esra ezmeci yaşı / Esra Ezmeci kimdir, nereli, kaç yaşında? Psikolog Esra Ezmeci evli mi? - Magazin Hayat

Esra Ezmeci Yaşı

esra ezmeci yaşı

Esra Ezmeci, 1 Ağustos İstanbul'da dünyaya geldi. Annesinin adı Seval, babasının adı Suat'tır. Şimdilerde 34 yaşındadır. 

İlk orta ve lise öğreniminin ardından Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’ne başladı. Bu bölümden derece alarak mezun oldu. Stajını İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde yaptı. 

Daha sonra klinik psikolojisi üzerine başladığı yüksek lisansını tamamladı. Akademik olarak ilerleyen Ezmeci, hala Adli Bilim üzerine doktorasına devam etmektedir. 

Bir dönem, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde Uzman Klinik Psikolog unvanı ile görev yaptı. Daha sonra kendine özel kendi adına bir terapi merkezi açtı. 

'de TV8 ekranında yayınlanan Yaşamdan Hikayeler programında yorumcu olarak yer aldı. Ayrıca birçok televizyon programına konuk oldu. Diğer yandan da youtube kanalından videolar yayınlanmaktadır. 

FULYA İLE UMUDUN OLSUN'DA

Esra Ezmec, döneminde itibaren Fox Tv ekranında yayınlanan 'Fulya ile Umudun Olsun' programında konuk yorumcu olarak yer aldı. 

Ezmeci, 'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk koronavirüse yakalanmasının ardından programın sunuculuğunu yaptı.  Ezmeci'nin, bu dönemde yaptığı sunuculuk beğeni topladı. 

ESRA EZMECİ İLE KARŞI KARŞIYA PORGRAMINI SUNMAYA BAŞLADI

Fulya ile Umudun olsun programında yorumcu olarak yer alan Ezmeci, 4 Temmuz 'den itibaren Fox Tv ekranında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını sunmaya başladı. Bu gündüz kuşağı programında ilişki problemlerini çözümlemektedir. 

Bu programın düzmece olduğuna ilişkin iddia ortaya atıldı. Bu haber sosyal medyada gündem oldu. 

ESRA EZMCEİ KİTAPLARI

  • İz Bıraktığın Kadar Varsın

  • Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir

  • Süt Lekesi

  • Kararı Ben Veririm

  • Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever

ESRA EZMECİ EŞİ

Esra Ezmeci Tutku Dalmaz ile dünya evine girdi. Çift, Tuğra isminde bir erkek çocuğu sahibi oldu. Bu evlilik itibari ile son buldu. 

Esra Ezmeci kimdir, ka&#; yaşında, evli mi? İşte Psikolog Esra Ezmeci’nin hayatıyla ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 06,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Fulya Öztürk'ün koronavirüse yakalanması nedeniyle Fulya ile Umudun Olsun programını Esra Ezmeci sunmaya başladı. Psikolog Esra Ezmeci’nin hayatıyla ilgili bilgiler merak konusu oldu. Daha önce de gündüz kuşağı programlarına konuk olan Esra Ezmeci, bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Peki, Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, evli mi?

1/3Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, evli mi İşte Psikolog Esra Ezmeci’nin hayatıyla ilgili bilgiler
2/3Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, evli mi İşte Psikolog Esra Ezmeci’nin hayatıyla ilgili bilgiler
3/3Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, evli mi İşte Psikolog Esra Ezmeci’nin hayatıyla ilgili bilgiler

Psikolog Esra Ezmeci Boy Kilo Sevgilisi Yaşı

 Esra Ezmeci hakkında merak ettiğiniz tüm sorular, yaş,boy,kilo,sevgilisi ,katıldığı programlar,eğitimi,nereli,instagram, sevgilisi kiminle evli ve daha fazlasını yazımızda bulabilirsiniz.

Esra Ezmeci 1 Ağustos yılında İstanbul&#;da doğmuştur. Eğitimine Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesini birincilikle tamamladı. Daha sonra yine aynı üniversiteed klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptı ve sonrasında adli birimler doktorasına geçiş yaptı. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi&#;nde stajını tamamladıktan sonra uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yaptı. Güncel olarak İstanbul Etiler&#;de Terapi Evreni adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır.

Esra Ezmeci İnstagram Hesabı : funduszeue.info


Gerçek Adı Soyadı

Esra Ezmeci

Psikolog Esra Ezmeci Boy Kilo Sevgilisi Yaşı
Doğum Tarihi

1 Ağustos


Doğum Yeri

İstanbul

Psikolog Esra Ezmeci Boy Kilo Sevgilisi Yaşı

Mesleği

Halkla İlişkiler Uzmanı, Uzman Psikolog, Yazar


Boyu

cm


Kilosu

60 kg

Psikolog Esra Ezmeci Boy Kilo Sevgilisi Yaşı

Saç Rengi

Kumral


Burcu

Aslan


Göz Rengi

Ela

esra ezmeci boy kilo


Sevgilisi / Eşi

Tutku Dalmaz(Ayrıldı)


Kardeşi;

funduszeue.info


Esra Ezmeci&#;nin Kitapları;

Süt Lekesi ()
Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir ()
Kararı Ben Veririm: İlişkisini Yöneten Hayatını Yönetir ()


Esra Ezmeci Katıldığı Programlar;

Zahide Yetiş
Olay Yeri
Aslı Şafak&#;la İşin Aslı
Yaşamdan Hikayeler
Esra Ezmeci İle Yalnız Değilsin
Güne Bakış


Esra Ezmeci Çocukları;

Tuğra


Fotoğraflar;

Esra Ezmeci kiminle evli?
Esra Ezmeci nereli?
Esra Ezmeci hangi kanalda?
Esra Ezmeci kaç yaşında?
Esra Ezmeci estetikli mi
Esra Ezmeci eğitim
Esra Ezmeci YouTube
Esra Ezmeci Kitapları
Esra Ezmeci muayene ücreti
Esra Ezmeci ekşi
Esra Ezmeci Instagram
Esra Ezmeci boyu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası