haremtepe / #Rize 👉👉 Haremtepe ( Çeçeva ) Köyü . .☆ .☆ .🇹🇷 👏👏 Fotoğraf (📷 | Instagram, Fotoğraf, Türkiye

Haremtepe

haremtepe

Haremtepe Köyü (Çeçeva Köyü)

Haremtepe Köyü (Çeçeva) Nerede, Nasıl Gidilir?-Doğu Karadeniz Bölgesi denilince akla ilk olarak yeşillik gelmektedir. Bu yeşillikler birde çay bahçesiyle birleşirse ortaya muazzam bir yer çıkar.

Haremtepe veya diğer adıyla Çeçeva, Rize&#;nin Çayeli ilçesine bağlı bir köydür. Medyada gördüğünüz çay bahçesi reklamların büyük bir kısmı bu köyde çekilmektedir.

Göz at ;

  1. Çayeli Gezilecek Yerler
  2. Çayeli Nerede, Nerenin İlçesi ve Hangi Bölgede Şehirde
  3. Haremtepe Köyü (Çeçeva Köyü)
  4. Rize Gezilecek Yerler
  5. Rize Gece Hayatı
  6. Rize’de Gezilecek 10 Yer
  7. Rize Hangi Bölgede,Nereye Bağlı ve Nüfusu
  8. Karadeniz’de Mutlaka Görülmesi Gereken 10 Yer
  9. Ayder Yaylası
  10. Ayder Yaylası Otelleri ve Ayder Yaylası Otel Fiyatları
  11. Kaçkar Dağları Milli Parkı Nerede, Nasıl Gidilir, Giriş Ücreti
  12. Rize Otelleri ve Rize Otel Fiyatları
  13. Rize Nerede?

Buraya yıl boyunca çok az kişi gelse de oldukça popüler bir köydür. Buraya yolunuz düşerse mutlaka gelip bol bol fotoğraf çekip ve harika manzara karşısında çayınızı yudumlayabilirsiniz. Ayrıca bu köyde Karadeniz halk oyunları oynanmaktadır.

Haremtepe Köyü (Çeçeva) Nerede, Nasıl Gidilir?

Haremtepe Köyü (Çeçeva), Rize&#;nin Çayeli ilçesine bağlı bir köydür. Bu Köy, Rize iline 24 km, Çayeli ilçesine 6 km uzaklıkta bulunur.

Buraya ulaşım sağlamak için ilk önce Çayeli ilçesine gelmeniz gerekir. Çayeli ilçesinden ticari taksi veya özel araçla köye ulaşım sağlayabilirsiniz.

Çeçeva Köyü - Haremtepe

Çeçeva Köyü nerede, diye merak edenlere hemen söyleyelim tabiki de Karadeniz&#;in incisi, Rize&#;de yer alıyor. Haremtepe olarak da bilinen Çeçeva Köyü, Karadeniz&#;de yer alan Rize&#;nin Çayeli ilçesine bağlı bir köydür. Rize il merkezine yaklaşık 24 km. Çayeli ilçe merkezine ise yaklaşık 6 km. mesafede konumlanmaktır. Çay tarlaları ve yemyeşil doğasıyla misafirlerini karşılayan köyde bir tane hizmet veren tesis bulunmaktadır. Çeçeva nasıl gidilir, derseniz de özel aracınızla ya da Çayeli&#;nden köye giden dolmuşlarla bu köyle ulaşım sağlanmaktadır. Çeçeva Köyü&#;ne gitmek için önce Rize&#;ye oradan da Çayeli&#;ne geçmeniz gerekiyor. Özellikle fotoğrafçıların ve Instagrammerların fotoğraflarında sıkça karşımıza yemyeşil çay tarlaların olduğu yerlerden biri burası. Çayeli ilçesindeki Haremtepe ya da Çeçeva köyü çay tarlası, yaz ve bahar aylarında turistlerin Karadeniz&#;deki uğrak noktalarından biri. Buranın ayrıca Uzak Doğu&#;daki pirinç tarlalarıyla olan benzerliği de görenleri kendine hayran bırakmaktadır. Rize otelleri sayfamızdan, konaklama seçeneklerinizi inceleyebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası