dünya fitness günü / MARCUS GREER KİMDİR ?

Dünya Fitness Günü

dünya fitness günü

Dünya Spor Gününe Özel İhtiyacınız Olan Her Şey Trendyol’da!

Dünya Spor Günü, bütün dünyada din, dil, ırk fark etmeksizin 6 Nisan’da büyük coşkuyla kutlanır. Markalar da bugüne özel, spor ürünlerinde çeşitli kampanyalar düzenleyerek müşterilerin ilgisini çeker. Spor malzemelerinde yapılan bu indirimler ayakkabı, çanta, eşofman takımı, eldiven ve daha birçok ürünü kapsar. İnsanların hayatlarını ve sağlıklarını düzene sokan aktiviteler için farklı ekipmanlar gerekir. Profesyonel olarak ya da hobi olarak yaptığınız aktivitelerde doğru ürün seçimi önemlidir. İnsanların spor giyimde ihtiyaç duyduğu ürünlerin başında ayakkabılar gelir. Yaz spor giyimde de hafif giysilerle birlikte rahat ayakkabı modelleri tercih edilir. Günlük hayatta kullanımı artan spor ayakkabı modelleri, tasarımına ve kullanılan materyale göre değişiklik gösterir. Kadın ve erkeklerin zevkine uygun farklı renk ve tasarıma sahip modeller vardır. Siyah ve beyaz rengin çoğunlukla tercih edildiği görülür. Kadın ve erkekler özellikle koşu ve yürüyüş için ortopedik ve şık ayakkabılara yönelir. Anatomik yapısı sayesinde hafif ve rahat giyime sahiptir. Kanserojen madde içermeyen bu ayakkabı modellerini kendinize ve sevdiklerinize gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Günlük hayatta sneaker modelleriyle kombinleyeceğiniz şık ve suya dayanıklı spor çantası çeşitlerini de kullanabilirsiniz. Geniş hacmi sayesinde aktivite için gerekli eşyaları rahatlıkla içine alır. İçerisine spor kıyafetleri, termos, beslenme, yedek kıyafet ve su gibi eşyaları rahatlıkla koyabilirsiniz. Çantalarda ana bölme dışında iç bölmeler de vardır. Farklı bölmeleri eşyalarınız için kullanabilirsiniz. Yaza uygun su sporu malzemelerine de Trendyol’dan inceleyerek sahip olabilirsiniz.

Herkese Uygun Kış Spor Kıyafetleri

Spor dalları mevsimine ve yapılış şekillerine göre farklılık gösterir. Kışın yapılan kayak sporu kimileri için meslek kimileri için de tatilin ve karın keyfinin çıkarılmasıdır. Bunun için pantolondan ayakkabıya, kayak montundan gözlüğe kadar alternatif ekipmanlar bulunur. Su geçirmez pantolonlar kayak tutkunları için turuncu, kırmızı, siyah gibi renklerde tasarlanır. Hareket serbestliği sağlayan modeller, ayarlanabilir ve çıkarılabilir elastik desteklere sahiptir. Kış sporları turizminin yapıldığı Türkiye’de kayak tutkunları için de ürün çeşitlilikleri fazladır. Kış spor kıyafetleri arasında olmazsa olmaz ürünlerin başında kayak botları gelir. Her yaş grubuna hitap eden botlar arasından ayak numaranıza göre uygun olan modeli bulabilirsiniz. Kayak botunu giymeden önce kaliteli malzemeden üretilen soğuğa karşı dayanıklı çorapları giyebilirsiniz. Ayağın nefes almasını sağlayan çoraplar botların içinde kaymaz. Kayak sporu malzemelerinde kayak yaparken işinizi kolaylaştıran seçenekler bir arada sunulur. Kayağa uygun pantolon, ayakkabı ve montları sevdikleriniz için de alabilirsiniz. Herkesin zevkine ve bütçesine uygun kış spor giyim eşyaları vardır. Kış sporları kayak tutkunları için önemli eğlence araçlarından biridir. Kış aylarında, çocuğu olan aileler, okulların tatil olmasıyla birlikte hem vakit geçirecekleri hem de kayağın eğlencesini yaşayacakları şehirleri tercih ederler. Doğru ve kaliteli alternatif seçenekler kayak sırasında oluşabilecek olumsuz durumları azaltır. Siz de kayak tatilinden önce, Trendyol’dan spor modasına uygun kayak ekipmanlarını inceleyerek hem kendinize hem de sevdiklerinize dilediğiniz modelleri satın alabilirsiniz.

Kaliteli ve Kullanışlı Yaz Spor Kıyafetleri

Yaz sporları arasında tenis, paten, yüzme, bisiklet sürmek, koşu, fitness, voleybol ve yürüyüş yer alır. İnsanların tercihlerine göre bu liste değişiklik gösterebilir. Kendinize uygun aktiviteyi yaz spor kıyafetlerine sahip olarak yapabilirsiniz. İnsanların yaz aylarında severek oynadığı tenis için tenis top seti, yetişkin raket ve çantası, tenis filesi ve kordajı, tenis direği gibi ihtiyaçlar bulunur. Tenis öncesinde bir arada bulacağınız malzemeleri Trendyol’dan kolaylıkla alabilirsiniz. Yaz spor elbiseleri yapılan dala göre değişiklik gösterir. Tenis için farklı kıyafet, bisiklet sürmek için ayrı bir kıyafet tercih etmeniz gerekir. Kıyafet seçenekleri arasında havuz bonesi, deniz gözlüğü, dalış ürünleri de bulunur. Spor markaları ürün skalasını geniş tutarak uygun kıyafetleri müşterilerin hizmetine sunar. Yaz aylarında su sporları insanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Ekipman seçimi de bu noktada önemlidir. Yaz aylarında dalış yapmak birçok insanın hem tutkusu hem de profesyonel mesleğidir. Bunun için ayak paleti, zıpkın ve yüzdürme yardımcısını seçenekler arasından bulabilirsiniz. Bütün parçaların yer aldığı set halinde satılan seçenekler de vardır. İster ayrı olarak isterseniz bütün olarak bu spor aletlerini alabilirsiniz. Yaz aylarında denize ve havuza girmek aktiviteler arasında yer alır. Su sporları aletleri arasında yüzmek için de seçenekler bulunur. Yüzmek için havuz bonesi, deniz gözlüğü ve su sporları ayakkabısı modellerini nceleyebilirsiniz. Yüzme keyfinizi profesyonel ekipmanlarla kolaylıkla yapabilirsiniz. Yaz aylarında bisiklet sporu da sevilerek yapılır. Spor bisikleti için kıyafet ve kask seçimi önemlidir. Olumsuz durumlara karşı sizi korur. Kaliteli ve kullanışlı bisiklet sporu kıyafetlerini seçenekler arasından bulabilirsiniz. Tişört, spor eldiveni, kask ve gözlük alternatifleri vardır. Siz de Trendyol’dan bisiklet sporu giysilerini alternatifler arasından bulabilirsiniz.

Dünya Spor Gününe Özel İndirimli Fiyatlar

Spor çeşitleri kışın ve yazın farklılıklar gösterir. Kış aylarında kayak ve doğa etkinlikleri insanlar tarafından tercih edilir. Doğa etkinliklerinde profesyonel aletlere ve kıyafetlere ihtiyaç vardır. İnsanlar, arkadaşları ve sevdikleriyle doğada bir gün geçirip kamp yapmak da isteyebilir. Bunun için ihtiyacınız olan ürünleri, markaların alternatif seçenekleri arasından bulabilirsiniz. Doğa tutkunları için mont, koşu ayakkabısı, çadır, kamp malzemeleri, tırmanış ürünleri, outdoor ayakkabı, bot ve termos gibi seçenekler bulunur. Arkadaşlarınızla hafta sonunu doğada kamp yaparak geçirmek isteyebilirsiniz. Bunun için öncelikle kaliteli ve dayanıklı çadır almanız gerekir. Kolay kuruluma sahip 2 ve 4 kişilik modeller, müşterilerin beğenisini kazanır. Kişi sayısına göre 6, 7 ve 8 kişilik çadırlar da bulabilirsiniz. Kamp malzemeleri setler halinde de satılır. Set içerisinde bulunan gaz lambası, sandalye, şişme yatak, çakmak, doldurulabilir pürmüz gibi eşyalar doğada bir gün geçirmek için yeterli ekipmanlar arasında yer alır. Tırmanmayı sevenler için de büyük boy çantalar, tırmanış ayakkabısı, kilitsiz karabina, iniş aleti gibi seçenekler vardır. Tırmanışa geçmeden önce sporcu beslenme çantasını yanınıza alarak yiyecek ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Siz de kışın ve yazın yapacağınız aktiviteler için gerekli olan tüm bu ekipmanları Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Spora Dair Sık Sorulan Sorular

Evde Spor Yapılır Mı?

Spor matını kullanarak evde rahatlıkla pilates yapabilirsiniz. Pilates insan sağlığına yaptığı olumlu etkilerle bilinir. Gün içerisinde dinç ve zinde kalmanızı sağlar. Son zamanlarda insanlar zayıflamak için de pilatesi tercih eder. Spor eşofmanını giyerek evde tek başınıza pilatesinizi yapabilirsiniz.

Kadın ve Erkek Sporcular Nasıl Beslenmelidir?

Kadın ve erkek sporcu beslenmesi normal beslenmelerin dışında özel gıdalar ile belli aralıklarla yapılır. Vücudun direncini artıran gıdalar, kadınların ve erkeklerin diyet tercihlerine de yansır. Antrenman sonrasında sporcu beslenme ürünlerini kullanabilirsiniz. Bol protein ve vitamin içeren gıdalar sporcu kadın beslenmesi ve erkek beslenmesinde vücut direnci ve motivasyonu için önemlidir.

Profesyonel Sporcular Neler Tüketmelidir?

Profesyonel sporcu beslenmesi için vitamin ve protein deposu olan gıdalar tercih edilebilir. Sporcular, özellikle bol su, yumurta, balık, mineral ve karbonhidratlar ile antrenmanlarını verimli geçirebilir. Sporcu beslenmesi vitaminleri de geniş ürün skalasında kolaylıkla bulunabilir.

Her Spor İçin Ayrı Beslenme mi Gereklidir?

Kadın ve erkeklerin yaptıkları aktivitelere göre beslenme düzeni değişebilir. Gün içinde yapılan antrenmanlar sporcu beslenmesi protein alımını artırabilir ya da azaltabilir. Bisiklet sporu beslenmesinde yulaf ezmesi, kalsiyum açısından zengin olan gıdalar, tatlı patates, kuruyemiş, fındık gibi gıdalar tüketilebilir.

Su Sporları Ekipmanları Nelerdir?

Yazın yapılan aktiviteler arasında denize ve havuza girmek müşterilerin bir numaralı tercihleri arasında yer alır. Profesyonel olarak ya da hobi olarak yüzen kişiler su sporları ekipmanlarına ihtiyaç duyar. Markaların ürün çeşitleri arasında yer alan mayo, deniz gözlüğü, havuz bonesi ve dalış malzemeleri aktivitenin sorunsuz şekilde tamamlanmasını sağlar.

Global Wellness Day, dünyayı dansa davet ediyor

Yaşam ile dans etmeye hazır mısınız? Global Wellness Day, dans etmenin insan hayatındaki önemine odaklanarak bu yıl herkesi dans etmeye davet ediyor. İstanbul, Türkiye – Global Wellness Day (GWD), 10 Haziran Cumartesi günü #DanceMagenta temasıyla yılını kutlamaya hazırlanıyor.

Bu yıl Global Wellness Day elçisi, dans etmenin somut ve soyut yanlarını, 3 temel öneriyle bir araya getirerek #DanceMagenta felsefesini topluluklara yaymayı hedefliyor: Gerçekten dans et, Düşüncelerini dans ettir ve Yaşamla dans et.

#DanceMagenta ile dans etmek için profesyonel bir dansçı olmanız gerekmiyor, dans etmeyi bilmenize de gerek yok, hatta dans ettiğiniz yer ve zaman da fark etmez. Dans etmek aslında sadece 3 temel adımla başlıyor:

  1. Gerçekten dans et: Seçtiğin tarz ne olursa olsun, dans benzersiz bir egzersiz biçimidir. Dans etmek bedenine iyi gelir.
  2. Düşüncelerini dans ettir: Rahatlamak için uyguladığın meditasyona dansı ekle. Zihninde dans et. Hayallerini özgür bırak.
  3. Yaşamla dans et: Hayatına müziği kat. Bırak müzik sana mutluluk getirsin. Güne müzikle başla, uykuya müzikle dal. Yaşamının ritmini kontrol altına al.

Global Wellness Day&#;in resmi müzik ortağı Myndstream, sağlık ve zindelik için tasarlanmış müzikler yaratan bir platform ve bu yıl #DanceMagenta temasını merkezine alarak, Akademi Ödülü / Altın Küre Ödülü Adayı söz yazarı Taura Stinson ve yapımcı Darien Dorsay ile &#;Good to You&#; adlı GWD Marşı&#;nın küratörlüğünü üstlendi. Güçlü vokalist Brianna Mazzola tarafından seslendirilen ilham verici marş, 10 Haziran, Cumartesi günü yayınlanacak.

Myndstream’in CEO’su Freddie Moross; “Myndstream, Global Wellness Day&#;in müzik ortağı olmaktan gurur duyuyor. Myndstream, dansın getirebileceği canlılığı ve ifade özgürlüğünü yansıtan zamansız bir marş yaratmak için muhteşem söz yazarı Taura Stinson ve yaratıcı ekibiyle iş birliği yaparak bu yılki Global Wellness Day kutlamalarını destekliyor. Müzik, hem bireylerde hem de topluluklarda iyi yaşamayı destekleme ve yükseltme gücüne sahiptir, bu nedenle tüm dünyada eş zamanlı kutlanan Global Wellness Day ile bu projede yer almaktan heyecan duyuyoruz.”

Akademi Ödülü/Altın Küre Ödülü Adayı söz yazarı Taura Stinson; “Hepimiz tek bir mesajla bir araya geldiğimizde kolektif değişimin olacağına kesinlikle inanıyorum! Ne de olsa önce kendimize iyi olmadıkça birbirimize iyi olamayız ve &#;Good to You&#; aklımıza, bedenimize ve ruhumuza iyi olmayı hatırlatıyor! Bana böylesine güçlü ve ilham verici bir mesajı paylaşma fırsatı verdikleri için Myndstream ve Global Wellness Day&#;e çok teşekkür ederim.&#;

Global Wellness Day’in Kurucusu Belgin Aksoy; “Bize göre dans, evrenin senin içinde hareket etmesidir. Dans etmek kendinden çıkmak, dünyayla bir olmaktır. Dans etmek stresten uzaklaşmak, bedenini çalıştırmak aynı zamanda mutluluk saçmaktır” dedi ve ekledi; “Nietzsche der ki… Müziğin sesini duymayanlar, dans edenleri deli sanırlar. Global Wellness Day olarak şunu iyi biliriz: Asıl delilik, iyi yaşamayı seçmemektir. İyi yaşamak zor değildir. Wellness, sadece belli bir gruba ait bir yaşam biçimi değildir. İyi yaşamak, her insanın doğal hakkıdır. Yaşam seçimlerden ibaret. Global Wellness Day, seni bedenin, ruhun ve zihnin için iyi olanı seçmeye davet ediyor. Ufak ancak istikrarlı adımlarla, yaşamında büyük mesafeler kat edebileceğini anlatıyor.”

Belgin Aksoy, GWD&#;nin temasını şöyle özetliyor: “Global Wellness Day&#;in bu yılki teması dans; biz buna #DanceMagenta adını verdik. Çünkü bize göre, yaşamak dans etmektir. Evrenin müziği hiç susmaz. Bu müzikle bir olmayı başarabilenler, mutlu insanlardır. Dans sadece fiziksel bir aktivite değildir. Dans aynı zamanda bir düşünce biçimidir.”

Bu yıl GWD’yi kutlayan yeni ülkeler arasında İbiza, Gana, Belçika, Tanzanya, Bhutan, Seyşeller, Kamerun, Mauritius, Senegal ve Tunus bulunuyor. Düzenlenecek olan tüm etkinlikler üç ana niteliğe sahip olmaya devam ediyor: eğitici, ticari olmayan ve ücretsiz – çünkü Aksoy’un en motive edici inancı, “iyi yaşamın bir lüks değil, bir gereklilik ve hepimizin temel hakkı olduğu” mesajını yaymak.

Diğer birçok uluslararası markanın yanı sıra, Mandarin Oriental Hotel Group, Accor Hotels,Four Seasons Hotels & Resorts ve Chiva-Som her yıl olduğu gibi bu yıl da GWD&#;yi dünya çapında kutlayıp, desteklemeye devam ediyor. Mandarin Oriental Hotel Group, otellerinde çeşitli iyi yaşam aktiviteleri sunarken, Accor Hotels lüks ve premium otel markalarıyla GWD&#;yi toplantı sırasındaki meditasyondan sabah tempolu yürüyüşler ve sağlıklı atıştırmalıklara kadar çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Tayland&#;ın önde gelen iyi yaşam oteli Chiva-Som, Katar&#;daki Zulal Wellness Resort by Chiva-Som ile bir dizi iyi yaşam etkinliğine ev sahipliği yaparak GWD&#;yi kutlayacak. Ayrıca Tayland ve Myanmar sınırında olan “No Man&#;s Land”e Global Wellness Day Kurucusu, Belgin Aksoy ile özel bir ziyaret gerçekleştirecek. Konuklarına evdeki rutinlerinden seyahatteki rutinlerine sorunsuz bir geçiş sağlamak için merkezine iyi yaşamı alarak tasarlanmış ve yaratılmış olan EVEN Hotels by IHG, sağlıklı yaşamla ilgili çeşitli etkinlikler ve olanaklar sunarak, misafirlerine her konaklama sırasında rahatlatıcı ve yenileyici bir deneyim sunarak Global Wellness Day’i marka çapında kutlayacak.

10 Haziran Cumartesi günü dünyada ’den fazla ülkede, sadece ücretsiz aktivitelerle gerçekleşecek olan GWD kutlamalarından bazıları şöyle:

  • Türkiye – Açı Okulları, Koç Okullar, Capitol AVM, Richmond Otelleri, Dose Istanbul, Fairmont Quasar Istanbul, Grand Hyatt Istanbul, Hapimag Sea Garden Bodrum, Hilton Istanbul Bosphorus, JW Marriott Marmara Sea, Magna, Mandarin Oriental Istanbul ve Bodrum, Raffles Istanbul, Six Senses Kaplankaya, Kocataş Mansion, ve The Ritz-Carlton Istanbul, Global Wellness Day’ı yogadan zumbaya, sağlıklı beslenme söyleşilerinden dans atölyelerine kadar farklı iyi yaşam aktiviteleriyle kutlamaya hazırlanan markalardan sadece birkaçı. Bir spor giyim markası olan Seamlesstance, Belgrad Ormanı’nda İlker Çağlayan ile sabah yürüyüşü, egzersiz ve meditasyon aktivitesi düzenlerken, Avusturya merkezli Vivamayr’da Atatürk Kent Ormanı’nda Mine Kalpakçıoğlu ile “Sağlık Yürüyüşü” ve “Sağlıklı Beslenme Sohbeti” ile günü kutlayacak.

  • İbiza İbiza Health and Beauty ve Ibiza Travel ile işbirliği içinde olan Consell d&#;Eivissa Kamu İdaresi, bu yıl adanın en önemli müzik sahnelerinden biri olan Hard Rock Ibiza’da olağanüstü bir Global Wellness Day kutlamasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Etkinlik, ünlü ve tanınmış isimlerle fitness, Zumba ve BalletFit gibi daha birçok iyi yaşam aktivitelerini ön plana çıkaracak.
  • İsrail GWD İsrail ekibi, saygın yerel dans stüdyolarıyla birlikte bir dizi dans merkezli etkinlik planlıyor. Ekip, Global Wellness Day ile dansın ve zindeliğin önemi vurgulayarak farkındalık yaratmak amacıyla yerel belediyeler ve devlet kuruluşlarıyla da işbirliği planlamaktadır.
  • İtalya – Bu yıl, FEDERSPA Başkanı Bruno Lanfranco GWD İtalya ekibine katıldı ve onun çabalarıyla, dans okulları ve dans tutkunlarını şehir meydanlarında bir araya getiren Torino Belediyesi ile işbirliğini duyurmaktan memnuniyet duyuyorlar. Bu girişimin bir parçası olarak, Global Wellness Day&#;in teması #DanceMagenta&#;nın ruhunu kutlamak için Lindy Hop dansçıları İtalya genelinde 40 farklı şehirde toplanacak. Ek olarak, DavinesGroup ve [comfort zone] markaları, iyi yaşamaya adanmış bu kar amacı gütmeyen günü desteklemek için iyi yaşam ve sağlık ile ilgili bir dizi atölye düzenleyecek.
  • Kenya – Kenya, 10 Haziran &#;te dördüncü kez Global Wellness Day’i kutlamaya hazırlanıyor. Etkinlik, Nairobi&#;deki Anzana Bahçelerinde gerçekleşecek ve tüm katılımcılar için zumba, meditasyon ve tamamlayıcı sağlık kontrolleri gibi aktiviteleri içerecek. Aarti Chandarana ile işbirliği içinde, katılımcılara dansın bir egzersiz şekli ve ruh sağlığını iyileştirmenin önemli bir parçası olduğunu hatırlatmak için dans ve zumbayı birleştiren bir saatlik bir fitness dersi düzenlenecek. Etkinlik, sağlık ve sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi amaçlıyor ve Kenya&#;da daha iyi, daha canlı bir toplum yaratmanın önemini vurguluyor.

  • Meksika – Global Wellness Day, Los Cabos, Careyes, Cancun, Oaxaca, Mexico City gibi Meksika&#;nın çeşitli şehirlerinde kutlanacak. Bu yılki #DanceMagenta temasına istinaden etkinliklerde “Flor De Pina” gibi geleneksel dansların yanı sıra gün doğumu yogası, dans, meditasyon ve doğada macera aktiviteleri yer alacak.
  • Karadağ – Bu yıl, GWD Karadağ ekibi, #DanceMagenta&#;nın kapsayıcı temasıyla anne adaylarının ve çocukların iyi yaşamını desteklemeye yönelik planlarını geliştirdi. Ekip, tümü katılımcıların fiziksel ve zihinsel sağlığını geliştirmek için tasarlanmış, doğum öncesi yoga seansları, sağlıklı yaşam seminerleri, sanat ve müzik terapisi ve dans atölyeleri dahil olmak üzere birçok iyi yaşam aktivitesi planlıyor.
  • Fas – GWD Fas ekibi, ünlü Uluslararası Çağdaş Dans Festivali “On Marche” ile muhteşem bir işbirliğine imza attı. Festivalin Marakeş&#;te düzenlenen &#;sı, Es Saadi Marrakech Resort&#;ta her yaş grubundan insanlar için çağdaş dans atölyeleri ve seçkin dans performansları düzenleyerek Global Wellness Day’i kutlayacak. Fairmont Royal Palm Marrakech, Iron Body Fit, Om Yoga, Sofitel Lounge & Spa, Agafay Luxury Camp, Hyatt Palace Taghazout Bay gibi birçok marka da #DanceMagenta temasıyla GWD’yi Fas genelinde kutlayacak.
  • Yeni Zelanda – 10 Haziran, Cumartesi günü ülke genelinde en az yirmi beş etkinliğe ev sahipliği yapmayı planlayan Yeni Zelanda ekibi, okullar, fitness merkezleri, sağlık kulüpleri, sağlıklı yaşam inzivaları, tatil köyleri, kaplıcalar, termal tatil köyleri ve sağlıklı yaşam eğitimi vakıfları ile bir araya geliyor. Bir çok marka ve mekan, ücretsiz yoga dersleri, kahkaha seansları, açık spor salonu günleri ve fitness derslerinin yanı sıra ev dansı yarışmaları, grup dans seansları ve Zumba dersleri de dahil olmak üzere, bir dizi aktiviteyi #DanceMagenta teması altında sunacak.
  • Sırbistan Global Wellness Day , Belgrad&#;da Armydance Dans Okulu ile işbirliği içinde düzenlenen büyük bir dans gala etkinliğine tanık olacak. Belgrad&#;dan ve Sırbistan&#;ın diğer çeşitli şehirlerinden seçkin dans okulları kutlamalara katılacak ve muhteşem bir dizi Latin, geleneksel halk ve tarihi dans stillerini sergileyecek. Ayrıca, Vrdnik&#;teki Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme, GWD’yi kutlamak için büyük ölçekli bir açık hava etkinliğine ev sahipliği yapacak.
  • Güney Kore Gangwon-do Eyalet Hükümeti, Oak Valley Resort ve Park Roche Resort & Wellness sponsorluğundaki Gyeongpo Beach, Güney Kore&#;de dans pilatesi, gyrokinesis, ses kâseleri, orman yürüyüşü ve pilatesing gibi aktivitelerin yer aldığı farklı GWD kutlamalarına ev sahipliği yapacak.
  • İsveç – Myråsskolan ile birlikte, Borås ilkokulu ve şehirdeki diğer tüm okullar, çocuklar için Global Wellness Day etkinliği düzenlemeleri için teşvik edilecek. 10 Haziran&#;a kadar olan haftalarda beslenme, fiziksel aktiviteler ve çevre konulu atölye çalışmaları yapılacak. Ayrıca basit adımlardan oluşan özel bir dansın koreografisi de hazırlanarak, Borås şehri çevresindeki 10 farklı okulda tüm çocuklara bir Flashmob dansı öğretilip, Global Wellness Day’i kutlamalarına katılımları sağlanacak.
  • İsviçre – Four Seasons Hotel des Bergues, Fairmont Le Montreux Palace, Grand Resort Bad Ragaz, Glion Institute ve Hôpital de la Tour gibi birçok seçkin marka ve mekan, İsviçre&#;de çeşitli Global Wellness Day kutlamalarına ev sahipliği yapacak. Kutlamalar, ses kase meditasyonu, özel vitamin kahvaltısı, organik çay atölyesi ve Latino, Salsa ve Bachata&#;nın canlı ritimlerini içeren dans seansları gibi çok çeşitli iyi yaşam aktivitelerini içerecek.
  • Tayland – Tayland&#;ın önde gelen iyi yaşam tesislerinden biri olan Chiva-Som, Katar&#;daki Zulal Wellness Resort by Chiva-Som ile bir dizi iyi yaşam etkinliğine ev sahipliği yapacak. Ayrıca Tayland ve Myanmar sınırındaki köyde mülteci olarak yaşayan birçok kabileye Global Wellness Day’in Kurucusu Belgin Aksoy ile genel ve tıbbi yardım da götürülecek. Bunun yanı sıra Sindhorn Kempinski, Capella Bangkok, Pullman G, Four Seasons, The Standard, Santiburi Koh Samui, SAii Koh Samui Choengmon, SAii Laguna Phuket ve SAii Phi Phi Island Village gibi birçok marka 10 Haziran, Cumartesi günü GWD&#;yi plaj temizliği, sabah dans seansı, sağlıklı kahvaltı, gün doğumu meditasyonu, sağlıklı yemek pişirme atölyesi, fitness, Thai Dansı dersleri, çocuk yogası ve daha birçok aktivite ile kutlayacak.
  • BAE – Fairmont the Palm, Emirates Palace, Mandarin Oriental, Rosewood Abu Dhabi ve Zoya Health & Wellbeing Resort&#;un yanı sıra Jumeirah Beach&#;teki Four Seasons Resort Dubai gibi lüks otel markaları GWD&#;yi kutlaması planlanan lüks markalar arasında yer alıyor. Kutlamalar, sahilde çakra dans seansları, yoga ve fitness seansları ve daha fazlasını içeren çeşitli #DanceMagenta temalı aktivitelere ev sahipliği yapacak. Burj Khalifa, Ethiad Arena, Yas Mall ve Al Ain Tower dahil olmak üzere birçok önemli simge ve alışveriş merkezinin, iyi yaşama adanan bu global güne desteğini göstermek için GWD&#;nin imzası olan magenta rengiyle aydınlatılması için görüşülüyor.
  • ABD – Four Seasons Hotel Baltimore, 10 Haziran Cumartesi günü her yıl düzenlediği “Kanseri Yenmek için Koş” etkinliğinin ikincisini düzenleyecek. 5 kilometrelik rota, kanser araştırmaları ve kaynakları için fon toplarken, Baltimore&#;un doğal güzelliğini ön plana çıkarıyor. Gelirin %&#;ü, Johns Hopkins Medicine Kimmel Kanser Merkezi&#;nin Pediatrik Onkoloji Bölümü ve kanserden etkilenen genç yetişkinler için özel bir destek topluluğu olan Ulman Vakfı&#;nı bağışlanacak. Ayrıca, 10 Haziran Cumartesi günü Beverly Hills&#;deki Four Seasons Hotel Los Angeles&#;ta Alo Yoga Elçisi eşliğinde helikopter pistinde kutlama yoga ile başlayacak, ardından sağlıklı bir öğle yemeği ve mini sağlıklı yaşam aktiviteleri ile devam edecek. Florida, New York, Maine ve New Hampshire merkezli Opal Spa&#;lar, ücretsiz Zumba dersleri, dans ile farkındalık uygulamaları, eşsiz meditasyon egzersizleri, ve Binaural ve Theta Wave Therapy, sandalye masajı, Theragunlar ve Therabody jetleri ile dinlenme istasyonu sunacak. Konuklarına evdeki rutinlerinden seyahatteki rutinlerine sorunsuz bir geçiş sağlamak için merkezine iyi yaşamı alarak tasarlanmış ve yaratılmış olan EVEN Hotels by IHG; Global Wellness Day kutlamalarını Colorado, New York, Washington, Minnesota, Maryland, Florida, Texas, Georgia, Oregon ve Michigan&#;daki otellerinde yoga, fitness, açık hava oyunları, sağlıklı yemek pişirme atölyeleri ve daha birçok çeşitli iyi yaşam etkinlikleri sunacak.

Dünyanın dört bir yanında Global Wellness Day’in 10 Haziran, Cumartesi günü nasıl kutlandığını izlemek için #globalwellnessday ve #dancemagenta hashtag&#;lerini takip edin.

Daha fazla bilgi için: funduszeue.info, funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası