blog ismi bulma / Blog İsim Önerisi

Blog Ismi Bulma

blog ismi bulma

Hitler &#; WPMAVI

YENİHızlı Satış - Kadar indirimler 62%! - Binlerce özel logo! Oluşturmaya Başla

Blogunuza eklemek için bir kelime girin

Yüzlerce blog adı önerisi almak için Wizlogo'nun blog adı oluşturucusunu kullanın

Büyüteç simgesi

1. Bir blog adı arayın

Tek bir tıklama ile benzersiz blog adları fikirleri alın

Onay işareti simgeli çerçeve

2. Blog adınızı bulun

Yüzlerce sonuç arasından seçim yapın ve beğendiğinizi seçin

Dönen dişli simgesi

3. Blogunuz için ücretsiz bir logo oluşturun

Tamamen ücretsiz bir logo oluşturmak için oluşturulan blog adını kullanın

Benzersiz ve akılda kalıcı bir blog adı nasıl elde edilir

Rakiplerinizin düşünmediği blog adı fikirleri üretin

Kısa ve güzel tut

Uzun ve hatırlaması zor olan isimleri kimse sevmez. Blogunuzu yazmaya başlamadan önce tatlı ve hatırlaması kolay bir isim düşünün. İnsanlar çevrimiçi olarak çok sayıda blog okumak için kullanırlar ve blog adınız yeterince benzersiz ve akılda kalıcıysa, blogunuzu her gün okumak için de katılabilirler!

Eşsiz yapın

Bir blog adı bulurken, onu diğerlerinden ayırmak çok önemlidir. Bir isim seçmeden önce rakipleriniz hakkında biraz araştırma yapın. Bir blog adıyla gitmeye karar verdiğinizde, yasal riskler de içerebileceğinden, diğerlerine çok benzemediğinden emin olun.

Bir logo için fikriniz olsun

Bir blog için sadece bir isim oluşturuyor olsanız bile, sonunda işinizi büyüteceğinizi ve bunun için bir marka kimliğine ihtiyaç duyacağınızı unutmayın. Kendinizi tanımlanması zor bir blog adıyla sınırlamayın. Modern ve hatırlaması kolay bir şey düşünün.

Wizlogo işletme adı üreteci kullanıcı arayüzü resmi

Mükemmel blog adı nasıl bulunur

Birkaç başarılı blogcu, Wizlogo'ya adlarını nasıl bulduklarını anlattı.

Müşteri profil resmi resmi

Jessica maydanoz

Artık yeni blog yazarlarının bloglarını başlatmalarına ve büyütmelerine yardımcı olan 10+ yıllık bir blog yazarı olarak, müşterileri gönüllerine yakın ve sevdikleri bir isim seçmeye teşvik ediyorum, böylece adı sohbet sırasında başkalarıyla paylaşmanın ve karşılığında daha akılda kalıcı. Kendi blogum için Fantabulosity adlı blog adına karar verirken, blogda anlatacaklarımı da kapsayan yeni, akılda kalıcı bir kelime oluşturma fikrine aşık oldum; basitlikle fantastik bir hayat nasıl yaşanır. (Harika + Basitlik = Fantabulosity)

Müşteri profil resmi resmi

Osman @ Yaşam Kodu

'da başladığımda, “en iyi hayatını yaşamak” ve onunla birlikte gelen her şey hakkında yazmakla çok ilgileniyordum. Bu bende yankı uyandıran bir konuydu ve kendi kendime şunu düşündüğümü hatırlıyorum ki başkalarına tavsiye vermeden önce - ilk önce kendi kişisel “davranış kurallarım” üzerinde çalışmam önemliydi…. ve Voila! İki ve ikiyi bir araya getirdiğimde Yaşam Kodu yapıldı.

Müşteri profil resmi resmi

Abhishek @ Dog with Blog

Köpekler ve köpek severler etrafında toplanmış niş bir topluluk oluşturmayı amaçladım - bir köpeğin gördüğü dünya, içerik temalarının dikkatini dağıtmıyor, ona 'Bloglu Köpek' adını verdim. Üç yıl sonra Disney de benzer bir adla bir sitcom yayınladığında ve ABD'den pek çok okurumuz bize Facebook üzerinden bu ismin telif hakkını vermemiz gerektiğini söylediğinde çok şaşırdım!

Müşteri profil resmi resmi

Jessica @ Bütçe Savvy Gelin

Düğün planlamayla ilgili yaklaşımımı ve yaklaşımımı ifade eden sitem için bir isim oluşturmak istedim. Pek çok düğün kaynağı "üst düzey" pazara ulaşmayı hedefliyordu, ancak kimse bütçeyle güzel bir şeyler planlamak isteyen çiftlerle konuşmuyordu. Odak noktam her zaman çiftlerin gerçekten karşılayabilecekleri bir fiyata gurur duydukları bir şeyi yaratmalarına yardımcı olmak için gerçekçi ve elde edilebilir ilham sağlamaktı bu yüzden "bütçe konusunda bilgili" mükemmel bir seçimdi!

Müşteri profil resmi resmi

Becky @ Mom Beach

Blog ismimi bulma şeklim, soyadımı en sevdiğim yer olan plajla birlikte kullanmaktı. Ayrıca 5 yaşındaki oğlunun annesiyim Bryan, bu yüzden "anne" de eklendi. Mevcut bir alan adı olan Mom Beach ile sonuçlandı. Daha önce, alan birkaç yıl boyunca bir Alman sosyal kulübüne aitti. Eskimiş olan alanı aldığım için şanslıydım.

Müşteri profil resmi resmi

Ethan @ StateRequirement

Adı bulmak için düzinelerce başlık üzerinde beyin fırtınası yaptım, daha güzel kelimeleri bulmak için bir eşanlamlılar sözlüğü kullandım ve hepsini GoDaddy'de denedim. StateRequirement'ın alınmadığını gördüğümüzde, bir kazananımız olduğunu biliyorduk. Neredeyse her şey için mükemmel bir isim - bir marka inşa etmek için yeterince kısa ve bizi çok özel bir nişe sokmayacak kadar belirsiz.

Müşteri profil resmi resmi

Elizabeth @ I Kalp Sebzeler

Blogum yılında bir hobi olarak başladı ve içeriğimin ne hakkında olduğunu açıklamaya yardımcı olacak akılda kalıcı bir başlık istedim. Benim durumumda, sağlıklı ve vejeteryan tarifleri paylaşıyordum, bu yüzden sebzelerle ilgili bir şeyler bağlamak istedim. Ayrıca hatırlaması kolay ve diğer blog yazarlarının denizinden sıyrılacak bir şey istedim.

Müşteri profil resmi resmi

Dale @ Herkes İçin Seyahat

Herkes İçin Seyahat, kendilerini engelli olarak kabul edenlerden çok daha fazla insandan ibarettir - örneğin, birçok yaşlıların erişilebilirlik gereksinimleri vardır ancak kendilerini engelli olarak görmezler. Bu nedenle daha kapsayıcı ve aynı zamanda daha genel bir isim istedik. Ve başladıktan kısa bir süre sonra yaptığımız her şeyi söyledikten sonra bile. Birincil adımız olarak bir Avustralya alan adına sahip olmanın çok sınırlayıcı olduğunu fark ettik, bu yüzden siteyi değiştirdik ve daha genel ancak küresel bir adla yola çıktık.

Blog adınızı nasıl ticari marka haline getirebilirsiniz?

Başkalarının gelecekte aynı veya benzer blog adını kullanmasını engelleyin

Ticari marka nedir?

Ticari markalar, korunan ve yalnızca bir işletmeye ait olan sözcükler, işletme adları veya logolardır. Bir işletmenin "yinelenen" işletme adlarından ve müşterileri yanıltmasından kaçınmasına yardımcı olurlar. Belirli bir şey hakkında bir blog yazıyorsanız, birisinin adınızı almasını ve müşterilerinizi çalmasını istemezsiniz - diğer blogu yazmaya başlayanın siz olduğunu düşünürler.

Bir ticari marka nasıl kaydedilir?

Bu, nerede bulunduğunuza ve hangi ülkede blog adınızı ve logonuzu ticari markalaştırmak istediğinize bağlıdır. Süreç, her ülkenin kanunlarına bağlı olarak farklılık gösterir, ancak prosedür benzerdir. "Ticari marka (ülke adınız)" araması yaparak çevrimiçi olarak daha fazla bilgi aramanızı öneririz. Bununla birlikte, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunuyorsanız, telif hakkı formu her işletme için halka açık olan Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Bürosu web sitesinde doldurulabilir.

Blog adımı ticari marka olarak belirlemeli miyim?

Tüm yaratıcı çalışmalar her zaman her ülkede mevcut olan telif hakkı yasalarıyla korunmaktadır. Bununla birlikte, işinizi ölçeklendirmek istiyorsanız markanız için ekstra koruma çok önemlidir.

Wizlogo işletme adı üreteci kullanıcı arayüzü resmi

Bir blog adından fazlasını mı arıyorsunuz?

Wizlogo'nun ücretsiz logo oluşturucusu ile fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Bir dakikadan daha kısa bir sürede bir logo oluşturun ve etrafında bir marka kimliği oluşturun.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası