karabük yurt imkanları / Karabük Üniversitesi'ne Yakın Yurtlar » Yurtlar FİYATLAR

Karabük Yurt Imkanları

karabük yurt imkanları

Değerli Veliler,

Çocuğunuzu ve sizleri bu zorlu eğitim ve sınav süresi içerisinde göstermiş olduğunuz emek ve başarılardan ötürü tebrik eder, sizleri Karabük'te görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.
Öncelikle şu sıralarda yaşadığınız tatlı telaşı hissedebiliyoruz; Karabük nasıl bir şehir? Çocuğum nerede kalacak? Üniversiteye yakın mı? Üniversiteye ulaşımı nasıl sağlayacak? Güvenilir bir yer mi? Yemek, çamaşır, internet, vb. hizmetleri var mı?
BİZ ALTINKALEM AİLESİ OLARAK DERİZ Kİ;
Karabük küçük ve güvenilir bir Cumhuriyet kenti olup pek çok büyük şehre yakın mesafededir. Çocuğunuzun barınacağı yeri seçerken ise en öncelikli bakmanız gereken, seçeceğiniz yurdun Milli Eğitim Bakanlığından ruhsatlı ve yasal bir yurt olup olmadığıdır. Bunu öğrenmek içinde
bu adresten kontrol etmenizi tavsiye ederiz.
***T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Özel Öğrenci yurtları yönetmeliği madde 9 gereğince bu adresten;
"(Değişik: 24.02.2011/27856 RG) Yurt açma izin belgesi olmadan yurda öğrenci kaydı yapılmaz. İzinsiz açılan yurtlar, 14/7/2005 tarihli ve 2005/9207 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde belirtilen yetkili idareden otel, motel, pansiyon ve benzeri konaklama tesisi ruhsatı aldığı hâlde sadece öğrenci barındıran ve öğrenci yurdu gibi çalıştırılan yerler ile öğrenci evi, öğrenci pansiyonu, öğrenci apartı gibi isimlerle tabela bulunduran ve faaliyetlerini bu şekilde sürdüren yerler hakkında, il veya ilçe millî eğitim müdürlüklerince yapılacak tespitten sonra düzenlenecek rapor esas alınarak valilikçe kapatma işlemi yapılır."
Ayrıca öğrenci evi, öğrenci apartı, öğrenci pansiyonu gibi yerlerden, "ruhsat müracaatımız var ve çok yakında onayını alacağız" gibi cevaplar alıyorsanız büyük ihtimalle görüştüğünüz yerler yasal bir yurt değildir ve hiçbir şekilde denetlenemezler.
T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Özel AltınKalem Kız-Erkek Öğrenci Yurdu, Milli Eğitim Bakanlığından ruhsatlı özel bir yurt olup yönetmeliklere uygun olarak hizmet vermektedir. Konumu itibariyle Karabük üniversitesine yürüme mesafesinde (250m) olmasına rağmen her saat başı okula servisimiz vardır. Sezonluk paket fiyatlarımıza; konaklama, ısınma, sıcak su, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, servis, fiber optik internet, kapalı ve ısıtmalı yarı olimpik yüzme havuzu, oda-nevresim temizliği, doktor ve revir hizmeti, hastane ve eczane hizmeti, teknik servis hizmeti, kadrolu ve sertifikalı güvenlik personel hizmeti, akıllı kart ve parmak izi ile öğrenci takip hizmeti, belirli özel günlerde eğlence ve geziler, kargo teslim alım hizmeti dahildir. Bunlara ek olarak, yurt kampüsü içerisinde market, bayan kuaförü, spor salonu, halı saha, kişisel çamaşır-ütü hizmeti, 7/24 saat açık cafemiz bulunmaktadır ve bu hizmetler ufak ücretler karşılığında öğrencilerimize sunulmaktadır.
T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ÖZEL ALTINKALEM ÖĞRENCİ YURDU YÖNETİM

Ofis Saatler

Pzrtesi - Cuma : 09:00 - 20:00

Cumrtesi - Pazar : KAPALI

Yurt, KYK Yurt, Karabük Yurt, Karabükün En iyi Erkek Yurdu, karabük erkek yurdu , En Uygun Yurt, milli eğitim bakanlığı onaylı yurt, karabük merkez öğrenci evi, karabük merkez öğrenci evleri, karabük merkez erkek öğrenci evi, karabük merkez erkek öğrenci evleri, karabük merkez pansiyon, karabük merkez pansiyonlar, karabük merkez erkek pansiyonu, karabük merkez öðrenci pansiyonu, karabük merkez öðrenci pansiyonları, karabük merkez erkek öğrenci pansiyonu, karabük merkez erkek öğrenci pansiyonları , karabük merkez öğrenci apartı, karabük merkez erkek apartı, karabük merkez erkek apartları, karabük merkez erkek öðrenci apartı, karabük merkez erkek öðrenci apartları, Karabük ekonomik erkek apartları, Karabük ucuz erkek apartları, Karabük uygun erkek apartlarý, Karabük erkek pansiyonu , karbük yurt , karabük yurtları , karabük erkek yurdu , karabük erkek yurt

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır