tozlu yakası oyuncuları / Tozlu Yaka Oyuncuları (Tozlu Yaka Oyuncuları Rolleri)

Tozlu Yakası Oyuncuları

tozlu yakası oyuncuları

Tozluyaka oyuncuları yaşları

Tozluyaka oyuncuları yaşları nedir, hangi karakteri canlandıran oyuncunun yaşı kaçtır?

 Tozluyaka dizisinde rol alan oyuncuların kaç yaşında oldukları, yaşları merak ediliyor.

İşte Tozluyaka dizisinin oyuncularının yaşları veya doğum tarihleri: 

Tozlu Yaka oyuncuları yaşları

 

Ali - Kaan Miraç Sezen 2002 Bursa doğumlu. TED koleji mezunu. 20 yaşındadır.

Sinan - Can Bartu Aslan 2000 İstanbul doğumludur. 22 yaşındadır.

Zeynep - Serra Pirinç Tozlu Yaka oyuncu kadrosunda yer alan Serra Pirinç 1997 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. 25 yaşındadı.

Tozlu Yaka oyuncuları yaşları

 

Vefa - Durukan Çelikkaya 1999 doğumludur ve 23 yaşındadır.

Berk - Ulvi Kahyaoğlu Dokuz Eylül Üniversitesi mezunu olan Ulvi Kahyaoğlu Televi Menajerlik’in en önemli oyuncusudur. Kahyaoğlu 25 Mayıs 1995 doğumludur ve 27 yaşındadır.

Tozlu Yaka oyuncuları yaşları

 

Cemre - Ecem Çalhan 1996 İstanbul doğumludur. 26 yaşındadır.

Hazal - Çağla Şimşek El kızı ve Kardeşlerim dizilerinde yer aldı. 1 Ağustos 2002 de dünyaya gelmiştir ve 19 yaşındadır.

Ege - Özgür Foster 2 temmuz 1997 doğumludur ve 25 yaşınadır.

Çağrı - Ahmet Haktan Zavlak Yasak Elma dizisinde yeni Erim olarak yer almıştı. Ahmet Haktan Zavlak 2001 İstanbul doğumludur ve 21 yaşındadır.

Önder - Tayanç Ayaydın 7 Ağustos 1979 de İstanbul da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitiren Tayanç Ayaydın Aliye dizisi ile tanınmıştır. 43 yaşındadır.

Nesrin - Begüm Birgören 1982 de dünyaya gelen Begüm Birgören Tozlu Yaka oyuncu kadrosunda Önder’in ayrıldığı eşi olarak yer alıyor.

Kenan - Emre Kınay 1970 de İstanbul da dünyaya gelen Emre Kınay 52 yaşındadır.



 

Tozlu YakaTozluyakaTozlu Yaka oyuncuları yaşları

Tozlu Yaka oyuncularının isimleri ve yaşları! Tozlu Yaka dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Tozlu Yaka oyuncu kadrosu

Yapımcılığını NTC Medya’nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı’nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinin liseli gençlerin etkileyici hikayesini anlatacağı açıklandı.  “Tozlu Yaka” dizisi yakında FOX TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki ama Tozlu Yaka dizisinin oyuncuları kim?

Tozlu Yaka  Oyuncu Kadrosu

Tozlu Yaka dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Tozlu Yaka oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde.

Tozlu Yaka Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Tozlu Yaka dizisinin oyuncuları arasında; Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak yer alıyor.

Tozluyaka oyuncuları kimler? Tozlu Yaka dizisinin konusu nedir?

Tozluyaka oyuncuları ve konusu bugün sosyal medyanın en çok konuşan konuları arasına girdi. Fox TV’de yayın hayatına “Merhaba” diyen dizinin yapımcılığını NTC Medya üstlenirken, kadrosunda Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Can Bartu Arslan gibi genç oyuncular yer alıyor.

Tozluyaka oyuncuları kimler Tozlu Yaka dizisinin konusu nedir

TOZLUYAKA OYUNCULARI KİMLER?

  • Emre Kınay,
  • Dolunay Soysert,
  • Tayanç Ayaydın,
  • Nur Yazar,
  • Nebil Sayın,
  • Kadim Yaşar,
  • Kaan Mirac Sezen,
  • Ecem Çalhan,
  • Ulvi Kahyaoğlu,
  • Serra Pirinç,
  • Çağla Şimşek,
  • Can Bartu Aslan,
  • Durukan Çelikkaya,
  • Oğulcan Arman Uslu,
  • Duygu Özşen,
  • Özgür Foster  
  • Ahmet Haktan Zavlak
Tozluyaka oyuncuları kimler Tozlu Yaka dizisinin konusu nedir

TOZLUKAYA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Şans bile yolunu şaşırmadan uğramazdı Tozluyaka’ya ama bodoslama daldı birbirlerini kardeş seçenlerin arasına… Umudun yolculuğu başladı bu defa... Geçtikleri her sokağa, adını söyledikleri her insana, zulme, adaletsizliğe, sevgiye aç olanlara dokunmalarını sağladı… Bu herkesin hikayesiydi. Onlar sadece içimizdeki şanslı olanlardı.

Tozluyaka oyuncuları kimler Tozlu Yaka dizisinin konusu nedir

Ali ve arkadaşlarının kendi hallerindeki mutlu hayatı bir gecede değişir. Sırlarla dolu uzun bir gece ve şüphelerden başka ellerinde hiçbir şey yoktur. Adaletin kendilerine uğramayacağına inandıkları anda ise bir mucize gerçekleşir.

Tozluyaka oyuncuları kimler Tozlu Yaka dizisinin konusu nedir

Hem de şüphenin kaynağından onlara sunulan bir mucize. Aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Gerçeği bulmak için korkusuzca yeni hayatlarına doğru yola çıkarlar.

Tozluyaka oyuncuları kimler Tozlu Yaka dizisinin konusu nedir

Cesaretlerine bir de güç eklenince geriye sadece o sır gecesinin kapılarını tek tek açmak kalacaktır.  Anahtarları bulmak ise hiç kolay olmayacaktır.

Tozlu Yaka dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Tozlu Yaka yeni bölüm ne zaman? Hangi kanalda? Tozlu Yaka oyuncu kadrosu

Her hafta Cumartesi akşamı ekranlara gelen Tozlu Yaka dizisinin senaristliğini Yekta Torun yaparken, yönetmenliğini ise Semih Bağcı üstleniyor. NTC Medya yapım imzası taşıyan dizinin yapımcısı ise Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp oldu.

Tozluyaka dizi konusu

Dizinin tanıtımında konusu, "Şans bile yolunu şaşırmadan uğramazdı Tozluyaka’ya ama bodoslama daldı birbirlerini kardeş seçenlerin arasına… Umudun yolculuğu başladı bu defa... Geçtikleri her sokağa, adını söyledikleri her insana, zulüme, adaletsizliğe, sevgiye aç olanlara dokunmalarını sağladı… Bu herkesin hikayesiydi. Onlar sadece içimizdeki şanslı olanlardı." sözleriyle anlatılıyor.

Tozluyaka dizi oyuncuları

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şunlardır; Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak.

 tozluyaka dizi

Tozluyaka yeni bölüm ne zaman?

Dizinin yeni bölümü 30 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20:00'de FOX TV ekranlarında olacak.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası