kırşehir il sağlık müdürlüğü yemek listesi / Okul Öncesinde Haftada 5 Gün "Ücretsiz Yemek" Uygulaması 6 Şubat'ta Başlıyor

Kırşehir Il Sağlık Müdürlüğü Yemek Listesi

kırşehir il sağlık müdürlüğü yemek listesi

KIRŞEHİR ADLİYESİ

 Ceza İnfaz Kurumunun Yerleşim Konumu :

                Açık Ceza İnfaz Kurumu alanı yılında Orman Bakanlığından satın alınarak, Adalet Bakanlığı’na Açık Ceza İnfaz Kurumu yapılmak üzere tahsis edilmiş, Kurum, Kırşehir Ankara karayolunun kilometresinde  yol üzerindedir. Ceza İnfaz Kurumunun  m²  alan üzerinde m² kapalı alanı olmak üzere , m² tarımsal alanı bulunmaktadır. yılında ihalesi yapılarak inşaatına başlanılıp  Temmuz 'de  inşaat bitirilip,  Ağustos 'de geçici kabulü yapılmıştır. Kuruma İşyurdu tarafından ilave olarak m²’lik mobilya atölyesi ve depo, m² açık ve kapalı alan olmak üzere sosyal tesis inşası ve çevre düzenlemesi yapılmıştır. Uygulamalı Sosyal Tesis tarihinde dönemin Adalet Bakanı ve HSYK üyelerinin katılımıyla açılmıştır. Ceza İnfaz Kurumu ise; 10 Eylül tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanarak  hizmet vermeye başlanılmıştır.

               Kapasite ve Tipi : Kırşehir Açık Ceza İnfaz Kurumunun kapasitesi 8 yataklı 46 oda olmak üzere toplam erkek hükümlü olarak belirlenmiştir.

              Bölümleri : Açık Ceza İnfaz Kurumu, Nizamiye ve Görüş Yeri, Kurum İdare Binası, Hükümlü Sosyal Alanı, Isınma Merkezi, Atölyeler, Mobilya Atölyesi, Lojman ve Uygulamalı Sosyal Tesis, açık alan büyük baş sığır yetiştiriciliği  alanı ve depolar olmak üzere 10  ana binadan oluşmaktadır. Ceza İnfaz Kurumu idari binası; ana giriş nizamiyesinin önünde m2’lik bürolardan oluşmaktadır. Kuzey tarafında hükümlü sosyal binasında 46 odada, 8’erli ranzalı odalar ile hükümlü gazino salonu, mescit, kişilik çok amaçlı salon, eğitim ve teknoloji sınıfı, kütüphane mevcuttur. Ceza infaz kurumu karşısında 5 katlı 10 daireli lojman binası, Ceza İnfaz Kurumunun güneyinde Uygulamalı Sosyal Tesis, kuzey-doğusunda ısınma merkezi (Kalyaklı), doğusunda Mobilya Atölyesi, Mobilya Atölyesinin önünde Oniks Mermer Atölyesi, Demir Atölyesi, Fırın Atölyesi, Mutfak, İdare binası yanında kg çamaşır yıkama kapasiteli yıkama ünitesi bir arada olup, ana giriş nizamiyesi güney kısmında hükümlü ziyaret salonu bulunmaktadır. Açık alan  büyük baş sığır yetiştiriciliği kısmı ise kurumun kuzey doğusunda Kırşehir-Yerköy kara yolunun kenarında bulunmaktadır.

               İş Kolları : Kurum açık ceza infaz kurumu statüsünde olup işyurduna dayalı bir ceza infaz kurumudur.

Ceza İnfaz Kurumundaki İşkolları:

              - Mobilya Üretim

             - Demir ve Kafes Tel Örgü Üretim

             - Oniks-Mermer El sanatları üretim

             - Fırın Atölyesi

             - Adliye çay ocakları  ( Kafeterya )

              - Terzilik

              - Mahcuz mallar işletmeciliği  (Yedi Emin )

              - Uygulamalı Sosyal Tesis İşlemeciliği

              - Ceza  İnfaz Kurumlarında Üretilen Ürünlerin Satış Reyonu

              - Tarımsal Üretim  (Meyve-Sebze-Mantar-Fide-Yem Bitkileri )

             - Açık alan büyükbaş hayvan yetiştiriciliği

             - Kantin   ( Satış Mağazaları )

             - Oto ve Halı Yıkama 

             - Temizlik (Adliye ve Tapu ve Kadastro )

             - İnşaat 

             - Nakliyecilik 

              Güvenlik ve Personel :Ceza İnfaz Kurumumuz açık statüsünde olması itibarıyla dıştan korumalı olmadığı için bütün arazi bir buçuk metre yüksekliğinde kafes telle çevrilmiştir.  Ceza İnfaz Kurumumuzda 1 I. Müdür, 2  II. Müdür, 1 İdare Memuru, 1  Öğretmen, 1  Sayman, 11 İnfaz ve Koruma Başmemuru, 61  İnfaz ve Koruma memuru, 1  Sağlık memuru,   2 Cezaevi Katibi, 7 Teknisyen, 1 Ambar memuru, 1 şoför, 1 Kaloriferci,1 Aşçı, 1 Sözleşmeli Teknisyen   ile İşyurdundan maaşlı  1 serbest işçi, beraber toplam 94 personelle hizmet vermekteyiz. Ceza İnfaz Kurumunda dörtlü vardiya sistemi uygulanmaktadır.

              Isı, Su, Aydınlatma ve Yangın Tertibat Konumu :

            a- Isınma: Ceza infaz kurumu ana binaları ile sosyal tesisi ve lojmanları tek merkezden ve sıvı kalorifer yakıtı (KALYAK) ile ısıtılmaktadır.
            b- Su : Ceza İnfaz Kurumunun su ihtiyacı kuruma ait mevcut 2 adet kuyudan karşılanmaktadır.
            c- Aydınlatma : Ceza İnfaz Kurumunun elektrik ihtiyacı MEDAŞ  tarafından sağlanmaktadır. Elektrik  kesildiğinde KVA dizel jeneratör devreye girmektedir.
            d-Dış Aydınlatma : Ceza İnfaz Kurumunun dış aydınlatması mevcut olup yeterlidir.
           e-Yangın Tertibatı : Ceza infaz kurumunda binalarının muhtelif noktalarında su şebekesine bağlı yangın hortumları bağlanmıştır. Yangın söndürme tüpleri mevcut olup, miyadı dolduğunda tüpler işyurdu aracılığıyla değiştirilmektedir.

               Sağlık Konumu : Ceza İnfaz Kurumunun kadrolu doktoru yoktur. Bu nedenle sağlık müdürlüğünden haftada bir gün 3 saat süre ile görevlendirilen doktorlar ve diş doktoru ile  sağlık memuru tarafından sağlık hizmeti verilmektedir. Kurumda küçük müdahalelerin yapılabileceği diş ünitesi yapılan çalışma ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin katkılarıyla kuruma kazandırılmıştır. Mutfakta, fırında ve diğer birimlerde çalışan hükümlülerin periyodik olarak portör muayeneleri ve kontrolleri yaptırılmaktadır. Sağlık birimi olarak Kırşehir Çevre Sağlık Müdürlüğü tarafından kurumun içme suyu analizi periyodik olarak yaptırılmaktadır. Hükümlülerin tamamı Kırşehir Verem Savaş Derneği tarafından getirtilen seyyar araçla tüberküloz taramasından geçirilmektedir. 

  Temizlik :

 Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlülere her gün ila saatleri arasında sıcak su verilerek ihtiyaçları karşılanmaktadır. Genelgeye uygun olarak haftada bir gün (cumartesi) genel banyoları yaptırılmaktadır. Tüm hükümlülerin tıraşları da ceza infaz kurumu içerisinde bulunan  berber tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. 

                Mutfak: Ceza İnfaz Kurumunda yemekler: Bakanlığımızca gönderilen ödenekle alınan iaşeler  kadrolu aşçı  ve  görevlendirilen hükümlüler tarafından pişirilerek servis edilmektedir.

                Eğitim Faaliyetleri : 

                Eğitim ve öğretim faaliyetleri kurum öğretmeni tarafından yürütülmekte olup, hükümlülerin eğitimlerine devam etmeleri için gerekli bilgilendirme, teşvik ve kolaylık sağlanmaktadır. Açık Ceza İnfaz Kurumu Sınav Merkezi olup yılı Açık İlköğretim Okulu sınavlarına 13, Açık Öğretim Lisesi sınavlarına 33, Açık Öğretim Fakültesi sınavlarına 9, ÖSS sınavlarına 25  ve Yüksek Öğretim Sınavlarına ise 18 hükümlü öğrenci katılmıştır. Lisans yerleştirme sınavı sonucunda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde 12 hükümlü eğitimine devam etmektedir.
              Kurumda belirli periyotlarla konferanslar, müzik-eğlence programları, spor müsabakaları, bilgi yarışmaları, münazaralar düzenlenmekte ve hükümlülerin kurum dışına çıkarılarak tiyatro, sinema ve spor müsabakaları gibi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere iştirak etmeleri sağlanmaktadır.
              Kurum kütüphanesi demirbaşına kayıtlı kitap sayısı  olup, yılı içerisinde adet kitap değişik kurumlardan temin edilerek, hükümlü toplam kitaptan yararlanmıştır. yılı içerisinde 19 meslek edindirme kursu açılmış, kurslara hükümlü katılarak, hükümlü belge almaya hak kazanmıştır.

Hükümlü Ziyaretleri : 

              Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlüler pazar günleri ile saatleri arasında tüzükte belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde açık görüş yapmaktadırlar. Bunun haricinde Cumhuriyet savcısının uygun gördüğü ziyaretçiler de ziyaret yapmaktadırlar. Ziyaretler, ziyaret salonunda kontrollü olarak yaptırılmaktadır.

              Arama : Ceza İnfaz Kurumu personeli, avukat ve ziyaretçiler el dedektörüyle ve gerektiğinde elle üst arama yapılarak içeriye alınmaktadır. Eşyalarda aynı şekilde elle ve dedektörle arama yapıldıktan sonra teslim edilmektedir.

              Lojman Durumu : Açık Ceza İnfaz Kurumunda 5 katlı 10 daireli lojman bulunmaktadır.

ve YILI KIRŞEHİR AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU İŞYURDU MÜDÜRLÜĞÜ

FAALİYETLERİ VE BİLÂNÇO DURUMU

UYGULAMALI SOSYAL TESİS (HALKA AÇIKTIR)
Hükümlülerimize meslek edindirmek amacıyla hizmet sektöründe ara eleman yetiştirmek üzere kurulan Uygulamalı Sosyal Tesisimiz yılının Nisan ayında resmi açılışı yapılmış, saatleri arasında halka açık olarak hizmet vermektedir. Tesisimiz m² açık ve kapalı alan üzerinde faaliyet göstermektedir. Sosyal Tesisimiz yaz aylarında aylık ,00 TL ile ,00 TL arasında kış aylarında ise ,00 TL ile ,00 TL arasında ciro yapmaktadır. Sosyal Tesisler iş kolunda 3 personel, 30 hükümlü çalışmaktadır.

 

 Tel ve Demir Atölyesi :Tel ve Demir Atölyesi m²’lik kapalı alanda faaliyet göstermektedir. Hammaddesi dışarıdan satın alınmak suretiyle çeşitli ebatlarda tel örgüsü üretilip, talep doğrultusunda montajı ilgili adreste yapılmaktadır. Ayrıca atölyemizde sipariş üzerine kapı, pencere doğraması, bilumum demir doğrama işleri yapılmaktadır. Tel ve Demir atölyemizde 2 personel 13 hükümlü çalışmaktadır.

Fırın İşkolu:Fırın Atölyemiz m² alan üzerinde kurulu olup, hijyenik ortamda günlük üretim kapasitesi ortalama adet ( gr.) ekmektir. Üretimi yapılan ekmekler kamu kurum ve kuruluşlarına  arz edilmektedir. 1 personel 13 hükümlü çalışmaktadır.

Oto ve Halı Yıkama Atölyesi :Oto yıkama atölyemizde 3 araç aynı anda yıkanabilmekte olup, 70 m² alan üzerine kurulmuştur. Oto yıkama atölyemizde yıkanan araçların nevine göre yıkama ücreti 4,00 TL ile 7,00 TL arasında değişmektedir. yılında adet oto yıkanmıştır. Halı yıkama atölyemizde otomatik makinelerde yıkama yapılmaktadır. Halı siparişleri telefonla alınıp ilgili adreslerden kurumumuz aracı ile toplanıp yıkandıktan sonra tekrar adreslerine teslim edilmektedir. Toplam m²’lik alan üzerinde faaliyet göstermektedir. Halının 1 m²’si 1,50 TL’ye yıkanmaktadır. yılında m² halı yıkanmış olup,  Oto ve halı yıkama atölyelerinde toplam 1 Personel  ile 9 hükümlü çalışmaktadır.

Mobilya Atölyesi:Mobilya Atölyesi m² alanlık iki adet atölyeden oluşmaktadır. Atölyede hakim-savcı büro tefrişatları üretimi yapılarak Adalet Bakanlığının talimatları doğrultusunda dağıtımları yapılmaktadır. Atölyede 3 personel, 30 hükümlü çalışmaktadır. Marmaris, İznik, Silivri, Ilgaz, Artvin, Gaziantep, Erciş, Ardahan, Karlıova, Karapınar, Antalya, Manisa, Turgutlu, Avanos, Dursunbey, Kuyucak, Gülşehir, Daday, Pazar, Büyükçekmece, Edirne, Cizre Adliyeleri ile Niğde, Ankara, Erzurum, Akpınar, Kocaeli, İskenderun, Kırıkkale, Kağızman, Silifke, Kırşehir Adliyesi ve Kırşehir Ceza İnfaz Kurumlarına hakim ve savcı büro tefrişatlarının montajları yapılarak teslim edilmiştir yılı içerisinde çeşitli il ve ilçe adliyelerine adet hakim ve savcı takımı götürülüp yerinde montajı yapılarak teslim edilmiştir. Ayrıca Kırşehir İl Müftülüğüne deneme amaçlı  laminat büro takımı, Zile Adliyesine de amerikan panel kapı üretimi yapılarak yerlerine teslim edilmiştir yılı içerisinde  75 adet büro takımı üretilmiştir.

 Mermer Atölyesi : m²’lik kapalı alanda faaliyet göstermektedir. Atölyemizde hediyelik oniks mermer ürünlerin üretimi yapılmaktadır. Üretilen ürünlerimiz çeşitli ceza infaz kurumları ile açılan sergilerde, satış reyonumuzda ve kurumumuzca katılımı yapılan fuarlarda satışa sunulmaktadır. Üretilen ürünler arasında tarihi mekanların minyatürleri, biblolar, mumluk-şamdan, şekerlik, vazo, isimlik, kül tablası ve sipariş türüne göre üretim yapılmaktadır. 1 personel, 14 hükümlü çalışmaktadır.


Açık Alan Sığır Besiciliği İşkolu : yılında Bakanlık olurları ile  yapılmış olan açık alan besi inşaat tamamlanarak 09 Kasım tarihinde Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraki olan Başak Tarım İşletmeleri A.Ş. den adet Holştein cinsi büyükbaş sığır alınmak suretiyle uygulamaya başlanılmış, yılında adet büyükbaş sığır alınmış, sığırlardan 97 tanesi Niğde Tarım Açık Ceza Kurumuna, 18 tanesi Kurum genel bütçeye fatura edilmek suretiyle kesilmiş, yıl içerisinde 2 hayvan şap hastalığından, 1 hayvan da nefes yetmezliğinden telef olmuştur. Bakanlık onaylı 1 sözleşmeli veteriner hekim ve 2 hayvan sağlığı teknisyeni  nezaretinde 10 hükümlü ile besicilik devam etmektedir. Amacımız Niğde Tarım Açık Ceza Kurumunun hayvan ihtiyacı ile kurum  uygulamalı sosyal tesis ve genel bütçe ihtiyacımız olan et ihtiyacını  karşılamaktır.  itibarıyla kurumda büyükbaş sığır bulunmaktadır. yılında projelendirerek Bakanlık onayına sunarak, onay aldığımız başlık açık alan sığır yetiştiriciliği alan inşaat için gerekli fizibilite ve alt yapı çalışmaları sonunda inşaatına başlanılacak bu işkolundaki amacımız damızlık üretim ve küçük çaplı süt üreticiliği yaparak kapalı ve açık ceza infaz kurumunun süt ve yoğurt ihtiyacını karşılamaktır.


Tarım İşkolu:Bu iş kolunda 2  Ziraat Teknisyeni ile 2 İnfaz ve Koruma Memuru ve  20 hükümlü çalışmaktadır. Meyvecilik alanında modern sistemle oluşturulmuş 37 dekar alanda adet bodur elma ağacı, adet erik ve nektarin ağacı bulunmaktadır. Bu ağaçların adeti yılında, adeti yılında dikilmiş olup, çeşit olarak Grany smith, Fuji, Galaxy ve Skarlet spur çeşitlerinden oluşan bahçemizden yılında 49 ton elma toplanmıştır.  Ayrıca 7 dekarlık alanda adet yarı bodur kiraz bahçesi yılında kurulmuştur. Kiraz ağaçları Napolyon çeşidi olup ürünün 4. ve 5. yıllarda gerçekleşmesi beklenmektedir. yılında tarımsal alanımıza  Açık alan sığır besiciliği için kullanılmak üzere hayvan yem bitkileri ekilerek, bu işkolumuzdaki girdi maliyetleri minimuma indirilmeye çalışılmıştıfunduszeue.infoılık alanında Orman Bakanlığı fidanlıklarından küçük boylarda alınan çam türü fidanların bakımı ve yetiştiriciliği yapılarak satışı gerçekleştirilmektedir. Deneme üretim planlayıp ektiğimiz ceviz fidanlarından iyi sonuçlar alınmakla bu üretimden adet küçüklü büyüklü ceviz fidanı satılmıştır.  yılında mavi ladin çamı fidanı üretimi hazırlıkları yapılmış olup, bahar mevsiminde üretime başlanacaktır. Milli Emlak Müdürlüğü ile gerekli yazışmalar  yapılarak  yılında tahsis edilecek tarlalara hayvancılık için gerekli yem bitkileri ekilecektir.  

 
DİĞER İŞ KOLLARI

Mahçuz Mallar ve Yediemin Deposu: İcra yoluyla el konulan mallar kurumumuzda m²’lik alan üzerinde muhafaza edilmek suretiyle kira ücreti alınmaktadır.

Nakliye İşkolu: Bu işkolunda 1 adet kamyon, 1 adet kapalı kasa iveko  kamyonet ve 1 adet ford transit araç faaliyet göstermektedir.

Kantin-Çayocağı-Kafeterya  İşkolu: Ceza İnfaz Kurumunun kantini ve  ayrıca Kırşehir Adliyesinin çay ocakları ve kafeteryası iş yurtları aracılığıyla işletilmektedir.

Temizlik:Kırşehir Adliyesinin ve Tapu Kadastro İl Müdürlüğü'nün temizlik işleri iş yurtları aracılığıyla işletilmektedir.

Terzi ve Odunculuk İşkolu : Kurum içerisinde terzilik hizmeti verilmektedir.

Ceza İnfaz Kurumunun yerleşik alanı daha önceden Orman Bakanlığı'nın fidan yetiştirme sahası olması nedeniyle içerisinde çok miktarda kavak, söğüt vb. ağaçlar bulunmaktadır. Ekonomik ömrünü tamamlamış olanları kurum bünyesinde kesilerek değerlendirilmektedir.

İnşaat ve Onarım-Yediemin  İşkolu : Kurumun inşaat ve küçük ve orta ölçekli onarımları bünyesinde bulunan bu iş kolu tarafından yapılmaktadır. Kurum içerisinde etrafı kafes tel ile çevrili yedi emin deposu bulunmaktadır

×

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

WEB SİTESİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI

T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından işletilen funduszeue.info web sitesini ziyaret edenlerin kişisel verilerini sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca işlemekte ve gizliliğini korumaktayız. Bu Web Sitesi Gizlilik ve Çerez Politikası ile ziyaretçilerin kişisel verilerinin işlenmesi, çerez politikası ve internet sitesi gizlilik ilkeleri belirlenmektedir.

Çerezler (cookies), küçük bilgileri saklayan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından, tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanır. İnternet sitesi tarayıcınıza yüklendiğinde, çerezler cihazınızda saklanır. Çerezler, internet sitesinin düzgün çalışmasını, daha güvenli hale getirilmesini, daha iyi kullanıcı deneyimi sunmasını sağlar. Oturum ve yerel depolama alanları da çerezlerle aynı amaç için kullanılır. İnternet sitemizde çerez bulunmamakta, oturum ve yerel depolama alanları çalışmaktadır.

Web sitemizin ziyaretçiler tarafından en verimli şekilde faydalanılması için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler tercih edilmemesi halinde tarayıcı ayarlarından silinebilir ya da engellenebilir. Ancak bu web sitemizin performansını olumsuz etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değiştirmediği sürece bu sitede çerez kullanımını kabul ettiği varsayılır.

funduszeue.infoşisel Verilerin İşlenme Amacı

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan amaçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine uygun olarak işlenmektedir:

  • T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin yürütülmesi için gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin gerçekleştirilmesi,
  • T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların yapılması ve ilgili iş süreçlerinin gerçekleştirilmesi,
  • T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması.

 

funduszeue.infoşisel Verilerin Aktarıldığı Taraflar ve Aktarım Amacı

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin işlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

funduszeue.infoşisel Verilerin Toplanma Yöntemi

Çerezler, ziyaret edilen internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihaza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Web sitemiz ziyaret edildiğinde, kişisel verilerin saklanması için herhangi bir çerez kullanılmamaktadır.

4.Çerezleri Kullanım Amacı

Web sitemiz birinci ve üçüncü taraf çerezleri kullanır. Birinci taraf çerezleri çoğunlukla web sitesinin doğru şekilde çalışması için gereklidir, kişisel verilerinizi tutmazlar. Üçüncü taraf çerezleri, web sitemizin performansını, etkileşimini, güvenliğini, reklamları ve sonucunda daha iyi bir hizmet sunmak için kullanılır. Kullanıcı deneyimi ve web sitemizle gelecekteki etkileşimleri hızlandırmaya yardımcı olur. Bu kapsamda çerezler;

İşlevsel:Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan işlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu işlevler arasında videolar gibi içerik yerleştirme veya web sitesindeki içerikleri sosyal medya platformlarında paylaşma yer alır.

Teknik olarak web sitemizde kullanılan çerez türleri aşağıdaki tabloda gösterilmektedir.

Oturum Çerezleri

(Session Cookies)

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin web sitemizi ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir. Amacı ziyaretiniz süresince İnternet Sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır. (funduszeue.info_SessionId)

 

Web sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

  • • İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

5.Çerez Tercihlerini Kontrol Etme

Farklı tarayıcılar web siteleri tarafından kullanılan çerezleri engellemek ve silmek için farklı yöntemler sunar. Çerezleri engellemek / silmek için tarayıcı ayarları değiştirilmelidir. Tanımlama bilgilerinin nasıl yönetileceği ve silineceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için funduszeue.info adresini ziyaret edilebilir. Ziyaretçi, tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkânına sahiptir.  

funduszeue.info Sahiplerinin Hakları

Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” maddesi kapsamındaki talepleri, Politika’da düzenlendiği şekilde, ayrıntısını Başvuru Formunu’nu Bakanlığımıza ileterek yapabilir. Talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvuruları ücretsiz olarak sonuçlandırılır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre ücret talep edilebilir.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası