ağvada bungalov evler fiyatları / En İyi Şile Bungalov Evleri ve En İyi 10 Bungalov - Kampbros

Ağvada Bungalov Evler Fiyatları

ağvada bungalov evler fiyatları

1 &#; İSTANBUL PALLET GLAMPING, ŞİLE

İstanbul Pallet Glamping Şile Ulupetit köyünde, şırıl şırıl akan derelerin yemyeşil ağaçlarla buluştuğu ormanlık alanda yer alıyor. İstanbul’un en büyük glamping alanına sahip tesiste glamping çadır, deluxe oda, standart oda gibi konaklama seçenekleri bulunuyor. Konaklama yapan müşteriler için restoran ve barbekü alanı mevcut. Pallet Glamping’te orman içerisinde trekking, ücretsiz bisikletlerle orman içi bisiklet gezisi, açık hava sineması, yoga, kamp ateşinde sosyal oyun ve aktiviteler, ahşap ve heykel boyama etkinlikleri, müzik atölyesi, ücretsiz fidan ekimi gibi pek çok aktiviteye katılmanız mümkün.

İstanbul Pallet Glamping İletişim Bilgileri ve Konaklama Ücretleri için tıklayın.

İSTANBUL PALLET GLAMPING

2 &#; SAHİL KAMP İSTANBUL, ŞİLE

İstanbul’un Karadeniz&#;le buluştuğu Şile’de, denizle ormanın birleştiği noktada yer alan Sahil Kamp İstanbul, yeşil ve maviye aynı  derecede tutkun olan doğa severler için ister deniz kenarı, ister çam ağaçlarıyla örtülü alanda çok keyifli bir kamp olanağı sunuyor. Şile Sahil Kamp’ta kendi çadırınız veya karavanınız ile kamp yapabileceğiniz gibi çadır gibi dizayn edilmiş Ahşap Koza bungalovlarda, tepelere gömülü Hobit evlerde veya daha da konforlu bir seçenek olan tiny house konseptindeki Ahşap villalarda  yada Şömineli taş evlerde konaklamanız mümkün.

Sahil Kamp İstanbul iletişim bilgileri, fotoğraflar ve güncel konaklama ücretleri için tıklayın.

Ad 20

SAHİL KAMP İSTANBUL

3 &#; SUMA DİSANJE, ŞİLE 

İstanbul&#;a yakın diğer bungalov evlerden daha lüks bir seçenek olan  Türkiye’nin en büyük “ağaç ev” oteli SUMA DİSANJE İstanbul’un Boşnak köylerinden, Şile Yeniköy’de, yeşile ve huzura kuş seslerinin eşlik ettiği dönümlük ormanlık alanda yer alıyor. Suma Şile balayı için de tercih ediliyor. 5 yıldızlı otel konforunda; ancak alışılmış şehir otelciliği düzeninden ve kalıplardan uzakta, bambaşka bir hizmet anlayışına sahip olan tesisin mottosu ise ‘DOĞA DAHİL’. Çünkü burada her şeye; kuş sesleri, ateş böcekleri, sincaplar, güneş doğumu, gün batımı, tırtıllar, kaplumbağalar, renklerin dansı ve tüm doğa güzellikleri dahil.

Suma Disanje iletişim bilgileri, fotoğraflar ve konaklama ücretleri için tıklayın&#;

SUMA DISANJE

Tags

bungalov evlerŞile

You may also like

Ağva Bungalov Evleri – En İyi Bungalov Evler

Şile’ye 40 km uzaklıkta yer alan Ağva, kelime anlamı olarak “su” demektir. İstanbul sınırları içerisinde yer alan bu harika belde, yılın hemen her mevsiminde tatilcilerin ilgi odağı konumundadır. İstanbul’a yakın tatil yerleri arasında olan Ağva’ya gelen misafirler için iyi bir tatil deneyiminin yanında, kaliteli bir konaklama hizmeti almak da oldukça önemlidir.

Siz de tatil rotanızı bu harika beldeye çevirmiş ve Ağva’da nerede kalınır sorusu içerisindeyseniz, Ağva bungalov evleri tam size göredir diyebiliriz. İster aileniz, ister arkadaşlarınız, isterseniz de  sevgilinizle gelebilir ve hatta balayı döneminizde de bu harika bungalov evleri tercih edebilirsiniz. Onlarca farklı tatil yerleşkesi olan Ağva’da uygun fiyatlı bungalov evleri mutlaka bulacaksınız. Biz de sizler için bir bir araştırma yaptık ve en iyi bungalov evler listesini hazırladık. Şimdiden keyifli okumalar ve keyifli tatiller dileriz. 

Ağva gezilerinizde sizlere rehber olarak hazırladığımız Ağva Gezi Rehberi yazımıza mutlaka göz atın.

Ağva’da konaklama düşünüyorsanız Şile Bungalov Evler yazımız ile bölgede yer alan en iyi bungalovları listemizden bulabilirsiniz.

Robin’s Nest Otel

Ağva Bungalov Evler Robin’s Nest Otel

Tatil serüvenlerinde müzikal deneyimler ve eşsiz konserlere tanıklık etmek isteyen biriyseniz, Robin’s Nest Otel’de gönül rahatlığıyla konaklayabilirsiniz. Ağva merkeze 5 dakikalık mesafede olan ve ortalama 6 – 7 dönümlük arazi üzerine kurlu bu harika tesis, misafirlerine envai çeşit fırsatlar sunmaktadır. Doğa gezileri, doğal kahvaltılar, farklı kültürlere ait yemekler ve daha fazlası sizleri bekliyor. Ağva’nın en iyi bungalov evleri arasında bulunan otelde toplam 35 oda bulunmakta, evcil hayvan kabul edilmekte ve özel araçlarıyla gelen misafirlere ise otopark temin edilmektedir. 

Ayrıca şirketler için özel hizmetler de sunan Robin’s Nest Otel, geniş toplantı salonları, çeşitli etkinlik noktaları ve kalabalık gruplara elverişli mekanları ile kesintisiz hizmet vermektedir. 

Gecelik oda fiyatı TL ile TL arasındadır.
Tesisin Instagram hesabı için tıklayın
Tesisin Konumu için tıklayın.

Forest Lodge

Ağva Bungalov Evler Forest Lodge

Ağva merkeze km uzaklıkta olan Forest Lodge, ziyaretçilerine ücretsiz kahvaltı ve adeta doğa ile iç içe yaşama fırsatı sunmakta. Konaklamanız için Sibirya çam ağacından yapılan 6 adet bungalov ev ve 12 odalı ahşap evler bulunmaktadır. Mimarisinin büyük bir bölümü ahşaptan oluşan bungalov otel, tam bir aile merkezi niteliği taşıyor. Ailenizle gitmeniz durumunda çocuklarınız için özel dizayn edilmiş yatakları otel işletmesinden isteyebilirsiniz. 

Gecelik oda fiyatı TL ile TL arasındadır.
Tesisin Instagram hesabı için tıklayın
Tesisin Konumu için tıklayın.

Ağva Nirvana Dream Garden Otel

Ağva Bungalov Evler Nirvana

Yeni evli çiftler için adeta bir balayı merkezi olan Ağva Nirvana Dream Garden Otel; Ağva merkeze 2 – 3 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 70 – 75 km ve denize ise sadece 1 km uzaklıktadır. En iyi Ağva bungalov evleri sıralamasında zirveye oynayan bu harika otelde özel oda ve açık büfe kahvaltısı ile harika bir güne başlayabilirsiniz. Karavan garden, cozy süit bungalov, queen süit bungalov, subleks prestige süit bungalov, Imperial süit bungalov ve magestic süit bungalov gibi farklı bungalov çeşitleri, her zevke ve bütçeye uygun bir şekilde hizmetinize açık. Konaklayacağınız odalar büyük bir açık havuzun etrafına konumlandırılmış olmakla beraber, bu odalardaki misafirlere adeta doğayla iç içe olma hissiyatı sağlanmakta. 

Ayrıca balayı için gelen çiftlere çeşitli oda ikramları ile birlikte ücretsiz tekne turu hizmeti de veriliyor. 18 yaş altı misafirleri ve evcil hayvanları kabul etmeyen otelde alkol servisi ve satışı da yapılmamaktadır. 

Gecelik oda fiyatı TL ile TL arasındadır.
Tesisin Instagram hesabı için tıklayın
Tesisin Konumu için tıklayın.

Bungalow Köyü

Ağva Bungalov Evler Bungalow Köyü

Tatil serüveni için bungalov evlerde konaklamayı hayal edebilirsiniz. Peki hiç bungalov köyüne gidebileceğinizi ve en iyi bungalov evlerde kalabileceğinizi düşündünüz mü? ‘Bungalow Köyü’ adındaki bu harika tesis, 46 adet bungalov ev ile size eşsiz bir tatil fırsatı sunmaktadır. Denize sıfır bungalov ev olması, temizliğe büyük özen gösterilmesi, oda kahvaltısı seçenekleri ile harika bir gün geçirebilir; balık, et yemekleri, mezeler ve dileğinize göre alkol seçenekleri ile harika bir tatil akşamının keyfini yaşarsınız. Özellikle de cumartesi akşamları en eğlence dolu gününüzü yaşayabileceğiniz tesiste tüm bunları fasıl müzik eşliğinde deneyimleyebilirsiniz. Bungalow Köyü adlı tesisi uzun süreli konaklamalar için daha çok aileler, hafta sonu konaklamaları için arkadaş grupları ve sevgililer tercih etmektedir. 

Gecelik oda fiyatı TL ile TL arasındadır.
Tesisin Instagram hesabı için tıklayın
Tesisin Konumu için tıklayın.

İpek Koza Motel

Ağva Bungalov Evler İpek Koza

Bungalov şömineli jakuzi, bungalov jakuzili, deluxe şömineli oda, king süit ve start oda olmak üzere 5 farklı oda seçeneği ve tam 81 adet konaklama yeri olan İpek Koza Motel ile tanışın. En iyi bungalov evlerine sahip bu nadide tesis bünyesinde bir adet otopark, bir adet restoran ve bir adet de bar mevcuttur. Daha çok sevgililerin tercih ettiği İpek Koza Motel, gündüz vakitlerinde düzenlediği nehir, doğa ve deniz aktiviteleri ile size unutamayacağınız anlar yaşatmakta. 

Gecelik oda fiyatı TL ile TL arasındadır.
Tesisin Instagram hesabı için tıklayın
Tesisin Konumu için tıklayın.

Ağva Masal Evi

Ağva Bungalov Evler Masal Evi

Ağva bungalov evler arasında ayrı bir yere sahip olan Ağva Masal Evi, misafirlerine farklı bütçelere uygun birçok bungalov seçeneği sunmakta. Masallardaki gibi aşk hikayelerini sembolize eden bu tesis, Ağva nehir kenarına kurulu olmakta ve İstanbul’a ise 75 km uzaklıktadır. Tesiste ek olarak ücretsiz kahvaltı, ücretsiz wifi, otopark ve 24 saat resepsiyon hizmeti sağlanmaktadır. Her yaştan misafire uygun olan Ağva Masal Evi, hafta sonu tatilleriniz için en iyi tercihlerinizden biri olacaktır. 

Gecelik oda fiyatı TL ile TL arasındadır.
Tesisin Instagram hesabı için tıklayın
Tesisin Konumu için tıklayın.

Ağva Gizemli Nehir Hotel

Ağva Bungalov Gizemli Nehir

14 farklı oda seçeneği, yürüyüş alanları, açık yüzme havuzu, harika bungalov manzarası ve çocuk misafirler için bulundurduğu özel alanlar ile Ağva Gizemli Nehir Hotel, tam bir aile merkezi konumunda. Özellikle hafta sonlarının en çok tercih edilen otelleri arasında olan bu tesis, hafta sonu özel eğlence etkinlikleri düzenliyor. Bu bungalov otelde havuz keyfi yapabilir, deniz bisikleti ile nehri turlayabilir, nehirde balık tutabilir, yeşillikler içinde ruhunuzu dinlendirebilir, nehir kenarındaki iskelede kahve keyfi yapabilir ve cumartesi günleri canlı müziğin tadını çıkarabilirisiniz. 

Gecelik oda fiyatı TL ile TL arasındadır.
Tesisin Instagram hesabı için tıklayın
Tesisin Konumu için tıklayın.

Sizlerde Ağva bungalov evler içerisinden beğendiğiniz veya kaldığınız tesisler hakkında tecrübelerinizi yazımıza yorumda bulunarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Şile Bungalov Evleri:

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Örnek Harita Görseli

Filtreler

Fiyat Aralığı

Olanaklar

Tümünü gör

Konsept/Tema

Tümünü gör

Tesis Türü

Tümünü gör

Konaklama Tipi

Spa & Sağlık

33 tesis listelendi.

Bize yapılan ödemeler sıralamayı nasıl etkiler?

En Çok Tavsiye Ettiklerimiz

  • Antik River House
  • Antik River House
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Şile merkezine km uzaklıkta

TL

  • Tree Tops Park Hotel
  • Tree Tops Park Hotel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(18 yorum)

Şile merkezine km uzaklıkta

funduszeue.info

%11 Tasarruf

Sadece Konaklama

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

funduszeue.info

TL

  • Shelale Hotel Ağva
  • Shelale Hotel Ağva
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(7 yorum)

Şile merkezine km uzaklıkta

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

funduszeue.info

TL

  • Ağva Gizemli Nehir Bungalow
  • Ağva Gizemli Nehir Bungalow

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

funduszeue.info

TL

  • Ağva Nirvana New World Otel
  • Ağva Nirvana New World Otel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(10 yorum)

Şile merkezine km uzaklıkta

funduszeue.info

%13 Tasarruf

Sadece Konaklama

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

funduszeue.info

TL

  • İpek Koza Motel
  • İpek Koza Motel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

( yorum)

Şile merkezine km uzaklıkta

TL

  • Ağva Wooden House Otel
  • Ağva Wooden House Otel
Neredekal Değerlendirme0/5 Henüz Puanlanmamış

(2 yorum)

Şile merkezine km uzaklıkta

TL

  • Ağva Kilimli Bungalow
  • Ağva Kilimli Bungalow
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Şile merkezine km uzaklıkta

TL

  • Green River Hotel
  • Green River Hotel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(19 yorum)

Şile merkezine km uzaklıkta

TL

  • Paradise Plus Ağva
  • Paradise Plus Ağva
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Şile merkezine km uzaklıkta

funduszeue.info

Oda-Kahvaltı

TL

  • Tranquilla Nehir Evi
  • Tranquilla Nehir Evi
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(30 yorum)

Şile merkezine km uzaklıkta

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

Etstur

TL

Şile Bungalov Evleri yakınındaki oteller

İstanbul > Şile için hepsi bu kadardı

Misafirler, bölgeye yakın bu tesislere de baktı:

  • Şile Kumsal Butik Otel
  • Şile Kumsal Butik Otel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(29 yorum)

Kumbaba Mah, Şile, İstanbul

Şile merkezine km uzaklıkta

funduszeue.info

Sadece Konaklama

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

funduszeue.info

TL

  • Marina Motel
  • Marina Motel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(32 yorum)

Çavuş Mah, Şile, İstanbul

Şile merkezine m uzaklıkta

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

Etstur

TL

  • Şile Değirmen Otel
  • Şile Değirmen Otel
Neredekal Değerlendirme/5 Çok İyi

(19 yorum)

Çavuş Mah, Şile, İstanbul

Şile merkezine m uzaklıkta

funduszeue.info

Oda-Kahvaltı

TL

  • Dikçatı Pansiyon
  • Dikçatı Pansiyon
Neredekal Değerlendirme/5 Çok İyi

(9 yorum)

Balibey Mah, Şile, İstanbul

Şile merkezine km uzaklıkta

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

funduszeue.info

TL

  • The Sign Şile Hotel & Spa
  • The Sign Şile Hotel & Spa

funduszeue.info

%20 Tasarruf

Yarım Pansiyon

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

funduszeue.info

TL

  • Marin Beach Hotel
  • Marin Beach Hotel
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Çavuş Mah, Şile, İstanbul

Şile merkezine km uzaklıkta

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

funduszeue.info

TL

  • Phellos Suites
  • Phellos Suites
Neredekal Değerlendirme4/5 Mükemmel

(11 yorum)

Hacı Kasım Mah, Şile, İstanbul

Şile merkezine m uzaklıkta

TL

  • Uçar Royal Hotel
  • Uçar Royal Hotel

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası