendisine ait olan iki balad eser yer alıyor. Çalışmaya ismini veren "Sevda Yorgunu" ve bir diğer eser "Alma Ahımı".   Single içerisinde dinleyenlere ayrı bir müzikal tat vermek amacı ile " Sevda Yorgunu " isimli şarkının  birde akustik versiyonu bulunuyor. Çalışmada iki değerli aranjör müzisyen Tolga Kılıç ve Nurkan Renda 'nın  ayrıca birçok ünlü müzisyenin imzası var. İlk video klip, çalışma ile aynı adı taşıyan "Sevda Yorgunu" isimli şarkıya yapıldı. 

Arda Ayderman'ın fotografladığı ve  medya iletişim sürecinin Artifeks Medya C.D.O. tarafından yürütüldüğü Nejat Çarkacı "Sevda Yorgunu"  Karbonat Medya Production etiketi ile bütün sevda yorgunları için tüm müzik marketler ve dijital platformlarda yerini aldı. Aynı zamanda iletişim sektöründe hizmet veren Artifeks Medya C.D.O nun ajans başkanlığı görevinide yürütmekte olan sanatçı, iş adamı kimliğiyle de ön plana çıkıyor. 

Sevilen şarkıları halen dillerde

Yıl bir yaz günü Nejat Çarkacı "Akasya Kokulu Yarim" şarkısı ile beğeni topluyor ve listelerin üst sıralarında yerini alıyor. Hemen ardından, sanatçı ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak'ın ilk video klip deneyimi olan "Özledim" şarkısı ile ekranlarda boy gösteriyor ve doksanların iz bırakan iki sevilen şakısına imza atıyor. Bugün bu şarkılar halen dillerde.

TATİL YORGUNU!

KISA BİR SÜRE ÖNCESİNE KADAR EŞİYLE BİRLİKTE YURT DIŞINDA OLAN OYUNCU BURCU KARA SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMLA NE KADAR YORULDUĞUNU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ.

Eşiyle birlikte kısa bir kar tatili yapan Burcu Kara, burada çekilmiş fotoğraf ve videolarını sosyal medya hesabından da paylaşmıştı. Tatil dönüşü yaptığı paylaşımla halen yaşadıklarının etkisinden kurtulamadığını gösteren Burcu Kara, çocuklarının saat farkı yüzünden çektikleri uykusuzluğun kendisine olan zararlarını paylaşmadan da duramamış. 

İşte Burcu Kara’nın o satırları:

“Selam, şuraya iki gündür uyumayan, bir de üstüne saat farkından uyuyamayan, iki canavarla bir haftadır uğraşmaktan feleği şaşmış bir kız fotoğrafı bırakayım. Hepimize iyi haftalar”

(sözcü)

  • CAN BONOMO'DAN PANDEMİ SONRASI İLK KONSER!Can Bonomo, pandemi nedeniyle ara verdiği canlı performanslarına 7 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro ve 8 Ağustos Çeşme Açıkhava yaz konserleri kapsamında tekrar başlıyor.

    Can Bonomo'dan Pandemi Sonrası İlk Konser!
  • HANDE YENER'DEN SEVENLERİNE MÜJDEHande Yener hayranlarının merakla beklediği yılına özel Carpe Diem albümünü iki parçaya böldü.

    Hande Yener'den Sevenlerine Müjde
  • ZİYNET SALİ’DEN YAZA ÖZEL SİNGLEBaşarılı isim Ziynet Sali, 'Kalbim Tatilde' single'ını sevenleriyle buluşturdu.

    Ziynet Sali’den Yaza Özel Single
  • KAŞ’TA KLİP!Soner Arıca’nın geçtiğimiz hafta müzikseverlerle buluşturduğu, söz ve müziği kendisine ait ‘Çözelim Düğümü’ single’ı kliplendi.

    Kaş’ta Klip!
  • ‘KİMİSİ ADIMI HATIRLAMAZ, DİNLE HATIRLANIR…’'Dinle' şarkısıyla yılında Eurovision’da ülkemizi temsil eden ve üçüncü olan Şebnem Paker yıllar sonra o süreci anlattı.

    ‘Kimisi Adımı Hatırlamaz, Dinle Hatırlanır…’
  • SEZEN AKSU’DAN SİMGE’YE UĞUR HEDİYESİPop müziğin başarılı temsilcilerinden Simge, 5 Ağustos’ta gerçekleşmesi planlanan Harbiye konseri öncesi Sezen Aksu’dan uğur hediyesi aldı.

    Sezen Aksu’dan Simge’ye Uğur Hediyesi
  • CHARLİE DANİELS YAŞAMINI YİTİRDİ!Country müziğin efsanevi ismi Charlie Daniels, 83 yaşında hayatını kaybetti. Usta müzisyen, ABD’nin Tennessee eyaletine bağlı Hermitage bölgesinde bir hastanede tedavi görüyordu.

    Charlie Daniels Yaşamını Yitirdi!
  • '4 AY SONRA İLK SAHNEM'Sertab Erener önceki gün İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi’nde düzenlenen “Park et seyret” konserleri kapsamında sahne aldı.

    '4 Ay Sonra İlk Sahnem'
  • EV YAPIMI KLİPFunda Arar, 13’üncü albümü ‘Doldur Yüreğimi’nin ikinci klibini, ‘Vasiyet’e çekti.

    Ev Yapımı Klip
  • 'TIKLANMA SAYILARI BAŞARI KISTASI DEĞİL'Tuğba Yurt, fenomenlerin şarkı çıkarmasıyla ilgili ‘Tıklanma sayıları benim için başarı kıstası değil’ dedi.

    'Tıklanma Sayıları Başarı Kıstası Değil'

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası