narlıdere ılıcada satılık daire / Daire Masrafsız Narlidere ılıca - 1 Satılık Evler daire masrafsız narlidere ılıca - Cari Evler

Narlıdere Ilıcada Satılık Daire

narlıdere ılıcada satılık daire

İZMİR PLAJLARI &#; YÜZMEK İÇİN EN GÜZEL KOYLAR

&#;Tatile İzmir&#;e gidiyoruz, nerede denize girelim?&#;

İzmir&#;de insanın canı yeter ki denize girmek istesin&#; İzmir&#;de her telden insana göre bir mavi var; civcivli mavi, tenha mavi, gösterişli mavi, sade mavi, ıssız mavi, gelişmiş mavi&#;

47 mavi bayraklı plaja ve dünyanın en iyi sörf spotlarına sahip olan İzmir&#;de denize doymak isteyenler için mavinin her tonunu içeren güzel bir yüzme yerleri listesi çıkardık.

Şimdilik bizim gibi İzmir kaçamaklarıyla yetinmek isteyenler için işte karşınızda masmavi İzmir önerimiz :

Not: Sizin de önerilerinizi bekliyoruz!

İzmir&#;de Tekne Kiralayıp Koy Koy Gezmek

İzmir&#;den tekne kiralayıp koy koy gezmek, sadece deniz yoluyla ulaşılabilen sahillerde denize girmek isterseniz İzmir merkezden günlük ve saatlik tekne kiralama şansınız da var.

&#; İzmir merkezdeki günlük kiralanabilir tekneleri görüntülemek için tıklayın.

İzmir Plajları Haritası

  1. Mimoza Koyu
  2. Bodrum Koyu Plajı
  3. Dolungaz Koyu
  4. Ayıbalığı Koyu
  5. Sazlıca Plajı
  6. Yeni Foça Halk Plajı
  7. Garip Adası
  8. Kalem Adası
  9. Fame Beach
  10. Pissa Koyu
  11. Killik Koyu
  12. Zindancık Koyu
  13. Ilıca Plajı
  14. Delikli Koy
  15. Ildırı
  16. Aya Yorgi Koyu
  17. Altınkum Halk Plajı
  18. Çark Plajı
  19. Kocakarı Plajı
  20. Paşalimanı
  21. Boyalık
  22. Pırlanta Plajı
  23. Ovacık Sahili
  24. Demircili Plajı
  25. Bodrum Koyu
  26. Yarımada (Karantina Adası)
  27. Demircili Plajı

Index

Karaburun Plajları

1. Mimoza Koyu

Burası Karaburun merkezinin en güzel koylarından biri. Dalga yok, rüzgar yok. Çakıltaşlı bir sahili var. Ayrıca hiçbir zaman rahatsız edici bir kalabalık olmuyor. İşletme bakımından da az sade. Kafa dinlemelik.

Mimoza Koyu&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 1 numara.

2. Bodrum Koyu

 

Bakir, doğal, sakin koyları ile Karaburun kafa dinlemek isteyenler için birebir. Bodrum Koyu da, Karaburun koyları arasında en ünlüsü ve tesis bakımından da en zengini. Şezlong, şemsiye, yeme-içme mekanları kıtlığı yaşamadan kalabalıktan uzaklaşmak için bire bir. Şnorkelli mutlaka çantaya atın deriz çünkü buradaki balık sürüleri volta atıyor.

Mavi bayraklı olduğunu söylememize gerek yoktur herhalde? 🙂

Bodrum Koyu&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 2 numara.

3. Dolungaz Koyu

Buraya Karaburun&#;nun çadırı kapıp gelmelik koyu diyebiliriz. Mimoza ve Bodrum Koyları kadar bilindik olmasa da en az onlar kadar güzel bir koy.  Turistik tesis ve işletme bulunmadığından hazırlıklı gelmekte fayda var.

Dolungaz Koyu&#;na nasıl gidilir?Konum için tıklayın. Haritada 3 numara.

4. Ayıbalığı Koyu &#; Mordoğan

Turkuaz renkli suyu ile İzmir&#;in en mavi köşelerinden biri. Fakat baştan uyaralım su oldukça soğuk. İşletme olara koyda Alya ve Seal Beach var. Buranın keyfini çıkarmak için en güzel ay ise Eylül.

Mordoğan Ayıbalığı Koyu&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 4 numara.

Foça Plajları

5. Sazlıca Koyu

Foça İzmir&#;in ilk göz ağrılarından. Foça&#;da irili ufaklı bir çok güzel koy var. Sazlıca Koyu hem günübirlik gelmek için ideal, hem de kamp atmak için güzel bir spot. Burası Eski Foça ile yeni Foça arasında.

Sazlıca Koyu&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 5 numara.

6. Yeni Foça Halk Plajı

Foça&#;nın belediyece yenilenen (), düzenlenen ve işletilen mavi bayraklı plajı. Foça&#;da denize girmek için en ideal yerlerden. Hazır Foça&#;ya kadar gelmişken, deniz sonrası Eski Foça tarafını da gezip akşamüstü bölgenin lezzetli barbunu eşliğinde rakı-balığa geçiş yapabilirsiniz. Şanslıysanız Foça sularını mesken tutan nesli tükenmekte olan Akdeniz foklarını bile görebilirsiniz.

Yeni Foça Halk Plajı&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 6 numara.

Dikili Plajları

Her ne kadar emekli tatil bölgesi gibi gözükse de Dikili&#;de nice ünlü koylara taş çıkartacak güzellikte koylar var. Özellikle Kalem Adası ve ona bakan Bademli plajları tertemiz sularıyla Tayland adaları atmosferini Ege&#;de yaşatıyor.

Hazır Dikili&#;ye gelmişken Bergama&#;yı da görmenizi çok isteriz. Buradaki antik kent bilinse de kalbinizi ondan bile fazla çalacağını düşündüğümüz Bergama&#;nın nostaljik, şirin mi şirin mahalleleri pek bilinmiyor. Gelin, görün, seveceksiniz. Bergama rehberimizden kopya çekebilirsiniz.

7. Akvaryum Koyu (Kalem & Garip Adaları)

Dikili&#;nın kıyısındaki Kalem Adası ve onun arkasındaki Garip Adaları yüzmek için muhteşem ama maalesef buralara erişmek pek de kolay değil. Çünkü;

1. Ana kara ve Kalem Adası arasındaki deniz biraz balçıklı ve yüzmek için çok da muhteşem değil.

2. Kalem Adası&#;na geçebilirseniz burada yüzebilirsiniz. Eğer illa tesis isteyenlerdensiniz adada Oliviera isimli bir resort var. Ücret karşılığı girebilirsiniz. Oraya gidiyorsanız ücretsiz transferleri de var. Eğer gitmiyorsanız, adanın hemen karşısında bir liman var. Oradan tekne ayarlayabilirsiniz. Haritada 8 numara.

3. En ama en güzel yer Kalem ve Garip adalarının arasında kalan Akvaryum Koyu. Yani fotodaki yer. Burası için de tekne kiralamalısınız. Elbette küçük gruplar pahalıya gelir. Haritada 7 numara.

8. Fame Beach

Burası beach club tarzında özel bir işletme var. Bademli taraflarındaki en popüler yer. Hakikaten de denizi çok güzel. Tabi yazın aşırı kalabalık oluyor. Özellikle hafta sonları en az kişi buraya geliyor.

Fame Beach&#;e nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 9 numara.

9. Pissa Koyu

Pissa Koyu, bir halk plajı ve herhangi bir ücreti yok. Tertemiz kumu ve denizi var ama burada herhangi bir plaj işletmesi yok. Yazdan yaza, belediyenin açtığı bir büfe var. Ayrıca buraya ulaşan yol da sıkıntılı. Sahil şeridi de oldukça dar.  Yüksek sezonda gelmezseniz harika vakit geçirisiniz. Belediye yazın buradaya bir büfe kuruyor ama seçenekler limitli. Daha konforlu birşey arıyorsanuz Pissa Koyu&#;na yakın en ünlü işletme Fame Beach.

Pissa Koyu&#;na Nasıl Gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 10 numara.

Killik Koyu

Kayalarda doğal kil olduğundan denizi de kayaların killi yapısından dolayı çok berrak ve turkuaz renkte ancak yazın gelen insan profili yorucu olabiliyor. Denizi güzel olmasına güzel de insanlar sebebiyle çok tercih etmek istemeyebilirsiniz. Denizden çıkan ile kil tam kil maskesi yapmak çok yagygın. Bölgede kamp alanları da var.

Killik Koyu&#;na Nasıl Gelinir?Konum için tıklayın. Haritada 11 numara.

Zindancık Koyu

Hemen Killik koyunun bitişiğindeki koy olan Zindancık, tekne turlarının da uğrak noktalarından.

Zindancık Koyu&#;na Nasıl Gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 12 numara.

 

Çeşme Plajları

Çeşme&#;nin denizi kadar piyasası, yemesi içmesi ve gece hayatı da meşhur. En iyisi gelmişken haftasonunu Çeşme&#;de geçirip buraların hakkını vermek. Çeşme & Alaçatı Gezi Rehberimizde nerede takılınır, nerede yenir, nerede kalınır gibi önerilerimizi bulabilirsiniz.

Ilıca Plajı

Burası, dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen ılıca kaynaklarının bulunduğu ince kumlu dev bir plaj. Kmlerce uzanan plajda hem halka açık yerler hem de birçok işletme var. Özellikle çocuklu aileler için çok uygun. Çünkü sığ alan oldukça fazla ve dalgalarla oynamak büyük küçük herkes için eğlenceli.

Ilıca Plajı&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 13 numara.

Delikli Koy

Kendine has kırık beyaz kayaları, masmavi denizi ve sessiz sakin ortamıyla burası Alaçatı&#;nın kalabalık ve civcivli ortamının antitezi bir yer. Herhangi  bir işletme yok. Buraya şahsi aracınız dışında ulaşım da yok. Sörf okullarının ters istikametine doğru Port Alaçatı&#;nın 5 km uzağında.

Delikli Koy&#;a nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 14 numara.

Ildırı

Bizce burası İzmir&#;in en güzel koylarından biri. Fakat yüzmek için değil. Yine de bahsetmeden geçmek istemedik. Belki İzmir&#;de denizi daha çekici yerler olabilir ama klasik kasaba hayatının devam ettiği, balığın hasını yiyebileceğiniz, gün batımının en güzelini görebileceğiniz Ildırı uğramaya değer.

Ildırı&#;ya nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 15 numara.

Aya Yorgi Koyu


Malum Aya Yorgi Çeşme&#;nin en popüler koyu. Burada sadece Beach Club&#;lar var. Gündüz deniz keyfi, akşam üstü happy houra, sonra da gece hayatına bağlıyor. Koy gerçekten çok güzel. Alaçatı müdavimlerinin yıllardır değişmeyen adresi burası. Çeşme&#;deki tüm beach clubları Çeşme&#;nin Beach Clubları yazımızda bulabilirsiniz.

Aya Yorgi&#;ye nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 16 numara.

Altınkum Plajı

Çeşme&#;nin güneyinde kalan bu 3,5 kilometrelik altın sarısı plaj, buz gibi soğuk suyu ile biliniyor. Ücretsiz halk plajı da var ama Fun Beach gibi çok popüler beach club&#;lar da&#;Elbette her şekide şezlong ve şemsiye kirası için en az bir 40 TL&#;yi gözden çıkarmak gerekiyor. Bu plajda biraz park sorunu da olduğunu belirtelim.

Altın Kum Plajı&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 17 numara.

Alaçatı Çark Plajı

Çeşme&#;de rüzgar sörfü yapılan plajlardan biri. Çünkü su dalgasız, kumluk ve sığ ve koy sörf için iyi rüzgar alıyor. Hemen yanındaki koyda sıra sıra sörf okulları bulunuyor. Yani aynı anda hem deniz tatilcilerinin hem de sörf tatilcilerinin beklentilerini karşılayacak bir yer.

Çark Plajı&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 18 numara.

Dalyan Kocakarı Plajı

Cam gibi berrak, masmavi ve serin bir suyu olan, pek bilinmeyen ama sevenin çok sevdiği bir koy. Yanınızda içeceğiniz yemeğiniz, katlanır sandalyeniz vs. dilediğinizi getirip kumlara kurulabilirsiniz. Plajın hemen arka tarafında bira patates yapabileceğiniz küçük bir işletme de var. Lüks beklentiniz hiç olmasın ama böyle güzel deniz bulmuşken her türlü keyif alırsınız.

Dalyan Kocakarı Plajı&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 19 numara.

Paşalimanı Koyu

Şifne’ye bağlı Paşalimanı Koyu’nda daha serin bir su ve kum yerine çakıl taşlı bir deniz bulabilirsiniz. Burada Quente Beach Club ve Aquente havuzlu bar gibi popüler işletmeler var.

Paşalimanı Koyu&#;na nasıl gidilir?Konum için tıklayın. Haritada 20 numara.

Boyalık Plajı

Çeşme Yarımadası’nın kuzeyinde kalan Boyalık Koyu, Çeşme&#;deki ender sakin seçeneklerden biri. Süt mısırcısı, midyecisi olan, cam gibi masmavi ve kumluk denizi, müziksiz plajları ile aileleler için ve kafa dinlemek isteyenler için uygun.

Boyalık Plajı&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 21 numara.

Pırlanta Plajı

İsmi gibi pırlanta rengi kumlara sahip plajlardan oluşan bir bölge. Burada birçok popüler işletme var. Burası aynı zamanda rüzgar sörfçülerinin ve kitesurfçülerin de tercih ettiği yerlerden. O yüzden de rüzgar alan bir denizi var. Rüzgarlı günlerde çok dalgalı olabiliyor. Elbette her şekide şezlong ve şemsiye kirası için en az bir 40 TL&#;yi gözden çıkarmak gerekiyor.

Pırlanta Plajı&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 22 numara.

Ovacık Plajı

Meşhur işletme Before Sunset Beach&#;in de bulunduğu plaj. Ama burada ücretsiz bir halk plajı olan Azmak Plajı da bulunuyor. Denizi çakıl taşlı ve sakin. Suyu çok berrak. O kadar ki yüzen balıkları görebiliyorsunuz. Suyu oldukça soğuk olduğunun da altını çizelim.

Ovacık Plajı&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 23 numara.

Bonus: Çeşme Beach Clubları


Ülkenin en çok konuşulan beach clublarının büyük kısmı Çeşme&#;de yer alıyor. Aralarından seçmek için Çeşme Beach Clubları yazımıza bakabilirsiniz.

Urla Plajları

Öncelikle Urla&#;nın en güzel plajları Urla&#;nın güneyinde kalan plajlar. Özellikle Demircili Köyü civarındaki koylar önerimiz olur. Burada 3 plaj var. Demircili Koyu, Bodrum Koyu ve Yarımada.  Urla Plajları&#;nın tamamı için ayrı bir yazımız da var.

Eğer Urla&#;ya gitmeye karar verirseniz mutlaka Urla Gezi Rehberi&#;mizdeki önerilerimize de bakın.

Demircili Koyu

Urla taraflarında sessiz sakin, beach club&#;ların patırtısından uzak bir yerde deniz keyfi yapmak isterseniz, Demircili Koyu önerimiz olur. Urla merkeze 24 kilometre mesafede kalan bölgede birkaç plaj işletmesi var. Aralarından öne çıkan işletme Melengeç. Şezlong, şemsiye, duş gibi olanaklar var fakat öyle büyük işletmeler de yok. Daha çok bisikletçilerin, kampçıların ve karavancıların mesken tuttuğu bir yer.

Demircili Koyu&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 24 numara.

Bodrum Koyu

Burada Deniz Yıldızı diye bir işletme var. İşletmenin şezlong ve yemek servisi var. Fiyatları da deniz kenarındaki bir işletmeye göre oldukça makul. Bir de koyun ilerisindeki kısma karadan yürüyerek geçebiliyor ve burada çadır kampı kurabiliyorsunuz.

Bodrum Koyu&#;na nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Haritada 25 numara.

Yarımada (Karantina Adası)

Yarımada&#;da işletme yok ama denizi çok güzel.

Yarımada&#;ya nasıl gidilir? Konum için tıklayın. Harita&#;da 26 numara.

Diğer Urla Plajları Urla Plajları yazımızı okuyabilirsiniz.

Selçuk Plajları

Pamucak Plajı

Pamucak İzmir&#;in o göz alıcı plajlarından birisi değil ama Selçuk tarafında konaklayanlar için en iyi seçenek. Yani İzmir&#;de Selçuk&#;ta yüzülür diyemem ama Selçuk&#;taysanız Pamucak&#;ta yüzülür deriz.  Efes Antik Şehri&#;ne sadece 6 kilomere mesafedeki plaj, kumlu ve Mavi Bayraklı. Özellikle çocuklu aileler için ideal.  Burası aynı zamanda, kum zambaklarının doğal yetişme alanı.

Pamucak Plajı&#;na nasıl gidilir?Konum için tıklayın. Haritada 27 numara.

Instagram&#;a Da Bekleriz!

NARLIDERE ILICA MAHALLESİ SATILIK 4+1 M² JEOTERMALLİ DAİRE ! NARLIDERE ILICA DA SİZ DE YERİNİZİ ALIN !!! FIRSAT GENİŞ DAİRE !!! - m² 4+1 DAİRE - YENİ METRO DURAĞINA METRE - JEOTERMALLİ - 9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ KARŞISI - ANA CADDE VE ZİNCİR MARKETLERE 50 METRE - ASANSÖRLÜ - PANJURLU DETAYLAR İÇİN TEK YETKİLİ REMAX PIRLANTA ÜMİT ÖZEN 41 93

NARLIDERE ILICA MAHALLESİ SATILIK 4+1 M² JEOTERMALLİ DAİRE !

NARLIDERE ILICA DA SİZ DE YERİNİZİ ALIN !!!

FIRSAT GENİŞ DAİRE !!!

- m² 4+1 DAİRE

- YENİ METRO DURAĞINA METRE

- JEOTERMALLİ

- 9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ KARŞISI

- ANA CADDE VE ZİNCİR MARKETLERE 50 METRE

- ASANSÖRLÜ

- PANJURLU

DETAYLAR İÇİN TEK YETKİLİ REMAX PIRLANTA

ÜMİT ÖZEN 41 93

Ilıca Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. funduszeue.info ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Ilıca Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Ilıca Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Ilıca Mahallesi; İzmir’in Narlıdere ilçesine bağlı olan 11 mahalleden biridir. Güncel nüfus bilgilerine göre Ilıca Mahallesi’nde kişi yaşamaktadır. Mahalle İzmir il merkezine yaklaşık 12 km, Narlıdere ilçe merkezine ise yaklaşık 7 km uzaklıktadır.

Ilıca Mahallesi Ulaşım Olanakları

Ilıca Mahallesi satılık daire arayan okurlarımız için mahallenin ulaşım olanaklarını derledik. İzmir ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Ilıca Mahallesi ulaşımı Narlıdere’ye gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Narlıdere’ye metro, otobüs ve minibüsler aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ilıca Mahallesi’ne ulaşabileceğiniz bazı hatların listesi şu şekildedir:

  • İnciraltı

  • Gaziemir

  • Fuar İzmir

  • Konak

  • F. Altay Akt.

  • 5: Narlıdere - Üçkuyular İskele

  • 6: Arıkent - Üçkuyular İskele

  • 7: Sahilevleri̇ - Üçkuyular İskele

  • 8: Güzelbahçe - F. Altay Akt.

  • Siteler - F. Altay Akt.

  • 2.İnönü - F. Altay Akt.

  • İnciraltı - Esentepe

  • Çamlı Mah. - F. Altay Akt.

  • Narlıdere - F. Altay

  • Engelliler Merkezi̇ - Montrö

  • Narbel - F. Altay Akt.

  • Seferihisar - F. Altay Aktarma

  • Balıklıova - F. Altay

  • İ.Y.T.E. - F. Altay

  •   Bademler - Fahrettin Altay

Ilıca Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Narlıdere Ilıca Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumlarını araştırdık. Ilıca Mahallesi’nde 4 okul bulunmaktadır. Taşımalı eğitim isteyenler Narlıdere’de bulunan diğer okulları tercih edebilirler. Narlıdere’de 45 okul bulunmaktadır. Ilıca Mahallesi’nde bulunan bazı okulların listesi şu şekildedir:

  • Kılıçaslan Ortaokulu

  • Kılıçaslan İlkokulu

Narlıdere Ilıca Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

İzmir NarlıdereIlıca Mahallesisatılık daire fiyatları ortalama Türk Lirasıdır. Bölgede bulunan satılık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık Türk Lirası olarak belirlenmiştir. İzmir NarlıdereIlıca Mahallesisatılık dairelerin ortalama büyüklüğü yaklaşık olarak metrekaredir. İzmir içerisinde bulunan köyler tarihi dokuları ve doğal güzellikleriyle oldukça üne sahipler. İzmir’in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan veya kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Narlıdere Ilıca Mahallesi sahibinden satılık daire arıyorsanız funduszeue.info üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

ÜZGÜNÜM BU İLAN YAYINDA DEĞİL


Açıklama

İzmir Narlıdere Ilıca Mahallesinde

Mithatpaşa Caddesine metre Mesafede

Site İçerisinde

24 Saat Güvenlikli

Otopraklı Satılık Daire & Satılık Ev


İlan Bilgileri

Gayrimenkul Kodu:

Gayrimenkul Tipi: Konut

Gayrimenkul Türü: Daire

Yapı Tipi: Betonarme

Kullanım Durumu: Boş

Isınma Tipi: Doğalgaz

Balkon: Var

Yapının Durumu: Sıfır

Oda Sayısı: 3+1

Özellikler

Dış Özellikler

  • Bina Yönetimi
  • Güvenlik
  • Spor Salonu
  • Sinema Salonu
  • Oyun Parkı
  • Yüzme Havuzu
  • Sağlık Hizmeti
  • Sekretarya Hizmeti
  • Kapalı Otopark
  • Açık Otopark

İç Özellikleri

  • Asansör
  • Güvenlik Alarmı
  • Çelik Kapı
  • Bina Görevlisi
  • Klima
  • Banyo
  • Depo
  • Yangın Merdiveni
  • Tuvalet

Ulaşım Avantajları

  • Metro
  • Vapur
  • Arabalı Vapur
  • Otobüs
  • Taxi Dolmuş
  • Dolmuş
  • Hava Alanı Yakını
  • Otobüs Terminali
  • Tren İstasyonu
  • Tranvay

Konum Özellikleri

  • Ana Yola Cepheli
  • Yola Yakın
  • Site İçerisinde
  • Ticari Bölgede
  • Organize Sanayi Bölgesinde
  • İhtisas Sanayi Bölgesinde
  • Şehir Merkezinde

Manzara

  • Deniz Manzarası
  • Şehir Manzarası
  • Doğa Manzarası

Çevre Bilgileri

  • Belediye
  • Hastane
  • Polis Merkezi
  • İtfaiye
  • Okul
  • Üniversite
  • Sağlık Ocağı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası