pendik toki / 16 sonucu: Pendik toki - Trovit

Pendik Toki

pendik toki

Pendik TOKİ Evleri, nerede, Otobüs, Metro veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Pendik TOKİ Evleri konumuna Toplu Taşıma

Türkiye'deki Pendik TOKİ Evleri adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Pendik TOKİ Evleri adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Pendik TOKİ Evleri adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Pendik TOKİ Evleri için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Şeyhli Toki Konutlari - Kartal Metro Yönü; Toki Konutlari - Pendik Yönü; Fatma Gözen Eralp İlkokulu - Hilal Konutlari a Yönü; F.Gözen Eralp Iöo; Gülfidan Sokak.

OtobüsDCKKM24KM25KM27Metro:M4

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Pendik TOKİ Evleri için yol tarifi alın.

Pendik TOKİ Evleri adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Pendik konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Pendik TOKİ Evleri için Otobüs, Metro ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Pendik TOKİ Evleri adres: Pendik Sülüntepe Mahallesi, Pendik TOKİ Evleri, Pendik/İstanbul, Türkiye Sokağı

Sülüntepe Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Bölge Hakkında Güncel Bilgiler

Sülüntepe Mahallesi satılık daire arayışında olan ziyaretçilerimiz için özel olarak hazırladığımız bölge rehberimizde; mahalle hakkında tüm önemli bilgilere ulaşabileceksiniz. Sülüntepe mahallesinde ev satın almadan hemen önce bölge rehberimizi incelemeyi unutmayın.

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Pendik ilçesine bağlı olan Sülüntepe, kişilik nüfusa sahiptir. Pendik ilçesinin daha orta seviye nüfusa sahip mahallelerinden birisidir. Toplu ulaşım ağlarının ortasında, sosyal imkanları olan bir ilçenin Marmara Denizine kıyısı bulunmaktadır. Ulaşım özel araçlarla ve toplu ulaşım araçları ile kolaylıkla sağlanabilmektedir. İlçe tarihi mekanları, alışveriş merkezleri ve tematik parkları ile oldukça geniş bir sosyal yaşam alanına sahiptir. ’de Kartal’dan ayrılarak ilçe statüsü kazanan Pendik, Anadolu Yakasında Tuzla, Kartal, Sancaktepe, Sultanbeyli, Çekmeköy ve Şile ilçeleri ile komşudur. Çeşitli konut projeleri ve hızla gelişen ulaşım sistemi sayesinde ilçenin popülerliği artış göstermektedir. Kadıköy-Tavşantepe metrosu ilçenin ortasından, Marmaray metro hattı ise ilçenin güneyinden geçmektedir. İstanbul’un iki havalimanından birisi olan Sabiha Gökçen burada bulunmaktadır. Anadolu Yakasında Yüksek Hızlı Tren İstasyonu ilçenin merkezindedir. Ülkenin en büyük üçüncü marinası da yine burada yer almaktadır. Pendik’te ev satın alırken Emlakjet’in ilanlarını detaylıca inceleyerek aradığınız evi kolayca bulabilirsiniz. 

Sülüntepe Mahallesi Satılık Daire Arayanlara Mahalledeki Kurumlar ve Ulaşım Bilgileri

  • Sülüntepe Mahallesi Muhtarlığı; Sülüntepe, Boğaç Sk. No, Pendik/İstanbul.
  • Fatma Gözen Eralp İlkokulu; Sülüntepe, Pendik/İstanbul.
  • Pendik 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi; Sülüntepe, Atatürk Cad. No, Pendik/İstanbul.

Sülüntepe satılık ev düşünenler için mahallenin içerisinden , 16S, 16C, 16Z, A, K, V, KM21, KM26, KM37 numaralı İETT hatları geçmektedir. 

Sülüntepe Mahallesi Satılık Daire Fiyatları ve Emlak Piyasası

Emlakjet Bölge Raporu yılı Ağustos ayı güncel verilerine göre Pendik ilçesinin Sülüntepe mahallesi ve çevre bölgelerde bulunan satılık daire fiyatları ve genel piyasa bilgileri şu şekildedir;

  • Ortalama brüt alan; metrekare,
  • Minimum birim satış fiyatı; Türk Lirası,
  • Maksimum birim satış fiyatı; Türk Lirası,
  • Ortalama birim satış fiyatı; Türk Lirası,
  • Ortalama satış fiyatı; Türk Lirasıdır. 

Konut tipine göre ortalama satılık daire fiyatları ise şu şekildedir;

  • 2+1 95 metrekarelik dairenin satış fiyatı ortalama; Türk Lirası,
  • 3+1 metrekarelik dairenin satış fiyatı ortalama; Türk Lirasıdır.

Tercih edeceğiniz satılık dairenin iç ve dış özelliklerine göre, bulunduğu semt, sahip olduğu site özellikleri, akıllı ev sistemi, güvenlik ve diğer tüm etkenlere göre satış fiyatlarında değişiklik görülebilmektedir. Ev satın almadan hemen önce satın alma prosedürlerine uygun olup olmadığını kontrol etmeniz ve Emlakjet Bölge Raporu ile bölgedeki piyasa fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız önerilmektedir. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile Sülüntepe Mahallesi sahibinden uygun fiyatlı 2+1 satılık daire gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir