mahkum 29 bölüm full izle / Mahkum 29 Bölüm PART 5 - Dailymotion Video

Mahkum 29 Bölüm Full Izle

mahkum 29 bölüm full izle

GÜNCELLEME:

Ba&#;rollerinde Onur Tuna, &#;smail Hac&#;o&#;lu gibi isimlerin yer ald&#;&#;&#; Mahkum dizisi, seyirciler taraf&#;ndan merakla takip ediliyor.

1/ 6

Mahkum 13 Ekim Per&#;embe günü ekranlara geldi. Mahkum bölümünde neler ya&#;and&#;&#;&#;n&#; izleyiciler merak ediyor. &#;&#;te Mahkum bölümü hakk&#;nda bilgiler

2/ 6

Bar&#;&#;’&#; kendi yöntemleriyle sorgulamak için emniyetin elinden alan F&#;rat, onu gözlerden uzak bir yere götürür. &#;ki dü&#;man&#;n en büyük yüzle&#;mesi ba&#;lar. Bar&#;&#;’&#;n tüm sistemini çözmek için üzerine giden F&#;rat, büyük bir hamleyle gelir. Onu, Büge’nin geçmi&#;inden vuracakt&#;r. Bar&#;&#;, Büge’yi gerçekten tan&#;yor mudur?

3/ 6

F&#;rat ve Bar&#;&#;’&#;n ortadan kaybolmas&#; ba&#;ta Büge olmak üzere herkese tela&#;land&#;r&#;r. &#;leti&#;imin de kesilmesiyle kayg&#; t&#;rmanmaya ba&#;lar. F&#;rat, Bar&#;&#;’a nas&#;l bir zarar verecek midir?

4/ 6

Mahkum Bölüm

Mahkum Bölüm Fragmanını İzlemek İçinfunduszeue.info

Mahkum Bölüm Sahnelerini izlemek içinfunduszeue.info

Mahkum Bölüm Özeti:
Dadaloğlu’ndan gelen liste sonucu Hacı’nın kardeşi Zeyyat’ın öldürülmesi, Hacı’yı perişan eder. Can dostunun acısını paylaşan Fırat, bir yandan da kontrolü elinde tutmak zorundadır. Hacı’nın acısıyla hareket edip, hata yapmasına engel olmaya çalışırken Barış’a karşı sağlam bir adım daha atar. Barış’ın vaat ettiği her şeyi rehin tutulan mahkuma vererek, Barış’ın hiç beklemediği bir hamle yapmıştır. Fırat’a rehin aldığı mahkuma ulaşmaya çalışan Barış, öte tarafta Büge’nin sadakatini test etmektedir. Büge’nin Dadaloğlu ile buluşması demek, yeraltına inmeyi hak etmesi demektir. Büge’nin sadakatinin yanında, Fırat mahkum hamlesiyle Barışlar’ın saklandığı mekana bir adım daha yaklaşmıştır. Mahkumlardan ayrı düşen Barış, Fırat’tan hiç beklemediği bir darbe yer. Barış, Büge ile birlikte aşağı inmeyi başaracak mıdır?

"Mahkum" dizisinin hikayesine tanık olmak için kanalımıza abone olabilirsiniz funduszeue.info

Fırat Bulut, İstanbul Adliye'sinde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. Başarılı bir savcı olan Fırat, eşi Zeynep ve beş yaşındaki kızı Nazlı'yla mutlu bir hayat yaşar. Ancak bir gün uyandığında son dört ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur. En son anısı, kızının doğum gününü kutladığı gecedir. Şok ve dehşet içinde, karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını fark eder. İkinci duruşması yaklaşmaktadır ve müebbet cezasına çarptırılmıştır. Karısını ve kızını gerçekten öldürmüş müdür? Cumhuriyet savcısı Fırat Bulut’un hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır.. Barış Yesari'nin evinde bir genç kız öldürmüştür. Hafızası geçici olarak mı yoksa sonsuza dek mi kaybolmuştur teşhis konulamayan Fırat Bulut, masumiyetini kanıtlamak için hem hatırlamak, hem hayatta kalmak hem de cezaevinden kaçmak zorundadır.

Mahkum Bölüm (13 Ekim )

Oyuncular:
Onur Tuna - İsmail Hacıoğlu
Gökçe Eyüboğlu
Melike İpek Yalova
Hakan Karsak
Anıl İlter
Tugay Mercan
Hayal Köseoğlu
Muharrem Türkseven
Bülent Seyran
Furkan Kalabalık
Burcu Cavrar
Murat Şahan
Alya Sude Mazak
İlker Yağız Uysal
Hakan Salınmış
Nihal Koldaş
Ve Mehmet Ulay

#Mahkum #MfYapım #yüzleşmezamanı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası