boğa erkeği ve balık kadını uyumu / boğa burcu erkeği balık burcu kadını

Boğa Erkeği Ve Balık Kadını Uyumu

boğa erkeği ve balık kadını uyumu

Boğa Erkeği Balık Kadını Bur&#; Uyumu Balık Kadını İle Boğa Erkeği Nasıl Anlaşır?

Boğa Erkeği Balık Kadını Burç Uyumu 

 Boğa erkeği ile balık kadını bir birini tamamlayan iki burçtur. Onların kurmuş olduğu ilişki de arkadaşlık da uyum içerisinde sürecektir. Çünkü balık kadınını mutlu edebilecek tek burç boğa erkeğidir.

 Balık Kadını İle Boğa Erkeği Nasıl Anlaşır?

 Bu iki burç bir biri ile çok uyumludur. Önlerine çıkabilecek her türlü zorluğa ve engele birlikte direnir ve çözüm bulurlar. Çevrede parmakla gösterilen çiftlerdendir. Birlikte hareket etmeyi severler. Boğa erkeği balık kadınını mutlu edebilmek için her şeyi yapar. Balık burcu kadını ise boğa burcu erkeğin yanında bütün sorunlarını unutabilir. Onun yanında kendini güvende hissedecektir. Onlar bir biri ile duygusal olarak çok iyi anlaşırlar.

 Boğa Burcu Erkeği Balık Kadını İle Aşk Uyumu

 Balık burcu olan kadınlar çekici ve bakımlıdır. Onlar için aşk büyük öneme sahiptir. Derin hislerle yaşarlar ve hayallerindeki aşka ulaşmayı hedeflerler. Balık kadını eğer boğa erkeğine güvenirse, tutkulu bir aşık olacaktır. Boğa erkeği de karşı taraftan yoğun aşkı hissederse, daima sevdiğini koruyup kollayacaktır. Bu iki burç arasında çok uyumlu bir aşk yaşanabilir.

 Balık Kadını Boğa Erkeği Evliliği

 Uyumları sayesinde çok uzun bir evlilikleri olabilir. Onların evlilikleri huzur ve rahatlığa dayalı olacaktır. Her iki burçta sevgilerini çekinmeden gösterebilir. Boğa erkeği ve balık kadını oldukça yumuşak huylular, bu yüzden çatışmadan uzak bir evlilikleri olacaktır. Balık kadını hassastır. Boğa erkeği ise nazik ve romantik. Her iki burç birbirini tamamlayacak olgunluktadır.

 Balık Burcu Kadını İle Boğa Burcu Erkeğin Davranışları

 Balık burcundaki kadınlar çok duygusal bir yapıya sahipler. Çabuk içine kapanırlar ve kırılganlar. Ancak tek bir güzel sözle veya ufak bir hediyeyle bile bütün olumsuzlukları unutabilirler. Boğa burcu erkeği hemen aşık olmaz. Bu konuda hızlı davranmaz. Ancak aşık olduğunu anladığı andan itibaren çok fedakarlık yapar.

 Zaman zaman boğa burcu erkeği kıskançlık gösterebilir. Bu kıskançlığı aşırıya kaçarsa, balık kadını yıpranabilir. Boğa erkeği bu konuda daha anlayışlı ve dikkatli olmalıdır. Boğa erkeği bazı konularda mantığını daha çok kullanır. Balık kadını ise çoğu zaman duyguları ile hareket eder.

 Bu iki burç eksiklerini birinde tamamlar. Onlar birbirine destek olur ve birbirlerine güvenirler. Boğa erkeği de balık kadını da toplumda çok fazla konuşmayı sevmezler. Aynı zamanda bir toplulukta belli olmak da istemezler. Onlar bir biri ile olan iletişimlerini sadece gözlerle bile kurabilirler. Boğa erkeği ile balık kadını arasında görünmeyen güçlü bir bağ vardır.

Boğa & Balık Bur&#; Uyumu

Bu oldukça uyumlu, tarafların bir arada olmaktan mutluluk duyabileceği bir beraberlik olabilir. Toprak ve su birbirlerine destek olan elementlerdir. Boğa açısından Balık, yaratıcı, hassas ve iyi niyetlidir. Balık açısından Boğa ise sağlam, güvenebileceği, istikrarlı bir kişi olarak görülür. Bu yüzden her ikisinin de birbirlerine ihtiyacı var gibidir, birbirlerini besleyebilirler. Balık Boğa’ya hayalgücü ve daha fazla yaratıcılık getirecektir. Boğa toprak elementinden olduğu için fazla ekonomik olabilir ancak Balık onu yumuşak ve kibar biçimde ikna ederek, keyfe daha çok zaman ayırabileceklerdir. Boğa güzelliklerin farkında bir burçtur, Balık ise fedakar ve verici yapısıyla özellikle aşk ve evlilik hayatında  iyi bir partner olacaktır. Ancak bu ikili iş hayatında daha dikkatli olmalıdırlar. Zira Boğa’yı ikna etmek ve harekete geçirmek pek kolay değildir. Balık ise sorumluluk almaktan uzaktır. Bu yüzden iş hayatının rekabeti içinde çok zorlanabilirler. Ancak yapılan iş daha geri planda ya da kişisel bir yaratıcılık gerektiriyorsa, o zaman daha pozitif bir sonuç ortaya çıkabilir.

UYUM
Aşkta:%80, Arkadaşlıkta %80, İş Hayatında % 50

Boğa burcunun ilişkilerinde genel tutumu: Güven veren ve güven arayan, huzurlu, yavaş ve sakince, aşırı sahiplenici olabilir. Dayanıklıdır ve uzun vadeli düşünür. Kıskançlık söz konusudur. Hassas ve kolay yara alan. Aşkta son derece fiziksel.

;
Daha Fazla

Doğum anımızda ufukta yükselmekte olan burç, diğer adıyla yükselen burç bizim ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle ilişkimizi şekillendirir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir