esra bilgiç ramo dan ayrılıyor mu / Ramo Sibel öldü mü? Esra Bilgiç Ramo dizisinden ayrılacak mı?

Esra Bilgiç Ramo Dan Ayrılıyor Mu

esra bilgiç ramo dan ayrılıyor mu

Show TV'nin fenomen dizisi Ramo'da heyecan bir dakika durmuyor. Başrollarini Murat Yıldırım (Ramo) ve Esra Bilgiç'in (Sibel) paylaştığı dizinin 30. bölümünde Ramo, Sibel'e sürpriz bir nikah töreni hazırladı. Ancak düğün basıldı ve adeta kurşun yağmuruna tutuldu.

Geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılacağı iddia edilen Sibel Bilgiç, 5 Ocak'ta yaptığı, "Arkadaşlar Ramo’dan ayrılmıyorum. Sevgiler" paylaşımıyla bu iddiaları yalanlamıştı.

Ancak Sibel karakterinin son bölümde vurulması akıllarda soru işareti bıraktı. Sosyal medyada gündem olan Ramo dizisi hakkında, "Sibel ölecek mi?" sorusu sıkça soruldu.

Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç'in Ramo tarafından hastaneye kaldırıldıktan sonra kurtulacağı öğrenilirken, diziden ayrılmasının söz konusu olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Esra Bilgiç kimdir?

Esra Bilgiç 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Esra Bilgiç, önce Hacettepe Üniversitesi'nde Arkeoloji okudu, sonrasında Bilkent'in Uluslararası İlişkiler Bölümü'ne başladı. Oyunculuk kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Osman Soykut, Hülya Darcan, Hande Subaşı gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisidir.

Burada Ertuğrul Gazi'nin eşi Halime Hatun karakterine hayat vermiştir. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek'in kaleme aldığı Bir Umut Yeter adlı dizide Derya rolünü canlandıran 25 yaşındaki Bilgiç, 1.77 metre boyunda, 50 kilo ve Terazi burcudur.

Esra Bilgiç'in rol aldığı diziler

Ramo - (Sibel) 2019
Bir Umut Yeter - (Derya) 2018
Diriliş Ertuğrul - (Halime Hatun) 2017

Esra Bilgiç'in Oynadığı Filmler

Adanış: Kutsal Kavga / 2020

Ramo DizisiEsra BilgiçRamo dizisi SibelRamo dizisi Murat YıldırımEsra Bilgiç Murat YıldırımEsra Bilgiç öldü mü?Ramo Sibel öldü mü?

Ramo setinde büyük kriz! Esra Bilgiç diziden ayrılıyor mu?

Başrollerini Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek ve İlker Aksum'un paylaştığı 'Ramo' dizisinde Sibel karakteriyle adından söz ettiren Esra Bilgiç'in 'Ramo'dan ayrılacağı iddiaları gündeme gelmişti.

Ramo setinde büyük kriz! Esra Bilgiç diziden ayrılıyor mu?

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Bilgiç, "Arkadaşlar Ramo'dan ayrılmıyorum. Sevgiler" diyerek iddiaları yalanladı .

Ramo setinde büyük kriz! Esra Bilgiç diziden ayrılıyor mu?

Ancak ortaya atılan bir iddia akılları karıştırdı.  Esra Bilgiç'in, yeni dizisinde sürekli krize sebep olduğu iddia edildi. Sorun çıkartan ve set ekibiyle anlaşamadığı söylenen Bilgiç yüzünden çekim 2 kez durdurulduğu ve set ekibinin yaka silktiği Esra Bilgiç'in dizideki akıbetinin ne olacağı tartışıldığı ortaya çıktı.

Ramo setinde büyük kriz! Esra Bilgiç diziden ayrılıyor mu?

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Etiketler :

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır