polar nevresim takımı fiyatları / Polar Nevresim Takımı Fiyatları ve Modelleri - Trendyol

Polar Nevresim Takımı Fiyatları

polar nevresim takımı fiyatları

polar nevresim takımı

Yatak odalarına şıklık katan polar nevresim takımları birçok renk ve desen ile karşınıza çıkar. Çoğu zaman tercih edilen siyah ve beyaz renklerle kolayca şıklığı ve uyumu yakalayabilirsiniz. Odanıza renk katarak şıklığı yakalamak için birçok renk seçeneğine göz atabilirsiniz. Tercih edilen toprak tonları konforu kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Mavi tonları ile dinlenme hissini hızlı bir şekilde yakalayabilirsinız böylece uykuya dalmanız kolaylaşır. Yeşil tonları doğa ile iç içeymiş gibi hissetmenizi sağlar ve sizi rahatlatır. İstediğiniz her renge ulaşmanın yanında birçok desen seçeneği de bulunur. Çiçek desenli, çizgili, ekoseli modeller olmak üzere birçok çeşidi vardır. Polar nevresim takımı kampanyalı fiyatlarıyla Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Polar nevresim takımı kullananların değerlendirmelerine Trendyol’dan kolayca ulaşabilirsiniz.

Renkli Tasarımları ile Polar Nevresim Takımı Modelleri

Renkli Tasarımları ile Polar Nevresim Takımı Modelleri

Polar, giyimde ve ev tekstilinde üretilen birçok üründe kullanılan bir kumaş türüdür. Ev tekstilinde nevresimlerde, battaniyelerde ve yatak örtülerinde oldukça tercih edilen bu kumaş türü kırışmayan yapıya sahiptir. Üzerinde yatılan ve kırışmaya oldukça müsait olan takımlarında kumaş tipi polar olanları tercih edebilirsiniz. Ütü yapmanıza gerek kalmaz ve size kullanım kolaylığı sağlar. Nevresim takımları yastık kılıfı, çarşaf ve nevresimden oluşur. Yorgana ve yastıklara geçirilen bu kılıflar sayesinde eşyaların kullanım süresi uzar. Temizlemek için fermuar ve düğme aparatlarından kılıfları ayırarak kolay bir şekilde ayırabilir, düşük sıcaklıklarda yıkayabilirsiniz. Nevresim takımları birçok kumaş türünden üretilir. Pamuklu, viskon ve polar tercih edilen kumaş türleridir. Polar nevresim takımı yumuşak ve kalın yapısı sayesinde çocuk ve yetişkin nevresim takımlarının vazgeçilmezidir. Özellikle kış aylarında kalın yapısı sayesinde soğuğu içeri geçirmeyen kışlık polar nevresim takımları üşümenize engel olur. Nefes alabilen yapısı sayesinde uyku sırasında sizi terletmez, bunaltmaz. Bu sayede vücut ısısını korumaya da yardımcı olur. Polar nevresim takımı modelleri için Trendyol’a göz atabilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Polar Nevresim Takımı Yorumları

Her Bütçeye Hitap Eden Polar Nevresim Takımı Yorumları

Renk ve desen açısından geniş bir skalaya sahip olan bu ürünün çift ve tek kişilik çeşitleriyle müşterinin ihtiyacı doğrultusunda alımını kolaylaştırır. Polar nevresim takımı çift kişilik olarak satışa sunulur. Standart ölçülerde olan bir çift kişilik yatak için almak için nevresim ölçülerini inceleyebilirsiniz. Büyük boyutlar standart çift kişilik yataklar için ideal ölçülerdir. Polar nevresim takımı tek kişilik olarak da satışa sunulur. Standart tek kişilik yataklar için üretilen bu ürünlerin ölçüleri bulunur. Bu ürünlerin içerisinde çarşaflar lastikli ve lastiksiz olarak tercih edilen ürüne göre farklılık gösterir. Kaliteli malzemelerden üretilir ve uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir. Yastık kılıfları çift kişilik ürünlerde 2 tane iken tek kişilik ürünlerde 1 tane bulunur. Trendyol’dan kolay ve hızlı bir şekilde polar nevresim takımı satın alabilirsiniz.

Avantajlı Polar Nevresim Takımı Fiyatları

Avantajlı Polar Nevresim Takımı Fiyatları

Polar kumaştan üretilen nevresim takımları yumuşak yapısı sayesinde uyku sırasında cildinize zarar vermez, keyifli bir uyku çekmenizi sağlar. Rahat bir uyku çekmeniz için polar nevresim takımı tavsiye edilir. Rahat nefes alabilen yapısı sayesinde de sizi terletmez. Size uygun ölçülerde üretilir. Polar nevresim takımı fiyatları bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Trendyol’dan yapılan alışverişlerde polar nevresim takımı indirimlerini takip ederek her bütçeye uygun olarak belirlenen fiyatlarla kolayca alabilirsiniz. Polar nevresim takımı yorumlarına, puanlamalara bakarak fikir edinebilirsiniz. Polar nevresim takımı online alışveriş ile satın almak isterseniz listeleme ve filtreleme yöntemi ile aradığınız renk ve modeli kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Ürün kumaş türünün dayanıklılığı sayesinde uzun yıllar deforme olmadan kullanabilirsiniz. Kaliteli materyallerden üretilen renkler solma yapmaz. Kolay ve zevkli alışverişin adresi olan Trendyol’dan ürüne ulaşarak satın alabilirsiniz.

Kırmızı Ekose Desenli Polar Nevresim Takımı

{ "productDetail": { "type": "Product Viewed", "data": { "product_id": "TB", "name": "Ekose Desenli Polar Nevresim Takımı", "price": "", "brand": "MNS", "sku": "", "variant": "RED MIX", "category": "Nevresim Takımı", "dimension10" : "False", "dimension14": "TBB4", "dimension15": "", "dimension16": " ", "dimension17": "indirimli" , "dimension18": "DBL", "dimension30": "" } } }

Kırmızı Ekose Desenli Polar Nevresim TakımıTB

,90 TL

,95 TL

TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo

TB

,90 TL

,95 TL

TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo

STOK ALARMI

Ürün tekrar stoğa geldiğinde

adresinize e-mail göndereceğiz.

KAPAT
  • KADIN
  • ERKEK
  • İÇ GİYİM
  • ÇOCUK
  • EV
  • HAVLU

  • YATAK TAKIMI

YATAK TAKIMI ÖLÇÜLERİToddlerTek Kişilik (3ft)Çift Kişilik (4ft)King Size (5ft)Super Size (6ft)
Yorgan Kılıfı x cm x cm x cm x cm x cm
Çarşaf x cm- x cm x cm x cm
Lastikli Çarşaf70 x cm91 x cm x cm x cm x cm
YASTIK VE YORGAN ÖLÇÜLERİToddlerTek Kişilik (3ft)Çift Kişilik (4ft)King Size (5ft)Super Size (6ft)
Standart Dolgulu Yastık57 x 35 cm-74 x 48 cm--
Yastık Koruyucu Alez--76 x 48 cm--
Yorganlar x cm x cm x cm x cm x cm
Yatak Koruyucu Alez70 x cm90 x cm x cm x cm x cm
YASTIK KILIFLARIÖLçüleri
Toddler Yastık Kılıfı57 x 35 cm
Standart Yastık Kılıfı76 x 48 cm

Ürün Açıklaması

Yumuşak polar kumaştan üretilmiştir. Ekose desenli bir tasarıma sahiptir.

Nevresim Takımı
Tek kişilik takımda bir standart yastık kılıfı bulunurken, ikili, kral ve süper kral takımlarda iki standart yastık kılıfı bulunmaktadır.

Kırmızı Ekose Desenli Polar Nevresim Takımı -

Makinede 30º de yıkanabilir.

Beyazlatıcı kullanmayınız.

Düşük sıcaklıkta kurutma yapılabilir.

Ütü yapmayınız.

Kuru temizleme yapmayınız.

Teslimat & İade

Teslimat:

Siparişleriniz iş günü içerisinde hazırlanarak kargoya teslim edilmektedir. (Pazar günleri ve resmi tatiller hariçtir).


İade ve Değişim Koşulları:

İade işlemlerinizi, yeniden satılabilirlik özelliğini kaybetmememiş ve iade prosedürüne uygun olan ürünlerinizi siparişinizle birlikte gönderilen iade bilgilendirme formunu doldurarak 30 gün içerisinde bize göndererek ya da faturanız ile birlikte mağazalarımızda yapabilirsiniz.


Mayo ve bikinilerde bulunan koruyucu bant çıkartıldığı ya da yırtıldığı takdirde; iç giyim alt grubu, korse, çorap, kozmetik, bijuteri vb. ürünlerinde hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılamamaktadır.


Ürünün Detaylarını Görüntüleyin

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası