türkmen pansiyon / TÜRKMEN PANSIYON (Kaş, Türkiye) - Konaklama Yorumları - Tripadvisor

Türkmen Pansiyon

türkmen pansiyon

TÜRKMEN AĞAÇ EVLERI (Olimpos, Türkiye) - Kamp alanı Yorumları ve Fiyat Karşılaştırması - Tripadvisor

Türkmen Ağaç Evleri ile ilgili Sık Sorulan Sorular

Popüler gezilecek yerlerden hangileri Türkmen Ağaç Evleri işletmesine yakın?

Yakınlardaki gezilecek yerlerden bazıları Cirali Beach (1,9 km), Olympos Örenyeri (0,5 km) ve Yanartaş (4,7 km).

Yakınlardaki gezilecek yerlerin tümüne bakın.

Türkmen Ağaç Evleri işletmesinde sunulan olanaklardan bazıları neler?

Mevcut tesis olanakları içerisinde en popüler olanlardan bazıları restoran, oturma salonu ve ücretsiz otopark.

Tüm işletme olanaklarına bakın.

Türkmen Ağaç Evleri işletmesinde ne tür yiyecek ve içecek seçenekleri sunuluyor?

Konuklar, konaklamaları süresince restoran ve oturma salonu olanaklarından yararlanabilir.

Daha fazla bilgi edinin.

Türkmen Ağaç Evleri işletmesinde otopark mevcut mu?

Evet, konuklara ücretsiz otopark olanağı sunulmaktadır.

Daha fazla bilgi edinin.

Türkmen Ağaç Evleri işletmesinin yakınında hangi restoranlar var?

Konum olarak rahat ulaşılabilen restoranlardan bazıları Ceylan Restaurant & Cafe, Arykanda ve San Simon Restaurant.

Yakınlardaki restoranların tümüne bakın.

Türkmen Ağaç Evleri işletmesine evcil hayvan kabul ediliyor mu?

Evet, normalde evcil hayvan kabul ediliyor ancak onay almak üzere önceden işletmenin aranması daha sağlıklı olacaktır.

Daha fazla bilgi edinin.

Denize 8 dakikalık yürüme mesafesinde olan Türkmen Tree Houses,  ağaç evlerde ve bungalovlarda mükemmel konaklama hizmeti sunmaktadır.

Portakal ve nar ağaçları arasında Bungalow tipi ağaç evlerle yılından beri Olimpos&#;ta tatilcilere hizmet veren Türkmen Tree Houses bölgenin ilk tesisi olma özelliğine sahiptir.

Tesis, ücretsiz Wi-Fi erişimin yanısıra oyun odası ve tur masası ile müşterilerine alternatif hizmetler sunmaktadır.

Kapasitesi ve hizmet kalitesiyle Türkiye&#;nin en büyük hosteli olarak dünyanın bir çok ülkesinden gelen misafirlerini yıllardır ağırlamaktadır.

Denize ve antik şehre yürüme mesafesinde olan Türkmen Tree Houses, doğayla başbaşa mükemmel bir tatil geçirebileceğiniz dünya mekanıdır.

Yarım pansiyon olarak hizmet veren tesiste, aynı zamanda a la carte restaurantı dilediğiniz zaman sizlere hizmet verebilir. Restaurantımız ayrıca Türk mutfağı ağırlıklı menüsü ile ülkemizin eşsiz damak tadını misafirlerimize sunmaktadır.

Türkmen Tree Houses etrafı ağaçlar ve dağlarla çevrilidir. Bungalovl odaların bazıları klima ve TV ile donatılmıştır.

Türkmen Tree Houses&#;ta konaklayan tatilciler; doğa yürüyüşü, dalış ve şnorkelle yüzme gibi macera dolu çeşitli aktivitelere katılabilirler. Ayrıca, Yanartaş&#;ın sönmeyen ateşlerine düzenlenen gezilere katılabilir, jiple safari ve Olimpos sahilinden kalkan yat turlarına iştirak edebilir.

Restoran otantik Türk yemekleri sunmakta olup; tercih eden misafirler barda canlı müziğin ve içkinin keyfini çıkarabilirler.

Türkmen Tree Houses&#;a gelen konuklar tekne turu, Rafting, dalış, Yanartaş turu, kanyon turu, kano turu, yamaç paraşütü, kaya tırmanışı gibi günübirlik aktivitelere katılabilir; Olimpos&#;un eşsiz güzelliğinde Akdeniz&#;in masmavi koylarını özel gulet teknelerle keşfedebilirsiniz.

Olimpos&#;un Tarihçesi

Olympos antik çağlardan beri jeopolitik konumu nedeniyle her dönem önemli bir şehir konumunda olup; milattan önce yıl civarlarında Yunanların şehir devletlerinden biri olan Likya&#;da 3 oydan fazla hakka sahip şehirler arasında yeralmıştır.

Kaynaklara göre, Olympos geliştiği bir dönemde korsanların eline geçmiş, Romalılar korsanlardan teizleyerek şehri ele geçirmiştir. Bu dönemden sonra Olympos, uzun bir süre Roma İmparatorluğu idaresinde yer almıştır.

Olympos antik şehri bir kanal  şehri olup Olimpos Deresi&#;ne akan pek çok irili ufaklı su kanalları mevcuttur. Olympos şehri derenin her iki yakasına kurulmuş olup, gemilerin doğal liman özelliğine sahip derenin içlerine kadar yanaştığı rivayet edilmektedir.

Türkmen Tree Houses prensipleri

Türkmen Ağaç Evleri

Güncel DeğilAntalya

Türkmen Ağaç Evleri

Türkmen Tree Houses Antalya Olimpos’ta eşsiz bir tatil deneyimi sunmak için hizmet veren muhteşem bir mekan. On yılları aşkın turizm deneyimi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan mekan her yıl binlerce misafiri ağırlıyor. Antalya’nın doğası, manzarası, tertemiz havası ile en güzel noktalarından birinde bulunan Türkmen Tree Houses, konfor ve dinlenceyi bir arada sunuyor. Ayrıca işletme, bünyesine başka kuruluşları da dahil ederek acente ve yatçılık hizmeti de sunuyor. Mekan, misafirler dilerse onlara Olimpos’un en güzel koylarında geziler yaptırabiliyor. Bu aktiviteler yat gezileri, doğa sporları, kanyon ve kano turları olarak düzenlenebiliyor. Tabi bu imkanlardan faydalanmak için Türkmen Tree House’ta konaklamak gerekmiyor. Dileyen bireyler günübirlik olarak söz konusu turlara ve aktivitelere katılım sağlayabiliyorlar.

Antik Likya yani güneş ülkesi olarak bilinen bir konumda, yıllar boyunca unutulmayacak deneyimler yaşamak için, Türkmen Tree Houses misafirlerini bekliyor. Grek ülkemizin tatil deyince ilk akla gelen ili olan Antalya’nın gerekse Türkmen Tree Houses’ın güzelliklerini deneyimlemek için tek yapmanız gereken rezervasyon oluşturmak. Bu işlem için ise hem mekanın web sitesini kullanabilir hem de telefon ederek bilgi alabilirsiniz.

Türkmen Tree Houses’ta Konaklama Olanakları Nasıl?
Türkmen Tree Houses’ta konaklama imkanları nasıl? Mekan bungalov tipi evlerde her bütçeye ve her ihtiyaca uygun konaklama imkanı sunmakta. Ultra lüx, lüx ve standart bungalovlar ile ağaç evler; Türkmen Houses misafirleri için özenle hazırlanmış. Mis gibi meyve ağaçlarının arasında bulunan bu mekanlar sadece yurt içinden değil yurt dışından da misafirlerin gözdesi olmuş. Üstelik sağlığınız için gerekli olan tüm detaylar düşünülmüş.

Mekan yarı pansiyon olarak hizmet sunuyor. Bununla birlikte misafirlerin diledikleri zaman yeme içme gereksinimlerini karşılamaları için a la carte bir restoranı bulunuyor. Ayrıca mekan antik kente ve sahile yürüyebilecek kadar yakın bir konumda bulunuyor.

Şehrin gürültüsünde, kısıtlamaların verdiği sıkıntılardan uzak, sakin bir tatil imkanı sunan Türkmen Tree Houses, personel bakımından da oldukça tecrübeli bir ekiple hizmet veriyor. Havaalanından otele kadar misafirlerini karşılama imkanı sunan tatil cenneti, konaklama sırasında da güler yüzünü hiç eksik etmiyor.

  • Antalya Bungalov
  • Ağaç Evler

Genel Kurallar

Rezervasyon sonrasında ilan veren tarafından imzalanmış "Kiralama Sözleşmesi" size mail olarak gönderilmesini talep edin. Rezervasyon İptal durumlarında haklarınızı korumak için lütfen sözleşmeyi dikkatlice okuyunuz.

Belli bir oranda depozito/peşinat isteyen ilan verenlere ödeme yaparken her zaman Kiralama Sözleşmesinde bulunan şirkete ait banka bilgilerine ödeme yapınız.

Her zaman funduszeue.info sitesinde bulunan ilan sahibine ait telefon/whatsapp numarasıyla iletişim kurun. Kurumsal olarak verilen ilanlarda her zaman TÜRSAB Üyeliği olan Acentaların ilanlarına onay veriyoruz. Bireysel olarak ve ilan verenlerden ise kimlik/tapu gibi bilgilerler ile ilan verinin profilini doğruluyoruz.

funduszeue.info, doğabilecek sıkıntıları önlemek ve Misafir veya ilan sahibinin memnuniyetini korumak adına dilediği zamanda ilanları yayınlanmasını durdurabilir. funduszeue.info hiç bir şekilde kiracı veya kiraya verenden komisyon talep etmez.

Etiketler :

Türkmen Ağaç Evleri

,

Antalya Türkmen Ağaç Evleri

,

Bungalov Evler

,

Antalya Bungalov

Fiyat Listesi Güncel Değil. Lütfen tesise fiyat sorun.

Fiyat DönemiKişi SayısıÇocuklarFiyat
Yaz Sezonu (Nisan-Ekim)2 Yetişkin0 Çocuk
Kış Sezonu (Kasım-Mart)2 Yetişkin0 Çocuk
avatar

Günlük fiyatı çok pahalı değil, kahvaltı ve akşam yemekleri sayıca ve yeterli. Kahvaltıda çay ve kahve ücretsizdir ancak akşam yemeğinizin yanında bir şeyler (hatta su) içmek isterseniz, ödemeniz gerekir. Odalar düzensiz, özellikle banyoda çok fazla sorun var. Personel çok kibar ve yardımsever (bardaki kişisel hariç) Evlerin denize uzaklığı çevredeki otellere, ağaç evlere göre en iyilerinden biri sayılabilir. tatilin tadını çıkar

avatar

Sadece mecbur kalırsan kal. Yaşlılar ve aileler için uygun değildir. Bekar ve genç insanlar için uygun. Burası yoğun sezonda çok yoğun ve kalabalık bir yer. Hizmet ettikleri akşam yemeği vasatın altında. Odamızda oldukça eski bir tüp tv vardı.

avatar
    funduszeue.infoul Hasan Sohel

El değmemiş doğasıyla çok güzel bir yer. Ancak büfe yeterince iyi değildi. Ürünlerin sürekli tedariki yoktu. Bir öğe biterse, farklı bir öğeyle değiştirirler veya hiç değiştirmezler. Yani, önce yemek yerine giderseniz, kremayı alma şansınız daha yüksektir. 😆😆😆

avatar
    Sadece Onwards için Juliet

Bu bungalovlar yaklaşık kişi kapasiteli en büyük kapasiteye sahiptir, bu nedenle başkaları rezerve edildiğinde her zaman orada yer bulacaksınız. Tüm yıl boyunca açıktırlar, dolayısıyla 1 Kasım&#;dan sonra bile - sezonun sonu, tüm yerler kapandığında - kalacak bir yer bulacaksınız. Yemeklerini seviyorum, lezzetli ve bol - fiyata dahil kahvaltı ve akşam yemeği. Odaların, özellikle de banyoların güncellenmesi gerekiyor! Konfor açısından diğerlerinin altında yer alır. Sahibi de dahil olmak üzere personel üyeleri gerçekten çok güzel. Denize yakın, en fazla 10 dakikalık yürüme mesafesinde - birisinin neden uzak olduğunu belirttiği hakkında hiçbir fikrim yok!!! 3 katlı odaları var (normal, konfor, lüks - ama lüks odalarla bile 5 yıldızlı bir otel hayal etmeyin). Fiyatlarda pazarlık yapabilirsiniz.

avatar

Banyolu odalardan birinde kaldım ve çok memnun kaldım. Sıcak suyum vardı ama sıcak su için beş dakika beklemeniz gerekiyor. Çarşaflar temizdi, oda büyük ve rahattı - diğer bungalovları bilmiyorum, oldukça perişan görünüyorlardı. Belki de tek misafir olduğum için bana en iyi odayı verdiler (en azından etrafta başka insan görmedim, civardaki birçok pansiyon nisan ayında kapanmıştı). Tek şikayetim, odada büyük bir klima vardı ve 25 C&#;ye ayarladım ama sadece soğuk hava vardı, hiç ısıtmadı, bu yüzden oda dışarıdan daha soğuk olduğu için arabadan uyku tulumumu getirdim. . Wifi da odada iyiydi.

Konum

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum.

TÜRKMEN PANSIYON (Kaş, Türkiye) - Konaklama Yorumları - Tripadvisor

Türkmen Pansiyon ile ilgili Sık Sorulan Sorular

Popüler gezilecek yerlerden hangileri Türkmen Pansiyon işletmesine yakın?

Yakınlardaki gezilecek yerlerden bazıları Queen Bar (0,1 km), Barcelona (0,09 km) ve Tugra Art Gallery (0,1 km).

Yakınlardaki gezilecek yerlerin tümüne bakın.

Türkmen Pansiyon işletmesinde hangi oda olanakları bulunuyor?

En beğenilen oda olanaklarından bazıları klima, buzdolabı ve bulaşık makinesi.

Tüm oda olanaklarına bakın.

Türkmen Pansiyon işletmesinin yakınında hangi restoranlar var?

Konum olarak rahat ulaşılabilen restoranlardan bazıları Giant Stride Cafe, Bay Köfte ve Portopizzakas.

Yakınlardaki restoranların tümüne bakın.

Türkmen Pansiyon işletmesinde spor olanakları mevcut mu?

Evet, konaklamaları süresince konuklar, özel havuz olanağından yararlanabilir.

Daha fazla bilgi edinin.

Türkmen Pansiyon işletmesinde personel hangi dilleri konuşuyor?

Personel; i̇ngilizce, arapça ve türkçe dâhil olmak üzere birkaç dil biliyor.

Tüm işletme olanaklarına bakın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası