polypol plus / ANA SAYFA | SOLVER SO | funduszeue.info

Polypol Plus

polypol plus

POLYPOL PLUS ( $ / KG )

FIRÇASIZ OTO KÖPÜK AKTİFİ ( $ / KG )

Yorum 1:

SOLVERSO, yeni bir ürün geliştirmiş. OTO FIRÇASIZ YIKAMA KÖPÜĞÜ. Adı POLYPOL PLUS. Daha önce POLYPOL GEL kullanmıştım. Fakat bu farklı. Hem köpük daha fazla araba üzerinde duruyor. Hemde araba yıkandıktan sonra pırıl pırıl. solversoya tşkler.

YILMAZ AKSA / ZONGULDAK

Yorum 2:

POLYPOL PLUS kullanıyorum. gerçekten mükemmel. Herkesi memnun etmek kolay değil biliyorum. Gerçekten POLYPOL PLUS fiyata göre çok iyi. herşeyden önce piyasadaki köpüklere göre daha ekonomik. Yıkamadaki ustalar memnun yana. gerisi hikaye.


YUNUS KUTA / SOMA  



Yorum 3:

POLYPOL GEL mi yoksa POLYPOL PLUS mı. Tabii ya. POLYPOL PLUS. İkiside solverso kimyanın ürünü. Ama adamlar bir tık geliştirmişler. köpüğü fazlalaştırmışlar. Köpüğün inceliği artmış. kar köpüğü gibi geliyor. Kirleri aşağıya indirmesi de mükemmel. Daha ne yapmalı. bilmem.


BİRKAN MAKA  / SAKARYA

yorum 4:

POLYPOL ++++ POLYPOL PLUS ++++ Mükemmel bir fırçasız oto köpüğü olmuş. Adanada kamyon garajında yıkamam var. kullanıyorum. Çok iyi. sizede tavsiye ederim. Ekonomik te.


ADNAN Y. seyhan / ADANA


Yorum 5 :

Allah aşkına. Kime sorsam POLYPOL PLUS diyor. Nedir. bu fırçasız oto yıkama köpüğü.  Özelliği nedir.

HASAN KAYA / MERSİN

Yorum 6 :

POLYPOL GEL fırçasız oto yıkama köpüğü aktifi istiyorum. fiyatını ve ambalaj miktarını bana mail olarak atmanızı funduszeue.info etsem SOLVERSO RCN 50 lastik parlatıcısı aktifi ambalaj miktarı funduszeue.infoı ne kadardır.


Yorum 7:
Gönderdiğiniz SABUN BAZI numunesini kullandım. istediğim kriterlere uygundur. Sipariş için lütfen benimle temasa geçin. iyi çalışmalar.

Ali Kemal Uzunçınar. AKSARAY.

Yorum 8:

HALI YIKAMA ŞAMPUANI için SOLVERSO SEMİ 65 B kullanıyorum. çok memnunum ve oldukça ekonomik. Ürünü piyasaya oturtmuş bulunmaktayıfunduszeue.info şeffaf HALI YIKAMA ŞAMPUANI için SOLVERSO SEMİ 65 A kullanmak istiyorum. Çünkü benden kıvamlı ve şeffaf ürün istiyorlar. desteklerinizi bekliyorum.

İHSAN YILMAZAĞAÇ - şahinbey / funduszeue.info

Yorum 9:

FIRÇASIZ OTO YIKAMA KÖPÜĞÜ üretimi için 15 kg POLYPOL PLUS + 5 KG KATI KOSTİK kullanıyorum ve 80 kg SU ilave ediyorum. Beş dakika OTO KÖPÜK hazır oluyor. Kalitesi de çok iyi. İmalatı da kolay. Tavsiye ederim.

LEVENT Y. / ANTALYA


Yorum

Arkadaşlar! POLYPOL GEL kullanarak çok mükemmel FIRÇASIZ OTO YIKAMA KÖPÜK üfunduszeue.infoe ve camlarda bir tane böcek ve sinek pisliği bırakmadı. Jantlar tertemiz. Benden söylemesi.

Yalçın oto yıkama / Adana Havaalanı


Yorum

funduszeue.infoık kendi HALI YIKAMA DETERJANINI KENDİM ÜRETİYORUM. HEM DE ÇOK EKONOMİK. Solverso kimya yeni bir hammadde çıkarmış. hem de toz.1 / 8 sulandırıyorsun. hemen çözülüyor ve kıvamlı,süt beyaz ve yüksek temizlemeye sahip bir ürün ortaya çıkıfunduszeue.infoırken sadece kg su içerisine 1 - 2 kg koymam yeterli oluyor.

SAMİ DEMİRAZ Şişli / İSTANBUL


yorum

Bu solverso kimyayı kuranada ve bu ürünleri üretenede allah razı funduszeue.info HALICILARI üreticileren kurtardı.Aldığım her parti HALI YIKAMA DETERJANI farklı geliyordu. Her defasında fiyatları yükseltiyordu. Şimdi kendi dükkanımda yapıyorum. Makinayada ihyiyaç yok. Kürek sopası ile karıştırıyorum. 10 dakikada kg halı şampuanını üfunduszeue.info tek bir hammadde funduszeue.info önce piyasadan 2 tl aldığım halı yıkama şampuanını hem fazla kullanıyordum hemd e randıman alamıyordum. Şimde hem yarı yarıya üretiyorum. hemd e daha az kullanıyorum ve içimde rahat. çünkü içerisine ne koyduğumu funduszeue.infoımcı yıkama maddelerine de ihtiyaç duymuyorum.

ALİ YILDIREL Mezitli / MERSİN


yorum

OTO FIRÇASIZ YIKAMA KÖPÜĞÜ YAPIMI için POLYPOL PLUS HAMMADDESİ kullanıyorum. Arabada hiçbir kir ve leke bırakmıyor. Köpükle birlikte akıp gidiyor. POLYPOL PLUS sözün bittiği yer gibi. Daha iyisi nasıl olur. hem de bu fiyata.


KAYHAN YILMAZ / YOZGAT







İŞLEM

Bir karıştırıcı kazan içerisine mevcut SU konur ve üzerine POLYPOL PLUS konur ve karıştırılır. Daha sonra KATI KOSTİK ilave edilerek karıştırmaya devam edilir. Bu karıştırma işlemi yaklaşık 10 dakika kadar devam eder. Kazan içerisindeki karışım homojen olunca karıştırma işlemine son verilerek kullanılmaya başlanır.



brushless car wash ile ilgili görsel sonucu


NOT : 1 - Yukarıda formüle edilen ve POLYPOL PLUS içeren FIRÇASIZ OTO YIKAMA KÖPÜĞÜ, araç üzerindeki tüm kirleri, çamur ve lekeleri kabartarak ve yayarak anında aşağıya doğru indirir. 


brushless car wash ile ilgili görsel sonucu


NOT : 2 - Yukarıda formüle edilen ve POLYPOL PLUS içeren FIRÇASIZ OTO YIKAMA KÖPÜK HAMMADDESİ, araç parlatıcı ve araç koruyucu ajan olarak POLYPOL PLUS içerisinde mevcuttur.

brushless car wash ile ilgili görsel sonucu

NOT : 3 - Yukarıda formüle edilen ve POLYPOL PLUS içeren FIRÇASIZ OTO YIKAMA KÖPÜK, hertürlü araçlarda
( metalik araçlarda,kamyonlarda, otobüslerde,trenlerde, tırlarda ve brandalarında ) aynı performansı gösterir.

brushless car wash ile ilgili görsel sonucu

NOT : 4 - Yukarıda formüle edilen ve POLYPOL PLUS içeren FIRÇASIZ OTO YIKAMA KÖPÜĞÜ, kaporta koruma ve toz itici ajan özelliktedir.


brushless car wash ile ilgili görsel sonucu


NOT : 5 - Yukarıda formüle edilen ve POLYPOL PLUS içeren FIRÇASIZ OTO KÖPÜK MADDESİ hem kaliteli hem de ekonomiktir.

brushless car wash ile ilgili görsel sonucu

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası