başak burcu haziran 2022 / Başak Burcu Aylık Yorum - 'da Aşk, İş, Para - Neler Bekliyor?

Başak Burcu Haziran 2022

başak burcu haziran 2022

Gezegen hizalanması ve 24 Haziran g&#;nl&#;k bur&#; yorumu! G&#;nl&#;k Bur&#; Yorumları 24 Haziran ! Cuma g&#;n&#;n bur&#; yorumları! 24 Haziran bur&#;lara g&#;re Aşk sağlık ve kariyer yorumları

Günlük burç yorumlarını okumak rutin bir hal almıştır. Günlük Burç Yorumları insanların umutlarını artırır. Herkes bugün burcumu neler bekliyor? sorusunun yanıtını aramaktadır. Peki ama 24 Haziran Günlük Burç Yorumlarında hangi burcu neler bekliyor? 24 Haziran günü doğmuş kişilerin burcu "Yengeç Burcu" olacaktır.

Bugün Güneş sistemine ait beş parlak gezegenin tek bir çizgide hizalanacak. Gezegenlerin hizalanması olarak bilinen bu olay burçları da etkiliyor. Gezegenleri açık havada ve karanlık bir ortamda çıplak gözle görmek mümkün olacak. Bir sonraki hizalanma ise yılında yaşanacak.

Gezegenlerin hizalanması burçları nasıl etkileyecek?

Hizalanacak olan gezegenler Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn, kuzey yarımküreden bakıldığında Güneşten uzaklıklarına göre sıralanıyor. Gezegenlerin hizalanmasının burçlara etkileri ise farklı duruyor. Gezegenlerin hizalanmasının en büyük etkisi astrologlara göre; Güneş'in üzerinde etki yapacağı ve baskı yaratacağıdır. Gezegenlerin hizalanmasıyla Güneş üzerinde çekim oluşabilir. Kavuşum, karşıt ya da kare açılar yoğun olabilir.
Öner Döşer, konuyla ilgili, güneş lekelerine dikkat çekerken yeni fikirler alınabileceğini de belirtiyor.
İlişkilerde değişim rüzgarları esebilir, ilişkiler güçlenebilir. Önemli konuşma ve yazışmalar gerçekleşirken dikkatli olunmalı. Yangınlara dikkat edilmesi gerektiği de söylenenler arasında. Posta'da yer alan habere göre; Mars ve Jüpiter ateş elementi olarak öne çıkıyor ve Koç burcunda hareket ediyor. Haziran tarihleri arasında ateş elementi yoğunluğu artıyor. Hafta genelinde dikkatli olunmalı. hava elementi burçlarından İkizlerde Güneş ve Merkür seyrine devam ediyor ve rüzgarlı hava koşullarına şahit oluyoruz. Her ne kadar 21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçse de 23 Haziran Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiyor. 26 Haziran Pazar günü de Ay İkizler burcuna geçiyor. Hava ateşi yeller. Dolayısıyla bir yerde yangın çıksa hızlı yayılır.

CNN Türk'ten Hakan Kanburoğlu'na açıklamalarda bulunan Ünlü nörobilim uzmanı ve astrolog Anıl Can, gezegenlerin hizalanması dönemiyle ilgili ''Gezegen hizalanması Güneş doğarken çıplak gözle görebileceksiniz. Bu hizalanma enerjisi… Çok yoğun, kaderin tekrar yazılması, kısmetin değişmesi, karmanın dönüşümüyle ilgili. Yeni bir dönem başlatacak, özellikle ilişkilerle ilgili, geleceğe yönelik başta sıkıntılı olsa da güzel etkiler sağlayacak. Farkındalığı artırıp, kısır döngülerin nedenlerini keşfetme zamanı olacak. Bu döngüleri kırma zamanı.'' dedi.

Gezegenlerin hizalanması döneminde depremlerin öne çıkacağıyla ilgili ise Anıl Can, ''Depremler tetiklenir, yangınlar artar. Tüm dünya genelinde birçok doğal afet görülebilir. 14 gün boyunca bu risk söz konusu. Depremler ise şiddetinde görülebilir. şiddeti üstünde ise iki tane deprem gerçekleşebilir. ve arası. Ege denizi kıyılarında özellikle'' bilgilerini aktardı.



Bu bilgiler doğrultusunda günlük burç yorumlarını okuyabilirsiniz. 

24 Haziran Cuma Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu günlük burç yorumlarına göre; bugün ilişkinize odaklanacaksınız. İletişim alanında güzel gelişmeler yaşanabilir. Özellikle kişisel iletişimde olumlu enerjiler olacak. Aşk hayatınızda sorunlarla yüzleşip bir karar alacaksınız. İş yerinizde ise tartışmalara dikkat etmelisiniz.

24 Haziran Cuma Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu günlük burç yorumlarına göre; aile konularınız önem kazanacak. Aileyle birlikte yaşıyorsanız evinizde tartışmalar yaşanabilir. Ayrıca ev kazaları da yine sizi kısıtlayabilir. Aşk hayatınızda ise ilişkinizle ilgili yeni bir dönüm noktası yaşanacak.

24 Haziran Cuma İkizler Günlük Burç Yorumları

İkizler burcu günlük burç yorumlarına göre; İş hayatınızda yükseliş kararları alınabilir. Pozisyon, departman değişiklikleri yaşanabilir. Şans sizinle olacak. Aşk hayatınızda ise geçmişler yollar yeniden kesişecek.

24 Haziran Cuma Yengeç Günlük Burç Yorumları

Yengeç burcu günlük burç yorumlarına göre; Sağlık konularınıza dikkat etmelisiniz. Özgüvenli olmanız bir yerde iyiyken özel hayatınızda sizi geri plana atıyor olabilir. Size aşk hayatınızda egolu olmak negatif sonuçlar yaratıyor. Partnerinizi de yüceltin.

24 Haziran Cuma Aslan Günlük Burç Yorumları

Aslan burcu günlük burç yorumlarına göre; gücünüzün konuşulacağı bir gün sizi bekliyor. Canınızı yakan insanlarla yüzleşebilirsiniz. Arkadaşlarınızı dinlemeden yargılamayın, önce dinleyin sonra karar alın. Seyahat yapmak tam size göre, hafta sonu gezisine ne dersiniz?

GEZEGENLERİN HİZALANMASI NEDİR?

24 Haziran Cuma Başak Günlük Burç Yorumları

Başak burcu günlük burç yorumlarına göre; bugün sportif faaliyetler yapmanız gerekiyor. Şeker, tansiyon ya da tiroid kontrollerinizi yaptırmalısınız. Sorunları önceden keşfetmek çözümü de beraberinde getirecek. Aşk hayatınızda yaralarınızı saracaksınız.

24 Haziran Cuma Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi burcu günlük burç yorumlarına göre; Dostluklarınızda farkındalıklar yaşanacak. Arkanızdan iş çevirenler belli olacak. Kim dost kim düşman göreceksiniz. Ailenizle birlikte ortak yatırılar yapabilirsiniz.

24 Haziran Cuma Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep burcu günlük burç yorumlarına göre; Kalbinizin kırık olduğu insanlarla barışma vakti. Gönlünüzü alanlara karşı ılımlı olun. Aşk hayatınızda yeni bireyler dahil olabilir.

24 Haziran Cuma Yay Günlük Burç Yorumları

Yay burcu günlük burç yorumlarına göre; bugünlerde şanslı döneme gireceksiniz. Fakat sabırlı olun. Kendinizle yüzleşin ve yola devam edin.

24 Haziran Cuma Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak burcu günlük burç yorumlarına göre; iletişim bugünlerde çok önemli olacak. İletişim konularında destek alacaksınız. İnsanlara karşı alttan alıcı yapınız sizi değerli kılacak. Geziler yapabilirsiniz.

24 Haziran Cuma Kova Günlük Burç Yorumları

Kova burcu günlük burç yorumlarına göre; akrabalarınızla problemler yaşanabilir. Şans oyunlarına merak salabilirsiniz. Ekonomik olarak riskli döneme girebilirsiniz. Dikkatli ve kontrollü olun.

24 Haziran Cuma Balık Günlük Burç Yorumları

Balık burcu günlük burç yorumlarına göre; evli balık burçları eşlerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilir. İlişkisi olan balık burçları ise partnerinin ailesiyle ilgili sorunları çözmeye çalışacak. Aşk hayatında yalnız balık burcuysanız aşka kollarınızı açın. İş mi? Bu ara umursamaz olacaksınız.

23 Haziran burç yorumları! Bugün Başak burcunu neler bekliyor? Astroloji haritasına göre Başak burcu günlük ve haftalık yükselen burç yorumları…

23 Haziran Perşembe günlük burç yorumlarında neler var, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Günlük burç yorumları hayatınız hakkındaki ipuçlarını sizlere sunuyor. Günlük burç yorumları ile burcunuzda neler oluyor, ne tavsiye ediliyor öğrenebilirsiniz. Ayrıca burç yorumları ile sağlık, iş, para, aşk gibi konularda ne gibi gelişmeler var bilgi edinebilirsiniz. Başak burcu için bu hafta neler olacak, bir aylık süreçte sizi neler bekliyor öğrenebilirsiniz. İşte, 23 Haziran Başak burcu günlük burç yorumları…

23 HAZİRAN PERŞEMBE BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başak burcunun günlük burç yorumuna göre:

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yeni insanlarla tanışacağınız bir süreçtesiniz. Bu insanların değişik kişiliklere sahip olmaları mümkündür. Yakın zaman içerisinde özel hayatınızdan iş hayatınıza kadar birçok alanda yer almaya da başlayabilirler. Bu kişilerin boşluklarının doldurmasının yaşamda birey olarak daha rahat olmanızı ve daha rahat ilerlemenizi sağlaması da mümkün.

Burç Yorumları: Günlük ve haftalık yorumlarınızı okumak için tıklayın.

seafoodplus.info - Gündem

Günlük Burç YorumlarıGündemYaşamHaberler

Başak Burcu Yıllık Yorum

ÖNEMLİ NOT: Yıllık horoskobunuzu okurken, mutlaka yükselen burcunuzu da okuyunuz.

Hasat mevsimi

’e genel bakış

Başak’lar için dikkat çekici ve önemli sonuçların, değerlendirmelerin yapıldığı bir yıl olacak. Bu dönemde Satürn ve Pluton burç değiştiriyorlar. Bu yıl 7 Mart’tan itibaren zaman ve sorumluluklar gezegeni Satürn karşıt burcunuz Balık’a geçiyor olacak. Önümüzdeki 2,5 yıl boyunca ilişkilerinize, ortaklıklarınıza ve evlilikle ilgili konulara çok daha gerçekçi bir gözle bakmaya başlayacaksınız. Yükselen burcu Başak olanlar için bu durum kariyer alanında daha fazla dikkat çekme ve önemli sonuçların ortaya çıkacağı bir hasat mevsimi anlamına gelmekte.

Bu yıl şans ve büyüme gezegeni Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren burcunuzla çok uyumlu bir açı kuracak. Bu nedenle, özellikle 4 Eylül’e kadar dönemi çok daha iyi değerlendirmeye bakın. Yılın ilk yarısında finansal alanda, eşten ya da başkalarından gelebilecek kaynaklarda imkanlar olabilir. Miras ya da ortak kazançlarda ilginç ilerlemeler, yenilikler olabilir. Bu süreç kimi zaman bazı krizleri çözmenizi gerektirse de, mali konularda destekler bulabilirsiniz. Ancak Jüpiter’in sunduğu şans ve rahatlık 16 Mayıs sonrasında çok daha akıcı ve olumlu yönde olacak. Yılın ikinci yarısında yolculuklar, eğitim, akademik uğraşlar ve yeni ufuklar edinebileceğiniz alanlara odaklanmalısınız. Eğer yabancılarla ilgili bir iş içinde iseniz bu fırsatların daha kolay gelebileceğini göstermekte. Bu dönemde tanınma, medya işleri, yayıncılık ve uluslararası konularda şans sizden yana olabilir.

Ancak eğer Ağustos doğumlu bir Başak iseniz, bu yıl Satürn’ün karşıt bakışı altında kritik koşullar ve daha sabırlı ve dayanıklı olmayı gerektiren bazı sınırlamalar da dikkat çekebilir. Satürn özellikle ilişkilerde bir ayna görevi görebilir ve evlilikte ya da ortaklı işlerde sizi daha zorlu seçimlere zorlayabilir. İşte ve istekleriniz yönünde beklemeler, sınırlanma ve reddedilme gibi sizi hassas kılabilecek koşullar gündeme gelebilir. Yükselen burcu Başak olanlar eğer evlilik alanında mutlu değiller ise, bu durum ciddi sonuçlara yol açabilir.

Neyse ki Uranüs’ün olumlu açısı yıl boyunca devam ediyor olacak. ’den bu yana Uranüs size yeni açılımlar, uzaklar, yabancılar, eğitim ve medya alanlarında sürprizler ve kendinizi daha orijinal şekilde ortaya koyma olanakları sağlamakta. Bu yılın özellikle ikinci yarısında bu alanlarda güzel sürprizler ve sizi heyecanlandıran koşullar bulacaksınız. Eğer Eylül doğumlu bir Başak iseniz Uranüs’ün getirdiği yenilik, özgürlük ve vizyonu daha fazla hayatınıza katabilirsiniz. Bu dönemde değişikliklere açık durmalı aynı zamanda uzaklarla, yabancılarla ilişkili olabilecek konular açık durmalısınız. Aynı zamanda inançlarınız, sosyal görüşleriniz ve kendinizi anlatma, fikirlerinizi yayma konusunda şanslısınız.

Neptün ise uzun bir süredir karşıt burcunuz Balık’taki ilerlemesini devam ettirmekte. Bu gezegen daha fazla arayış, hayaller ve çoğu zaman fedakarlık ve idealizm getiren ancak bir yandan da bizi gerçeklerden uzaklaştırarak, sınırlarımızı kaybetmemize neden olabilecek etkiler taşır. ’te, eğer Eylül tarihleri arasında doğmuş bir Başak iseniz, Neptün’ün bu hassas kılan, dağıtıcı etkisine çok daha açıksınız. Özellikle bu dönemde eşinizden ya da başkalarından kaynaklanan değişkenlik, zayıflıklar ya da sizi kurban haline dönüştürebilecek ihmallere karşı daha uyanık olmanız gerekiyor. Neptün hiç belirti vermeden sizi etkilediği için, özellikle aşkta, erkek figürlerle ilgili konularda dağılmalar, yanılgılar gündeme gelebilir.

Eğer Eylül doğumlu bir Başak iseniz, bu yılın Pluton’un uyumlu açısı altında kişisel gücünüzü ve yaratıcılığınızı daha etkileyici bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu gezegen yaratıcı alana, kendiniz ortaya koyma ve güçlü kişilerden destek alma imkanına işaret etmekte. Kimi zaman gizli bir elin size destek vermesi anlamına da gelebilir. Ancak yükselen burcu Başak olanlar açısından bu yıldan başlayarak iş ortamı, çalışma hayatına ait konular, düzen ve sağlık alanında daha hassas koşullar gelişiyor olacak. Bu iş ortamında güçlü bir değişim anlamına gelerek düzen ve organizasyonel işleri daha stresli hale getirebilir. Bu dönem yılında 23 Mart – 11 Haziran arasında bu sözünü ettiğimiz konulara daha fazla zaman ayırmanıza neden olabilir ve ile birlikte daha belirgin hale gelebilir.

Bu yıl tutulmalar neler getiriyor ?

Bu yıl Ay düğümleri 17 Temmuz’a kadar Boğa-Akrep ekseninde kalırken, bu tarihten sonra Koç-Terazi eksenine geçecek. Bu nedenle yılın ilk yarısında yeni çevreler, eğitim, hareket ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise para ve kaynaklar konularında sizi daha fazla meşgul edebilecek gelişmeler yaşanabilir. Kaynaklarınızı daha iyi yönetmeye çalışmalısınız.

’ün ilk güneş tutulması 20 Nisan’da Koç burcunun son derecesinde gerçekleşecek. Genel olarak bu tutulmanın etkileri Ekim ayına sürecek. Bu dönemde ortaklı finansal işler, kimi zaman bazı endişeler de gündeme gelebilir. Özellikle 14 Ekim’de Terazi burcundaki Güneş tutulması yılın son aylarında maddi alanda daha etkin olabileceğiniz değişiklikler içinde olabileceğinizi göstermekte.  

’te Ay tutulmaları Akrep ve Boğa burçlarında gerçekleşecek. Ay tutulmaları değişikliklere gitmek, duygusal açıdan muhasebe yapmak ve belirli gelişmelerin sonuçlarını gördüğümüz  zamanlardır. Böyle zamanlarda uyanış ve farkındalık artar. Ancak duygusal açıdan daha yorucu da olabilir. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması kardeşler, yakın çevrenizdeki değişiklikler ve zihinsel alanda bazı kararlar, sonuçlar, hassasiyetler getirebilir.  28 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan tam Ay tutulması ise uzaklarla ilgili bir işin sonuçlanması, olaylara bakış açınız ve eğitiminiz açısından önemli olabilir.

İş, para ve kariyer olanakları

Bu yıl Jüpiter’in sunduğu olanakları iyi değerlendirmeye bakmalısınız. 16 Mayıs’a kadar olan dönemde başkalarından, eşinizden ya da ortaklıklardan gelebilecek maddi imkanlar, miras ya da kredilerle ilgili fırsatlar söz konusu. 16 Mayıs sonrasında iyimserliğinizi arttıran ilişkiler, uzaklar ve yabancıların içinde olduğu konular ve eğitsel çabalarınızda daha fazla açılma olacak.

Eğer yükselen burcunuz Başak ise bu yıl 23 Mart – 11 Haziran arasında çalışma ortamında yeni koşullar gündeme gelebilir. Bu koşullar sizi iş ortamında daha dikkatli olmaya ve enerjinizi güçlü bir şekilde yeniden organize etmeye yöneltebilir. Eğer 23 – 31 Ağustos doğumlu bir Başak iseniz bu yıl 7 Mart sonrasında daha fazla test altında kalabileceğiniz anlaşılıyor. Bu süreçte isteklerinizin yerine hemen gelmemesi yüzünden farklı yollar denemek ve daha sabırlı olmak gerekebilir. Bu süreçte iyimserliğinizi kaybetmemelisiniz.

Bu yıl,

25 Mart’a kadar olan dönemde iş hayatında daha fazla çaba, mücadele ve rekabet içeren koşullar ve yöneticilerle daha olumlu ilişkiler geliştirmelisiniz.  12 Ocak’tan itibaren bu değişiklikleri daha olumlu hale getirebilir ve gündeme gelen eksikleri daha hızlı tamamlayabilirsiniz. Ancak sürekli bir çaba gereği olacaktır.

25 Mart’tan 20 Mayıs’a kadar olan dönemde gruplar içinde, sosyal alanda ve geleceğe yönelik beklentileriniz içinde bazı sürtüşmeler ya da endişeler gündeme gelebilir. Ailevi bir proje üzerinde çaba gerekebilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arasında öfkenize ve gizli kalan şeylere özellikle dikkat etmelisiniz. Bu dönemde bazı yanlış kararlar başınızı ağrıtabilir ve endişeye neden olabilir. Gururunuzun kurbanı olmamaya bakmalısınız.

10 Temmuz – 27 Ağustos arasında çok daha hızlı ilerleyebileceğinizi söyleyebiliriz. Bu dönemde dümendesiniz ve yapacağınız işler ve adımlar sayesinde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Ancak öfke yaratabilecek durumlar içinde daha soğukkanlı olmaya özen göstermelisiniz.

27 Ağustos – 12 Ekim arasında masraflar artabilir. Bu dönemde ortaklıklar içinde daha aktif olabilir ve iş için destek arayışında olabilirsiniz. Ancak masraflar da artıyor olabilir.

12 Ekim – 24 Kasım tarihleri arasında ziyaretler, görüşmeler ve iletişim açısından bir yoğunluk söz konusu. Bu dönemde yakın çevrenizdekiler ya da eğitsel uğraşlar sizi daha çok meşgul edebilir. Sözlerinize, konuşmalarınıza daha fazla dikkat etmelisiniz.

24 Kasım – 4 Ocak arasında ise iş açısından daha düşük bir profil söz konusu. Bu dönemde işten ayrılmalar ya da evle ilgili işler, uğraşlar sizi meşgul edebilir. Toprak, evde güvenlik ve ev değişikliği içeren konular dikkat çekebilir.

Aşk, evlilik ve ilişkiler

Bu yıl aşk hayatınızı renklendiren, güzel tecrübeler yanında sizi ilişkilerinizde ve dolayısı ile kendinizle ilgili konularda daha ciddi düşündürebilecek gelişmeler de yaşanabilir. Jüpiter’in rahatlatıcı transiti özellikle 16 Mayıs sonrasında hayatın getirdiği pek çok olanağa daha açık durmaya başlayacağınızı gösteriyor. Ayrıca 10 Temmuz – 27 Ağustos arasında daha enerjik ve kendinize güven duyabileceğiniz hızlı koşullar bulabileceksiniz.

Satürn ise bu yıl 7 Mart’tan itibaren karşıt burcunuz Balık’a yerleşmekte. Bu evlilik hayatınız ve ilişkileriniz açısından oldukça önemli bir sürecin başlangıcına işaret etmekte. Yükselen burcu Başak olanlar açısından önümüzdeki 2,5 yıllık süre içinde evlilik ve ilişkilerinizde ciddi karar verebilirsiniz. Satürn yolunda giden ilişkileri daha çok sağlamlaştırırken, problemli ilişkilerinizi sona erdirmeye doğru gidebilirsiniz. Ayrıca eğer Ağustos doğumlu bir Başak iseniz, 7 Mart’tan itibaren Satürn’ün karşıt açısı size daha fazla sorumluluk, evlilik ve ortaklıklar konusunda belki daha sınırlayıcı ancak daha gerçekçi olmayı gerektiren koşullar getiriyor olabilir.

Bu yıl Venüs’ün burcunuz ile uyumlu olduğu 11 Mart- 17 Nisan, özellikle 9 Ekim – 8 Kasım arasında aşkta, hayatın eğlenceli ve keyifli yönlerine daha çok zaman ayırabilir, aşkta mutluluğa daha açık olabilirsiniz.

Ancak Venüs bu yıl 23 Temmuz – 4 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda geri harekette olacak. Bu transit aşk hayatınızı doğrudan etkileyebilir. Venüs geri hareket ettiğinde, ilişkilerimizde, aşk hayatında ya da değer verdiğimiz ve bizi mutlu eden konularda problemler, kararsızlıklar, gecikmeler ve hoşnutsuzluklar gündeme gelebilir. Genellikle bu dönemde evlilik, nişan, kutlama ve estetikle, kadınlarla ilgili işler ya da evde dekorasyon, tasarım gibi işler için pek kolay bir dönem olmayabilir. Özellikle evlilik gibi önemli kararlar başka tarihlere alınması daha uygun olabilir.

Sağlık

Son iki yıldır Satürn, özellikle yükselen Başak’lar açısından iş hayatında daha yorucu bir tempo getirdi ve bu etkiler 7 Mart’a kadar devam etmekte. Ayrıca bu yıl 23 Mart sonrasında Pluton da sağlık ve düzen, iş evinize giriş yapmaya başlıyor. Dolayısı ile genel olarak sağlık konularına daha hassas yaklaşabilirsiniz. Neyse ki 16 Mayıs sonrasında Jüpiter’in son derece uyumlu açısı koruyucu görevi görecektir.

Merkür gerilemesi bu yıl hangi temaları getirmekte ?

Her yıl 3 kez, ortalama 22 gün geri giden Merkür bu yıl geri hareketlerini toprak burcu elementlerde yapıyor. Bu nedenle iletişim gezegeni Merkür’ün geri döndüğü zamanlarda özellikle parasal konularda, belirli bir projeyi hayata geçirme, somutlaştırma aşamasında, içinde tasarım, düzen, maddi kaynaklar ve yönetsel uğraşlarda bazı gecikmeler, yavaşlamalar ve planların tamamen değişmesi söz konusu olabilir. Merkür geri giderken pek çok şeyi revize edebilir, eksiklerinizi daha kolay görebilirsiniz. Genel olarak bu dönemlerde yeni anlaşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Merkür yıla geri harekette başlamakta. 18 Ocak’a kadar olan dönemde çocuklarınız ile ilgili konular, üzerinde çalıştığınız, yaratıcı istekler, projeler ve spekülatif konularda hatta aşk hayatında daha karmaşık durumlar yaşanabilir. ’te Merkür ilk defa 21 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda geri gideceği için bu dönemde uzaklarla ilgili işler, yolculuklar, eğitsel uğraşlar ve medyaya yönelik işlerde daha çok zaman harcayabilirsiniz. Merkür 23 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda geri gideceği için, bu dönemde yeni adımlar atmak daha çok zaman alabilir. Yeniden başlanması gereken durumlar ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Son olarak 13 Aralık sonrasında 2 Ocak ’e kadar işe yönelik konular, kendinizi öne çıkarmanız gereken alanlarda daha planlı olmaya bakmalısınız.

Aylık durumlar

İyi     ***

Orta   **

Zayıf   *

BAŞAK

Ocak

Şubat

Mart

Nisan

Mayıs

Haziran

Temmuz

Ağustos

Eylül

Ekim

Kasım

Aralık

İş/Para

*

**

**

***

**

*

***

***

**

**

**

*

Aşk

*

***

**

***

***

**

*

*

**

***

**

**

Sağlık

***

**

**

**

**

**

***

**

**

**

**

*

Eğitim

**

*

**

**

**

***

**

**

**

***

***

**

Yaşınıza göre yıllık temanızı keşfedin

Yıl içinde sizin için özel önem taşıyan konuları bulmak için bu yıl doğum gününüze göre hangi yaşa girdiğinize bakmalısınız. Örneğin bu yıl 27 yaşına giriyorsanız, aşağıdaki tabloda görüldüğü gibi 4 nolu temayı yaşayacaksınız demektir. Bir önceki yılda ise 3 nolu temayı yaşıyordunuz. Eğer bu yıl 44 yaşına basıyorsanız, doğum gününüzden itibaren 9 nolu temayı yaşıyorsunuz demektir. Bu durumda bir önceki yılda 8 nolu temayı yaşıyordunuz. Aşağıda yılınızla ilgili önemli temaları okuyabilirsiniz.

Yaşınız

Tema

18, 30, 42, 54, 66, 78, 90

7

19, 31, 43, 55, 67, 79, 91

8

20, 32, 44, 56, 68, 80, 92

9

21, 33, 45, 57, 69, 81, 93

10

22, 34, 46, 58, 70, 82, 94

11

23, 35, 47, 59, 71, 83, 95

12

24, 36, 48, 60, 72, 84, 96

1

25, 37, 49, 61, 73, 85, 97

2

26, 38, 50, 62, 74, 86, 98

3

27, 39, 51, 63, 75, 87, 99

4

28, 40, 52, 64, 76, 88,

5

29, 41, 53, 65, 77, 89,

6

 

 

Yıllık temalar

1

Eğer 1 nolu yılı yaşıyorsanız bu yıl kişisel alanda önemli adımlar içinde olabilirsiniz. Bu yılınızda başlangıçların önemli bir yeri olacaktır. Kendinizi daha fazla gösterebileceğiniz, hayatınızın dümeninde olduğunuz bir yıldasınız. Niyetlerinize odaklanın. Hayat planınızda değişiklikler gideceğiniz bir yıldasınız. Bu yılınızda sağlığınıza ilişkin konulara daha çok önem vermelisiniz. Belirli bir yaştakiler için bu daha önemli olabilir. Daha fazla bilgi için, yükselen burcunuzun yöneticisinin haritanızda hangi evde olduğuna bakabilirsiniz.

2

Eğer 2 nolu yılı yaşıyorsanız, bu yılınızda sahip olduğunuz maddi ve manevi değerler, parasal konular, gelirler daha fazla dikkatiniz çekebilir. İş hayatında gelirlerinizi arttırma yolunda adımlar atabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi daha çok seferber edebilirsiniz. Bu yılınızda harcamalar da dikkat çekebilir. Birikimlerinizi, tasarruflarınızı daha iyi kullanmaya özen göstermelisiniz. Daha fazla bilgi için, astrolojik haritanızda 2. evde bulunan burca ve yöneticisinin hangi evde ve nasıl koşullarda olduğuna bakabilirsiniz.

3

Eğer 3 nolu yılı yaşıyorsanız, bu yılınızda çevrenizde hareket, iletişim ve değişiklikler daha fazla dikkat çekecektir. Bu yıl düşüncelerinizi aktarmak, anlatmak, yazmak ve tasarlamak önemli faaliyetler olabilir. Eğitim, medya, yeteneklerinizi gösterebileceğiniz konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevrenizdekiler sizin için önem kazanabilir. Daha fazla yolculuk ve hareket olabilir. Zihinsel açıdan hareketli bir yılınızdasınız. Daha fazla bilgi için, astrolojik haritanızda 3. evde bulunan burca ve yöneticisinin hangi evde ve nasıl koşullarda olduğuna bakabilirsiniz.

4

Eğer 4 nolu yılı yaşıyorsanız, bu yılınızda şahsi alanda önemli değişiklikler, bitişler ve yeni başlangıçlar gündeme gelecektir. Evinizi, ailenizi ilgilendiren konular özellikle dikkat çekebilir. Ebeveyn ile ilgili gelişmeler, içerisinde toprak ve gayrimenkulün ya da ülkenin önemli olduğu değişiklikler, evde sizi meşgul eden koşullar, yerleşime ait konular önemli sonuçlar getirecektir. Köklerle, atalarla, sizi toprağa bağlayan nedenlerle ilgili konular da gündeme gelebilir. Daha fazla bilgi için, astrolojik haritanızda 4. evde bulunan burca ve yöneticisinin hangi evde ve nasıl koşullarda olduğuna bakabilirsiniz.

5

Eğer 5 nolu yılı yaşıyorsanız, bu yılınızda yaratıcı çalışmalar, çocuk doğumu, aşk ve keyif getiren konular dikkat çekecektir. Bu yılınızda kendinizi daha çok gösterebilir, kazançlar elde edebilirsiniz. Hayat daha eğlenceli de olabilir, ödüller gündeme gelebilir. Aynı zamanda aşk hayatınız da vurgulanabilir. Hayatın eğlenceli yönlerine açıksınız. Çocuk sahibi olmak gibi bir konu gündemde ise iyice öne çıkabilir. İçerisinde risk olan ve masraf çıkaran olaylar da dikkat çekebilir. Daha fazla bilgi için, astrolojik haritanızda 5. evde bulunan burca ve yöneticisinin hangi evde ve nasıl koşullarda olduğuna bakabilirsiniz.

6

Eğer 6 nolu yılı yaşıyorsanız, bu yılınızda sizi uğraştıran konular ve  çabalar dikkat çekebilir. İş değişiklikleri, işle ilgili problem, iş ortamındaki gelişmeler ve atmosfer daha uğraştırıcı, yıpratıcı da olabilir. Bu yılınızda hizmet ve çıraklık etmek vurgusu var. Kimi zaman sağlık ve hastalıklar da dikkat çekebilir, bu kimi zaman başkalarının problemleri de olabilir. Bu yılınızda enerjinizi doğru şekilde kullanmaya odaklanacaksınız. Daha fazla bilgi için, astrolojik haritanızda 6. evde bulunan burca ve yöneticisinin hangi evde ve nasıl koşullarda olduğuna bakabilirsiniz.

7

Eğer 7 nolu yılı yaşıyorsanız, bu yılınızda evlilik, ilişkiler ve başkalarına dayalı konular daha fazla dikkat çekebilir. Bu yılınızda tek başına hareket etmeyecek ve ilişkilerinizde bir denge kurmaya çalışacaksınız. Kimi zaman karşıtlıklar, düşmanlıklar da gündeme gelebilir. Evlilik ya da boşanma ile ilgili bir karar söz konusu olabilir. Davalara ilişkin koşullar dikkat çekebilir. Bu yıl bedeninize gelebilecek darbelere, kazalara ve risklere karşı daha uyanık olmalısınız. Daha fazla bilgi için, astrolojik haritanızda 7. evde bulunan burca ve yöneticisinin hangi evde ve nasıl koşullarda olduğuna bakabilirsiniz.

8

Eğer 8 nolu yılı yaşıyorsanız, bu yılınız dönüşüm ve değişim yılı olacaktır. Belirli korkular ve engeller gündeme gelebilir. Mücadelenizle pek çok şeyi geride bırakabileceksiniz. Bu yılınızda psikolojik bir değişim içinde olabilirsiniz. Çevrenizde ölüm ve yeniden doğum, kriz temaları dikkat çekebilir. Aynı zamanda finansal işler, borçlar, vergiler, yatırım ve mirasın da önemli olabileceği, başkaları ile paylaşımlı maddi kararlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Daha fazla bilgi için, astrolojik haritanızda 8. evde bulunan burca ve yöneticisinin hangi evde ve nasıl koşullarda olduğuna bakabilirsiniz.

9

Eğer 9 nolu yılı yaşıyorsanız, bu yılınızda ufuklarınızı geliştirmek adına çok şey yapabilir ve yeni bir öğrenme sürecine girebilirsiniz. Daha geniş düşünebilir, yabancılarla karşılaşabilir, yolculuklar yapabilirsiniz. Eğitimde, akademik alanda, medya ve yayıncılık konularında hareketli bir yıl olabilir. Yeni insanlar, yabancılar ve size danışmanlık verecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Fikir ve inançlarınızı daha fazla yayma ve paylaşma imkanı bulabilirsiniz. İnançlar alanında olaylara daha geniş bakmalı, aşırı yargılayıcı ve fanatik olmamalısınız. Daha fazla bilgi için, astrolojik haritanızda 9. evde bulunan burca ve yöneticisinin hangi evde ve nasıl koşullarda olduğuna bakabilirsiniz.

10

Eğer 10 nolu yılı yaşıyorsanız, bu her açıdan önemli ve dikkat çekici bir yıl içinde olduğunuzu gösterir. Statünüz, medeni durumunuz ve sorumluluklarınız açısından önemli değişiklikler deneyimleyebilirsiniz. Bu yıl dikkat çekmek, herkesin gözü önünde olmak mümkün olabilir. Bu olumlu ya da olumsuz bir şekilde haritanızın durumuna göre olacaktır. Bu yıl bir terfi, görev ve sorumluluk değişikliği, evliliği ilgilendiren gelişmeler size çok şey getirebilir. Oldukça meşgul bir yılınızdasınız. Kariyeriniz ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için, astrolojik haritanızda evde bulunan burca ve yöneticisinin hangi evde ve nasıl koşullarda olduğuna bakabilirsiniz.

11

Eğer 11 nolu yılı yaşıyorsanız, bu daha olumlu, niyetlerinize ulaşabildiğiniz, hayata daha dengeli şekilde yaklaştığınız bir yıl olacaktır. Bu yılınızda arkadaşlarınız, gruplar, sosyal konular özellikle dikkat çekici olabilir. Gruplar içinde daha aktif olabilir ve ümitlerinizi yenileyebilirsiniz. Olumlu düşünceler ve işten kazançlar söz konusu. Çocuklarla ilgili konular da gündemde olabilir. Umutlarınız yönünde destekleyici bir yıldasınız. Daha fazla bilgi için, astrolojik haritanızda evde bulunan burca ve yöneticisinin hangi evde ve nasıl koşullarda olduğuna bakabilirsiniz.

12

Eğer 12 nolu yılı yaşıyorsanız, bu yılınızda ruhsal açıdan çok şey öğrenebilirsiniz. Bu tecrübeler size daha fazla kabullenme getirecektir. Bu yıl pek kolay olmayabilir ama sonunda kendiniz ile ilgili pek çok şey öğrenebilirsiniz. Kimi zaman bu yılınızda sizi izole eden şanssızlıklar, kayıplar gündeme gelebilir. Kendi içinize daha çok dönerek bir hazırlık yaşayabilirsiniz. Sabırlı göstermeyi öğreniyorsunuz. Egonuz test altında. Haritanızın durumuna göre, gizli düşmanlıklar, belalar, hesapta olmayan olaylar dahi yaşanabilir. Daha fazla bilgi için, astrolojik haritanızda evde bulunan burca ve yöneticisinin hangi evde ve nasıl koşullarda olduğuna bakabilirsiniz.

 

Yükselen burcunuzu bulun

Aşağıdaki tabloda doğum saatinizi, doğduğunuz döneme ilişkin satırla birleştirin. Tablolar ortalama değerlerdir.

 

24 Ağustos – 2 Eylül

3 Eylül – 12 Eylül

13 Eylül – 22 Eylül

Yengeç

Yengeç

Yengeç

Yengeç

Yengeç

Yengeç

Yengeç

Yengeç

Aslan

Yengeç

Yengeç

Aslan

Yengeç

Aslan

Aslan

Aslan

Aslan

Aslan

Aslan

Aslan

Aslan

Aslan

Aslan

Başak

Aslan

Aslan

Başak

Aslan

Başak

Başak

Başak

Başak

Başak

Başak

Başak

Başak

Başak

Başak

Başak

Başak

Başak

Terazi

Başak

Başak

Terazi

Başak

Terazi

Terazi

Terazi

Terazi

Terazi

Terazi

Terazi

Terazi

Terazi

Terazi

Akrep

Terazi

Terazi

Akrep

Terazi

Akrep

Akrep

Akrep

Akrep

Akrep

Akrep

Akrep

Akrep

Akrep

Akrep

Akrep

Akrep

Akrep

Yay

Akrep

Akrep

Yay

Akrep

Yay

Yay

Yay

Yay

Yay

Yay

Yay

Yay

Yay

Yay

Oğlak

Yay

Yay

oğlak

Yay

Oğlak

Oğlak

Oğlak

Oğlak

Oğlak

Oğlak

Oğlak

Saka

Oğlak

Oğlak

Saka

Oğlak

Saka

Balık

Saka

Saka

Balık

Saka

Balık

Koç

Balık

Balık

Koç

Balık

Koç

Boğa

Koç

Koç

boğa

Koç

Boğa

ikizler

Boğa

Boğa

İkizler

Boğa

İkizler

ikizler

İkizler

İkizler

İkizler

İkizler

İkizler

Yengeç

İkizler

İkizler

Yengeç

İkizler

Yengeç

Yengeç

 

 

Başak Burcu ErkeğiBaşak Burcu KadınıBaşak Burcu YükseleniBaşak Burcu Aşk HayatıBaşak Burcu SevdikleriBaşak Burcu SevmedikleriBaşak Burcu Olumlu YönleriBaşak Burcu Olumsuz Yönleri

Başak Burcu Aylık Yorum

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 4 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay bugüne kadar sabrınızın ve iyi niyetinizin boşuna olmadığını size gösterebilir. Doğru ve dürüst bir yaklaşım sergilediğinizde kazananın her zaman siz olacağını bir kez daha deneyimleyebilirsiniz. İnisiyatif almaktan korkmadığınız, seçim yaparken kriterleri daha iyi görüp analiz ettiğiniz bir dönemdesiniz. Aile İçi ilişkiler ve işinizle ilgili sorunları ortak paydada tutmak yerine her şeyin yerini ve sınırını ayırt etmelisiniz. Bunu yapmaya meyilli olduğunuzda bir değişimin, yeniliğin ve herkesi etkileyen kararların öncüsü olabilirsiniz.

Merkür ve Uranüs’ün Boğa burcunda bir araya gelmesi sizi cesaretlendirip bir atılım yapmanız konusunda destekleyebilir. Farklı olana, kontrolünüz dışındaki olaylara yönelmeye başlayabilirsiniz. Riskleri ve fedakarlıkları kendinize çeviriyorsunuz. Ani seyahatler, iş teklifleri ya da fikirlerle ilgilenebilirsiniz. Bunları değerlendirmek için yeterince zamanınız ve bilginiz olduğu gerçeğinden şüphe etmemelisiniz.

Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle beraber kendi kendinize yetebilmenin gururunu bir kez daha yaşayabilirsiniz. Yanlış arkadaşlıklardan, size zarar veren alışkanlıklarınızdan, harcamalarınızdan ve düzeninizden vazgeçebilirsiniz. Görünmek kadar görüntüyü nasıl doldurduğunuz olduğunu düşünebilirsiniz. Bunun için kendinizi geliştireceğiniz alanlara yönelebilir, yeteneklerinizi kullanacağınız çalışmalara başlayabilirsiniz. Kenara çekilmiş olmak çevrenizdeki insanların gerçek niyetlerini ve yaptıklarını daha iyi görmenizi sağlayabilir. Bu da size zor ve toksik konuları terk etme fırsatı, cesareti verecektir. Sağlığınızı riske atmamak için stresinizi, enerjinizi doğru yönetmeniz gerektiğini unutmayın.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi yetiştiğiniz ve çalışmalar yaptığınız alanlarda daha etkin bir sistem kurmanıza yardımcı olabilir. İş görüşmeleri, kendi fikirlerinizden bir iş kurmak, sosyal medya ve yazı işleri gibi konulara fazlasıyla kafa yorabilirsiniz. Aynı anda birçok alanda yer almak, birçok işi takip etmek sizi daha öncesinde yorduysa bundan dersler çıkararak ilerlemelisiniz. Tavırlarınız ve çalışma stiliniz değiştiğinde işinizle ilgili sonuçlanmaların da değişeceğini bilerek hareket ettiğinizde her şeye zamanınız ve azminiz yetecektir.

Plüton’un geri hareketini Oğlak burcunda sürdürmeye başlamasıyla birlikte ikili ilişkilerle ilgili konulara yeniden eğilebilirsiniz. Sevginizi göstermediğinizde, sevme şeklinizi karşı tarafa anlatamadığınızda ya da bu konuda fazla baskın olduğunuzda işlerin yolunda gitmediğini kabul etmelisiniz. Kendi yasalarınızın dışına çıkmalısınız. Bu şekilde sürdürdüğünüz ilişkilerin şu an hayatınızda olmadığını, mutlu olmak için başka yerlere odaklandığınızı düşünmelisiniz. Kendinizi bir bölünmüşlüğün ya da stresin ortasında bırakmak yerine tutumlarınızı geliştirmelisiniz. Maddi gelire dönüştürmek istediğiniz bazı işler veya hayalleriniz varsa bunlar için önemli ve belki de son bir şans yakalayabilirsiniz, adım atmaktan ve adım attığınız yolu geliştirmekten vazgeçmeyin.

Satürn'ün Balık burcundaki geri hareketiyle kendinizi hangi konularda geri plana attığınızı daha iyi görebilirsiniz. Bu konuda bir atılım yapıp davranışlarınızı ve ilişkilerinizi düzenleme, gerçekleri konuşma yoluna gittiyseniz retro sürecinde bunu nasıl geliştireceğinizi düşünebilirsiniz. İnsanlarla ilişki kurmak, iş yapmak ve bir paydada bulunmak adına çaba gösterirken bunu bir kaçış olarak yapıp yapmadığınızı anlayacaksınız. İşinize ve hayatınızdaki insanlara özen gösterirken aynı özenin size sunulmadığını fark ettiğiniz durumlarda geri adım atmak üzere hazırlanabilirsiniz. Kendinize yeni bir savunma mekanizması oluşturacağınız bu süreçte bazı yanlış anlaşılmalardan doğan düşmanlık ve küslükleri de sonlandırabilirsiniz.

18 Haziran'daki İkizler yeniayı hedeflerinizin ne olduğunu, ne yönde ilerlemeniz gerektiğini size bir kez daha hatırlatabilir. İş kurmak, eğitimini aldığınız alanlarda çalışmalar yapmak, sosyal mecraları kullanmak adına iyi bir dönem olabilir. Popüler ve insanların odağında olacağınız bir süreçtesiniz. Bu ilgiyi kullanarak kendinizden daha çok söz ettirecek çalışmalarınızı sunabilirsiniz. Hem duruşunuzla hem de iş yapma potansiyelinizde sosyal açıdan da önemli arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Güneş’in 21 Haziran’da Yengeç burcuna geçmesiyle beraber hem eski dostlarınız hem de yeni arkadaş çevrenizle yoğun ve keyifli bir sosyal yaşantıya dahil olabilirsiniz. İşlerinizden, hayat telaşınızdan arda kalan zamanı değerlendirmek için bu dönemi kullanmalısınız. Haberleşmek, birbirini desteklemek sizi ruhsal olarak daha iyi hissettirecektir. Yapıcı ve sempatik tavırlarınız dikkatlerden kaçmayacaktır. Bu da sizin toplumda tutunmanızı, fikirlerinizi işlemenizi ve kalıcı hale getirmenizi sağlayabilir. Sosyal sorumluluk projeleri, bireysel çalışmalarınız, dijital mecralarla ilgili işleriniz hız kazanabilir ya da bu alanlarda üretkenliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Kabuğunuza çekilmek yerine kabuğunuzu değiştirmek adına iyi bir zamandasınız. Bu hareketliliği bir berekete dönüştürmek özgüveninizle ve edindiğiniz yeni idealler, yeni alışkanlıklarla mümkün olacaktır.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi size geleceğinize dair bazı planlar yaptırabilir. Kariyerinize ve beklentilerinize ne kadar önem verirseniz o kadar sonuç alabilirsiniz. Kendinizi bu adamak ve çalışmak için iyi bir zamandasınız. Güvenli ve sakin bir düzenin içinde olmak sizi besleyebilir. Bunun kalıplarını ya da yerini değiştirmekten çekinmemelisiniz. Bu sayede hem olumsuz dürtülerden kurtulabilir hem de yeni fikirler üretme potansiyelinizi arttırabilirsiniz. Danışmanlıklar, kadınlarla ilgili işler ve projeler, görüşmeler gündeminizde yer tutabilir. Birçok ortamda bulunabilir, yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Kendinize buna kapatmamalısınız. Ailenizin, aile gibi gördüğünüz arkadaşlarınızın size desteği bu durumu daha iyi hale getirmenize yardımcı olabilir. Bir seçim yaparken başka bir şeyden vazgeçiyorsunuz. Seçimlerinizi, vazgeçtikleriniz için üzülmeyecek şekilde yapmayı öğreniyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Bir kez mağlup olmak, zirveye ulaşmak için sonsuz bir mücadele için sebep bulmaktır.”

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir