adana intiharı haberi son dakika 2022 / intihar Haberleri, Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler

Adana Intiharı Haberi Son Dakika 2022

adana intiharı haberi son dakika 2022

İntihar Etti

İntihar Etti

Son dakika intihar etti haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan intihar etti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan intihar etti haber sayfamızda

Daha Fazla

İntihar Etti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam intihar etti haberi bulunmuştur.

ABD’li turist boynuna ip ge&#;irerek otelin balkonundan atladı

ABD’li turist boynuna ip ge&#;irerek otelin balkonundan atladıTaksim’de, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı olduğu öğrenilen bir kişi, kaldığı otelin 8’inci katındaki odasının balkon korkuluklarına bağladığı iple intihar etti. Otelin ön cephesinde asılı kalan cesedi fark eden vatandaşlar, meraklı gözlerle polisin çalışmalarını izlerken bu anları cep telefonlarıyla da görüntülediler.

Gündem

Bilimsel m&#;talaa, sanığın 'Zerin intihar etti' ifadelerini &#;&#;r&#;tt&#;

Bilimsel m&#;talaa, sanığın 'Zerin intihar etti' ifadelerini &#;&#;r&#;tt&#;Eskişehir'de, 2'nci kattaki evin penceresinden düşen Zerin Kılınç'ın (36) şüpheli ölümüne ilişkin davaya 'Bilimsel mütalaa' hazırlayan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağlar Özdemir'in 68 sayfalık raporu mahkeme dosyasına girdi. Özdemir'in raporunda, sanığın, 'İntihar etti' söylemlerine ilişkin, "Zerin Kılınç'ın KGYS güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan düşme hareketinin ve otopsi sırasında saptanan yaralanmasını Yılmaz Sazak'ın anlatımındaki düşme pozisyonu ve hareketi ile açıklamak mümkün olmamıştır" denildi.

Gündem

Eski eşini &#;ld&#;r&#;p intihar etti

Eski eşini &#;ld&#;r&#;p intihar ettiManisa'nın Turgutlu ilçesinde, kısa süre önce boşandığı eski eşi Şükran Dalmış'ı (34) tabancayla vurup öldüren İsmet Dalmış (35), daha sonra aynı silahla kendisinin başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Gündem

Babadan eşini &#;ld&#;rmekle su&#;lanan kızına tepki: Evlat değil, canavar yetiştirmişim

Babadan eşini &#;ld&#;rmekle su&#;lanan kızına tepki: Evlat değil, canavar yetiştirmişimEskişehir'in Odunpazarı ilçesinde önce intihar ettiği düşünülen, sonra ölümü şüpheli bulunan Gökhan Altay'ı (26) öldürdüğünü itiraf eden eşi Esra Altay (24), ilk duruşmada ifadesini değiştirdi. Daha önce annesinin baskı ve tehdidi nedeniyle suçu kabul ettiğini belirten Esra Altay'ın sözlerine tepki gösteren baba Kahraman D. (47), "Esra'ya yardım etmedim. Onu da evlatlıktan reddediyorum. Evlat değil; canavar yetiştirmişim. Gökhan, benim için evladımdan üstündü. Bir şeyini görsem; evimde durdurmazdım" dedi.

Gündem

Denizlerin en zorlu yarışında bir &#;ılgın T&#;rk

Denizlerin en zorlu yarışında bir &#;ılgın T&#;rkAilesinin aldığı fiber tekneyle henüz 12 yaşındayken İstanbul Boğazı’nda yelken açıp rüzgarlı maceralar yaşayan Ertan Beşkardeş, dünyanın en zorlu mücadelesi, Golden Globe Race’in tek Türk yarışmacısıydı. Finişi gören üç yelkenci arasına giremeyen, 12 yelkencinin başladığı yarışmayı, yarı yolu geride bıraktıktan sonra terk eden 63 yaşındaki Ertan Beşkardeş, ikinci kez katıldığı Golden Globe Race’i, ‘dünyanın en sıkıcı yarışı’ olarak tanımladı.

Video

Son Dakika İntihar Haberleri

  • Pakistan'da intihar saldırısı: 1 polis hayatını kaybetti, 1 polis yaralandıPakistan'da intihar saldırısı: 1 polis hayatını kaybetti, 1 polis yaralandı

    Pakistan'ın Belucistan eyaletinde kadın intihar bombacısı tarafından düzenlenen saldırıda 1 polis hayatını kaybetti, 1 polis yaralandı. Saldırıda bölgedeki güvenlik aracı da hasar aldı. Terör saldırılarının arttığı Pakistan'da, saldırının hedefi henüz netlik kazanmadı ve üstlenen olmadı. Hayber Pahtunhva ve Belucistan eyaletlerinde son aylarda artan terör saldırıları, Islamabad tarafından Afganistan'da konuşlu Pakistan Talibanı (TTP) tarafından planlandığı ve yönetildiği iddiasıyla gündeme getirilirken, Afganistan bu iddiaları reddediyor.

  • Klinik Psikolog Geçgel: 'Silahların kolay erişilebilir hale gelmesi şiddet olaylarını arttırıyor'Klinik Psikolog Geçgel: "Silahların kolay erişilebilir hale gelmesi şiddet olaylarını arttırıyor"

    Klinik Psikolog Olcay Geçgel, son zamanlarda Türkiye'de yaşanan şiddet olaylarının artmasının nedenlerinden birinin yaralayıcı ve öldürücü aletlerin kolay erişilebilmesi olduğunu belirtti. Geçgel, şiddeti tetikleyen birçok unsurun olduğunu ve tüm alanlarda şiddeti yok edebilmek ve yakından inceleyebilmek gerektiğini söyledi. Film ve dizilerin senaryo içerisinde şiddet süreçlerinin fazla görünür olabilmesinin de şiddeti tetiklediğini dile getiren Geçgel, son olarak öldürmek veya yaralamak amacıyla kullanılan unsurlara kolay erişilebilinmesiyle şiddet olaylarının arttığını ifade etti.

  • İngiliz öğrenci depremzedelere destek için Türkiye'nin Karadeniz kıyısı boyunca kürek çekecekİngiliz öğrenci depremzedelere destek için Türkiye'nin Karadeniz kıyısı boyunca kürek çekecek

    İntihar teşebbüsünde bulunanlara ve intihar edenlerin yakınlarına yardımcı olmak amacıyla kurulan Suicide&Co Derneğine destek sağlamak amacıyla geçen yıl İstanbul'dan Hatay'a kanoyla giden İngiliz öğrenci Jack Gatacre, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için Türkiye'nin

  • DünDün Adana'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Yaralayan Şahıs Kendini Vurarak İntihar EttiAdana'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Yaralayan Şahıs Kendini Vurarak İntihar Etti

    Adana'da boşanma aşamasındaki Erhan Arslan, eşi Nuriye Arslan'ın kaldığı evin önünde tartıştıktan sonra tabancayla eşini ağır yaraladı ve ardından kendini vurarak intihar etti. Nuriye Arslan'ın hayati tehlikesi devam ederken, Erhan Arslan'ın cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

  • DünDün Adana'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Vuran Adam İntihar EttiAdana'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Vuran Adam İntihar Etti

    Adana'da boşanma aşamasındaki eşi Nuriye Arslan'ı sokak ortasında tabancayla başından vurarak ağır yaralayan Erhan Arslan, başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

  • DünDün Fatih'te Eski Sevgilisini Vuran Şahıs İntihar Girişiminde BulunduFatih'te Eski Sevgilisini Vuran Şahıs İntihar Girişiminde Bulundu

    Fatih'te eski sevgilisi olduğu öne sürülen Elena David'i vurarak öldüren B.A., intihar girişiminde bulundu. Olay sonucu Elena David hayatını kaybederken B.A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

  • DünDün Fatih'te Eski Sevgilisini Vurarak Öldüren B.A. İntihar Girişiminde BulunduFatih'te Eski Sevgilisini Vurarak Öldüren B.A. İntihar Girişiminde Bulundu

    Fatih'te eski sevgilisi olduğu öne sürülen Elena David'i vurarak öldüren B.A., olayın ardından intihar girişiminde bulundu. Elena David'in hayatını kaybettiği olayda B.A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

  • DünDün Fatih'te sevgilisinin çalıştığı yere giden şahıs, kadını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunduFatih'te sevgilisinin çalıştığı yere giden şahıs, kadını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu

    İstanbul Fatih'te kız arkadaşı ile tartışan şahıs, önce kadına sonra da kendisine silahla ateş etti. Olay sonrası şahıs ağır yaralanırken, kız arkadaşı ise hayatını kaybetti.

  • Haz Ankara'da genç kadının ölümü davasında savcı müebbet hapis cezası istediAnkara'da genç kadının ölümü davasında savcı müebbet hapis cezası istedi

    Ankara'da Sultan Irmak'ın ölümüyle ilgili davada savcı, genç kadının erkek arkadaşı Berk Tekcan'ın 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istedi. Diğer sanıklar Hacı Yakup Karaca ve Kadir Çeribaşı ise beraatını istedi. Sultan Irmak, 3 Mayıs 'de evinde başından tek kurşunla vurulmuş halde ölü bulunmuştu. Davanın duruşması 13 Temmuz'a ertelendi.

  • Haz İngiliz Genç Futbolcu, Ölen Annesine Morgda Yapılanları Duyunca İntihar Ettiİngiliz Genç Futbolcu, Ölen Annesine Morgda Yapılanları Duyunca İntihar Etti

    Psikolojik sorunlar yaşayan 20 yaşındaki futbolcu Jay Carr'ın cansız bedeni evinin yakınlarındaki ormanlık bir alanda bulunmuştu. Konuya ilişkin yapılan son soruşturmada, Carr'ın annesinin ölümünden sonra "Morg Canavarı" olarak bilinen David Fuller tarafından morgda taciz edildiğini öğrendiği belirtildi. Avukatları, Carr'ın bu haber üzerine psikolojik durumunun ağırlaştığını ve intihar ettiğini söyledi.

  • Haz Ankara'da Sultan Irmak davası devam ediyorAnkara'da Sultan Irmak davası devam ediyor

    Ankara'da erkek arkadaşının evinde başından vurulmuş halde bulunan Sultan Irmak'ın ölümüne ilişkin 3 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanıkların savunmaları alındıktan sonra Cumhuriyet savcısı esas hakkındaki son görüşünü açıkladı. Savcı, Irmak'ın ölümünün intihar olmadığına vurgu yaparak, olay esnasında sanık Berk Tekcan'ın diğer sanıkların bulunduğu salondan ayrıldıktan sonra silah sesinin geldiği kaydedildi. Dosya kapsamı ve diğer sanıkların anlatımı doğrultusunda Irmak'ın, Tekcan tarafından öldürüldüğünün anlaşılması sebebiyle Tekcan'ın 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapsi istendi.

  • Haz Ferit Şenyaşar'dan 'Abdulbaki Dakak' Açıklaması: 'Bu Çocuğun Ölümüne Sebep Olan, İhmali Olan Herkes Yargı Önünde Hesap Vermelidir.Ferit Şenyaşar'dan 'Abdulbaki Dakak' Açıklaması: "Bu Çocuğun Ölümüne Sebep Olan, İhmali Olan Herkes Yargı Önünde Hesap Vermelidir.

    Yeşil Sol Parti Şanlıurfa Milletvekili Ferit Şenyaşar, Şanlıurfa’da bir medreseye ait ahırda ölü bulunan 12 yayındaki Abdulbaki Dakak ile ilgili “Bu çocuğun ölümüne sebep olan, ihmali bulunan herkes yargı önünde hesap vermelidir. Urfa’da onlarca denetimsiz medrese bulunmaktadır. Konuyla ilgili gerekli düzenlemeleri yapmayan Milli Eğitim Bakanlığı ve valilikler bundan sonra bu medreselerde meydana gelecek olan vakaların ve ölümlerin birinci sorumluları olacaktır” dedi.

  • Haz Erkan Baş'tan 'Abdülbaki Dakak' Tepkisi: 'Her Allah'ın Günü Hak Arayan Her İnsanı Bölücülükle, Teröristlikle İtham Eden Haysiyetsizler CevapErkan Baş'tan "Abdülbaki Dakak" Tepkisi: "Her Allah'ın Günü Hak Arayan Her İnsanı Bölücülükle, Teröristlikle İtham Eden Haysiyetsizler Cevap

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Şanlıurfa'da bir medresenin yanındaki ahırda ölü bulunan 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak'la ilgili "Medrese Menzil cemaatininmiş. Açık, çok net bir soru sormak istiyorum. Her Allah’ın günü hak arayan her insanı bölücülükle, teröristlikle itham eden haysiyetsizler cevap versinler bana. Bu ülkede Menzil cemaatinin bir özerkliği mi var? Kendi kanunlarını kendileri mi koyuyorlar? Her gün bu ülkede milyonlarca insan polis sopası altında yaşıyor, onlara işleyen bu kanunlar bu cemaate niye işlemiyor? Ya kimse sormuyor mu, sen kimsin, bu kaçak medreseyi nasıl açıyorsun? Holding üzerine holding kuruyorlar, ihale üzerine ihale alıyorlar. Devlet içerisindeki bütün kadrolar bunlara ayrılıyor. Atamadan atamaya koşuyorlar. Kimsiniz siz ya. Bunlar baştan sona kokuşmuş bir karanlığın ürünü" dedi.

  • Haz Singapur'da intihar girişimi özel ekipler tarafından önlendiSingapur'da intihar girişimi özel ekipler tarafından önlendi

    Singapur'da bir apartmanın balkonunda intihar girişiminde bulunan 74 yaşındaki bir kadın, özel kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Kurtarma operasyonu cep telefonu kameralarına yansıdı. Yaşlı kadın başarılı bir şekilde kurtarıldıktan sonra hastaneye sevk edildi ve daha sonra gözaltına alındı.

  • Haz CHP Genel Başkan Yardımcısı Aysu Bankoğlu, Çocukların Tarikatlara Mecbur Bırakılmasını Meclis Gündemine TaşıdıCHP Genel Başkan Yardımcısı Aysu Bankoğlu, Çocukların Tarikatlara Mecbur Bırakılmasını Meclis Gündemine Taşıdı

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Aysu Bankoğlu, son bir haftada üç çocuğun dini vakıf, cemaat ve tarikatlara ait merkezlerde hayatını kaybetmesi üzerine Meclis araştırması açılması için önerge verdi. Bankoğlu, dini vakıf, cemaat ve tarikatların eğitim sistemindeki hakimiyetinin artması nedeniyle aileler ve çocukların bu yapıların çemberine girdiğini belirterek, tarikatlara aktarılan kamu kaynakları ve bu yapılara eğitim sisteminde ciddi imtiyazlar sunulması ile her geçen gün derinleşen ekonomik kriz ve yoksullaşma sonucu aileler ve çocukların cemaat ve tarikatlara mecbur bırakıldığını ifade etti. Bankoğlu, çocukların bu merkezlerde şiddet ve istismara maruz kaldığını ve bu konuların tüm yönleriyle araştırılması gerektiğini vurguladı.

  • Haz Taksim'de Otelin Demir Korkuluklarına Bağladığı İple İntihar EttiTaksim'de Otelin Demir Korkuluklarına Bağladığı İple İntihar Etti

    Taksim'de ABD vatandaşı olduğu öğrenilen bir kişi, otelin 8'inci katındaki odasının balkon korkuluklarına bağladığı iple intihar etti. Olayı gören turist ve vatandaşlar cep telefonu ile çekerek merakla izledi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

  • Haz ABD vatandaşı İstanbul'da intihar ettiABD vatandaşı İstanbul'da intihar etti

    Taksim'de kaldığı otelin 8'inci katındaki odasının balkon korkuluklarına bağladığı iple intihar eden 28 yaşındaki ABD vatandaşı Pouya Parsa'nın cesedi otelin ön cephesinde asılı halde bulundu. Polis, Parsa'nın kendini aşağı bırakarak intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Olayı gören bazı vatandaşlar ve turistler ise meraklı gözlerle polisin çalışmalarını izledi ve cep telefonlarıyla görüntüledi.

  • Haz ABD vatandaşı İstanbul'da intihar ettiABD vatandaşı İstanbul'da intihar etti

    İstanbul Taksim'de bir otelin 8. katındaki odasının balkon korkuluklarına bağladığı iple intihar eden kişinin ABD vatandaşı Pouya Parsa olduğu tespit edildi. Olayı gören vatandaşlar ve turistler polisin çalışmalarını meraklı gözlerle izlerken, bazıları cep telefonlarıyla görüntüledi.

  • Haz Pakistan'da bombalı saldırı: 2 asker hayatını kaybettiPakistan'da bombalı saldırı: 2 asker hayatını kaybetti

    Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde militanlarca düzenlenen bombalı saldırıda 2 asker hayatını kaybetti. Saldırıda uzaktan kumandalı patlayıcı kullanıldı. Son aylarda özellikle Hayber Pahtunhva ve Belucistan eyaletlerinde terör saldırıları arttı. Operasyon başlatıldı ancak saldırının kimin tarafından düzenlendiğine dair bilgi paylaşılmadı.

  • Haz Mısır'da psikolojik rahatsızlık nedeniyle caminin minaresine çıkarak intihar girişiminde bulunan genç, dövülerek engellendiMısır'da psikolojik rahatsızlık nedeniyle caminin minaresine çıkarak intihar girişiminde bulunan genç, dövülerek engellendi

    Mısır'da psikolojik rahatsızlık nedeniyle caminin minaresine çıkan bir genç, vinç yardımıyla minareye ulaşan itfaiye ekiplerinin ikna çalışmaları sırasında dövülerek intihar girişimi engellendi. Çevredekiler ise engellenen intihar girişimini alkışlayarak kutladı.

  • Haz İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri, LGBT karşıtlarının hedef aldığı İzmir Barosu'na destek açıklaması yaptıİzmir Emek ve Demokrasi Güçleri, LGBT karşıtlarının hedef aldığı İzmir Barosu'na destek açıklaması yaptı

    İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri, Onur Haftası nedeniyle etkinlik düzenleyen ve LGBT karşıtları tarafından hedef alınan İzmir Barosuna destek açıklaması yaptı. Açıklama öncesi emniyet güçleri İzmir Barosu önünde sıkı güvenlik önlemi aldı.

  • Haz Zonguldak'ta terastan düşen Ayşe Özgecan Usta'nın erkek arkadaşı yargılanıyorZonguldak'ta terastan düşen Ayşe Özgecan Usta'nın erkek arkadaşı yargılanıyor

    Zonguldak'ta terastan düşerek hayatını kaybeden Ayşe Özgecan Usta'nın erkek arkadaşı B.C.A'nın yargılanması devam ediyor. Duruşmada, bilirkişi raporu okundu ve sanığın 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapsi istendi. Baba Kenan Usta, sanığın 'kişiyi hürriyetten yoksun kılma' suçundan da soruşturma başlatılması için hakkında suç duyurusunda bulundu.

  • Haz Nuri Alço, Haliç'te intihar girişiminde bulunan genci engellediNuri Alço, Haliç'te intihar girişiminde bulunan genci engelledi

    Sinema oyuncusu Nuri Alço, Haliç Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan genci köprüden atlamaması için ikna etti. İntihardan vazgeçen genç, ünlü oyuncuya sarılırken, yaşananlar bir vatandaş tarafından anbean cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Haz Evsiz Adam, Alevlerle Kaplı Binadaki 25 Köpeği Kurtarıp Kahraman OlduEvsiz Adam, Alevlerle Kaplı Binadaki 25 Köpeği Kurtarıp Kahraman Oldu

    Peru'da evsiz bir adam olan Sebastián Arias, bir apartman dairesinde çıkan yangından 25 köpeği kurtardığı için kasabada kahraman ilan edildi.

  • Haz Eşini öldürdükten sonra kendini vuran emekli astsubay, 24 gün sonra yaşamını yitirdiEşini öldürdükten sonra kendini vuran emekli astsubay, 24 gün sonra yaşamını yitirdi

    Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde eşi Nimet Taşkın'ı öldüren ve kendisini de vuran emekli astsubay Mevlüt Taşkın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olaydan 24 gün sonra ölen Mevlüt Taşkın'ın cenazesi, Yüzbaşılar Camisi'nde kılınacak öğle namazı sonrası Örcün köyünde toprağa verilecek.

  • Haz Esneyurt'ta intihar girişimi komşusunu öldürdüEsneyurt'ta intihar girişimi komşusunu öldürdü

    Esneyurt'ta bir kişi oturduğu binanın katındaki balkonundan atlayarak intihar etti. İşe gitmek üzere evinden çıkan komşusunun üzerine düşen adam hayatını kaybetti, komşusu ise yaralandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

  • Haz Esneyurt'ta intihar girişimi cinayetle bitti! Yoldan geçen komşusunun üzerine düştüEsneyurt'ta intihar girişimi cinayetle bitti! Yoldan geçen komşusunun üzerine düştü

    Esneyurt'ta bir kişi katındaki balkondan atlayarak intihar girişiminde bulundu. İşe gitmek üzere evinden çıkan komşusunun üzerine düşen adam hayatını kaybetti, komşusu ise yaralandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

  • Haz Karabük'te ağaca çıkan şahıs kelepçelenip hastaneye götürüldüKarabük'te ağaca çıkan şahıs kelepçelenip hastaneye götürüldü

    Karabük'te intihar girişiminde bulunan bir kişi, ağaca çıkarak kendisini ikna etmeye çalışan polislere kelepçe takılarak hastaneye gitmek istediğini söyledi. Polisin söz vermesi üzerine aşağıya inen şahıs, kelepçe takılarak hastaneye ve ardından polis merkezine götürüldü.

  • Haz Alzheimer hastası kadın 4 gün sonra ölü bulunduAlzheimer hastası kadın 4 gün sonra ölü bulundu

    Nazilli'de pazara gideceğini söyleyerek evden çıkan Alzheimer hastası Ayşe Sevim Akarçay'ın 4 gün sonra Yenipazar ilçesi Donduran Köprüsü'nün ayaklarında cansız bedeni bulundu. İntihar etmiş ya da nehre düşmüş olabileceği değerlendirilen Akarçay'ın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

  • Haz Siverek'te intihar girişiminde bulunan kişi linç edilmek istendiSiverek'te intihar girişiminde bulunan kişi linç edilmek istendi

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yolu trafiğe kapatan ve intihar edeceğini söyleyen Mustafa Altunpak, öfkelenen sürücüler tarafından linç edilmek istendi. Jandarma tarafından kurtarılan Altunpak, 'Yol güvenliğini tehlikeye atma' suçundan tutuklandı.

  • Haz Malabadi köprüsüne çıkıp intihar girişiminde bulunan genç kız hem şantaja hem cinsel istismara uğramışMalabadi köprüsüne çıkıp intihar girişiminde bulunan genç kız hem şantaja hem cinsel istismara uğramış

    Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Malabadi Köprüsü'nden atlayarak intihar girişiminde bulunan 17 yaşındaki kız, ifadesinde liseden arkadaşının cinsel istismar, tehdit ve şantajına maruz kaldığını iddia edince, şüpheli Faysal A. gözaltına alındı. Suçlamaları reddeden Faysal A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Haz Pakistan'da güvenlik güçleri 3 TTP militanını etkisiz hale getirdiPakistan'da güvenlik güçleri 3 TTP militanını etkisiz hale getirdi

    Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde güvenlik güçleri, Dera Adem Kheil bölgesinde düzenlediği operasyonda 3 Pakistan Talibanı (TTP) mensubu militanı etkisiz hale getirdi. Son aylarda özellikle Hayber Pahtunhva ve Belucistan eyaletlerinde artan terör saldırıları, Islamabad tarafından Afganistan'da konuşlu TTP tarafından planlandığı ve yönetildiği iddiasıyla sık sık gündeme getiriliyor. Ancak Afganistan bu iddiaları reddediyor.

  • Haz Şanlıurfa'da kendini yaralayan şahsa vatandaşlar meydan dayağı attıŞanlıurfa'da kendini yaralayan şahsa vatandaşlar meydan dayağı attı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir kişi, döner bıçağıyla kendini yaralayarak karayolunu trafiğe kapattı. İkna edilemeyen şahsa vatandaşlar tarafından taş ve tekmelerle saldırıldı. Jandarma müdahale ederek gözaltına aldı.

  • Haz Bornova'da cam kesisiyle öldürülen Ceyda Yüksel davasında sanığa verilen cezanın gerekçesi açıklandıBornova'da cam kesisiyle öldürülen Ceyda Yüksel davasında sanığa verilen cezanın gerekçesi açıklandı

    İzmir'in Bornova ilçesinde, Ceyda Yüksel'in 'cam kesisi' sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin davada 'haksız tahrik altında kasten öldürme' suçundan sanığa verilen 18 yıl hapis cezasının gerekçesinde, 'sanığın, maktulün hakarete varan sözlerinden sonra kapıldığı elem ve öfkenin niteliği ve boyutu göz önüne alındığında tahrik hükümlerinin alt nisbette tatbiki gerektiği' belirtildi.

  • Haz Bornova'da cam kesikleri içinde ceset bulunan kadının katili 18 yıl hapis cezasına çarptırıldıBornova'da cam kesikleri içinde ceset bulunan kadının katili 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Bornova'da evinde cam kesikleri içinde cesedi bulunan Ceyda Yüksel'i kasten öldürmek suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Serkan Dindar, haksız tahrik indirimi uygulanarak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Dindar'ın uyuşturucu kullandığı ve sattığı iddia edildi. İkilinin olay günü bara beraber gittikleri, aralarında münakaşa yaşandığı ve Dindar'ın Yüksel'i kapıya vurarak öldürdüğü belirtildi. Dindar'a uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama suçundan ceza verilmedi.

  • Haz Erzin'de kayıp şahsın cansız bedeni bulunduErzin'de kayıp şahsın cansız bedeni bulundu

    Hatay'ın Erzin ilçesinde yaklaşık 1 haftadır haber alınamayan İbrahim Hakan Özer'in cansız bedeni bulundu. Polis, başından vurulduğu tespit edilen Özer'in intihar etmiş olma ihtimali üzerinde duruyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

  • Haz Marmaray'da intihar girişimi seferleri aksattıMarmaray'da intihar girişimi seferleri aksattı

    İstanbul'da Marmaray Üsküdar durağında intihar girişimi yaşandı. Olay nedeniyle Marmaray seferleri tek hattan gecikmeli olarak yapıldı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs Mamaray'da trenin önüne atladı. İhbar üzerine olay polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yaralı şahsı sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirerek çevredeki hastaneye kaldırdı. Güvenlik görevlileri yaralı vatandaşın görüntüsünü almaya çalışan basın mensuplarına müdahale etti.

  • Haz İstanbul'da Marmaray Üsküdar durağında intihar girişimiİstanbul'da Marmaray Üsküdar durağında intihar girişimi

    İstanbul'da Marmaray Üsküdar durağında psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi trenin önüne atlayarak intihar girişiminde bulundu. Olay nedeniyle Marmaray seferleri tek hattan gecikmeli olarak yapıldı. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı şahıs çevredeki hastaneye kaldırıldı. Güvenlik görevlileri basın mensuplarına müdahale etti.

  • Haz Eskişehir'de şüpheli ölüme ilişkin bilimsel rapor mahkemeye sunulduEskişehir'de şüpheli ölüme ilişkin bilimsel rapor mahkemeye sunuldu

    Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağlar Özdemir'in hazırladığı 68 sayfalık raporda, Zerin Kılınç'ın düşme hareketinin ve otopsi sırasında saptanan yaralanmaların sanığın anlatımı ile açıklanamadığı belirtildi. Kılınç'ın şüpheli ölümü üzerine tutuklanan Yılmaz Sazak, 'Kasten öldürme' suçlamasıyla yargılanıyor.

  • Haz Şanlıurfa'da kaybolan çocuk ahırda asılı halde bulunduŞanlıurfa'da kaybolan çocuk ahırda asılı halde bulundu

    Şanlıurfa'da kayıp başvurusunda bulunan Abdülbaki D.'nin ahırda asılı halde bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Gözaltına alınan eğitmen A.P. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Çocuğun ailesi tarafından zorla gönderildiği dini eğitim veren kurs kapatıldı.

  • Haz Şenal Sarıhan'dan 'Çedes' Tepkisi: 'Sahip Olduğumuz Anayasa Hala Laiklik İlkesini Koruyan Bir Anayasa. Laiklik İlkesini Koruyan Bir Anayasanın SizŞenal Sarıhan'dan "Çedes" Tepkisi: "Sahip Olduğumuz Anayasa Hala Laiklik İlkesini Koruyan Bir Anayasa. Laiklik İlkesini Koruyan Bir Anayasanın Siz

    29 Ekim Kadınları Derneği Genel Başkanı, Avukat Şenal Sarıhan, okullara "manevi danışman" adı altında din görevlilerinin yerleştirilmesine ve çocuklar için dini içerikli yayın yapan TRT Diyanet Çocuk kanalının açılmasına tepki gösterdi. Sarıhan, bu uygulamaların laikliği zedelediğini belirterek “Eğer bir toplum laiklikten uzaklaşırsa demokrasiden uzaklaşmış olur. İnsanların inançlarına göre ayrımcılık girer. Bu konuya bir müdahale niteliği taşıdığı için ÇEDES ile ilgili protokol, biz de bu protokolün geri çekilmesini talep ediyoruz. Çocuk hakları her hakkın üzerinde tutulması gereken hak. Çocuğun üstün yararı nedir, hayatı kavramaktır, öğrenmektir, bilmektir, bilgi üzerinden kendi yaşamını biçimlemektir. Buraya da bir müdahalenin olduğunu görüyoruz. Sahip olduğumuz Anayasa hala laiklik ilkesini koruyan bir anayasa. Laiklik ilkesini koruyan bir anayasanın siz kalkıyorsunuz Milli Eğitim Kanunu’nun kurallarını yok sayıyorsunuz” dedi.

  • Haz Mehmet Çevik'in Ünlü Konuklarıyla EğlencesiMehmet Çevik'in Ünlü Konuklarıyla Eğlencesi

    Bursa'da sahne alan Mehmet Çevik'in ünlü konukları, 'Düğün Savaşı' filminin oyuncuları Ersin Korkut, Durul Bazan, Hacı Ahmet Ak ve Hakan Bulut, Mehmet'in şarkılarıyla eğlendi. Serdar Ortaç'ın 'Bilsem ki' şarkısını düet yaparak seslendiren Mehmet Çevik, büyük beğeni topladı. Film çekimlerinden fırsat bulan oyuncular, Mehmet Çevik'i dinledi. 'Düğün Savaşı' filminin çekimleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde devam ediyor.

  • Haz Ünlü oyuncular Mehmet Çevik'e vokal yaptıÜnlü oyuncular Mehmet Çevik'e vokal yaptı

    Bursa'da sahne alan Mehmet Çevik'in konukları arasında 'Düğün Savaşı' filminin oyuncuları Ersin Korkut, Durul Bazan, Hacı Ahmet Ak ve Hakan Bulut vardı. Mehmet Çevik'in Serdar Ortaç ile düeti 'Bilsem ki' şarkısında Ersin Korkut ve Hacı Ahmet Ak sanatçıya vokal yaptı. Film çekimlerinden fırsat bularak Mehmet Çevik'i dinleyenler arasında Durul Bazan, Ersin Korkut, Hacı Ahmet Ak ve Hakan Bulut eşlik etti. 'Düğün Savaşı' filminin çekimleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde devam ediyor.

  • Haz Avukat Belen Nesil Çoşğun'un ölümüne ilişkin erkek arkadaşı tutuklandıAvukat Belen Nesil Çoşğun'un ölümüne ilişkin erkek arkadaşı tutuklandı

    Ankara'da avukat Belen Nesil Çoşğun'un tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan erkek arkadaşı Muhammed B., 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Olayın intihar olduğunu iddia eden Muhammed B., yaklaşık 1 aydır aynı adreste yaşadıklarını söyledi.

  • Haz Ankara'da Avukat Sevgilisini Öldüren Zanlı TutuklandıAnkara'da Avukat Sevgilisini Öldüren Zanlı Tutuklandı

    Ankara'nın Çankaya ilçesinde avukat Belen Nesil Coşğun'u silahla vurarak öldüren erkek arkadaşı Muhammed B., 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Olayın ardından intihar ettiği iddiasında bulunan zanlı, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Ancak yapılan soruşturma sonucunda zanlının Coşgun'u öldürdüğü tespit edildi.

  • Haz Ankara'da Avukat Belen Nesil Coşğun'un katil zanlısı tutuklandıAnkara'da Avukat Belen Nesil Coşğun'un katil zanlısı tutuklandı

    Ankara'da silahla vurularak öldürülen 24 yaşındaki avukat Belen Nesil Coşğun'un katil zanlısı Muhammet B. tutuklandı. Şüpheli, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi ve 'kadını kasten öldürmek' suçundan tutuklandı. Olay, Çankaya ilçesi Pak Sokak'ta bulunan bir rezidansta meydana geldi.

  • Haz 12 yaşındaki Abdülbaki'nin ölümü: Dini eğitim verilen kurs kapatıldı, eğitmen gözaltında12 yaşındaki Abdülbaki'nin ölümü: Dini eğitim verilen kurs kapatıldı, eğitmen gözaltında

    Şanlıurfa'da kayıp başvurusunda bulunulan Abdülbaki D.'nin (12) ahırda asılı halde bulunması sonrası, çocuğun gittiği dini eğitim verilen kurs kapatıldı ve eğitmen gözaltına alındı. Olayla ilgili Şanlıurfa Barosu, çocuğun ölümüne ilişkin kamu davası açılması için iddianame hazırlanmasını talep etti ve suç duyurusunda bulundu. Ayrıca, çocuğun eğitim gördüğü kursun sorumluları hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.

  • Haz Şanlıurfa'da kaybolan çocuk ahırda asılı halde bulundu, dini eğitim verilen kurs kapatıldıŞanlıurfa'da kaybolan çocuk ahırda asılı halde bulundu, dini eğitim verilen kurs kapatıldı

    Şanlıurfa'da kaybolan 12 yaşındaki Abdülbaki D.'nin ahırda asılı halde bulunması sonrası, çocuğun gittiği dini eğitim verilen kurs kapatıldı ve eğitmen gözaltına alındı. Olayla ilgili Şanlıurfa Barosu, çocuğun ölümüne ilişkin kamu davası açılması için iddianame hazırlanmasını talep etti ve suç duyurusunda bulundu.

  • Haz TBB Başkanı Sağkan'dan, Genç Avukat Coşğun'un Ölümü ile İlgili Açıklama: 'Deliller Cinayet Şüphesinin Ağırlıklı Olduğunu Gösteriyor'TBB Başkanı Sağkan'dan, Genç Avukat Coşğun'un Ölümü ile İlgili Açıklama: "Deliller Cinayet Şüphesinin Ağırlıklı Olduğunu Gösteriyor"

    Ankara'da silahlı yaralanma sonucu hayatını kaybeden genç avukat Belen Nesil Coşğun'un cenaze töreni memleketi Aksaray'da yapıldı. Tören sonrasında Aksaray Barosu’nda konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, "Dosyadaki bazı deliller konuya ilişkin olarak bir cinayet şüphesinin ağırlıklı olduğunu bizlere gösteriyor. Ancak net sonucun tabii ki Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ve Ankara Baromuz tarafından açıklanmasını beklemek durumundayız" dedi.

  • Haz Macaristan Başbakanı Orban, Arnavutluk'un AB üyeliğini desteklediğini açıkladıMacaristan Başbakanı Orban, Arnavutluk'un AB üyeliğini desteklediğini açıkladı

    Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Arnavutluk'un AB üyeliğini ve Batı Balkanlar'ın AB'ye entegrasyonunu her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini bildirdi. Orban, Arnavutluk'a gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama tarafından resmi törenle karşılandı. Rama ve Orban, görüşmeleri sonrası ortak basın toplantısı düzenledi.

  • İntihar

    İntihar

    Son dakika intihar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan intihar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan intihar haber sayfamızda

    Daha Fazla

    İntihar

    haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam intihar haberi bulunmuştur.

    Sultan Irmak'ın &#;l&#;m&#;ne ilişkin davada yeni gelişme

    Sultan Irmak'ın &#;l&#;m&#;ne ilişkin davada yeni gelişmeAnkara’da, Sultan Irmak'ın (29) evinde başından tek kurşunla vurularak ölü bulunmasıyla ilgili davada mütalaasını açıklayan savcı, genç kadının erkek arkadaşı Berk Tekcan'ın 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis, cinayeti birlikte işlediklerine dair yeterli delil elde edilemeyen Hacı Yakup Karaca ve Kadir Çeribaşı'ın ise beraatını istedi.

    Gündem

    Titan yolcularının 96 saatlik cehennemi! Olaydan 20 g&#;n &#;nce ne olacağını yazdı

    Titan yolcularının 96 saatlik cehennemi! Olaydan 20 g&#;n &#;nce ne olacağını yazdıTitanik'in enkazını incelemek için dalıp bir süre sonra kaybolan denizaltı içerisindeki oksijen seviyesi için verilen kritik süre hesaplamalara göre bugün doldu. Tüm dünyanın gözünü çevirdiği denizaltındaki 5 kişinin 96 saat boyunca nasıl bir cehennemde yaşadığının ise tuhaf şekilde olaydan 20 gün önce kaleme alındığı ortaya çıktı. İşte bir doktora ait olan ve büyük merak uyandıran makalenin detayları.

    Dünya

    Titanik'in kurbanları! Kaderinin kesiştiği her yere bela getirdi

    Titanik'in kurbanları! Kaderinin kesiştiği her yere bela getirdiDünya, Atlantik Okyanusu'nda Titanik'in enkazını incelemek için yaptığı dalışın ardından kaybolan denizaltının aranma çalışmalarına kilitlenmiş durumda. Ünlü geminin batışının ardından yaşanan bir dizi olayı gerekçe gösterenlere göre ise bunun sebebi lanet. Tesadüf mü yoksa 'lanet' mi tekerrür ediyor bilinmese de Titanik'in kurbanlarının sonu ürperten detaylara sahip.

    Dünya

    AVM'nin terasından atlayan Kader’in annesinden korkun&#; iddia!

    AVM'nin terasından atlayan Kader’in annesinden korkun&#; iddia!İstanbul Beylikdüzü'nde bir alışveriş merkezinin terasından atlayarak hayatına son veren 25 yaşındaki Kader Yıldız'ın annesi Gülnaz Yıldız, kızının nişanlısı Berkan Y. tarafından psikolojik şiddete maruz bırakıldığını öne sürdü. Gülnaz Yıldız,  kızının ölüme sürüklendiğini öne sürerken, "Kızım vefat ettikten sonra nişanlısı Berkan Y., benim kızımın banka hesabına girip para çekmeye çalıştı" dedi.

    Haberler

    AVM'nin terasından atlayan Kader’in annesinden korkun&#; iddia!

    AVM'nin terasından atlayan Kader’in annesinden korkun&#; iddia!Beylikdüzü'nde bir alışveriş merkezinin terasından atlayarak hayatına son veren 25 yaşındaki Kader Yıldız'ın annesi Gülnaz Yıldız, kızının nişanlısı Berkan Y. tarafından psikolojik şiddete maruz bırakıldığını öne sürdü. Gülnaz Yıldız,  kızının ölüme sürüklendiğini öne sürerken, "Kızım vefat ettikten sonra nişanlısı Berkan Y., benim kızımın banka hesabına girip para çekmeye çalıştı" dedi.

    Gündem

    60 saniyelik video tetikledi! Sniper skandalı patladı

    60 saniyelik video tetikledi! Sniper skandalı patladıRus paralı askerler Wagner Grubu'nun savaştan paylaştığı bir videonun izini süren Politico dergisi, kirli ilişkiler ağını ortaya serdi. Amerikan şirketinin ürettiği keskin nişancı mermileri ve diğer cephanelikler, karaborsada satılıyor.

    Dünya

    Yer: Diyarbakır! İntihar girişiminin nedeni cinsel istismar &#;ıktı

    Yer: Diyarbakır! İntihar girişiminin nedeni cinsel istismar &#;ıktıDiyarbakır’ın Silvan ilçesinde cumartesi günü Malabadi Köprüsü’nden atlayarak intihar girişiminde bulunan ve çevredekiler tarafından kurtarılan 17 yaşındaki Ş.İ. adlı kız, ifadesinde 1 yıldır liseden arkadaşının cinsel istismar, tehdit ve şantajına maruz kaldığını iddia edince, şüpheli Faysal A.(19) gözaltına alındı.

    Gündem

    Asistan ve uzman hekimin ardından Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Yağmur Çavuşoğlu intihar etti.

    Adana&#;daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi&#;nde görevli 26 yaşındaki asistan doktor Ece Ceyda Güdemek, 6&#;ncı kattaki evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi.

    Batman Bölge Devlet Hastanesinde görevli kalp damar uzmanı Dr. Engin Karaku, evinde ölü bulundu. Yapılan incelemede Karakuş’un parçalanan cep telefonunun ve üzerinde “Bıktım baş ağrılarından” yazan bir notun bulunduğu belirtildi.

    Son olarak ise Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Yağmur Çavuşoğlu intihar etti.

    İntihar nedeni henüz netlik kazanmamış olan genç doktor adayının cenazesi, İstanbul Tepekent Fatih Sultan Mehmet Camii&#;den kaldırılacak.

    Beğen

    BeğenAşık OldumHahaVay CanınaÜzgünümKızgınım

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası