kenan bozgeyik twitter / Birlik Haber-Sen’den PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’e Ziyaret - BİRLİK HABER SEN

Kenan Bozgeyik Twitter

kenan bozgeyik twitter

PTT'nin Deniz Postası hizmeti İstanbul'da sunulmaya başlandı

funduszeue.info

PTT'nin Deniz Postası hizmeti İstanbul'da sunulmaya başlandı

PTT'nin Deniz Postası hizmeti İstanbul'da sunulmaya başlandı

PTT AŞ, Deniz Postası hizmetini İstanbul'da sunmaya başladı. Mobilize deniz taşıtlarında, karadaki PTT şubelerinde yapılan tüm işlemler yapılabilecek. , Sputnik Türkiye

T+

T+

T+

/html/head/meta[@name='og:title']/@content

/html/head/meta[@name='og:description']/@content

funduszeue.info

istanbul

türkiye

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

SON HABERLER

tr_TR

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

funduszeue.info

Sputnik Türkiye

[email protected]

+

MIA „Rosiya Segodnya“

Sputnik Türkiye

türkiye, haberler, kenan bozgeyik, ptt, deniz postası , istanbul

türkiye, haberler, kenan bozgeyik, ptt, deniz postası , istanbul

Abone olTelegramTwitter

PTT AŞ, Deniz Postası hizmetini İstanbul'da sunmaya başladı. Mobilize deniz taşıtlarında, karadaki PTT şubelerinde yapılan tüm işlemler yapılabilecek.

PTT AŞ ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın ortak &#;alışmaları sonucunda hayata ge&#;irilen Deniz Postası hizmeti basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıda verilen bilgilere g&#;re, deniz postasında İstanbul pilot b&#;lge olarak belirlendi. &#;n&#;m&#;zdeki d&#;nemde n&#;fus yoğunluğu yaşanan turistik b&#;lgelere de denizde hizmet yapılacak.

Yeni başlanan uygulama ile mobilize deniz taşıtlarında, karadaki PTT şubelerinde yapılan t&#;m işlemler yapılabilecek.

Toplantıda konuşan, PTT AŞ Genel M&#;d&#;r&#; Kenan Bozgeyik, PTT AŞ'nin yıllık tecr&#;besini, &#;ağın gerekleri ve imkanları doğrultusunda hayatı kolaylaştıran yeniliklere d&#;n&#;şt&#;rerek vatandaşların hizmetine sunduğunu s&#;yledi.

Bozgeyik, s&#;zlerini ş&#;yle s&#;rd&#;rd&#;: "&#;alışmalarımızın ışığında son yıldır y&#;r&#;tm&#;ş olduğumuz d&#;n&#;ş&#;m programı kapsamında mobilize ara&#;ların, mobil hizmetlerinde yaygınlaşmasına y&#;nelik olarak yılında değerli hocamız Prof. Dr. Metin Yerebakan liderliğinde bir ara&#; &#;alıştayı yapmıştık. Orada havada, karada, denizde ve demir yollarında intermodel ulaşımın insan hizmetine en hızlı bir şekilde nasıl yaygınlaşması gerektiğini ve b&#;t&#;n ulaşım metotları ile ilgili kendi hizmetimizde nasıl kullanacağımızla ile ilgili hedefler koymuştuk. İşte o hedeflerden birisi bug&#;n ger&#;ekleşmiş oluyor.

Deniz Postası ara&#;larımızı, denizde ulaşamadığımız ya da ge&#; ulaştığımız vatandaşlarımızın hizmetini tam zamanında ger&#;ekleştirme hedefine uyarak inşallah hizmete almış olacağız. Bug&#;n ilk defa İstanbul'da bu hizmeti a&#;ıyoruz. İnşallah diğerleri de geriden gelecek. Arkadaşlarım sezona yetiştirmek i&#;in gece g&#;nd&#;z uğraşıyorlar. G&#;cek'te, Marmaris'te, Bodrum'da &#;lkemizin 3 yanındaki denizlerin neresinde neye ihtiyacımız varsa Mobilize Deniz Taşıtları ile bunları taşımış olacağız."

Deniz Postası'nın T&#;rkiye i&#;in hayırlı olmasını dileyen Bozgeyik, PTT'nin m&#;şteri ve &#;alışan memnuniyetini odağına yerleştirmiş olduğu hizmetlerinde memnuniyet oranını bu hizmet ile &#;ok daha ileri taşımış olacaklarını belirtti.

Bozgeyik, "Bu sadece İstanbul'da değil T&#;rkiye'nin muhtelif b&#;lgelerindeki adalar ve ana kara arasındaki &#;zel kargo taşımacılığını da geliştirecek. Bununla aslında biz d&#;nyada bir ilki daha T&#;rk postası olarak ger&#;ekleştirmiş bulunuyoruz. D&#;nya Posta Birliği'nin konsey başkanlığını y&#;r&#;ten posta teşkilatımız deniz postasında d&#;nyaya liderlik etmiş olacak" ifadelerini kullandı.

Birlik Haber-Sen’den PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’e Ziyaret

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar; PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’i ziyaret ederek hem PTT A.Ş.’de görev yapmakta olan kamu çalışanlarının taleplerini görüştüler hem de Genel Müdür Kenan Bozgeyik nezdinde PTT A.Ş.’nin bayramını kutladılar.

PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’in makamında gerçekleştirilen toplantıda, personel alımı konusu başta olmak üzere PTT A.Ş. çalışanlarının sorunları ve talepleri görüşüldü. İHS’li ve ’lu çalışanların taleplerini aktaran Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, çözümü konusunda görüşlerini Genel Müdür Bozgeyik’e iletti. PTT A.Ş. çalışanlarının daha verimli çalışabilmesi adına Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen ve PTT A.Ş. Yönetiminin beraber çalışması gerektiği vurgusunu yapan Genel Başkan Budak, hizmet kolu çalışanları ile PTT A.Ş. Yönetimi arasında köprü vazifesi gördüklerinin altını çizdi.

Ziyaret sırasında Genel Müdür Kenan Bozgeyik nezdinde PTT A.Ş.’nin bayramını kutlayan Birlik Haber-Sen Heyeti, iyi dilek temennilerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen ile birlikte çalışanların refahı için çalışacaklarını ifade etti. Bozgeyik, Birlik Haber-Sen Yönetiminin ve üyelerinin bayramlarını da kutlamayı ihmal etmedi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası