görücü usulü ilk buluşmada ne giyilir / Bu Bilimsel Araştırma İlk Buluşmada Giyilmesi ve Giyilmemesi Gerekenleri Ortaya Koyuyor!

Görücü Usulü Ilk Buluşmada Ne Giyilir

görücü usulü ilk buluşmada ne giyilir

Kanadada bekar erkekleri bul

Tinder sayesinde hayatımın aşkını buldum ve evlenmeye karar verdik. Birkaç randevuya çıktıktan ve birkaç eğlenceli gece geçirdikten sonra Miranda'ya rastladım. Bazı kültürlerde, genç bir kişiye eş bulmak için profesyonel bir çöpçatan kullanılabilir. Görücü usulü evlilikler tarihsel olarak birçok kültürde öne. 25 yaşında bekar bir kızım, düzenli adet dönüm var ama ara sıra adet dışı kanamalarım oluyor akıntı şeklinde, doktora başvurdum ve sonuçlarım bu şekilde çıktı.Madrid'de Plaza de Espana, New York'ta Times, Londra'da ise Trafalgar Square, Brüksel'de Grand Place ve Paris'te Champs-Elysées, Concorde ve. 40 yasinda bekar gay Winnipeg Kanada; Bekar eşcinsel dul erkek Winnipeg Kanada Diğer arkadaşlık ve erkek arkadaş bulma ve güzel bir sitede takılıyorum. İlk buluşmada ne giyilir erkek yaz kombini arıyorsan en uygun kombin bu olabilir buluşmada konuşacak konu bulmak biraz cam kırıklarına basmadan yürümeye.
WebMar 17,  · Türk erkekleri sahiplenecek kıskanç kadınına sahip çıkan bir kadının ruhundan anlayan erkekler oluyor. Buradaki erkekler çok garip arkadaşları. Burada . WebJan 7,  · 7 Ocak Güncelleme 7 Ocak MUHAMMAD MALIK İngiltere'de bekar bir erkek, başkent Londra ve Birmingham kentinde eş bulma umuduyla kiraladığı . WebDec 28,  · Kadın katılımcıların değerlendirmeleri üzerinden elde edilen verilere göre bekar erkeklerin, evli erkeklere nazaran daha ağır bir vücut kokusuna sahip olduğu . WebAug 25,  · Makale, farklı yaşlardaki bekar erkek ve kadın nüfusu arasındaki farkı gösteren bir veri tablosu paylaştı. 15 yaşından 74 yaşına kadar Japonya’nın erkek .

WebBugünlerde kaç tane seksi, bekar erkeğin yemek kurslarına kaydolduğuna şaşıracaksınız. Erkeklerin veba gibi mutfaktan kaçtığı günler geride kaldı. Bunun yerine erkekler mutfak . WebMay 3,  · Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk üyeliksiz ve Ücretsiz evlilik ilanları bulma sitesi. Genç, olgun, yaşlı, zengin, fakir, dul, ayrılmış, boşanmış, bekar, engelli, Türk, Kürt, Alevi, . WebKanada'da müşteri ilişkileri inanılmaz ciddiye alınır. İşyerinde üstlerinize ve altlarınıza isimleriyle hitap edebilirsiniz. Yazar John Buckan " Kanada'da birinin soyadını . WebDec 29,  · kanadalı erkekler. bu konular pek ilgi alanıma girmese de hiç bahsedilmemesine gönlümün el vermediği erkek türüdür. kızların mı türk kızlarının mı . WebMar 17,  · Türk erkekleri sahiplenecek kıskanç kadınına sahip çıkan bir kadının ruhundan anlayan erkekler oluyor. Buradaki erkekler çok garip arkadaşları. Burada .
18, kanada evlilik sitesi ve gay erkekler için kaliteli. Mamba'da arkadaşlık ve iletişim kurmak istiyor Markham ON, Kanada konumunda otel bul Topluluk. Benim aşkım ücretsiz arkadaş, sevgili arıyorum bayan asya arkadaşlık siteleri bulma sayfamız. Siz de bu başarı hikayelerinde yer almak istiyorsanız daha fazla. Istanbul gay arkadaş telefon numaraları Kültür ve gece dışarı çıkacak arkadaş arama Edmonton, Kanada. Bekar eşcinsel dul erkek Diyarbakır Türkiye. Erkek ve. Madrid'de Plaza de Espana, New York'ta Times, Londra'da ise Trafalgar Square, Brüksel'de Grand Place ve Paris'te Champs-Elysées, Concorde ve. Bekar gay dul erkek Laval Kanada; Gay tanisma hatti Toronto Kanada Horozları ile denizliden yalnız, arkadaş bul, denizli arkadaşlık ilanlarinin.

annesinin arkadaşı ile pornotwitter ebony

Kanadada bekar erkekleri bul

pascal pornhard forced sexmüjde ar baldız izlefilm sexe

Kanadada bekar erkekleri bul

18, kanada evlilik sitesi ve gay erkekler için kaliteli. Mamba'da arkadaşlık ve iletişim kurmak istiyor Markham ON, Kanada konumunda otel bul Topluluk. Benim aşkım ücretsiz arkadaş, sevgili arıyorum bayan asya arkadaşlık siteleri bulma sayfamız. Siz de bu başarı hikayelerinde yer almak istiyorsanız daha fazla. Istanbul gay arkadaş telefon numaraları Kültür ve gece dışarı çıkacak arkadaş arama Edmonton, Kanada. Bekar eşcinsel dul erkek Diyarbakır Türkiye. Erkek ve.
WebErkek arkadaş arayan arkadaşlık etmek tanışmak isteyenler bekar ve dul bayan arkadaş arıyorum arkadaşlık sitesi ücretsiz ve üyeliksiz aradığın kişiyi bul. WebAmerika Birleşik Devletleri'ndeki bekar erkekler için en iyi 20 şehir: Wichita, Kansas. Şehir. Kansas Şehri ABD bekar erkekler. Org ücretsiz üyelik sistemi sayesinde ilan ver . WebJul 9,  · Otele kabul edilmeyen bekar erkek - Öncelikle herkese selam ve saygılarımı sunuyorum. Geçenlerde başıma gelen, çok rencide olduğum bir olayı aktarmak . WebDec 29,  · kanadalı erkekler. bu konular pek ilgi alanıma girmese de hiç bahsedilmemesine gönlümün el vermediği erkek türüdür. kızların mı türk kızlarının mı .

Kanadada bekar erkekleri bul

WebJan 7,  · 7 Ocak Güncelleme 7 Ocak MUHAMMAD MALIK İngiltere'de bekar bir erkek, başkent Londra ve Birmingham kentinde eş bulma umuduyla kiraladığı . WebDec 28,  · Kadın katılımcıların değerlendirmeleri üzerinden elde edilen verilere göre bekar erkeklerin, evli erkeklere nazaran daha ağır bir vücut kokusuna sahip olduğu . WebAug 25,  · Makale, farklı yaşlardaki bekar erkek ve kadın nüfusu arasındaki farkı gösteren bir veri tablosu paylaştı. 15 yaşından 74 yaşına kadar Japonya’nın erkek . WebAug 9,  · Seksi Bul. Home. Blog. Bekar Kıdemli Erkekler için En İyi 25 Küçük Şehir. Ortaklık Açıklaması. Bekar Kıdemli Erkekler için En İyi 25 Küçük Şehir Bekar . WebGey barlarda uygun erkekleri bul. İnternet’ten araştırma yaparak yaşadığın şehirdeki en bilinen gey barları bul. Barlar hakkında yapılan yorumları oku ve senin kişiliğine en .
Bazı kültürlerde, genç bir kişiye eş bulmak için profesyonel bir çöpçatan kullanılabilir. Görücü usulü evlilikler tarihsel olarak birçok kültürde öne. Istanbul gay arkadaş telefon numaraları Kültür ve gece dışarı çıkacak arkadaş arama Edmonton, Kanada. Bekar eşcinsel dul erkek Diyarbakır Türkiye. Erkek ve. Ücretsiz eşcinsel tanışma Longueuil Kanada Arkadaş siteleri ile arasındaki asıl fark var, normal, arkadaş bulma sitesi arkadaşlık sitesi mucur bayanlar.

Kanadada bekar erkekleri bul

18, kanada evlilik sitesi ve gay erkekler için kaliteli. Mamba'da arkadaşlık ve iletişim kurmak istiyor Markham ON, Kanada konumunda otel bul Topluluk. Benim aşkım ücretsiz arkadaş, sevgili arıyorum bayan asya arkadaşlık siteleri bulma sayfamız. Siz de bu başarı hikayelerinde yer almak istiyorsanız daha fazla. Istanbul gay arkadaş telefon numaraları Kültür ve gece dışarı çıkacak arkadaş arama Edmonton, Kanada. Bekar eşcinsel dul erkek Diyarbakır Türkiye. Erkek ve. Madrid'de Plaza de Espana, New York'ta Times, Londra'da ise Trafalgar Square, Brüksel'de Grand Place ve Paris'te Champs-Elysées, Concorde ve. Bekar gay dul erkek Laval Kanada; Gay tanisma hatti Toronto Kanada Horozları ile denizliden yalnız, arkadaş bul, denizli arkadaşlık ilanlarinin. Calgary Kanada bekar evi arayanlar.. erkek arayan zengin bayanlar Laval Kanada. ;. Bunun bir örneği, Montreal'in güney kıyısındaki Quebec Autoroute 30'un.
Madrid'de Plaza de Espana, New York'ta Times, Londra'da ise Trafalgar Square, Brüksel'de Grand Place ve Paris'te Champs-Elysées, Concorde ve. Bekar gay dul erkek Laval Kanada; Gay tanisma hatti Toronto Kanada Horozları ile denizliden yalnız, arkadaş bul, denizli arkadaşlık ilanlarinin. Calgary Kanada bekar evi arayanlar.. erkek arayan zengin bayanlar Laval Kanada. ;. Bunun bir örneği, Montreal'in güney kıyısındaki Quebec Autoroute 30'un.WebGey barlarda uygun erkekleri bul. İnternet’ten araştırma yaparak yaşadığın şehirdeki en bilinen gey barları bul. Barlar hakkında yapılan yorumları oku ve senin kişiliğine en . WebHerkese yeppyeni bi bak kariyer de kocalarını yoldan çıkaracak şeytanlar olarak görme durumu. - 40 yaşında bekar, 35 yaşında bekar ailesi ile erkek arkadas arıyorum . WebAug 9,  · Seksi Bul. Home. Blog. Bekar Kıdemli Erkekler için En İyi 25 Küçük Şehir. Ortaklık Açıklaması. Bekar Kıdemli Erkekler için En İyi 25 Küçük Şehir Bekar .

etiket Bu Bilimsel Araştırma İlk Buluşmada Giyilmesi ve Giyilmemesi Gerekenleri Ortaya Koyuyor!

Haberler

Yaşam

Moda

Bu Bilimsel Araştırma İlk Buluşmada Giyilmesi ve Giyilmemesi Gerekenleri Ortaya Koyuyor!

Kıyafetler, kendimizi ifade etmenin ilk yolu. Bir insanı konuşmaya başlamadan önce görünüşü ve kıyafetleriyle değerlendiriyoruz. Flört uygulaması Zoosk, bu konuya el attı ve kullanıcılarına ilk buluşmada ne giyilmesini isteyip istemediklerini sordu. Sonuçlar sadece ilk buluşma için geçerli değil elbette. İş görüşmesinden, günlük giyime de uyarlanabilir. İşte o sonuçlar.

Tanışma ve flört uygulması Zoosk, kullanıcıları arasında bir araştırma yaptı.

İlk buluşmada bunları giymeyin!

Kırışık olan her şey.

Kırışık olan her şey.

Açık ayakkabı ve çorap kombinasyonu.

Açık ayakkabı ve çorap kombinasyonu.

Crocs

Crocs

Aşırı bol giysiler.

Aşırı bol giysiler.

Babaanne çamaşırları.

Babaanne çamaşırları.

Deniz şortu.

Deniz şortu.

Yaşından çok küçük biri gibi giyinmek.

Yaşından çok küçük biri gibi giyinmek.

Ekstra kısa şort veya çok uzun pantolonlar.

Ekstra kısa şort veya çok uzun pantolonlar.

Beli veya ağı düşük pantolonlar.

Beli veya ağı düşük pantolonlar.

Ekstra dar giysiler.

Ekstra dar giysiler.

Peki ne giymeli?

Klasik günlük giyim.

Klasik günlük giyim.

Kot - tişört.

Kot - tişört.

Erkeklerin bir kadında en çok görmeyi sevdiği kıyafet basit bir gömlek.

Erkeklerin bir kadında en çok görmeyi sevdiği kıyafet basit bir gömlek.

Kadınlar ise baştan aşağı simsiyah giyinmeyi çekici buluyor.

Kadınlar ise baştan aşağı simsiyah giyinmeyi çekici buluyor.

Siz bunlara katılıyor musunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlk görüşmede altın değerinde 5 kural

Herkese merhabalar,

Bu haftaki yazımda sizlere bana en çok sorduğunuz konular arasında yer alan “İlk görüşmede yapılması gerekenler nelerdir?” başlığı altında bazı altın değerinde detayları aktaracağım. Biliyorsunuz ilk görüşme, flörtte karşıdaki insan üzerinde olumlu bir intiba yaratmak ve onu etkilemek açısından son derece önemlidir.

İnsanlar genelde ilk görüşmede karşı cinsle ilgili zihinlerinde yaptıkları konumlamayı değiştirme konusunda isteksiz davranırlar oysa bu pek objektif bir yaklaşım biçimi değildir; çünkü sizinle görüşmeye gelen insan kötü bir gün geçirmiş fakat buna rağmen sizinle olan görüşmesini iptal etmek istememiş olabilir, onun gününde yani formunda olmadığını görerek buna göre değerlendirmek gerekir çünkü her insanın kötü günleri olacaktır fakat zihnimiz en kısa yoldan konumlama yapma ihtiyacı içerisinde olduğu için ve bizler de onu bir algı yaratmaya zorladığımız için karşımızdaki insanın ilk görüşmede hal tavır ve davranışları çoğunlukla ikinci görüşmeye bile gerek kalmadan onu hayatımızdan çıkartmamıza neden olur.

İşte bu noktadan hareketle, papatyalarımdan bana sıklıkla gelen soruyu bu yazıda değerlendirmek istedim, ilk görüşmede bir erkekte çok olumlu bir izlenim yaratmak için size maddeler halinde aktaracağım beş konuya dikkat edebilirsiniz:

1) Bana ilişkiler konusunda en detay sorular bile geldiği için genelde pek bahsedilmeyen ancak önemli olan bir detaya değinerek başlayalım; “Görüşmeye ne kadar erken gitmek gerekir?” Erkekler açısından bir kadının görüşmeye erken gelmiş olması pek olumlu bir izlenim yaratmaz çünkü öyle olmasa bile kadının bu görüşme için çok istekli ve arzulu olduğu yönünde yanlış bir algı oluşturabilir. Peki ne yapmalısınız? Diyelim ki sözleştiğiniz yere erken gittiniz çünkü aynı bölgede işleriniz vardı ve erken bitti, siz de mekana geçip o gelmeden bir şeyler içebilirim diye düşündünüz. Bunu sakın yapmayın; tekrar ediyorum bunu sakın yapmayın çünkü sizin buradaki iyi niyetiniz erkek zihninde gereksiz bir algı yaratabilir. Buna hiç gerek yoktur. Bunun yerine, işleriniz erkek bittiyse o bölgede başka bir kafeye gidip oturun, telefon görüşmelerinizi yaparak veya telefonla vakit geçirerek görüşme vaktini bekleyin. Adam buluşacağınız yere gittiği zaman sizi orada bekler halde bulmasın, lütfen bu detaya dikkat ediniz. Bir erkek ilişki halinde olduğu bir kadını mekana erken gelmiş ve bekler halde bulduğunda bu durum onun hoşuna gidebilir ancak henüz tanışma aşamasında bunu görürse “Bu kız bana şimdiden tutuldu!” ve benzeri gerçek dışı algılara kapılması işten bile değildir çünkü erkek zihninde kendini beğenmesi ve öz güvenini güçlendirmesi için sürekli bir materyal arayışı vardır ve eline geçen her kozu size karşı kullanabilir, maçın başında gol yememek adına görüşmeye tam vaktinde gidin, belki birkaç dakika geç kalabilirsiniz fakat erken olmasın.

2) İlk görüşmede nasıl giyinmeliyim şeklinde çok sayıda soru geliyor, size şöyle özetleyebilirim; kesinlikle iddialı değil ancak bakımlı. Bu tanımı biraz açmak gerekirse ilk görüşmede bu kız çok havalıymış izlenimi yaratmamaya özen gösterin çünkü erkek sizi gördüğü zaman zihninde hızla kodlamaya başlar ve çok havalı süslü lüks markalı bir giyim tarzı onu ürkütüp “Bu kızla farklı dünyaların insanlarıyız” şeklinde bir algıya kapılmasına neden olabilir. Bunun size hiçbir getirisi olmaz çünkü sizin amacınız güzel bir akşam yemeği eşliğinde hayatınıza renk ve anlam katabilecek bir ilişkiye ilk adımı atmak; dolayısıyla çok iddialı, çok renkli pembeler turuncular veya cırtlak yeşiller içeren kıyafetler erkeğin algısını olumsuz yönde etkiler, buralara hiç girmeyin, şık zarif ve özenli giyinmeniz yeterli olacaktır.

3) Genelde bana en çok sorulan soru şudur: “Hocam ilk görüşmede hangi konularda konuşmam gerekiyor, nasıl davranmalıyım?” Buna vereceğimiz cevap son derece basittir, siz konuşmayın, görüşmeyi o istediğine göre bırakın bu arkadaşımız size derdini ve maksadını anlatsın, eğer onu konuşturmayı başarırsanız anlama imkanınız olur acaba bu adam bir sırtlan mı yoksa alfa mı? Uzun süreli ve güzel bir ilişkisi olan kadınları dikkatle gözlemlediğimde onlarda çok farklı bir özellik olduğunu gördüm: Onlar muazzam birer dinleyicidirler! Kadınlar genel olarak erkeklerin onları dinlemesini ve anlamasını beklerler ve bu konuda onlara hak vermemek imkansızdır ancak çok zeki kadınlar bir erkek ile tanıştığı zaman ona sorular sormayı, onu kendi hayatı hakkında konuşturmayı ve onu dinleyerek verdiği cevaplara göre analiz etmeyi çok iyi bilirler. Bunu yapabildikleri için erkeğin güçlü ve zayıf yönlerini konuşmalarından ayıklayıp ona göre bir davranış tarzı benimserler, sadece kadın erkek ilişkileri değil insan ilişkileri her zaman bu şekilde ilerler, karşınızdaki insanı dinleyip onu analiz edersiniz dolayısıyla ilk görüşmeye giderken “Ben şimdi bu adamla ne konuşacağım?” diye kara kara düşünmek yerine onu konuşturma yoluna gidin ve bunu yapabilmek adına ona sorular sorun, örneğin ailesiyle ilgili, hobileri, kitap ve film tercihleri, hayatla ilgili düşünceleri size ciddi anlamda fikir verebilir.

4) Onu konuşturmayı başardınız ve dikkatle dinliyorsunuz, adeta zihninizde notlar alıyorsunuz işte bu aşamada onun mizah anlayışına dikkat edin çünkü bir erkeğin kalitesini en çok ortaya koyan nokta onun espri anlayışıdır. Sizi güldürmek için ne tarz şakalar yapıyor veya size yaklaşım tarzı nedir, güldürmek için size takılırken veya flörtöz tavırlar içerisine girerken sizi rencide eden veya size karşı saygısız sözler ağzından çıkıyor mu? Örneğin “Tabi sizin gibi kadınlar bilmezler ancak bizim inşaat işleri oldukça yoğundur…” veya “Küçük hanım sizin yaşınız yetmez biz o dönemleri yaşadık, gördük…” Şunu aklınızda tutmanızda fayda var; ilk görüşmede size nasıl davranıyorsa karşınızdaki adam aynen odur, eğer bir odunsa odundur, eğer bir beyefendi gibi davranıyorsa özünde de beyefendi olması yüksek ihtimaldir. Daha ilk buluşmada saygısız ve düzeysiz laflar eden bir adamın değişme ihtimali yoktur.

5) Bakınız bu konu son derece hassas ve bir o kadar da önemli; ilk görüşmede elbette siz de konuşacaksınız aksi halde bu kız dilini yutmuş ya da bu kız hiç anlatmıyor biraz sinsi gibi düşüncelere kapılabilir. Buna hiç gerek yok, siz de arada bir şeyler anlatacak veya espriler yapacaksınız; fakat gizemli kalmaya dikkat edin yani her şeyi anlatmayın. Önceki hafta teyzenizin geçirdiği ameliyatı ya da en son ilişkinizde yaşadığınız hüsranları sakın anlatmayın. Bu adam sizi tanımıyor ve tanıması zaman alacak, erkeklere yönelik öfkeleriniz varsa bile bunları ona yansıtmayın, exlere asla girmeyin, ona eski sevgilisiyle ilgili sorular sormayın çünkü sorarsanız ona da bu konuda soru hakkı vermiş olursunuz. Sorularına kısa yanıtlar verin ve bazı konularda, “Merakını anlıyorum ancak bazı şeyleri birbirimizi daha yakından tanıdıkça konuşuruz, ben öncelikle karşımdaki insana güvenmeliyim” şeklinde ustaca yanıtlar verin. İlk görüşmede kısa ve öz yanıtlar, gizemli kalmayı başaran ve soğukkanlı davranan  bir kadın erkek üzerinde muazzam bir etki yaratmayı başarır.

İlk görüşmenizde rüzgar sizden yana olsun,
Görüşmek üzere,
Sevgiler
Adil Yıldırım

Twitter: @authoradilyldrm
Instagram: @adilyildirimyazar
YouTube: Adil Yıldırım

fazla oku

İlk buluşmalar çok karışık olabilir. Hayatınızın aşkını bulma hayaliyle gidip, boş olan tek gecenizi tatsız tuzsuz ufak konuşmalar ve evden işe gidip gelme hikayeleriyle harcamış olmanın verdiği yavan hisle geçirebilirsiniz.

Çöpçatanlık uygulamaları ilk buluşmayı daha da karmaşık hale getiriyor, çünkü karşınızdaki kişinin eğlenceli biyografisi ve filtreli fotoğraflarından tamamen farklı olma riski var.

Hatta hoşunuza giden birini bulsanız bile, bir sürü kaygı ortaya çıkıyor: Ya şakalarıma gülmezse? Acaba kendim hakkında çok mu konuştum? Seçtiğim şaraptan nefret ederse ne olacak?

Bunların hepsinin altından kalkamayabilirsiniz. Neyse ki, buluşma uzmanları, ilk buluşmada bir tarafın bazı şeylerden kaçınmasının herkes için işleri kolaylaştıracağını söylüyor. Kemerlerinizi bağlayın.

1.15 dakikada kaçmayın

Daha önünüzdeki ucuz şarabın yarısına bile gelmeden konuşma tıkanırsa, bugünlük bu kadar yeter demek cazip gelebilir.

Ya da başka bir deyişle hoşçakal bile demeden arazi olabilirsiniz. Fakat buluşma ve ilişki terapisti Madeleine Mason Roantree, bu taktikten uzak durmanın en iyisi olduğunu söylüyor.

Roantree The Independent'a yaptığı açıklamada, “Gerçekten acil durumunuz yoksa, bunu yapmak adice. Bazı insanların, toz olmayı 'hayır, teşekkürler' demenin bir yolu olarak görmelerine hep şaşırıyorum. Bu korkakça ve zavallıca. Bunu yapmayın" diyor.  

Daha başlardan işler sarpa sarmaya başladıysa, en azından bir içki içene kadar kalma nezaketini gösterin.

ilişki2.png

Fotoğraf: www.firstmet.com

2. Asla karşıdakine duygusal manipülasyon uygulamayın

Neil Strauss’un kadın tavlama rehberi The Game'de "negging" adını verdiği, erkeğin kadını eleştirerek baştan çıkaracağı fikri, en eski ve iğrenç taktiklerden biri.

Bunun yapılmamasını tavsiye eden Mason ilişkide, özellikle de ilk buluşmada herhangi bir psikolojik oyun oynamaya karşı uyarıyor. Mason sözlerini şöyle sürdürüyor:

"Bu, uzun süreli aşk beklentisi olanlarda geri tepiyor. Her iki cinsiyetten de, çıktığı insanı 'üstünlük sağlayarak kazanmaya' çalışan müşterilerim oldu. Bu işe yaramıyor."

3. Gelecek hakkında konuşmayın

İlk randevuda karşınızdaki kişiyle hızlıca kaynaşırsanız, tuvalet arası verdiğinizde kendinizi evlilik planları yaparken bulabilirsiniz.

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak her ne kadar tamamen yabancı biriyle gelecek hayal etmek eğlenceli olsa da, ilişki koçu Jo Hemmings plan yaparken kendinizi çok kaptırmamanızı öneriyor.  

Hemmings, “Daha ilerideki bir etkinlikte size katılabileceğini varsaymak yerine, buraya ve şimdiye yoğunlaşın. Ne kadar hoşlansanız da bu düşünceler aşırı ve zamansız" diyor.

4. Öz geçmişini sorgulamayın

Kadın Aklı Erkek Aklı'nı (The Ugly Truth) izlediniz mi? Bir sahnede Katherine Heigl'in karakteri bir erkekle ilk buluşmasında oturduktan birkaç dakika sonra ona 10 yıl sonra kendini nerede gördüğünü soruyor.

Hemmings, randevularınızı iş görüşmesiymiş gibi yapmaktan kaçınmak gerektiğini belirterek, "Onlar hakkında her şeyi bilmek isteyebilirsiniz, ancak '2017'deki kariyer boşluğun sırasında boş zamanını nasıl geçirmeyi tercih ettin?' ve 'İlk etapta bana ilgi duyma sebebin neydi?' gibi sorular ilk buluşma için biraz abartı. Her halükarda sorular sorun, ancak ilk buluşmalar konuşarak karşılıklı olarak kendini açmakla ilgilidir," diye ekledi.

ilişki4.jpg

Fotoğraf: www.firstmet.com​​​​​​​

5. Yanınızda arkadaş getirmeyin

Çok bariz bir kural olabilir ama kural kuraldır, moral olsun diye yanınızda arkadaş getirmeniz tavsiye edilmez.

Mason'a göre, birini bulup flörtleşmek için yakın arkadaşlarınız işe yarayabilir fakat onları buluşmaya getirmek iyi bir strateji değildir.

Mason, “Bu karşınızdakinin keyfini kaçıran garip bir durumdur. Müşterilerimden biri yakın zamanda bunu yaptı. Randevunun kısa kesildiğini ve tekrar bir buluşma planlanmadığını söylemeye gerek yok" diyor.

6. Kıyak beklemeyin

Diyelim ki buluşma iyi gitmiyor. Ama sen hevesli bir fotoğrafçısın ve her şeyi kaybetmediğini fark ettin, çünkü birlikte olduğun kişi başarılı bir fotoğraf stüdyosu işletiyor. Belki romantik olarak sıkıcı bir partner fakat iş için heyecan verici olabilir. "Hayat sana limon vermişse limonata yapmalısın" diye düşünüyorsun.

Mason her ne kadar çekici gözükse de buluştuğun kişinin yeteneklerinden ve uzmanlıklarından faydalanmaya çalışmanın doğru olmadığını söylüyor.

Terapist Mason, “Kocamla tanışmadan önce, başka kişilerle çıktığım randevularda o zamanı bana dertlerini anlatmak için kullananlar oluyordu. Bir seferinde karşımdakine o sırada işte olmadığımı hatırlatmak zorunda kalmıştım" diyor.

*Bu makalede yer alan fikirler yazara aittir ve Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.”

https://www.independent.co.uk/life-style/love-sex

Independent Türkçe için çeviren: Mehmet Can Eskioğlu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası