espor pes 2020 / eFootball PES Geliyor! - E-Spor

Espor Pes 2020

espor pes 2020

PES 'nin en iyi 20 futbolcusu

eFootball Pro Evolution Soccer (PES 20) oyunundaki takımınızı kurarken yüksek bir bütçeye sahipseniz, direkt olarak oyundaki en yüksek ortalamalı oyunculara yönelmek isteyebilirsiniz. Eğer futbolu çok sıkı takip ediyorsanız, muhtemelen eFootball PES oyununun en iyi oyuncularını biliyorsunuzdur ama bizler, bilmeyenler için işinize yarar bir liste hazırlamak istedik.

İşte en iyi 20 oyuncu

1-Cristiano Ronaldo – 94

PES nin en iyi 20 futbolcusu

2-Lionel Messi – 94

PES nin en iyi 20 futbolcusu

3-Neymar - 92

PES nin en iyi 20 futbolcusu

4-Eden Hazard - 91

PES nin en iyi 20 futbolcusu

5-Sergio Agüero - 91

PES nin en iyi 20 futbolcusu

6-Luis Suárez – 91

PES nin en iyi 20 futbolcusu

7-Virgil van Dijk – 91

PES nin en iyi 20 futbolcusu

8-Sergio Ramos – 90

PES nin en iyi 20 futbolcusu

9-Gerard Piqué – 90

PES nin en iyi 20 futbolcusu

Robert Lewandowski – 90

PES nin en iyi 20 futbolcusu

David de Gea – 90

PES nin en iyi 20 futbolcusu

Antoine Griezmann – 90

PES nin en iyi 20 futbolcusu

Jan Oblak – 90

PES nin en iyi 20 futbolcusu

Kevin De Bruyne – 90

PES nin en iyi 20 futbolcusu

Harry Kane – 90

PES nin en iyi 20 futbolcusu

Salah – 90

PES nin en iyi 20 futbolcusu

Alisson – 90

PES nin en iyi 20 futbolcusu

Kylian Mbappé – 90

PES nin en iyi 20 futbolcusu

Manuel Neuer – 89

PES nin en iyi 20 futbolcusu

Luka Modrić – 89

PES nin en iyi 20 futbolcusu

eFootball PES

E3 Best Sports Game' ödülünü kazanan eFootball PES ile en gerçekçi futbol oyununu tecrübe edin! İspanya şampiyonu FC Barcelona, dünya devi Manchester United, Almanya şampiyonu FC Bayern München ve yalnızca PES'te yer alan İtalya şampiyonu Juventus gibi dünyanın en büyük futbol takımlarıyla oynayın!

STANDARD EDITION şu myClub içeriğiyle birlikte geliyor*:

• Ronaldinho - 10 maç kiralama
• Lionel Messi - 10 maç kiralama
• Premium Temsilci (3 Oyuncu) x 10 hafta
• 3 Oyuncu Sözleşme Yenileme Bileti x 10 hafta

*Yukarıdaki myClub içeriği sadece oyunu satın almak için kullanılan hesapta alınabilir.

Oyun içi satın alma opsiyonu

Oyuncu
Ağ Oyuncusu - Tam oyun, çevrimiçi çok oyunculu oyun erişimi için PlayStation®Plus üyeliği gerektirir
minimum 41 GB alan gerekir
DUALSHOCK®4 Titreşim İşlevi
Uzaktan Oynama Destekli
HDTV ekran çözünürlüğü: p,i,p

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne funduszeue.info adresinden ulaşabilirsiniz.

All copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are used under permission.

Galatasaray Espor Şubemiz Covid salgını nedeniyle FUT karşılaşmalarının iptal olması sonrası dostluk karşılaşmaları, Pro Clubs takımı ve turnuvalarla FIFA20 ve PES ’de m&#;cadelesine devam ediyor.

12 Nisan Pazar günü Espor takımımız, Fiorentina ile saat 'de başlayacak olan dostluk maçlarında karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada önce PES, sonra ise FIFA mücadeleleri oynanacak. 

Espor Takımımız ardından 13 Nisan ve 14 Nisan tarihlerinde Brondby’nin düzenlediği Friendly Cup'ta rakipleriyle kozlarını paylaşacak. 

Saat ile arasında FIFA20 oyunu üzerinden oynanacak turnuvada takımımız; Brondby, Sparta Prag ve Parma takımları ile karşı karşıya gelecek. 

Sonrasında Espor Şubemizin düzenleyeceği ve Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek PES turnuvasında 10 takım karşı karşıya gelecek. Nisan arasında grup aşamaları, Nisan'da ise final maçları oynanacak. 

PES turnuvamızda mücadele edeceğimiz takımlar şu şekilde: 

FC Barcelona
Manchester United FC
Juventus FC
Arsenal FC
Celtic FC
Göztepe S.K.
AS Monaco FC
FC Schalke 04
FC Inter

ÖNCEKİ HABERSONRAKİ HABER

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası