denizli özel sağlık hastanesi psikiyatri doktorları / Denizli Özel Sağlık Hastanesi Bölümleri ve Doktorları

Denizli Özel Sağlık Hastanesi Psikiyatri Doktorları

denizli özel sağlık hastanesi psikiyatri doktorları

Alanında uzman ve deneyimli kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Doğru zaman ve doğru tanı kavramına inanıyoruz.

ile sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Bireysel ve toplumsal sağlığa dair olumlu ilklere imza atmak adına, alanında uzman doktorlarımızla hizmetinizdeyiz.

Tıbbi Birimlerimiz

  • BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ
  • KALP VE DAMAR CERRAHİSİ
  • ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ
  • GENEL CERRAHİ
  • ESTETİK VE PLASTİK CERRAHİ
  • NÖROLOJİ
EgeKent Hastanesi

Tomografideki Kübra Hanım'a çok teşekkür ederim. Tomografide neler yaşayacağımı sakinlikle anlattı. Yaklaşımı çok iyiydi. Tekrar teşekkürler.

Temizlik personeli Ali Bey ve Güvenlik Personeli Serdar Çıralı 'ya ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.

Diyetisyen Müge Hanımcığım, kendisi ailemden biri gibi oldu çok tatlı, çok çözüm odaklı, bayıldığım hocamdır. Başka sağlık sektöründe tanık olduğum kişiler gibi asla değil. Sonuçta kendisine faydası olmayan başkasına asla olamaz ama Müge'm harika. Sempatik bayan. Hastane yönetimine teşekkür ederim Müge Hanım'la çalıştıkları için.

Babam Ze Çe'in Denizli Egekent Hastanesi'nde bypass ameliyatı ve sonrasında yoğun bakım süreci ve sonrasında Dr. Bilgin Emrecan, Dr. Gökhan Peker, Dr. Taner Taşyüz ve kat sorumlusu Erol Bey'e ne kadar teşekkür etsek azdır. Ülkemizde sizler gibi insanların olması umut verici. Babam hayata sizin sayenizde tutundu. Size minnettarız. Tekrar çok teşekkür ederiz.

Egekent Hastanesi’nde ameliyat olduğum sürece, başta Ali Çağdaş Yörükoğlu, sekreteri Gamze Bozkuş olmak üzere, hastaneden, elemanlardan sorumlu Mehmet Bey’e temizlikten tut, bakıcısına kadar tüm Egekent Hastanesi çalışanlarına benim ilgilendikleri için canı gönülden teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Çocuk doktorumuz Yavuz Selim Güler’e çok teşekkür ederiz, çok memnunuz. Güler yüzü, samimiyeti içtenliği ve bilgisiyle mükemmel bir doktor . Herkese tavsiye ediyorum. Sonsuz teşekkürler.

Cuma günü eşim göbek fıtığı ameliyatı oldu doktorumuz Mustafa Tekin Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Çok iyi, çok başarılı bir doktor güler yüzlü kendisine çok teşekkür ediyoruz.

VIP check-up hizmeti için geldiğimiz hastanenizde, öncelikle Vildan Hanım'ın ilgili tavrı ve isteklerimize olan olumlu cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum. Bize refakat eden check-up personeli Zeynep Hanım'a ve hizmet aldığımız tüm hekimlerimize teşekkür ediyorum. Memnun kaldık. Minnetle…

Cildiye Uzmanı Osman Aydın'a ben şikayetlerim için geldim. Çok ilgili, kibar, ve nazikçe muayene etti. Yapacağı işlemi anlaşılır biçimde anlattı. Çeşitli benlerimi, bazı tekniklerle yok etti. Çok memnun kaldım. İyi ki böyle doktorlarımız var. Geleceğe umutla baktırıyor. Herkese öneriyorum. Çok teşekkürler Osman Doktorum.

Ben başka bir hastanede kanser tedavisi görürken olduğum bölümde gördüğüm muameleden rahatsız olduğum için doktor arayışına girdim. Kiminle görüştüysem herkes bana Egekent Onkoloji Doktoru Nail Bey'i önerdi. Gerçekten doğru bir seçim. Geldikçe her şeyi daha iyi anladım. En önemlisi kemoterapi hemşireleri başta Hatice, Tuğçe ve kan alma birimindeki Fatma diğer arkadaş hastalara da tam bir kardeş ve arkadaş gibi davranıyorlar. Hepsine sonsuz teşekkürler

Basında yer alan haberlerimize ve sağlıkla alakalı son yazılarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Denızlı Servergazı Devlet Hastanesı(S)

Bereketler, Servergazi Devlet Hst., Denizli Merkez/Denizli

Haritada Gör

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi

Zeytinköy Mah. Acıpayam Bulvarı No:5 Antalya Yolu Üzeri, Bağbaşı

Haritada Gör

Hasan Herken Muayenehanesi

Saltak Cad. No: 72 Kat: 6 Daire: 10 BİREVİM üzeri 6. kat,

Haritada Gör

Servergazi Devlet Hastanesi

Bereketler Mahallesi Bereket Caddesi No: 1

Haritada Gör

Uzm. Dr. Hüseyin Alaçam Psikiyatri Kliniği

Sırakapılar Mah. Saltak cad. Terzioğlu İş Merkezi No K:5 D Merkezefendi

Haritada Gör

Uzm. Dr. Cengiz GÜNEŞ Muayenehane

Sırakapılar Mah. Hastane (Doktorlar) Cad. Üçler Apt. No: 35/13

Haritada Gör

Analiz Terapi Merkezi

Çamlaraltı Mah. Sok. 61/2, Denizli, Türkiye

pamukkale üniversitesi tıp fakültesi

çamlaraltı mah sok 61/2 Denizli

Denizli Özel Sağlık Hastanesi

Bahçelievler Mahallesi Sokak No

Haritada Gör

Denızlı Çıvrıl Devlet Hastanesı

Uşak Yolu Üzeri, Yukarı, Çivril/Denizli

Haritada Gör

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama Ve Araştırma Hastanesi

Saraylar, Hastane Cd. No, Denizli Merkez/Denizli

Haritada Gör

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Yunus Emre, Meram/Konya

Haritada Gör

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Yunus Emre, Meram/Konya

Haritada Gör

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Yunus Emre, Meram/Konya

Haritada Gör

Denızlı Servergazı Devlet Hastanesı(S)

Bereketler, Servergazi Devlet Hst., Denizli Merkez/Denizli

Haritada Gör

Özel Gülhan Tıp Merkezi

Sırakapılar, Hastane Cad. No, Merkez/Denizli Merkez/Denizli

Haritada Gör

Özel Denizli Tekden Hastanesi

Muratdede, Karcı Yolu No, Denizli Merkez/Denizli, Turkey

Haritada Gör

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi

Taşkale, Köprülüler Cd. No, Vezirköprü/Samsun

Haritada Gör

Pamukkala Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi

Kınıklı Kampüsü PK. KINIKLI / DENİZLİ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası