pes 2017 hile / Android için PES Apk İndir [Yeni ] | Luso Oyuncu

Pes 2017 Hile

pes 2017 hile

PES Serisinin büyük bir hayranıysanız ve Android akıllı telefonlar için PES Game'in en son sürümünü indirmek için özgün bir platform arıyorsanız. O zaman doğru yere geldiniz. Android Tabletler ve Akıllı Telefonlar için gerçekçi Futbol oyunu Mod Verileri ile PES Apk sunuyoruz.

Pro Evolution Soccer ve , Konami için büyük bir başarıydı. Ve bu iki oyunun başarısının ardından Konami, inanılmaz bir Pro Evolution Soccer serisi daha yayınladı. Artık dünyanın dört bir yanındaki tüm PES hayranlarına sunuldu ve artık resmi.

Ayrıca, Tam Veri veya Mod Verilerini de sunuyoruz. Futbol oyunu tüm hayranlarına. Android Play Store'da mevcut olmaması dışında oyunun tam verilerini veya mod verilerini sağlıyoruz. Yani Oyun Apk'sinin sadece OBB Verilerini, Tam Verilerini veya Mod Verilerini web sitemizden alabilirsiniz.

PES Apk Hakkında Daha Fazla Bilgi

PES Apk, Android cihazınızda oynanabilecek en iyi futbol oyunlarından biridir ve şüphesiz bugün mevcut olan en iyi futbol oyunlarından biridir. Bu son sürüm, dünyanın her yerinden futbol taraftarlarının kalbini kazandı ve şimdi ücretsiz olarak indirilebilir.

Bu muhteşem Futbol Oyunu apk zaten binlerce kullanıcı tarafından indirildi. PES Pro Evolution'ın sıkı bir hayranıysanız, bu harika Android oyununu indirmek ve yüklemek için kesinlikle zaman ayırmaya değer.

Size kolaylık sağlamak için bu açıklamanın sonunda PES Apk indirme bağlantısını sağlamak bir zevktir. Tek yapmanız gereken bağlantıya tıklayıp oyunu indirmek ve ardından cihazınıza kurmak.

Ancak bu tür verileri Google Play Store'dan almanın imkansız olduğunu daha önce de belirttiğimi unutmamalısınız. Bu nedenle, yalnızca web sitemizi özel olarak ziyaret ederseniz Oyun için kilit açma verilerini alma şansınız vardır. Oyuncular bile Google Play Cloud'u kullanarak cihazları senkronize edebilir.

APK detayları

İsimPES
GeliştiriciKONAMI
beden MB
Sürümüv
paket Adıfunduszeue.info
ÜcretÜcretsiz
Gereken Android ve Üstü
KategorilerOyunlar - Spor

PES Oyunu Apk Nasıl Oynanır:

Çoğu insanın herhangi bir android oyunu veya uygulamasını yüklemeden önce merak ettiğini biliyorum. Ayrıca, cihazlarına kurmadan önce onu nasıl kullanacaklarını veya nasıl çalıştıracaklarını da bilmek istiyorlar.

Buna rağmen her oyun geliştiricisi veya uygulama geliştiricisi, oyununu veya uygulamasını kullanıcılarını yönlendirecek şekilde oluşturur. Oyunu veya uygulamayı Android akıllı telefonlarında veya tabletlerinde ilk kez kullanırken veya yüklerken.

PES Oyun Apk Özellikleri

  • Bu Apk'yi kullanarak, tüm grubunuzun üniformalarını, ekipmanlarını ve takım adını yönetmeye tam yetkilisiniz.
  • Apk'nın bu sürümünde Konami, yeni özellikler ekledi ve önceki özelliklerin bazılarını değiştirdi.
  • Oyun oynarken oyunun durmasını önlemek için geliştiriciler, hataları ve diğer hataları ortadan kaldırmak için adımlar attılar.
  • Şu andan itibaren Konami, çok oyunculu oyun seçeneğini de tanıttı.
  • En yeni oyun uygulaması, katılmak için ligler dahil olmak üzere çeşitli oyun modları sunar.
  • Oyunu indirmenin ve oynamanın hiçbir maliyeti yoktur.
  • Burada oyuncular tonlarca profesyonel özellikle daha fazla özgürlüğün tadını çıkarabilirler.
  • Game Apk'nin çalışması için herhangi bir internet bağlantısı veya WiFi bağlantısı gerektirmez ve bir kuruş ödemeden ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.
  • Özellikleri değiştirmek veya uygulamanın premium sürümüne yükseltmek için bir dizi uygulama içi satın alma da yapılabilir.
  • Ayrıca Android cihazınıza tüm özelliklerinden yararlanabileceğiniz Mod Data, OBB Data veya Full Data indirme imkanı da sunuyoruz. Ancak web sitemizden sadece Tam Veri, Mod Verisi veya OBB Verisi indirilebilir.
  • Kontroller çok düzgün olduğu için oyunu rahat ve konforlu bir şekilde oynayabileceksiniz.

The Game'in ekran görüntüleri

PES 'nin ekran görüntüsü
PES Oyununun Ekran Görüntüsü
PES Android'in ekran görüntüsü
PES Apk ekran görüntüsü
PES İndirme Ekran Görüntüsü
PES Apk İndirme Ekran Görüntüsü

Pro Evolution Soccer Apk ve Tam Verileri, Mod Verileri veya OBB Verileri Nasıl İndirilir ve Kurulur:

  • İlk olarak, Android cihazınızdaki en son sürüme başka bir cihaz kopyasından erişmek için İndir düğmesine tıklayın ve Android cihazınıza yükleyin.
  • Gerçek oyun uygulamasını yükledikten sonra, Mod verilerini veya Tam Verileri Web Sitemizden indirin ve cihazınıza yükleyin.
  • Sonra karmaşık prosedürler olmadan oyunun tadını çıkarın.
  • Android cep telefonları, tabletler ve akıllı telefonlar için Mod Data veya Full Data + PES Apk indirmek için kullanabileceğiniz bu açıklamanın sonunda bir bağlantı var. İndirme bağlantılarını ayrı ayrı sağladığımız için.

Futbol tutkunları diğer PES Serilerinin de keyfini çıkarabilir

Pes APK

PES apk

Sonuç

Oyunun oynanışının öncekilerle aynı olduğunu göz önünde bulundurarak, herhangi bir karmaşıklık olmadan rahat ve özgürce çalışan PES Pro Evolution Soccer ile başlayalım.

Geliştirici, oyunun grafiklerinde, oyuncularında ve takımlarında bazı iyileştirmeler yaparken ve oyuna bazı özellikler ekledi, bunların hiçbiri oyunun kendisiyle ilgisi yok.

SSS
  1. PES Mod Apk Veriyor Muyuz?

    Hayır, burada oyun uygulamasının resmi ve operasyonel sürümünü sunuyoruz.

  2. Apk Yüklemek Güvenli mi?

    Evet, burada sunduğumuz oyun uygulamasını yüklemek ve oynamak tamamen güvenlidir.

  3. Oyun Oynamak İçin Bağlantı Gerektirir mi?

    Android oyuncuları, arkadaşlarıyla hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oyun oynamanın keyfini çıkarabilir.

Bağlantıyı İndir

İlgili bağlantılar

Kategoriler Oyunlar, SporEtiketler Futbol oyunu, PES apk, PES Oyunu, PES OBB'si

eFootball PES

eFootball PES , Android için hazırlanan bu muhteşem Konami futbol simülatörünün en son sürümüdür. Benzer isimlerdeki diğer oyunların aksine, bu sefer maçlarınızı oynarken takımınızdaki her bir oyuncuyu tıpkı konsol ve bilgisayarlarda oynarken olduğu gibi kontrol edebilirsiniz.

eFootball PES 'daki oyun dokunmatik ekranlı cihazlara mükemmel şekilde uyarlanmıştır. İki farklı mod arasından seçim yapabilirsiniz: klasik (sanal düğmelerle) ve daha modern olan bir başka mod. Seçtiğiniz ne olursa olsun, duvarlar oluşturabilir, derinlere gönderebilir, atış yapabilir, röveşata yapabilir veya topu hedefe doğru gönderebilirsiniz. Aslında sahada yapabileceğiniz her şeyi yapabilirsiniz.

Konsol sürümünde olduğu gibi, eFootball PES 'deki resmi lisans sayısı oldukça sınırlıdır. Bu, FC Barcelona ve Atlético de Madrid'i tüm gerçek oyuncularla oynayabileceğiniz anlamına gelir, ancak Real Madrid veya Malaga CF ile oynamak istiyorsanız bu durum söz konusu değildir.

Daha önce bahsedilen oyun modları ile eFootball PES sizi eğlendirmeye edecektir. Liglerde, turnuvalarda, gösteri maçlarında ve çevrim içi meydan okumalarda oynayabilirsiniz. Hatta Bluetooth aracılığıyla bir arkadaşınıza karşı da oynayabilirsiniz.

eFootball PES ; eğlenceli, mükemmel grafiklere ve çeşitli resmi lisanslara sahip oldukça şaşırtıcı bir futbol oyunudur. Tek utanç verici durum bazı büyük takımların bulunmamasıdır.
Andrés López tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android ya da üstü sürümünü gerektirir

Sıkça sorulan sorular

Android için EFootball PES ücretsiz mi?

Evet, Android için eFootball PES tamamen ücretsizdir ve akıllı telefonunuzdan oynayabilirsiniz.

Android için eFootball PES ne zaman çıkıyor?

Android için eFootball PES , 1 Haziran'da mobil versiyonunda yayınlandı. O günden beri, mevcut tüm oyun modlarını denemek için APK'yı Uptodown'dan indirebilirsiniz. Her durumda, aylardır Xbox veya PS5'te oynayabilirsiniz.

EFootball PES APK'nın boyutu nedir?

Android için eFootball PES APK'nın boyutu GB'dir ve ardından bazı ek veriler indirmeniz gerekecektir. Oyun deneyiminin keyfini tam olarak çıkarmak için en az 5 GB kullanılabilir depolama alanına sahip bir akıllı telefona sahip olmanız önerilir.

Android için eFootball PES 'de yeni kontroller var mı?

Evet, farklı taktikler planlarken deneyiminizi geliştirmek için Android için eFootball PES sürümünde yeni kontroller var. Elbette her zaman, en iyi şutları, driplingleri ve hareketleri gerçekleştirmenize olanak sağlayacak, dokunmatik cihazlara uyarlanmış olağan düğmeleri bulacaksınız.

Android için eFootball PES 'de hangi lisanslı takımlar var?

eFootball PES 'nin farklı lisanslı takımları vardır: FC Barcelona, FC Bayern München, Juventus, Manchester United, Arsenal, Corinthians, Flamengo, São Paulo ve River Plate. Ancak, Etkinlikler modu, hakları olan daha fazla kulübü bir araya getirecek.

eFootball PES ve PES arasındaki fark nedir?

eFootball PES , franchise'ın şu anki adıdır. PES (Pro Evolution Soccer) ise eski adıdır.

Tüm PES Oyunları İçin Zafere Götüren 5 Taktik

Pro Evolution Soccer yani halk dilinde popüler olan kısaltmasıyla PES, özellikle ülkemizdeki futbolseverleri vazgeçilmezleri başında geliyor. Evimizde Playstation ve PES olsa bile yine de arkadaşlarla toplanıp Playstation cafeye gidiyor, PES oynuyoruz. Bizler için mükemmel bir sosyalleşme etkinliği olan bu oyun, bütün hafta yaşadığımız stresi, yorgunluğu, bunalımı, her şeyi üzerimizden atmamıza yarıyor.

PES’in bize kattıkları bu kadarla da değil. Mesela bir oyuncu en güzel yalan söylemeyi PES sayesinde öğrenebilir. En çok bilinen ama yine de her defasında inanılan yalanlar ‘’oğlum kol bozuk ya’’ ile ‘’oğlum bu takımın ayarlarıyla oynamışlar’’ oluyor. Sadece bir futbol oyunu olmakla yetinmeyip bu denli hayatımıza dahil olan PES, biliyoruz ki birçok ev bark sahibi bir çok kişinin de başını yakmıştır. 

pes cd key

‘’Kanka siz gidin ya yengen izin vermiyor’’ cümlesini hemen hemen her 6 erkekten 3’ünde duymak mümkün. Bu da aslında Türk erkeklerin hanımlarına ne kadar önem ve değer verdiğini de gösteriyor. Bir de ufak çaplı arkadaşlar arasında düzenlenen turnuvalar vardır ki tadından yenmez. Pazar gününün en mükemmel aktivitesidir o.

Artık PES çıkmış olsa da PES’in o efsanevi oyunundan hala kopamayanlar var. Hangisi olduğunu anladınız. PES 13! O kadar yeni sürüm çıkmasına rağmen popülerliğini koruyan PES 13, bir nesili bir menajerde nasıl futbolcu arama özellikleri olması gerektiğini, futbol terimleri ile nasıl içli dışlı olunup bir Erman Toroğlu olunacağını göstermiştir.

PES , PES , PES ve PES sürümleri de çok oynanıyor olsa da PES 13’ün yeri bambaşka. 'lu yıllarda büyük bir patlama yaratan PES serisinin en gözde oyunu PES  'tü. Üzerinden 6 uzun yıllar geçmesine rağmen, hâlâ korsan sürümü için PES  CD key arayanlar, Türkçe Spiker ve transfer yamalarını yükleyenler var. Peki arkadaşımız veya arkadaşlarımızla PES oynarken nasıl daha çok başarılı olabilir, zafere ulaşabiliriz?

PES , PES , PES , PES , PES , PES , PES ve PES fark edilmeden kullanılabilecek taktikler:

pes transfer yaması

Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır derler. PES oynarken de zafere giden yolda birçok gol kaçıracak, topumuz direkten dönecek, haksız yere kart göreceğiz ama yine yılmayacağız. Artık bu taktikler sayesinde ‘’kol bozuk’’ yalanını biz değil, rakibimiz söylemek zorunda kalacak.

1. Diziliş taktiği:

pes sistem gereksinimleri

Herkesin en az bir tane taktik ekranında saatlerce oyalanan arkadaşı vardır. Bu arkadaşalar özellikle takım dizilişlerini beğenmeyip defalarca değiştirirler. Çünkü usta PES oyuncularının olmazsa olmazıdır taktik dizilişi

dizilişi:

PES oyunlarındaki İngiltere milli takımının dizilişi olan dizilişi, birçok ülkelerin milli takımlarında da oldukça etkili oluyor. Özellikle orta sahayı elinde tutmak isteyen oyuncuların tercihi olan dizilişi, gol yollarında da büyük avantaj sağlıyor.

avantajları:

  • Orta sahada top çevirip rakibi oyundan düşürmek,
  • Kanatlara destek veren bekler sayesinde orta-kafa-gol imkanı,
  • Defansif orta sahalarımız gerektiğinde defansa gerektiğinde de göbeğe destek vermesi.

dezavantajları:

  • Orta sahada oynatacağımız oyuncularımız son derece güçlü olmak zorunda,
  • İleride tek başına kalan forvetimiz tüm yükü sırtlayacağı için güçlü olmak zorunda,
  • Beklerin sık sık kanatlara çıkmasıyla defansta 1 adamın kalması.

dizilişi:

Bu diziliş daha agresif değil de kontrollü oynamak isteyenlerin tercih edebileceği diziliş. Gayet oturaklı bir diziliş olmasıyla beraber orta sahada da güzel paslar yapılmasına imkan tanır. 

avantajları:

  • Kısa paslarla güzel oyun kurulmasını sağlar,
  • Defansif orta saha oyuncuları hem defansa hem de göbeğe yardım eder,
  • Bekler ileri gitse de defansta iki adamımız kalır.

dezavantajları:

  • Orta sahanın göbeğinde boşluklar oluşabilir
  • Kontra atak şansı pek fazla olmaz
  • Rakibin agresif oyun tarzına karşı koyamayabilir

PES PC, Playstation ve Xbox diziliş değiştirme ayarları:

  • Oyun Planı sekmesine gelin,
  • Seçeneklerden en sonda yazana, ‘’Hazır Taktikler’’ sekmesine gelin,
  • Size uygun dizilişi seçin.
  • Dilerseniz zamanla size en uygun dizilimi biraz vakir harcayarak manuel olarak de yapabilirsiniz.

2. Manchester City, ara pas ve Agüero kombosu:

pes sistem gereksinimleri

PES 13’ün efsanevi ve bir o kadar da hata dolu taktiğiydi. Hatalardan arınsa da hâlâ etkili olmaya devam ediyor. Karşımıza hangi takım gelirse gelsin, ara pası ile Agüero’yu rakip defansın arkasına kaçırıyor ve çok rahat golümüzü atıyorduk.

Buna bir nevi oyunun hatası da diyebiliriz zira her atılan pasın %95’i Agüero’ya ulaşıyordu. Konami bu sorunu ilerleyen versiyonlarda değiştirse de hala daha aktif olarak kullanabilenler var. Peki bu taktik nasıl gerçekleşiyor?

  • Agüero’yu diziliş ekranında en ileriye alın,
  • Orta sahada kısa paslarla rakip kaleye yaklaşın,
  • Ara pasları güzel olan futbolcunuzla her fırsatta Agüero’ya ara pas deneyin.
  • Atacağınız her 10 pastan en az 4’ü Agüero'ya ulaşacak, garantisi yüksek pozisyonlar yaşayacaksınız.

PES PC, Playstation ve Xbox, Manchester City - ara pas- Agüero taktiği:

  • Manchester City takımını alın :D,
  • Oyun Planı sekmesine gelin,
  • Takım Planı / Pozisyonu Düzenle sekmesine gelin,
  • Agüero’yu rakip takımın neredeyse kalesinin içine kadar sokun,
  • Oyunda rakip ceza sahasına kadar kısa paslarla gelin,
  • Son pası her zaman Agüero’ya verin.

3. PES'te markaj nasıl yapılır?

pes hileleri pes mobil

PES oyununun olmazsa olmazıdır markaj. Özellikle sıkı markaj sayesinde Cristiano Ronaldo, Messi ve Mbappe gibi süper oynayan adamları durdurma şansına sahip oluyoruz. Sıkı markaj sayesinde rakibin golcüsünü de kontrol altında tutabiliriz. Ama unutmayın ki sıkı markaj yapıldığında alan savunmasından bir adamınız eksiliyor. Dikkat!

PES PC, Playstation ve Xbox, markaj taktiği:

  • Oyun Planı sekmesine gelin,
  • Gelişmiş Ayarlar sekmesine gelin,
  • Defans 1 bölümünden Derin Defans Çizgisi’ni seçin,
  • Markaj bölümünden rakip oyuncuya markaj yapacak defans oyuncunuzu ayarlayın

4. PES'te ofsaytı sahadaki oyuncunuz yapın:

pes fiyat

Her ne kadar her PES oyuncusu ofsayt taktiğini tercih etmiyor olsa da aslında birçok rakibe karşı oldukça etkili avantaj sağlıyor. Lakin bu taktiği uygularken defansımız çizgisinin her zaman tutturulamayacağını unutmayın. Ofsayt tatiktiği için takımını ayarlarken taktik ekranından seçiminizi yapın. Gerisi ise bol bol idman gerektiriyor.

PES PC, Playstation ve Xbox, ofsayt tatkiği:

  • Oyun Planı sekmesini açın,
  • Gelişmiş Ayarlar bölümüne gelin,
  • Ofsayt taktiğini ayarlayın.

5. Peki kişisel becerilerinizi arttırmaya yönelik PES taktikleri nasıl ayarlanır?

pes taktikleri

Bütün oyunlarda olduğu gibi PES’de de kişisel beceri oldukça önem arz ediyor. Zira birebir mücadelelerle de çalım atma yeteneği, frikik kullanırken şut şiddetini ve yönünü ayarlama yeteneği, ara paslarla arkaya adam kaçırma yetenekleri gibi önemli yetenekler son derece önemli rol oynuyor.

PC, Xbox ve Playstation platformları destekleyen PES’in kuşkusuz en çok zevki konsollarda oynayarak çıkıyor. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi arkadaşlarla bir PS Cafe’de oynamanın verdiği haz paha biçilmez oluyor. Peki verdiğimiz taktikleri oyunda nasıl uygulayabiliriz?

PES PC, Playstation ve Xbox, kişisel beceri geliştirme:

  • Tek başınıza bol bol antrenmanlar yapın,
  • Aldığınız takımdaki oyuncuyu, oyun stilini bilin,
  • Birebir çalımlar deneyin.

PES oyunlarında geçerli tatikler şimdilik bu kadar. Eğer sizin de uyguladığınız taktikler varsa yorumlar kısmında paylaşın, listemize ekleyelim ve herkesin haberi olsun. Kişisel taktiklerinizi, oyuncu sırlarınızı paylaşmak istemezseniz anlayışımız sonsuz, herkese iyi oyunlar!

Emoji İle Tepki Ver

95

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası