ibrahim tatlıses son dakika / İbrahim Tatlıses Haberleri ve Son Dakika Gelişmeleri | Haber 7

Ibrahim Tatlıses Son Dakika

ibrahim tatlıses son dakika

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses haberleri sayfasında İbrahim Tatlıses hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 7215 İbrahim Tatlıses haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

İBRAHİM TATLISES

İbrahim Tatlıses 1 Ocak 1952'de Şanlıurfa'da doğmuştur. Doğum adı İbrahim Tatlı'dır. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve 19 yıl süren İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır. 14 Mart 2011 tarihinde program çıkışı uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu.

Çocukluğu ve Sesinin Keşfedilişi

1952'de Urfa'da - kendi tabiriyle bir mağarada - ciğerci Ahmet Tatlı’yla karısı Leyla’nın yedi çocuğunun en büyüğü olarak dünyaya geldi. İbrahim Tatlıses'in babası ve annesi Kürt Kökenlidir . Fakat Zaman zaman etnik kimliği ilgili sürekli farklı açıklamalarda bulunmuştur. İbrahim Tatlıses, Kanal D'de yayınlanan bir programda kendinizi ne olarak ifade ediyorsunuz sorusuna "Babam Arap, anam Kürt, ben ise Türk'üm" diye cevap vermiştir. 2005 yılında Erbil konserinde ise Tatlıses "Babam Türk, annem Kürt, ben Türk oğlu Türk'üm size Türkiye'den selam getirdim" diyerek izleyenleri selamlamıştır.

Tatlıses doğduğunda babası cezaevinde bulunmaktaydı. Hiçbir zaman okula gitmemiştir. Daha sonra neden okuyamadığı sorulduğunda Urfa'da sanki Oxford vardı da biz mi gitmedik yanıtını vermiştir. Çocuk yaşlarda çalışmaya başlamıştır: su satmış, çığırtkanlık yapmıştır.İnşaatlarda soğuk demir ustalığı yapmıştır. İnşaatta türkü söylerken Adanalı bir sinemacı tarafından keşfedildi. İlk başlarda Adana'da daha sonra Ankara'ya gelerek burada gazinolarda, pavyonlarda sahne aldı. 1974'te Ankara'daki Kınalı Pavyon'da söylediği "Ayağında Kundura" ile ünlenerek önce Ankara Radyosu'na, sonra da bir yılbaşı gecesi televizyona çıktı. 70'li yılların ortalarına doğru İstanbul'a geçerek burada sahne almaya başlamıştır. Burada, kendisine soyadını veren müzisyen Yılmaz Tatlıses ile tanıştı.

Müzik kariyeri

"Kara Kız" ile "Beni Yakma Gel Sevdiğim" adlarında 45'likler ile müzik dünyasına giriş yaptı. 30 Haziran 1976 tarihinde dışardan bitirdiği ilkokulun diplomasını Kilis'teki Kartalbey İlkokulu'ndan almıştır. 1978 yılında Ayağında Kundura-Ceylan filmiyle sinema sektörüne giriş yaptı. 1979 yılında Kara Yazma filminde Perihan Savaş ile rol almıştır. 1983'te Derya Tuna ile Günah filminde oynadı. 1987'de Tatlıses Müzik'i kurdu. 90'larda ünü, Yunanistan ve Orta Doğu'ya kadar genişledi. 1997'de İdobay Müzik'i kurdu. İbrahim Tatlıses aynı zamanda yönetmen, oyuncu, senarist, söz yazarı, köşe yazarı, besteci, programcı ve şarkıcı kimliğiyle de tanınmıştır. İbrahim Tatlıses'in sahip olduğu şirketler; gıda, film, yapım, turizm, havacılık ve yayıncılık gurubu dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

10 Mart 2008 tarihinde Neden adlı albümünü Mayıs 2009 da ise Yağmurla Gelen Kadın adlı albümünü piyasaya sürmüştür. Ayrıca bu albümde çok konuşulan ve tartışılan "Şemmame" adlı Kürtçe türkü de bulunmaktadır. 2009'da yıllarca söz ve beste aldığı sanatçı Yıldız Tilbe ile müzikal olarak tüm bağını kopardığını açıklamıştır. 2010 yılında son albümü Hani Gelecektin'i piyasaya çıkardı.
Ferdi Tayfur, Sibel Can, Müslüm Gürses gibi pekçok sanatçı ile canlı olarak şarkılar seslendirmiştir.

Silahlı Saldırıya Uğraması ve Tedavi Süreci

14 Mart 2011 gecesi Beyaz TV'de yayınlanan İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralandı. Akabinde hastaneye kaldırılan Tatlıses, 6 saat süren ameliyat sonucu yoğun bakım ünitesine bağlandı. Doktorlar tarafından yapılan resmî açıklama şöyleydi; "Sanatçının hayatî tehlikesi var ama ilk başladığımız noktaya göre daha az." Saldırıda İbrahim Tatlıses'in asistanı Damla Buket Çakıcı da yaralanmıştır. Gri Fiat Linea marka arabadan yapıldığı öğrenilen saldırı hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatılmış, 16 Mart 2011 tarihi itibariyle araç bulunmuştur. Suikastin bir numaralı zanlısı Abdullah Uçmak yakalanmıştır.

İki hafta boyunca Acıbadem Maslak Hastanesi'nde yoğun bakımda kalan sanatçı, 28 Mart 2011 günü doktorlarının yaptığı açıklamaya göre yoğun bakımdan çıkarılmıştır, böylece hayati tehlikesi ortadan kalkmıştır. 6 Nisan 2011 tarihi itibari ile ailesi tedavilerin Almanya da sürdürülmesi isteği ile Tatlıses'i Türkiye Cumhuriyeti'ne ait uçakla Almanya'ya götürmüşlerdir.

Özel Hayatı
İlk evliliğini Urfa'da Adalet Durak ile yaptı, bu evliliğinden Ahmet, Gülden ve Gülşen adında 3 çocuğu dünyaya geldi. 1979 yılında Kara Yazma adlı filmde ikinci eşi Perihan Savaş ile tanıştı ve bu evliliğinden de Melek Zübeyde adında bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. 1983 yılında Günah filminde ise üçüncü karısı Derya Tuna ile tanıştı ve bu evliliğinden babasının İdo Tatlıses doğmuştur.  11 Mart 2011 gecesi aracına açılan saldırı sonucunda hastanede yatan Tatlıses, dördüncü eşi Ayşegül Yıldız ile bu hastanede evlenmiştir. Bu evlilikten Elif Ada iseminde bir kızı olmuştur. Şimdilerde ise Damla Buket Çakıcı ile evliliğe hazırlanıyor. Hülya Avşar ile Hülya ve Aşıksın filmlerinde başrol oynamıştır. Bu yıllarda ikili arasında aşk dedikoduları da çıkmıştır. 


LinkedinFlipboardLinki Kopyala

İbrahim Tatlıses Öldü mü?

En çok ölüm tehlikesi atlatan usta sanatçılarımızdan olan İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses , en son geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası geçirdi. Bodrum'a doğru gitmekte olan İbrahim Tatlıses'in arabası kontrolden çıktı ve devrildi. Aracın devrimesi sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderilmiş ve hemen olaya müdahale edilmişti. Bundan 1 ay önce meydana gelen olayda İbrahim Tatlıses hafif sıyrıklarla olayı atlatmış hatta aynı akşam konserine katılıp şarkı söytlemişti. 

Kaza sonrası bölgeye gelen ekipler olay yerine ulaşırken İbrahim Tatlıses'in aracın içinde ve bilincinin açık olduğunu tespit etti. Tatlıses onu kurtarmaya gelenlere “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dedi. Daha sonra İbrahim Tatlıses araçtan çıkarılıp tedavi altına alındı.

11 SENE ÖNCE BAŞINDAN VURULMUŞTU

14 Mart 2011 gecesi İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralanan İbrahim Tatlıses uzun süren tedavisinin ardından kurtulmuş ve sahnelere geri dönmüştü. 

SOSYAL MEDYADA ÖLDÜ İDDİALARI SÜREKLİ GÜNDEM OLUYOR

İbrahim Tatlıses'in öldüğü iddiaları sosyal medya üzerinde sürekli gündem olan iddialar arasında ancak usta sanatçı Tatlıses'in öldüğü iddiaları asılsızdır.

İbrahim Tatlıses ya da asıl adıyla İbrahim Tatlı, Türk şarkıcı, yapımcı, oyuncu, yönetmen, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. İbrahim Tatlıses 1 Ocak 1952 doğumlu ve 70 yaşındadır. 

Ibrahim Tatlıses Haberleri Ve Son Dakika Ibrahim Tatlıses Haberleri

Ibrahim Tatlıses Haberleri Ve Son Dakika Ibrahim Tatlıses Haberleri

İbrahim Tatlıses, 1 Ocak 1952 yılında Arap asıllı bir baba ve kürt kökenli bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyoncu ve iş adamıdır. Urfa’da inşaatte çalıştığı sırada söylediği bir türkünün şans eseri Adana’lı bir sinemacı tarafından duyulmasıyla müzik kariyerine başlamıştır. Kariyerinin ilk senelerinde Adana’da, ardından Ankara’ya gelerek gazino ve pavyonlarda sahneye çıkmaya başlamıştır. Ün kazanması ise 1974 senesinde Ankara’daki Kınalı Pavyon’da, ‘’Ayağında Kundura’’ türküsünü söylerken olmuştur. 30’dan fazla albüm çıkaran İbrahim Tatlıses’in birçok filmi ve dizisi vardır. Bunun yanı sıra 20 sene boyunca sunuculuğunu yaptığı İbo Show kült bir program olmayı başarmıştır. İbrahim Tatlıses müzik dışında gıda ve inşaat sektöründe de yer alır. İbrahim Tatlıses’in oğlu İDO ve kızı Dilan Çıtak da kendisi gibi şarkıcıdır.

İbrahim Tatlıses Haberleri

İbrahim Tatlıses o habere isyan etti! İyi ki senin kapına gelmedik

Geçtiğimiz günlerde İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan ve ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in de dairesinin olduğu lüks bir sitede yangın çıktı. Yangının ardından bir arkadaşının desteğini aldığına dair paylaşım yapan Tatlıses bu paylaşımın “Tatlıses'e arkadaşı sahip çıktı” şeklinde haber yapılmasına isyan etti.

Magazin 05-05-23 10:30

İbrahim Tatlıses

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır