pablo pıcasso kısaca hayatı / Walldemart (@walldemart) • Фото и видео в Instagram

Pablo Pıcasso Kısaca Hayatı

pablo pıcasso kısaca hayatı

En güzel Rusça sözler, Rusça Güzel Sözler Kısa, Rusça Güzel Sözler, rusça sözler, Rusça etkileyici sözler, rusça sözler dövme, rusça duygusal sözler, rusça sözler ve Türkçeleri, Rusça Mesajlar,Rusça Özlü Sözler,Rusça felsefik sözler,Rusça sözler tumblr,Rusça sözler ekşi,rus dilinde sozler tercumesi ile,rusça anlamlı sözler,Rusça Aşk Sözleri

Rusça güzel sözler ve Türkçe anlamları, Rusça sözler, etkileyici Rusça sözlerden oluşan en güzel sözleri sizler için hazırladım. Bu Rusça ve Türkçe olarak hazırladığım Rusça güzel sözler ve Türkçe anlamları listesini dilerseniz Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal platformlarda paylaşabilirsiniz

Rusça güzel sözler ve Türkçe anlamları

“По-настоящему можно видеть только сердцем; главное невидимо для глаз”

“Sadece kalbinle gerçekten görebilirsin; esas olan göze görünmez.”

– Antoine de Saint-Exupery –

 

“Ты никогда не пересечешь океан, если не наберешься смелости потерять из виду берег.”

“Sahili gözden kaybetme cesaretini gösteremezseniz okyanusu geçemezsiniz.”

– Christopher Columbus –

 

“Наслаждайтесь мелочами в жизни, потому что однажды вы оглянетесь и поймете, что это были большие вещи.”

“Hayatta küçük şeylerin keyfini çıkarın. Çünkü bir gün geriye dönüp bakacak ve aslında büyük şeyler olduğunu fark edeceksiniz.”

– Kurt Vonnegut –

 

“Человек начинает умирать, когда перестаёт мечтать.”

“Bir insan hayal kurmayı bıraktığı zaman ölmeye başlar.”

– Brian Williams –

 

“Мудрость не всегда приходит с возрастом. Бывает, что возраст приходит один.”

“Yaşlanmak her zaman yanında bilgelik getirmiyor. Bazen de tekbaşına çıkageliyor.”

– Garrison Keillor –

“Мир начинается с улыбки.”

“Huzur bir gülümsemeyle başlar.”

– Mother Teresa –

 

“Воображение важнее знаний.”

“Hayal gücü bilgiden daha önemlidir.”

– Albert Einstein –

 

“Вы становитесь ответственны за то, что навсегда вы приручили”.

“Ölene kadar sorumlusun gönül bağı kurduğun her şeyden.”

– Antoine de Saint-Exupéry, The Little Prince –

 

“Может быть, этот мир и есть ад другой планеты.”

“Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir.”

– Aldous Huxley –

 

“Не важно, как медленно вы идете, если вы не останавливаетесь.”

“Durmadığınız sürece ne kadar yavaş gittiğinizin bir önemi yoktur.”

– Confucius –

“Кто-то сидит сегодня в тени, потому что кто-то очень давно посадил дерево.”

“Birileri bugün gölgede oturuyorsa, uzun zaman önce birileri ağaç diktiği içindir.”

– Warren Buffett –

 

“Некоторые чувствуют дождь, а некоторые просто мокнут.”

“Bazı insanlar yağmuru hisseder, diğerleri ise sadece ıslanır.”

– Bob Marley –

 

“Умение прощать – свойство сильных. Слабые никогда не прощают.”

“Güçsüzler asla affedemez. Affetmek, güçlülerin özelliğidir.”

– Mahatma Gandhi –

 

“Любовь начинается с улыбки, растет с поцелуем и заканчивается слезой.”

“Aşk bir gülümsemeyle başlar, bir öpücükle büyür ve bir göz yaşıyla son bulur.

– Augustine of Hippo –

 

“Если вы достаточно храбры, чтобы попрощаться, жизнь вознаградит вас новым приветствием.”

“Elveda diyecek kadar cesursanız hayat sizi yeni bir Merhaba ile ödüllendirecektir.”

– Paulo Coelho –

“Люди могут забыть, что вы сказали. Могут забыть, что вы сделали. Но никогда не забудут, что вы заставили их почувствовать.”

“İnsanlar ne söylediğinizi unuturlar, ne yaptığınızı da unuturlar. Fakat nasıl hissettirdiğinizi asla unutmazlar.”

– Maya Angelou –

 

“Твой лучший учитель – это твоя последняя ошибка.”

“En iyi öğretmeniniz, en son hatanızdır.”

– Ralph Nader –

 

“Смех – кратчайшее растояние между двумя людьми.”

“İki insan arasındaki en kısa mesafe gülümsemedir.”

– Victor Borge –

 

“Доброта – язык, который могут слышать глухие и видеть слепые.”

“Nezaket, sağırların duyabildiği, körlerin de görebildiği bir dildir.”

– Mark Twain –

 

“Я иду медленно, но зато я никогда не двигаюсь назад.”

“Yavaş yürürüm ama asla geriye gitmem.”

– Abraham Lincoln –

 

“Лучше потерпеть неудачу в оригинальности, чем преуспеть в подражании.”

“Başarılı bir taklit olmaktansa, başarısız fakat özgün olmak en iyisi”

– Herman Melville –

En güzel Rusça sözler

Sayfa içeriği :Rusça güzel sözler ve Türkçe anlamları 

Sitges en iyi eğlence, İspanya

Marisel Sarayı ve Marisel de Mar Müzesi

Не стоит проходить мимо роскошного дворца Марисель и объединенного с ним музея Марисель де Мар — роскошных объектов активного паломничества туристов. Строительство дворца было закончено в 1910 yıl, раньше же на этом месте со времен Средневековья располагался госпиталь., который был выдержан в готическом стиле, дворец же задумывался в модерне, и стоит отдать должное вкусу архитектора, ведь он смог включить в композицию оставшиеся от старого здания готические арки. Tüm bu ihtişam fikrinin yazarı Charles Deering olarak kabul edilebilir.: bu Amerikalı koleksiyoncu (и миллионер по совместительству) kapsamlı sanat koleksiyonu için müze gibi bir şeyi donatmak istiyordu. В настоящее время коллекция в несколько раз выросла, и вы можете насладиться живописью, heykel, sofistike ev eşyaları. А в самом дворце стоит посетить Синий и Золотой салоны — эти залы восхитительны даже по меркам Мариселя, утопающего в роскоши.

Eşcinseller için kuruluşlar

Perde arkasında Sitges eşcinsel başkenti olarak kabul edilir. Şehrin bir kurum haritası bile var, eşcinsellerin toplandığı yer. Şehrin konukları gece benzer bir yeri ziyaret edebilir. Her şubat burada bir eşcinsel gurur yürüyüşü düzenleniyor, bu nedenle, şu anda ziyaretçi sayısı keskin bir şekilde artıyor. Sitges - masum provokasyonların şehri, mavi umutlar, zararsız cazibeler ve tatil romantizmleri. İlgi çekici yerler arasında Bassa Donna plajı, İspanya'dan ve dünyadan eşcinsel çiftlerin toplandığı yer. Kayda değer, şehir sokaklarında halkın sefahatini bulamayacaksın. Yetkililer geleneksel olmayan çiftlerin görüşlerine saygı duyuyor, ancak günün herhangi bir saatinde ahlak kurallarına uyulmasını da izlerler..

Olağandışı Siteler, tek taraf, çok rahat ve canım görünüyor, Öte yandan, her yeni gelişte bilinmeyen bir taraftan açılıyor. Bir ziyaretten sonra bile şehrin güzel anıları kalır.

Sonsuz eğlence

Sitges'de Günah Sokağı var, çeşitli kulüplerle hayal gücünü şaşırtacak, barlar ve diskolar. İkisi – Atlantis ve Pacha – sadece İspanya'da değil, ama aynı zamanda sınırlarının çok ötesinde. Eğlencenin doruğu derin bir geceye düşer.

1990'lardan beri, Sitges'in farklı bir yönü var: Akdeniz'in gayri resmi eşcinsel başkentidir, bu yüzden şehirde eşcinseller için birçok özel kuruluş var, bu nedenle turistlerin bu gerçeği bilmesi ve dikkate alması gerekir. Sitges ayrıca her yıl bir eşcinsel karnavalına ev sahipliği yapar., bütün bir hafta süren, dünyanın her yerinden binlerce turist onu görecek. Ve her Mart ayı otomobil sürücüleri "Barcelona-Sitges Rallisi" için şehre geliyor, eski model arabalara sahip. Şehir genellikle "İspanyol Saint-Tropez" olarak adlandırılır., ve gerçekten, Bu tatil köyleri çok sayıda eğlence mekanı varlığında benzer, en zengin tatilciler için markalı butikler ve marinalar.

Boş zaman

Diğer şeylerin yanı sıra, Ситжес по праву славится своими фестивалями. Их здесь неисчислимое множество, и все яркие, красочные и запоминающиеся. В какое бы время года судьба ни занесла вас сюда — вероятность попасть на один из них весьма и весьма велика.

Yılın Etkinliği, Elbette, yıllık şubat karnavalı (eşcinsel geçit töreni). В течение целой недели городок живет в круговороте этого праздника жизни. Сравниться по размаху и величине с этим событием может разве что бразильский карнавал. Çirkin kostümler, kışkırtıcı danslar, раскованная и непринужденная атмосфера… Если вам все это по душе, добро пожаловать в Ситжес!

В марте город встретит вас винтажным автопробегом, летом — театральными представлениями и морем цветов, а в сентябре — фольклорным фестивалем.

С середины лета до конца сентября в городе проводится Фестиваль культуры. Власти организуют множество праздничных мероприятий и концертов, которые обычно проводятся во дворце Марисель и центральных музеях.

В октябре можно попасть на проходящий здесь с 1968 года кинофестиваль, признанный во всем мире. Если вы причисляется себя к поклонникам фильмов в жанрах хоррор и фэнтези — пропустить такое событие является преступлением.

Alışveriş yapmak

Магазин Şarküteri Fontanals

Şehrin standart bir dükkan seti var, tüm durumlar için iyi bir ürün yelpazesinin sunulduğu. Turist fiyat etiketi için fazla ödeme yapmamak için, süpermarkete veya markete git.

En büyük süpermarkete Mercadona denir. Tren istasyonunun yanında yer almaktadır. Her şey burada satılıyor - kıyafet ve ayakkabılardan yiyecek ve kozmetik ürünlerine.. Uygun fiyatlar.

Açılış saatleri: Pazartesi - Cumartesi 09: 00'dan itibaren:00 için 22:00

Süpermarketin karşısında kalıcı bir gıda pazarı var. Meyve fiyatları, sebzeler, balık ve et burada biraz daha düşük, Mercadona'dan daha. Her zaman tezgahın sahibiyle pazarlık yapabilirsiniz.

  • Pazartesi Cumartesi: 08:30 до14:00.
  • Salı, Perşembe ve Cuma: 17:30 için 20:30.
  • Pazar izinli bir gün.

Kalabalık caddelerde ve kavşaklarda turistler için sayısız kendiliğinden gelişen çarşılar da vardır.. Orada sadece ürünler satılmıyor, ama aynı zamanda kıyafetler, güneş gözlüğü ve benzeri şeyler.

Katalan lezzetlerinin tadını çıkarmak ve ailenize lezzetli hediyelik eşyalar getirmek istiyorsanız, Xarcuteria Fontanals mağazasına git. Burada ev yapımı zeytin turşusu ve ton balığı satılıyor, el yapımı makarna, her türlü et uzmanı, peynirler ve soslar.

Adres: Angel Vidal Caddesi, 31

Pazartesi - Cumartesi 09:00 için 14:00 ve s 17:00 için 20:30

Sitges (İspanya) - turistik yerler

Kasaba tarihi eserleriyle ünlüdür. Genç ve modern bir tatil yeri olarak kabul edildi, Ситжес сохранил историю своего края, dar sokaklarda enkarne, Katedraller, kiliseler. Bölgede çok sayıda müze var, gezi grupları ile veya kendi başınıza görebileceğiniz.

ek bilgi! Rusça gezilecek yerler haritası ve açıklaması.

Три главных музея Ситжеса, которые наиболее интересны для посещения:

  • музей-дворец «Марисель»,
  • romantizm müzesi "Can-Llopis",
  • Heykel ve "Cau-Ferrat" resim müzesi.

Marisel Sarayı mimari bir mücevherdir ve görülmeye değerdir., чтобы увидеть роскошные «Золотой» и «Голубой» зал бывшей резиденции американского миллионера Чарльза Диринга. Muhteşem deniz manzaralı teraslar, ve 19. yüzyılın İspanyol ressam ve heykeltıraşlarının eserleri.

"Marisel" Sarayı

Музей «Кау—Феррат»

Eski bir villada, в которой жил в конце XIX – начале XX веков известный каталонский художник Сантьяго Русиньол. Sanatçının ölümünden sonra ev müzeye dönüştü. Ustanın eserlerinin bir koleksiyonunu sunar, değerli cam ve seramikler, heykeller, mobilya. Sanatçının eserlerine ek olarak, müzede Pablo Picasso'nun tuvalleri var, El Greco.

Музей «Кан-Льопис»

Romantizm Müzesi "Can Llopis" - bina romantik tarzda inşa edilmiştir, birçok dekoratif detay ile dekore edilmiş, Katalanların yaşamı ve yaşam tarzı hakkında bilgi edinebileceğiniz yerler, увидеть интересную коллекцию кукол художницы Лолы Ангалада, hakkında 400. Zemin kattaki galeri ve bahçe en çekici ve unutulmaz yerlerden bazıları., şarap mahzeni de görülmeye değer.

Aziz Bartholomew ve Aziz Thekla Kilisesi

Şu anki Aziz Bartholomew ve St. Thekla kilisesi 17. yüzyılın ana cazibe merkezidir., deniz sörfünün üzerinde yükselen. Bu azizler, şehrin patronları olarak kabul edilir.. İÇİNDE 1672 g. onların onuruna barok kilise inşa edildi. Tapınak birçok kez yeniden inşa edildi, görünüşünü dönüştürmek. İlginç, zengin bir sunak ve organın içinde.

Not! Akşamları kilise aydınlatılır, önündeki meydanda konserler ve dans gösterileri düzenleniyor

Sitges eski şehir

Sitges'in eski mahallesi şehre büyük bir tarihi değer katıyor. Şehrin bu kısmındaki yerleşim yerlerinden ilk sözler XX yüzyıla kadar uzanıyor.. Ortaçağ evleri, sonraki yapılarla mükemmel bir uyum içindedir.. Dar İspanyol sokaklarında saatlerce dolaşabilirsiniz, eski binalara hayran olmak, görkemli kemerler ve rahat kaldırım. Kötü havalarda, birçok kafe ve restorandan birinde durmalısınız., kruvasanlı yerel kahve veya İspanyol şeflerin kreasyonları ile doyurucu bir öğle yemeği sunmak.

Eski Şehir, her yıl Uluslararası Tarihi Film Festivali'ne ev sahipliği yapıyor, karnaval ve retro otomobil ralli "Barcelona-Sitges".

Kültürel aktiviteler

Çok sayıda gençlik eğlencesi, güzel golf sahaları, Etkileyici karnavallar ve renkli kutlamalar, çok çeşitli ilgi alanları ve hobileri olan gezginleri cezbeder. Ситжес — это сплошной праздник, eğlence, barlarda ve diskolarda canlı gece hayatı, birçoğu var.

Mutlu tatiller

Haziran ayında, Mesih'in et ve kanının dini bayramı ciddiyetle kutlanır.. Sokaklar çiçekli halılarla kaplıdır. 24 Ağustos ve 23 Eylül'de Sitges'te havai fişekleri ve "ateş yarışlarını" görebilirsiniz.. Uluslararası Film Festivali Ekim'de geliyor, ve Şubat ortasında, İspanya'daki en parlak karnavallardan biri gerçekleşiyor.

Sitges, plaj kompleksleriyle ünlüdür. Şehir kıyısında var 17, küçük ve büyük var, küçük koylar. Bazıları merkeze yakın, diğerleri uzakta, ama hepsi iyi donanımlı, her zevke göre, aileden çıplaklar ve eşcinsel dostu. Tatil sezonu boyunca, tüm yaş kategorileri için burada çeşitli etkinlikler düzenlenir.: Su aerobiği, çocuklar için atölyeler ve yaşlılar için spor eğitimi.

ek bilgi! Sitges sahil şeridi temizliği ile ünlüdür. Diğer tatil yerlerine kıyasla kıyıda daha temiz kum ve deniz.

Playa de San Sebastian plajı, kısa bir uzunluk 205 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde, çocuklu ailelerin rahatlamayı tercih ettiği yerler. Özellikle ağustos ayında burası kalabalık. Yerel halk arasında da popülerdir.. Teraslı güzel bir gezinti yeri var.

Sitges Sahilleri - İspanya

Playa de le Anquines, uzunluk 160 metre ve genişlik 50 m. Kıyıda sessiz bir yer, çocuklu aileler tarafından da seçilir, onlarla burada dinlenmek güzel olduğu için.

Playa de la Fragata - sahildeki merkezlerden biri, voleybol oyunları ve su bisikleti kiralama için voleybol ağları ile donatılmıştır.

Sitges plajları

Sitges'te 17 her zevke uygun kumsallar. Birçoğu çeşitli zamanlarda temizlik için Mavi Bayrak ödülünü aldı., çevre dostu ve sağlanan hizmetlerin kalitesi. Şehirde bulunur 11 rahat oturma alanları, doğuda, tesisin dışında, yalanlar 4 peyzajlı plaj, hala 2 batıda. İkincisi vahşi kabul edilir ve altyapısı yoktur.

İşte en popüler turistik yerler:

Firkateyn

Fragata plajı

Fragata'ya Sitges'in merkezinden kolayca erişilebilir. Aktif gençlik ve spor hayranları burayı ziyaret etmeyi sever. Voleybol ve futbol sahaları sunuyorlar, kayak kiralama, katamaranlar, uçurtma sörfü ve rüzgar sörfü ekipmanları.

Bassa Rodona çıplaklar ve eşcinsel çiftler tarafından seçildi.

Anquines

Anquines - yapay plaj, doğadan daha çok kazandı 100 Yıllar önce, Hotel Terramar yakınında. Manzaranın özellikleri nedeniyle, üzerinde neredeyse hiç fırtına ve rüzgar yoktur., bu nedenle özellikle küçük çocuklu aileler için uygundur. Uzun bir kum şeridinde herkese yetecek kadar yer var.

Riera Xica ve Estanyol

Riera Xica plajı

Riera Xica ve Estanyol, Vinyet yerleşim bölgesine yakınlığı nedeniyle her zaman gürültülü ve kalabalıktır.. Müzisyenlerin önderliğindeki yerel bohem, hafta sonu Estanyol'u işgal etti, şarkıcılar ve sanatçılar, performansları düzenleyen.

Aziz Sebastian

San Sebastián plajı

San Sebastián limanın yanında yer almaktadır, kilisenin hemen arkasında. Kıyıdan eski şehrin pitoresk bir görünümü açılıyor. Tesisin en popüler barları ve restoranları burada bulunmaktadır..

Ribera

Ribera - tesisin merkezi plajı, Çok sayıda şezlong ve tatilci nedeniyle kumu görmenin zor olduğu yerler.

Aiguadolç - Sitges'in en uzak ve en kalabalık plajı. Burada asla turist kalabalığı yok.

Kıyı şeridinin neredeyse tamamı, hoş olmayan sürprizler olmaksızın suya rahat bir şekilde iner.: keskin taşlar veya derinlikte keskin bir düşüş. Yüzme sezonu Mayıs ayı sonunda başlar ve Eylül ayında biter. Su yavaş yavaş ısınır. 22-24 ° C ile 25-27 ° C Temmuz ve Ağustos aylarında, en yüksek sıcaklık değerlerine ve denizlere sahip olan, ve hava (için 30 ° C).

Restoranlar

Когда речь заходит о ресторанах — сразу вспоминаются барселонские цены Ситжеса. Сэкономить на еде здесь вряд ли удастся, а вот получить от нее колоссальное удовольствие — легко.

Ресторан El Trull порадует вас блюдами средиземноморской кухни — здесь можно отведать тар-тар и мясо ягненка, а также свежие морепродукты. Приятный бонус — предоставляется меню на русском языке.

Sabrassa geniş bir şarap seçkisi sunar, восхитительные десерты и уютную терассу. В меню вы найдете отличное ризотто, balkabağı kremalı çorba, стейки с картофелем фри и многое другое.

А в Nem Sitges царит располагающая к отдыху домашняя атмосфера, buradaki menü her ay değişir, bu yüzden her zaman yeni bir şeyler deneme fırsatı vardır.

Romantizm Müzesi

olabilir, Can Llopis Romantik Müzesi tarafından çekileceksiniz. Только не надейтесь на бесчисленные лепестки роз и свечи в форме сердечек, aksi halde ciddi şekilde hayal kırıklığına uğrayacaksın. Слово «романтика» в названии указывает лишь на то, что основная экспозиция музея относится к эпохе романтизма, daha fazla yok.

В те времена этим домом владели богатые потомственные виноделы, и вся обстановка их дома теперь является коллекцией музея. Здесь вы сможете ненадолго перескочить на два с половиной столетия назад и почувствовать атмосферу жизни зажиточных буржуа: lüks salonların tadını çıkarın, представить себя танцующим на балу или проникнуть в обширные винные погреба. Здесь же можно полюбоваться огромным собранием кукол, привезенных хозяевами со всего света.

Bu arada, в Ситжесе можно с легкостью сэкономить на посещении музеев: всего за шесть с половиной EUR вы станете счастливым обладателем «мультипаспорта» в три главных музея, при этом сохранив в кошельке около 3-4 avro.

Sitges popüler bir tatil beldesidir

Sitges, Akdeniz kıyılarında yer almaktadır., Costa Dorada eyaletinde, içinde 40 Barselona'nın km güneyinde. Bölge bir balıkçı köyüydü, ve şimdi tatil merkezlerinden biri, gençler tarafından en çok ziyaret edilenler.

İtalya'daki popüler tatil köyü

Tesis, geçen yüzyılın 60'larında popüler oldu. Sitges bir liman konumu olarak kabul edilir, burada üç deniz yatağı var. Kasabadaki nüfus artık yok 30 binlerce insan, sakinlerin üçte biri diğer Avrupa ülkelerindendir.

Bu sebepten dolayı, tesisin çok popüler olduğunu, ve birçok zengin yabancı, deniz kıyısında güzel bir yerde gayrimenkul satın alıyor, Bu bölgede konut fiyatları yükseliyor. Şu anda İspanya'da en yüksek. Yerli İspanyollar başka bölgelere taşınmaya zorlanıyor, çünkü çoğu kişi bu kadar pahalı bir ev alamaz.

Turizm işletmesi, tatil beldesi ekonomisinin temel alanlarından biridir, o da ticaret ve balıkçılıkla yaşıyor. Şehir yönetimi her şeyi yapıyor, böylece kıyıda tatil ilginç ve rahat bir eğlencedir. Burada çeşitli seminerler ve konferanslar düzenleniyor. Yıllık karnaval yüz yıldan fazla bir süredir düzenleniyor, dünyanın her yerinden turist çeken.

Not! Sitges kalmak için ucuz bir yer değil, ancak bu, Akdeniz'in en popüler yerlerinden biri olmasını engellemez, içinde tüm kategorilerdeki otelleri bulabilirsiniz. Fiyat aralığı biraz daha yüksek, diğer Costa Dorada tatil yerlerine göre

Bu, tesisin yüksek popülaritesi ile açıklanmaktadır..

Ulaşım

Чтобы попасть в Ситжес, необходимо совершить перелет из Домодедово до международного аэропорта Барселоны. Потом удобнее всего добираться на электричке. Билет будет стоить от 2,5 için 4 avro, а дорога займет 40-45 dakika. Прямые поезда отправляются со станции Passeig de Gràcia или Barcelona-Sants (Plaza Catalunya, Plaça de Catalunya); 4 поезда в час, onlardan 2 ekspres.

dışında, можно сесть на автобус или воспользоваться услугами такси. Последнее обойдется вам примерно в 60 avro. Цена будет зависеть от количества людей и багажа, а также стоимости проезда по платным скоростным магистралям.

Aziz Bartholomew ve Aziz Thekla Kilisesi

Saint Bartholomew ve Saint Thekla, Sitges'in uzun yıllardır koruyucu azizi olmuştur.. Kilisede, onların adını aldı, sakinler büyük tatillere gelir. Sonra 300 Kilise binası kuruluşundan bu yana birçok rekonstrüksiyon ve rekonstrüksiyondan geçti.. İnanılmaz, ancak başlangıçta bina Romanesk tarzın özelliklerine sahipti, ve şimdi tamamen gotik bir katedral.

Kilisenin dışı pek çekici değil, merkezi konuma rağmen. Barok sunak değerlidir, yanı sıra ortaçağ kriptoları ve bir cemaat organı. Hafta sonları, hizmetler burada yapılır, Pazar okulu çocuklara açık.

Can Llopis Romantik Müze

Müze binası 18. yüzyılda inşa edildi ve uzun zamandır yeni bölgenin en etkileyici mülkü olarak kabul edildi.. İspanyol ailesi Llopis'in birkaç nesli, binanın müzeye taşınmasına kadar burada yaşadı.. Ailenin son temsilcisinin iradesine göre bina halka açıldı.. II.Dünya Savaşı'ndan sonra küçük bir restorasyonun ardından salonların perdesi halka açıldı., kütüphaneler, kiler ve konut odalarından geçmesine izin verilir.

Müze, neoklasik iç mekanın özelliği için birçok küçük romantik ayrıntıyla alışılmadık bir isim aldı.. Burada antika bebek koleksiyonunu görebilirsiniz., Murano camı, Çek porselen, müzikal saat, duvar resimleri ve Llopis ailesinin birçok kişisel eşyası.

İlginç yerler

Kültür meraklıları Sitges'i sevecek (İspanya). Bu şehrin turistik yerleri eski bir tarihe sahiptir ve bu ülkenin kültürel mirasının tacındaki merkezi taşlardan biridir.. Aziz Bartholomew ve Thekla bu şehrin patronları olarak kabul edilir., bu nedenle 17. yüzyılda Romanesk tarzda bir tapınak inşa etti., daha sonra Gotik tarzda yeniden inşa edildi. Ve 19. yüzyıldan bu güne tapınak, sekizgen bir çan kulesiyle taçlandırılmış zarif Barok mimarisi ile hayran kaldı.. Konum gerçekten eşsiz: basamakları Akdeniz tarafından yıkanır, ve hizmete sörf sesi eşlik ediyor.

Şehrin bu sembolünden çok uzak değil, eski bir askeri hastanenin yerinde, Marisel Sarayı orada, yerleşik 1912 milyoner Charles Deering tarafından yıl. İspanya en zengin resim koleksiyonuna sahip olabilir. Sitges – Bir örnek, çünkü eski Santiago Rusinol villasında, neo-gotik tarzda inşa edilmiş, şimdi Cau Ferrat Müzesi'ne ev sahipliği yapıyor, Picasso'nun eserlerini nerede görebilirsiniz, Dali ve diğer önde gelen sanatçılar. Bu ana cazibe merkezlerinin dışında, Eski şehir, mimarisi ve birçok ilginç ve rahat yeri ile büyülüyor, ve geçmiş yüzyılların binaları bu güne mükemmel durumda hayatta kaldı.

Barselona'dan Sitges'e nasıl gidilir

Добраться в Ситжес можно через Барселону. Между Барселоной и Ситжесом курсирует много удобного и дешевого транспорта. Сиджес — ближайший к Барселоне уютный курорт. Barselona'dan tatil merkezine gitmenin birkaç yolu var. Ситжес — Барселона — расстояние, hangi karayolu ile üstesinden gelinebilir 40 dakika.

Barselona'dan Costa Dorado tatil beldelerine, oraya banliyö trenleri ile ulaşmak uygundur., sabahtan gece geç saatlere kadar. Gün içinde trenle gitmek en iyisidir - bu en ucuz ve en hızlı seçenektir. Ekspres trenler üç Barselona tren istasyonundan kalkıyor. Biletler özel bir terminalden veya gişeden satın alınabilir. Поезда из Барселоны в Ситжес ходят примерно интервалом через двадцать минут.

Gece otobüsle gidebilirsin, ulaşım bağlantıları günün her saati kesintiye uğramaz. Днём маршрут занимает от 45 için 55 min., ночная поездка проходит быстрее – всего 35 dakika, так как он едет напрямую из Барселоны в Ситжес. Kasabaya varmak, sahile yürüyebilirsin 10 dakika.

От Таррагоны до Ситжеса можно добраться пригородными электричками с пересадкой. Расстояние до Ситжеса примерно 60 km.

Barselona'da tren istasyonu

Plaj sezonu boyunca, tüm tatil bölgeleri arasında eğlence tekneleri çalışır.. Tüm sahil beldeleri, Tarragona ve Barselona'ya tren ve otobüsle bağlıdır..

Deneyimli gezginlerden ipuçları

Küçük ipuçları, bu, İspanya'daki tatilinizde küçük sıkıntılardan kaçınmanıza yardımcı olacak.

Önemli! Sürekli tetikte olmalısın, dikkatsizlik yol açabilir, bir cüzdan veya diğer değerli eşyalar ne çıkarabilir. Bu ülkede yeterince hırsız var

Bu nedenle, yanınıza sadece bu kadar para götürmek daha akıllıca olacaktır., ne kadar harcamayı planlıyorsun, ve onları iç cebinde tut, çantanda değil. Ve gerisi (banka kartları gibi, ve değerli eşyalar) kasada sakla.
Yolculuktan önce, döviz kuruna aşina olmanız tavsiye edilir.. Olur, döviz büroları aldatabilir.
Avrupa'da ucuz tatil yeri İspanya'dır. Böyle basit bir tavsiyeye uymak, turizme yeni başlayanlar kolayca para biriktirebilir ve çok fazla harcama yapmaz.

Not! Yerel sakinlerden bir şey satın alırken pazarlık yapabilirsiniz. Birçok, özellikle yeni başlayanlar, fiyatları düşürmek için utangaç

Yerel süpermarketlerdeki birçok ürünün fiyatları çok daha düşük, Rusça'dan daha. Можно посетить курорт в низкий сезон. Bu gezi çok daha ucuz., yüksek sezonda olduğundan. Kasım'dan Mart'a kadar İspanya'da hava oldukça sıcak, açık ve güneşli hava, yağışsız. Bu tür havalarda yürüyüş yapmak ve gezileri ziyaret etmek sonsuz uzun olabilir. Bu dönemde önemli ölçüde daha az yolcu var., ve ana cazibe merkezlerinde sıra yok.

Genel olarak, İspanya çok ilginç, hoş, medeni ülke, büyük rahatlama sağlamak. Ilıman iklim, çok sayıda ilgi çekici yer, lezzetli yemek, olumlu ve yardımsever yerel halkın yanı sıra. Ülke, bir yetişkin olarak dinlenmenin ilginç olduğu, yani çocuklar için.

Подписывайтесь на нас

Добавить в социальные сети

Комментируемые публикации

Случайные публикации

  • Протеин — категории, применение, пошаговая инструкция
  • Отдых на Сейшельских островах, выбор острова
  • Продвижение аккаунта в Instagram: добивайтесь успеха с подписчиками!
  • Греция — острова, белые пляжи: Отпуск вашей мечты
  • Несколько идей бюджетных подарков для вашей девушки на Новый год

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir