simli ipten havlu kenarı örnekleri / Simli ipten dantelli havlu kenarı – 10marifet.org

Simli Ipten Havlu Kenarı Örnekleri

simli ipten havlu kenarı örnekleri

Simli Havlu Kenarı Modelleri

Son yıllar havlu kenarlarında çok tercih edilen ve her havluyada çok yakışabilen havlu kenar örneklerini sizler için hazırladım sizlerinde severek ve beğenerek işleyebileceği havlu kenar modellerini aşağıdaki sayfamızdan görebilirsiniz.

gri simli havlu kenar modeli

simli havlu kenarı modelleri

yeşil kurdeleli ve boncuklarla süslenmiş havlu kenarı

simli havlu kenarı çeşitleri

simli altın sarı havlu iple işlenmiş havlu kenarı

şeritli simli havlu kenarı modeli

çok güzel bir havlu kenar örneği

gri simli havlu kenarı örnekleri

yukardaki modelin aynısı olan ve gri simli iplende çok güzel görünen havlu kenarı

en güzel simli havlu kenarı modelleri

halka motifli simli havlu kenarı

çiçek desenli simli havlu kenarı

çiçek motifli simli havlu kenar örneği

altın renkli simli havlu kenarı

çok farklı bir havlu kenarı

Simli İp ile Yeni Havlu Kenari

Havlu Kenarı Modelleri

Havlu kenarlarında yapılan süslemeler arasında simli iplerde yer almakta. Özellikle altın rengi kullanılan modeller çeyiz için daha çok örülmekte.  Bu modelde çok fazla örümcek  ve sık iğne örgüsü kullanılmış. Daha önce benzer modeller paylaşmıştım. Üçgen kısımların aralarına yapılan motifler  havlu kenarını tamamlamış. Bu modelde yapılan alt kısımdaki altın sarısı olan yer mekik işini andırmakta. Motiflerde küçük halka kullanılmıştır. Simli ip ile örülen kısım tığa iki dolayıp dört seferde çekerek uzun trabzanlar yapılıyor. Bu trabzanların etrafına yapılan beyaz yerde 4 zincir ve tepeye yapılan noktada üç zincir çekilmiştir. Sade beyaz havlu ya da  altın rengi ile süslü bir havluya dikebilirsiniz. 

simli havlu kenarı

Copyright © 2006 DANTELOYA Her hakkı saklıdır. İzinsiz Alıntı Yapılamaz.

").addClass("theiaStickySidebar").append(c.sidebar.children()),c.sidebar.append(c.stickySidebar)),c.marginTop=parseInt(c.sidebar.css("margin-top")),c.marginBottom=parseInt(c.sidebar.css("margin-bottom")),c.paddingTop=parseInt(c.sidebar.css("padding-top")),c.paddingBottom=parseInt(c.sidebar.css("padding-bottom"));var d=c.stickySidebar.offset().top,e=c.stickySidebar.outerHeight();c.stickySidebar.css("padding-top",1),c.stickySidebar.css("padding-bottom",1),d-=c.stickySidebar.offset().top,e=c.stickySidebar.outerHeight()-e-d,0==d?(c.stickySidebar.css("padding-top",0),c.stickySidebarPaddingTop=0):c.stickySidebarPaddingTop=1,0==e?(c.stickySidebar.css("padding-bottom",0),c.stickySidebarPaddingBottom=0):c.stickySidebarPaddingBottom=1,c.previousScrollTop=null,c.fixedScrollTop=0,f(),c.onScroll=function(c){if(c.stickySidebar.is(":visible")){if(a("body").width()
"),a.ajax({type:"GET",url:g,async:!0,contentType:"application/json",dataType:"jsonp",success:function(a){h.prepend(b(c,e));for(var d=1;d

Simli ipler, özel örgü işlerinde sıklıkla kullanılan parlak iplerdir. Bu tür ipler ile örülen ürünler, diğer örgü ürünlerine göre daha zarif ve daha hoş bir görüntü sergiler. Şiş ve tığ ile hazırlanabilen bu örgü ürünleri evin her yerinde kullanılabilecek özelliğe sahiptir. Bugünkü yazımızda simli iplerin en sık kullanıldığı havlu kenarlarından söz edeceğiz. Kısa bilgilerin ardından simli havlu kenarı örnekleri resim galerimizi inceleyebilirsiniz.

Simli havlu kenarları geçmiş dönemlerin ve bu sezonun en özel örgü örneklerinden biridir. Banyo ve mutfak havlularında sıkça kullanılan bu ipler, örme bakımından da diğer iplere göre daha kolay ve daha rahat bir şekilde örülür. Normal dantel ipine göre biraz daha kalın olan simli ipleri, kendi kalınlığına göre tığlar ile örebilirsiniz. Tığ seçiminde ipin üzerindeki etikette yazan numaraya dikkat edilmesi ve ona uygun numarada bir tığ alınması gerekir. Uygun kalınlıkta tığ ile simli havlu kenarları hazırlanırken daha özel örnekler ortaya çıkarmak için boncuk, kurdele ya da farklı aparatlar kullanarak daha farklı modeller ortaya çıkarılabilir. Bu sene simli ip ile yapılan havlu kenarlarında, pul ve boncuk işlemelerine sıkça rastlanıyor. Özellikle çeyizlik olarak hazırlanan simli havlu kenarlarında bu tür farklı aparatlar sıkça kullanılıyor.

Sezonun beğenilen havlu kenarı örnekleri hakkında kısa bilgilerin ardından simli havlu kenarı örnekleri resim galerimizi ekleyebiliriz. Siz de bu özel örneklerden kullanmak istiyorsanız, galerimizden seçim yapabilirsiniz.

Simli Havlu Kenarı Örnekleri

Kategoriler EL İŞLERİ, HAVLU KENARI

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası