red 10 tarifesi avantajları / Vodafone Red Tarifeleri Listesi | Vodafone Red Tarifeleri ve Özellikleri | OKU Haber Dergi

Red 10 Tarifesi Avantajları

red 10 tarifesi avantajları

Vodafone Tarifeler Listesi

Vodafone tarifeler listesi denildiğinde, Red tarifelerinin bir adım önde olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Bu tarifelerin kimisi faturalılar için, kimisi ise faturasız hatlar için kullanılabilecektir. Bunun yanı sıra yeni abone ve eski abonelere göre de tarife içeriği ve ücretlendirmelerinde değişiklik yapılabilecektir.

En çok merak edilen konulardan biri olan Turkcell taahhüt sorgulama nasıl yapılır konusu için bu yazıya göz atabilirsiniz. 

1- Red 10 Tarifesi

Vodafone red tarifeleri içerisinde en çok tercih edilenlerden bir tanesi red 10 tarifesidir. Vodafone redli 10 tarifesi olarak bilinen bu paket ilk 12 ay boyunca 59 TL’dir. Sonraki aylarda ise paket içeriği 89 TL olarak güncellenmektedir.

Vodafone red 10 tarifesi içerisinde 10 GB internet, dakika her yöne konuşma ve SMS hakkı bulunmaktadır. Ayrıca bu tarife ile Vodafone kullanıcıları ve sabit hatlarla konuşmak sınırsızdır. Vodafone 10 gb tarifesi sayesinde interneti ve konuşma dakikalarınızı doya doya kullanabilmeniz mümkün olacaktır.

2- Red 15 Tarifesi

Vodafone red 15 tarifesi, Vodafone red tarifeleri arasında sık tercih edilen bir içeriktir. Vodafone red 15 tarifesi özellikleri gereğince, sabit hat ve Vodafone içi konuşmaların tamamı sınırsız olarak yapılabilecektir.

Vodafone red tarifeleri faturalı ve faturasız yeni gelen hatlar için seçilebilen pakette 15 GB internet bulunmaktadır. Buna ek olarak ise DK her yöne konuşma ve SMS içeriği bulunmaktadır. Ayrıca bu paket içeriğinde Vodafone Pass özelliği de bulunduğundan, Whatsapp ve Facebook gibi sosyal medya platformları ücretsiz olarak kullanılabilecektir. 79 TL olarak ücretlendirilen bu tarife kontratsız kullanıldığı takdirde TL olacaktır.

3- Vodafone Red Tarifeleri : Red 15 Plus Tarifesi

Vodafone red tarifeleri içerisinde yer alan bu kampanya hem faturalı hem de faturasız kullanıcılar tarafından tercih edilebilecektir. Vodafone red 15 plus tarifesi özellikleri bakımından diğer kampanyalardan ayrılmaktadır.

Bu tarife sayesinde Vodafone Pass kapsamında yer alan uygulamalardan ücretsiz olarak yararlanılabilmektedir. Bunun yanında Vodafone red tarifeleri kullanıcıları gibi bu tarife ile de, Vodafoneli ve sabit hatlı telefonlar ile ücretsiz olarak konuşulabilecektir. Tarife içeriğinde DK her yöne dakika, 15 GB internet ve SMS içeriği bulunmaktadır. Bir yıl taahhütlü olarak kullanıldığında tarife için belirlenen ücret 95 TL’dir. Kontratsız halinde ise TL ödeme yapılması gereklidir.

4- Red 20 Plus Tarifesi

Vodafone red tarifeleri listesinde yer alan red 20 yoğun internet kullanan kullanıcılar için özel olarak tasarlanmıştır. Bu tarifede de Vodafone Pass özelliği bulunduğundan en çok tercih edilen sosyal medya uygulamaları ücretsiz olarak kullanılabilecektir. Eski ve yeni kullanıcılar için tercih edilebilecek bu tarife yeni aboneler için , eski aboneler için ise TL’dir.

Vodafone red 20 plus tarifesi özellikleri arasında Vodafone içi ve sabit hatlarla ücretsiz konuşma bulunmaktadır. Vodafone red 20 plus tarifesiavantajları incelendiğinde Video pass, müzik pass, iletişim pass gibi pek çok uygulamayı ücretsiz olarak kullanma imkanı sunduğu görülmektedir.

Vodafone red tarifeleri arasında olan Red 20 plus içerisinde 20 GB internet, dk her yöne konuşma ve SMS bulunmaktadır.

5- Vodafone Red Sınırsız Eğlence

Vodafone red tarifeleri içerisinde bulunan bu paket aslında Vodafone maksi kampanyası gibi tatmin edici bir tarifedir. İlk 3 ay TL olan bu pakete daha sonraki 9 ay TL ödeme yapılmaktadır. Sosyal medya, müzik, video gibi bazı kategorilere ait uygulamalarda ücretsiz kullanım imkanı sunan bu tarife dk her yöne konuşma süresine sahiptir.

Bunun yanı sıra, SMS ve 45 GB internet hediyesi bulunmaktadır. Ayrıyeten sabit hatlar ve Vodafone hattı bulunan kullanıcılarla tamamen ücretsiz olarak konuşulabilecektir. Vodafone red tarifeleri içerisinde yer alan bu tarife, sosyal medyayı bolca kullanan ve sık telefonla konuşan kişiler için ideal bir seçim olabilecektir.

6- Red Sınırsız Sosyal 25 GB+5 GB

Vodafone red tarifeleri içerisinde bulunan Genç red, totalde 30 GB internet kullanımı sunmaktadır. dk her yöne konuşma süresi bulunan tarifede Vodafoneliler ve sabit hatlarla konuşmak sınırsızdır. SMS hakkı bulunan tarife çok sayıda uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilme imkanı sunmaktadır.

3 Ay Netflix hediyesi ve 12 ay boyunca 5 GB hediye bulunmaktadır. İlk 3 ay 99 TL ödemesi bulunan tarifeye sonraki 9 aylık süre boyunca TL ödenebilecektir. Vodafone red tarifeleri arasında bulunan tarife oldukça kullanışlı olup, hemen her bütçeye de hitap edebilecektir.

7- Vodafone Red Video 35 GB

Vodafone red tarifeleri içerisinde yer alan bu tarife Vodafone hiper kampanyası gibi, sınırsız video izleyebilme imkanı vaad etmektedir. Eski tarifelere ek olarak geliştirilen bu tarifede sosyal medya platformlarının büyük bir kısmı, ücretsiz olarak kullanılabilecektir.

35 GB sınırsız internet içeriği bulunan tarifede her yönde dakika ve SMS hakkı bulunmaktadır.

Vodafone red tarifeleri faturasız ya da faturalı hatlar için kullanılabilen bu içerikte ilk bir yıl boyunca her ay ek 5 GB tanımlanmaktadır. Son olarak Vodafone red tarifeleri içerisinde bulunan bu tarifede ilk 3 ay Netflix kullanımı tamamen ücretsizdir. İlk 3 ay TL ödemesi bulunan tarife için daha sonraki 9 ay TL ödenmelidir.

8- Red Sınırsız İletişim 20 GB

Vodafone red tarifeleri arasında olan Red sınırsız iletişim 20 GB adından da anlaşılacağı üzere 20 GB internet kullanımı sunabilmektedir. DK her yöne konuşma süresi bulunan tarifenin SMS içeriği ise olarak belirlenmiştir. Bu tarifeye katıldığınızda Vodafonelular ve sabit hatlılar ile tamamen sınırsız konuşulabilecektir.

Üstelik bu tarifede Sınırsız Tiktok kullanmak isterseniz yalnızca 15 TL ödeyerek kullanım fırsatı bulabilirsiniz. Vodafone red tarifeleri arasında olan ve ilk 3 ay 57 TL ödemesi bulunan tarifenin sonraki aylarda ücreti ise 69 TL’dir.

Vodafone Red’liler Ara&#; Kiralamalarında Budget'ı Tercih Ediyor!

Vodafone Red’liler Ara&#; Kiralamalarında Budget'ı Tercih Ediyor!
Telekom&#;nikasyon

Rezervasyon için Hemen 4 ’yi Arayın!

Budget'ta Vodafone Red abonelerine özel %40 indirim fırsatı.

Araç kiralamanın dinamik markası Budget' ta, Vodafone Red' liler ayrıcalıklı. Ekonomik segmentten premium segmente kadar tüm araç gruplarında % 40 indirim sunan bu işbirliğinden faydalanmak için tek yapmanız gereken Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yapmak.

Şifrenizi Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak alabilirsiniz.
Kullanacağız şifre sadece funduszeue.info web sitesinden yapacağınız işlemler için geçerlidir. Aracı teslim alırken yeni bir şifre ibraz etmeniz gerekmektedir.

  • Kampanya Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde geçerlidir. Kampanyadan tüm aktif Red aboneleri yararlanabilir. Kampanya kapsamında Budget Güncel Liste Fiyatı üzerinden, Vodafone Red abonelerine %40 indirim uygulanacaktır. Kampanyadan yararlanmak için Vodafone Yanımda Uygulaması, Avantajlar sekmesinde yer alan Fırsatlar Dünyası'na girerek Seyahat Kategorisi'nden Budget'ı seçebilirsiniz. Fırsatı Kullan adımıyla kolayca şifrenize ulaşabilirsiniz. 
  • Vodafone Yanımda uygulamasından alınan katılım şifrenizi ve cep telefonu numaranızı, Budget ofisi çalışanına söylemeniz yeterlidir, kampanyanız onaylanacaktır. Kampanyadan kullanıcılar sınırsız defa faydalanabilir.
  • Kampanya günlük kiralamalar için geçerlidir.
  • İstendiği taktirde araç rezervasyonu, Rezervasyon Merkezi ( 47 22) üzerinden yapılabilir. 
  • Kampanya kapsamında kazanılan indirim hakkı başkasına devredilemez. 
  • Kampanya Firma’nın devam eden diğer kampanyaları ile birleştirilemez.
  • Araç kiralamalarında Budget Genel Kirama Bilgileri ve Koşulları geçerlidir. 
  • Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Budget ve Vodafone' da saklıdır. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir.
  • Kampanya detaylarına funduszeue.info, funduszeue.info ve 4 'den ulaşabilirsiniz.
  • Kampanya filo imkanları ile sınırlıdır. İstenilen araçta uygunluk olmaması durumunda muadili veya bir üst grup araç sunulabilir.
  • Budget Kart'ın kiralama esnasında Budget Ofislerinde talep edilmesi gerekmektedir.
  • Aracı kiralayan kişi ile hattın kullanıcısı aynı kişi olmalıdır.
  • Kampanya ’ye kadar geçerlidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası