yasemin yılmaz eşi / Yasemin Yılmaz Kimdir? Nereli? Boyu, Kaç Yaşında?

Yasemin Yılmaz Eşi

yasemin yılmaz eşi

Yasemin Yılmaz kimdir, ka&#; yaşında, nereli? Doya Doya Moda j&#;ri &#;yeleri !

Doya Doya Moda, 18 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 'da TV8 ekranlarında olacak. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Doya Doya Moda yeni sezon yayın hayatına modacı Yasemin Yılmaz ile devam ediyor.  Yasemin Yılmaz izleyiciler tarafından merak edilen isimlerden oldu. 

YASEMİN YILMAZ KİMDİR?

Yasemin Yılmaz, yılında doğmuştur ve 27 yaşındadır. Ünlü jüri Yasemin Yılmaz hem Türkiye de hem de yurt dışında birçok önemli defileye katılmıştır. Yasemin Yılmaz Son Olarak yılında ’nin en iyi çıkış yapan tasarımcısı ödülünü aldı.  Fashion Weeks’te tasarımları sayesinde çok konuşulan Yasemin Yılmaz, Doya Doya Moda yeni sezon jüri üyeleri arasında bulunuyor.

Yasemin Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli Doya Doya Moda jüri üyeleri DOYA DOYA MODA JÜRİ ÜYELERİ

Doya Doya Moda yeni sezonda değişen jürileri ve formatıyla izleyicisiyle buluşacak. Geçtiğimiz sezonda büyük beden formatında yarışmacıların yer aldığı programda, bu sezon her bedenden yarışmacılar olacak. Aynı zamanda geçtiğimiz yıl yarışmada jüri koltuğunda olan Seray Sever ve Umut Eker'in yerine bu yıl Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş oturacak. Programın diğer üyeleri Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez, bu yıl da Doya Doya Moda jüri üyeleri arasında bulunuyor.

Yasemin Yılmaz yılında Tv8 televizyon kanalında yayınlanan Doya Doya Moda isimli yarışma ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Yarışma programında jüri koltuğuna oturan güzel isim hakkında merak edilen soruların cevapları. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Yasemin Yılmaz Kimdir?

Yasemin Yılmaz hem Türkiye hem de dünyada birçok defileye katılmış ve önemli isimlerle çalışmıştır. Moda tasarım eğitimini Paris esmod da tamamladıktan sonra senesinde İstanbul Bebekte By Babgal markasını kurmuş ve tasarımları ile adından söz ettirmeyi başarmıştır.

yılında yılın en iyi çıkış yapan moda tasarımcısı ödülünü almıştır. Güzel isim yılında TV8 ekranlarında yayınlanan, Türk Televizyonlarının en iyi moda yarışması “Doya Doya Moda” programında jüri üyeliği yapmaya başlamıştır.

Fashion Weeks&#;te tasarımları ile isminden oldukça söz ettiren başarılı ismin özel hayatı hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır. Ancak bekar olduğu bilinmektedir.
Yasemin Yilmaz25

Yasemin Yılmaz Boyu, Kaç Yaşında?

Yasemin Yılmaz 27 yaşında ve boyundadır. Doğum tarihi ise

Yasemin Yılmaz Nereli?

Yasemin Yılmaz aslen Malatya, doğma büyüme ise İstanbul&#;ludur.

Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @babgal olan güzel ismin günümüz itibariyle instagram hesabında ki takipçi sayısı bin civarındadır. Ancak bu sayı her geçen gün hızla artmaya devam etmektedir.

Babgal markası resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. funduszeue.info