teknosa mağaza stok sorgulama / Teknosa Mağazaları – Telefon Numaraları, Çalışma Saatleri ve Adresleri

Teknosa Mağaza Stok Sorgulama

teknosa mağaza stok sorgulama

Teknosa deposundan 2 saniyede bir &#;r&#;n &#;ıkıyor


30 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 60 bin metrekarelik lojistik merkezi ile Türkiye’nin teknoloji ihtiyacını karşılayan Teknosa, son bir yılda 10 milyon adedin üzerinde ürün sevkiyatı gerçekleştirdi. Bir dakikada 32 ürünün sevkiyatının yapıldığı depodan çıkan ürünlerin toplamı 6 bin kamyonu buldu

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, Gebze’deki 60 bin metrekarelik dev lojistik merkezinden, dakikada 32 ürünü Türkiye’nin 58 ilindeki ’un üzerindeki mağazasına sevk ediyor. Teknosa, yılından bu yana faaliyette olan lojistik merkezinden mağazalarına bir yılda 10 milyon adedin üzerinde ürün sevkiyatı gerçekleştirildi.

58 ildeki mağazası ile Türkiye’nin en yaygın teknoloji perakendecisi olan Teknosa Gebze’deki Lojistik Merkezi’nin kapılarını basına ilk kez açtı. Teknosa Lojistik Merkezi gezisi Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane ve Tedarik Zinciri Direktörü Bülent İnel’in katılımı ile yapıldı. Teknoloji perakendeciliğini organize olarak Türkiye’de uygulamaya başlayan ilk şirket olduklarını hatırlatan Nane “8 yıldır “Herkes için Teknoloji” felsefesi ile sektöre öncülük ediyoruz. Bugün de liderliğimizi sürdürüyoruz. Türkiye’nin 58 ilinde ’u aşkın mağaza ile hizmet veriyoruz. Bu kadar yaygın bir ağda ürünlerin depolanması ve sevkiyatı işimizin en önemli noktalarından birisini oluşturuyor. Mevcut dağıtım organizasyonumuzu gözden geçirilerek verimlilik artırmaya yönelik yeni iş modelleri geliştirmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda Teknosa’nın ihtiyacını karşılayacak depo içi operasyonları kaynak kullanım planlamalarını da yapmaya imkan verecek yeni bir yazılım siparişimiz yılında tamamlanacak ve kullanılmaya başlanacak ” diye konuştu.

bini aşkın ürün bir arada

Gebze’deki Lojistik Merkezi’ni tanıtan Teknosa Tedarik Zinciri Direktörü Bülent İnel ise depoda beyaz eşya, klima, elektronik, IT, telekomünikasyon, küçük ev aletleri gibi farklı kategorilerde bini aşkın ürün bulunduğunu belirti. Son bir yıl içerisinde 10 milyon adedin üzerinde ürün sevkiyatı gerçekleştirildiğini belirten İnel “Günde 30 bin adetin üzerinde ürün sevk ediyoruz. Haftada 7 gün, günde iki vardiya olarak çalışan merkezimizden dakikada 32 ürün mağazalara ve müşterilerimize sevk ediliyor. Son bir yılda sevk edilen ürünlerin toplamı 6 bin kamyonun üzerinde” diye konuştu.

Mağazalara online erişim

Haberin Devamı

İnel’in verdiği bilgiye göre Gebze Lojistik Merkezi tüm Teknosa mağazaları ile online olarak birbirine bağlı. Herhangi bir mağaza, depo stoklarına ulaşarak satış veya stok talebi yapabiliyor. Depo İşletim Sistemi depo içerisindeki tüm hareketleri radyo frekansı ile haberleşen el ve araç terminalleri ile yönetiliyor. kişinin çalıştığı Lojistik Merkezi içeriden ve dışarıdan 70 güvenlik kamerası ile izleniyor. Görüntüler, binadaki güvenlik merkezinin yanı sıra Teknosa Genel Müdürlük’ten de takip edilebiliyor. yılında lojistik merkezinin web sitesini de devreye sokacaklarının bilgisini veren Bülent İnel, bu sayede tüm ürün sevkiyatlarının dakika dakika ve online olarak izlenebileceğini söyledi.

Teknosada stok durumu

quote:

Orijinalden alıntı: Portley


quote:

Orijinalden alıntı: G&#;r&#;nmezAdam

26'sında gelecek olanlar &#;n siparişi alanlara gitti (arasında bende varım)
On sipariş almayan mağazalarda stok olacak. Yetişebilirsen alırsın. Şehrinde pupa falan varsa baya y&#;kl&#; stok getireceklermiş kayseri pupa &#;yle s&#;yledi

Dostum k&#;&#;&#;k şehirde yaşıyorum ve teknosa var bayağ. Inşallah bulabilirim mağazadan. Başka bilgilerin varsa paylaşabilecek misin?

Artını verdim.

Estağfurullah hocam artıyı boşver, &#;nemli olan işinin g&#;r&#;lmesi

Teknoloji mağazalarına giderek elemanlardan &#;n sipariş alabilirsin.
Mesela teknosaya git telefon b&#;l&#;m&#;n&#;n yetkilisiyle konuş, ne zaman gelir falan de bilgileri &#;ğren, sonra bana ayırabilirmisiniz de lira kapora verebileceğini s&#;yle. Adını yazdır telefonunu ver.
Telefon gelince arasınlar gidersin fiyatı liraya alırsın.
Teknosa en sıkıntısız ve m&#;şteriyle en iyi ge&#;inen mağaza. Buradan almanı &#;neririm, bir keresinde benim fişsiz maus'u garantiye g&#;ndermek i&#;in 3 ay &#;nceki tarihleri yarım saat aramışlardı, maus sorunsuz gitmişti

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası