denizci kıyafeti 3 yaş / Denizci Kıyafeti Modelleri | Bahriyeli Kıyafeti Fiyatları - Trendyol

Denizci Kıyafeti 3 Yaş

denizci kıyafeti 3 yaş

Çocuk Denizci Kıyafeti

Denizci Kıyafeti

Askeri sınıf içerisinde yer alan Deniz subayları ve diğer güverte elemanları yönetmeliğe uygun belirli kıyafet modelleri ile mesleklerini icra etmektedirler. Her yıl değişebilen bu kıyafetler denizcileri en iyi tanımlayan şekilde tasarlanmış olup, denizcilerin seyahatlerini konforlu bir hale getirmek için üretilmektedir. Birçok yol seferine ve değişen iklim şartlarına göre özel olarak tasarlanan bu kıyafetler, denizcilerin seyahatlerinden maksimum verim almasını sağlarken aynı zamanda gemi içerisindeki işleri rahatlıkla halletmelerini sağlarlar. Liman başkanları, yardımcıları, kaptanlar ve diğer güverte elemanlarının kıyafetleri farklı olup, her unvanın forması ayrı olarak üretilmektedir. Günümüzün moda anlayışı ile birlikte oluşturulan yeni trendler, denizci kıyafeti çeşitlerini sadece denizcilik sektöründe değil, sivil hayatta veya etkinliklerde de giyilebilir kılmaktadır. Bu kıyafet modellerini giyebilmeniz için denizci olmanıza gerek yokken aynı zamanda istediğiniz etkinlik veya akşam gezmesinde nefes alabilen kumaş teknolojisinde üretilen havadar denizci kıyafetlerini tercih edebilirsiniz.

Her Yaşa Uygun Denizci Subay Kıyafeti

Her Yaşa Uygun Denizci Subay Kıyafeti

Tarihte çok eski zamanlardan beri saygın bir meslek olarak görülen Denizcilik, farklı isimlerle anılmıştır. Savaş, nakliye ve daha birçok alanda etkin bir şekilde kullanılan gemiler, usta kaptanlarla yönetilmiş ve işler gereken önemle yerine getirilmiştir. Osmanlı’dan beri günümüze değişerek gelen bu meslek grubu, her dönem farklı kıyafetleri ve aksesuarları ile kendilerine bakanları mest etmiştir. Yıllar süren gelişimin sonunda denizci subay kıyafeti gibi daha birçok mesleğe ait kıyafetler, sektör dışında da kullanıma sahip olmuştur. Günümüz trenleri arasında denizcilere ait kıyafetler her alanda giyilebilir olmakta ve modaya öncülük etmektedirler. Her erkek ve kadının günlük hayatında severek kullanabileceği modeller arasında bebeklere özgü denizci desenli kıyafetlerde bulunmaktadır. Bebeğiniz için üstün kumaş kalitesinde ve terletmeyen dokularda üretilen kıyafetler ile birbirinden farklı bebek partisi ve yarışmalarına katılabilirsiniz.

Popüler Denizci Kıyafetleri ile Konforlu Giyim Seçeneği

Popüler Denizci Kıyafetleri ile Konforlu Giyim Seçeneği

Denizcilere özgü eşyalar sadece giyim sektörü ile sınırlı olmayıp tablo, önlük ve şapka gibi birçok aksesuar eşyasını da içerisinde barındırmaktadır. Her ortamda özgün bir şekilde kendinizi ifade etmek için kullanabileceğiniz bu eşyalar arasında denizci astsubay kıyafeti oldukça fazla rağbet görmektedir. Her denizci olmak isteyen müşterinin hayali olan bu tarz kıyafetler ile bir günlükte olsa kaptanlığı yakından deneyimleyebilirsiniz. Sadece insanlar için değil hayvanlar içinde görsel bir şölene sahip olan denizci temalı önlükler ile en yakın pet dostunuza sevimli bir görünüm kazandırabilirsiniz. Tulum, papyon, önlük ve diğer tüm aksesuarları hem kendiniz hem de sizlere özel hissettiren pet dostunuz ile paylaşabilirsiniz. Özenle dikimi sağlanan bu aksesuarların tasarım detayları da oldukça farklı olup her yaştan bireye hitap edebilecek şekilde tasarlanmaktadır.

Bahriyeli Şık Görünüm Avantajı Trendyol’da

Bahriyeli Şık Görünüm Avantajı Trendyol’da

En kısa zamanda gardırobunuzun ayrılmaz bir parçası olacak olan Bahriye kıyafetleri ile sizde denizde rahatça vakit geçirebilirsiniz. Çocukların mezuniyet veya balo gibi özel günlerde giyebilecekleri kostümler arasında yer alan kaptan kıyafetleri ile çocuğunuza alpaka kumaşın sunduğu kaliteli giyim seçeneği sunabilirsiniz. Kumaş dokusunda yer alan özel bileşenler ile rahatlıkla ütü yapabilirsiniz. Pantolon, ceket ve şapkadan oluşan set içerisinde denizci kıyafeti erkek modellerini tüm etkinlik ve davetlerde çocuğunuza giydirebilirsiniz. Denizci takım elbiseleri yetişkinler için olan modellerinde genellikle iki takımdan oluşmakta ve gömleğin omuzları apoletli bir şekilde tasarlanmaktadır. Birçok cep detayına sahip olan bu kıyafetler ile eşyalarınızı yanınızda her yere taşıyabilirsiniz. Apaş yaka modellerinin de yer aldığı denizci giyim ürünlerine Trendyol’dan göz atabilir, fotoğraflı yorumlar sayesinde detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

A Çocuk Denizci Tayfa Kostümü Satın Al


İade, Değişim ve Sipariş İptali ile ilgili koşulları ve diğer detaylı bilgileri sitemizin en altında bulunan İptal-İade-Değişim Şartları başlığından inceleyebilirsiniz.

ÖNEMLİ UYARI: Tüketicinin özel istek ve talepleri uyarınca üretilen veya üzerinde değişiklik ya da ilaveler yapılarak ( Benim Terzim Özel Dikim Hizmeti ) kişiye özel hale getirilen mallarda tüketici cayma hakkını kullanamaz.

 

     
 
Tekstil ürünlerinin kullanımında dikkat edilecek noktalar

   

Benzer renkteki ürünler bir arada yıkanmalıdır. Ürünler yıkandıktan sonra bekletilmeden asılmalıdır. Ürünler maximum 30° ısıda yıkanmalı ve yüksek ısıda ütülenmemelidir. Ürünlerin temizliğinde çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Ürünü yıkama talimatlarına kesinlikle uyulmalıdır.

Özel aksesuarlı ( tül, yapıştırmalı boncuk, kağıt veya keçe süsleme gibi ) kıyafetler süslemelerin deformasyonu dikkate alınarak belirtilen maksimum ısılarda ve hassasiyette mümkünse elde yıkanmalıdır.

Aksesuar ürünlerinde tekstil içeren "kurdele,kumaş,ip vb." ürünler silinerek temizlenebilir diğer parçalara ( kağıt çiçek,taş, vb. ) ıslak uygulama yapılması önerilmemektedir. Aksi durumda sorumluluk kabul edilemez.

Giyim ürünlerimizde beden değişimi veya iade gerçekleştirebilmeniz için ürünü yıkamadan ve herhangi bir deformasyona uğratmadan faturasıyla, orjinal ambalajı ve size gelen kutu ile birlikte aynı kargo şirketi ile geri göndermelisiniz. İade, değişim ve iptal işlemleri hakkında detaylı bilgi için lütfen sitemizin en altında bulunan İptal-İade-Değişim Şartları linkini tıklayınız. Şartlara uymayan iade ve değişimler kabul edilmeyecektir.
   

   
TOPLU ALIM :
10 adet ve üzeri alımlarınızda özel fiyat, teslim süresi ve tedarik için sipariş vermeden önce lütfen bize ulaşın…

 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır