sahte konum nasıl anlaşılır / Birinin Gönderdiği WhatsApp Sahte Konum Nasıl Anlaşılır?

Sahte Konum Nasıl Anlaşılır

sahte konum nasıl anlaşılır

Dünyayı gezmek, yurt dışından havalı yer bildirimleri yapmak şüphesiz ki hepimizin en sevdiği şeyler arasında. Günümüzün ekonomik şartları düşünüldüğünde bu deneyimleri yaşamak pek kolay değil. Ancak gelişen teknolojik imkanlar sayesinde her şeyin bir kolay yolu mevcut. Eğer bütçenizi zorlamadan, cebinizi fazla yakmadan sık sık yurt dışı gezileri yapıyormuş gibi görünmek istiyorsanız sizlere sunacağımız sahte GPS yöntemiyle büyük ilgi çekebilirsiniz.

Bu ücretsiz deneyimi yaşamak için ilk ihtiyacınız bir Android cihaz olacak. Android cihazların piyasadaki diğer mobil cihazlara oranla daha fazla özgürlük sunmasından dolayı sahte GPS konumu belirlemek için Android ilk tercih olacaktır. Küçük bir not düşelim, dünyanın çeşitli noktalarından sahte yer bildirimi yapmak için 4 kolay adımı uygulamanız yeterli olacak ama buralardan selfie paylaşmak istiyorsanız ileri seviye bir Photoshop kursu almanız faydanıza olacaktır.

Adım 1 : Sahte GPS konumu sağlayan bir uygulama indirin

Google Play Store&#;da yani Android cihazların resmi uygulama mağazasında birçok sahte GPS konumu (GPS spoofing) uygulaması mevcut. Bunlar arasından çokça indirilmiş ve iyi yorumlar almış bir uygulamayla yola çıkmak en mantıklı başlangıç olacaktır. Bu uygulamalardan bizim tavsiyemiz Lexa firması tarafından geliştirilmiş olan Fake GPS uygulaması olacak. Son derece kolay kullanıma sahip olan bu uygulama, sadece 1,44 MB&#;lık boyutuyla da öne çıkıyor. Fake GPS uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.

Adım 2 : Cihazınızın geliştirici seçeneklerini aktif edin

Android cihazlarda sahte konum gösterebilmek için cihazınızın geliştirici seçeneklerini aktif etmeniz gerekiyor. Bu seçeneği aktif hale getirmeniz için Fake GPS uygulaması size yardımcı olacaktır. Geliştirici seçenekleri genellikle cihazın yazılım özellikleri menüsünde yazılım versiyonuna 7 ya da 8 kez dokunarak açılır. Android cihazınızın geliştirici seçeneklerini aktif ettikten sonra &#;Sahte konum uygulamasını seç&#; butonuna tıklayın ve Fake GPS uygulamasını seçin.

Adım 3: Konum ayarınızı &#;Yalnızca Cihaz&#; yapın

Android cihazınızı dünyanın herhangi bir noktasında göstermek istiyorsanız cihazın konum ayarlarında &#;Yalnızca Cihaz&#; seçeneğini tercih etmelisiniz. Bu menüdeki diğer konum seçenekleri, konum doğruluğunu arttırmak adına mobil ağlara, Wi-Fi ve Bluetooth vericilere bağlanabilirler. Teknolojik yapıları itibarıyla mobil ağlar, Wi-Fi ve Bluetooth vericiler bulunduğunuz gerçek konumu göstereceği için onları ortadan kaldırın. Seyahat oyununuzu bozmamak adına bu seçenekleri devre dışı bırakmak zorundasınız.

Adım 4: Fake GPS uygulamasını aktif etme vakti

Sürekli seyahat ediyormuş gibi görünme çalışmalarımızda nihayet sonuca geldik. Eğer tüm söylediklerimizi doğru uyguladıysanız, Fake GPS uygulamasını açıp dünya haritasında istediğiniz herhangi bir yere ışınlanabilirsiniz. Uygulamayı açtıktan sonra istediğiniz coğrafi konumu seçip ekranın sağ alt kısımda bulunan yeşil butona dokunarak sahte konumunuzu belirleyebilirsiniz. İşlemin gerçekleşip gerçekleşmediğini doğrulamak istiyorsanız Fake GPS uygulamasını kapatıp Google Haritalar uygulamasına girin ve nerede olduğunuzu kontrol edin.

Adım 5: Sahte konumunuzun keyfini çıkarın

İşin içinden başarıyla çıkabildiyseniz hayal dünyanızda seyahat çılgını bir turist gibi gezebilirsiniz. Hatta isterseniz Google Earth ya da Google Street View teknolojilerini kullanarak arkadaşlarınıza sahte seyahatlerinizde neler gördüğünüzü bile anlatabilirsiniz.

Kaynak: 1

Gerçek konumunu paylaşmak istemeyen kişilerin ihtiyaç duyduğu Whatsapp sahte konum atma çok kullanışlı olabiliyor. Örneğin tatildeyken sevdiklerinizin gerçek konumunuzu bilmesini istemiyorsanız ya da sevdiklerinizi sürpriz yapmak istediğinizde fake konum atabilirsiniz. Yalnız kalmak istediğinizde, rahatsız edilmek istemediğinizde ancak yine de arkadaşlarınız yerinizi öğrenmek istiyor ise Whatsapp’ta sahte konum gönderebilirsiniz.

Whatsapp sahte konum atma ile insanların sizden konum paylaşmak istediğinde nerede olduğunuzu söylemek istemediğiniz durumlarda fake konum atmanızı sağlar. Bu yazımızda Whatsapp için nasıl sahte konum oluşturabileceğiniz ve arkadaşlarınızı eğlenmek için nasıl kandırabileceğiniz ile ilgilidir.

Whatsapp Mevcut Konum Hilesi

Whatsapp mevcut konum hilesi ile konum paylaşımı sırasında harita üzerinden konumu başka yerde gösterme yapabilirsiniz. WhatsApp sohbetlerinin uçtan uca şifreli olduğunu ve bu nedenle sohbette paylaştığınız her şeyin tamamen ikinizin arasında olduğunu unutmayın. WhatsApp konum bilgilerinizi otomatik olarak paylaşmaz ve bu nedenle konumunuzu WhatsApp&#;ta göndermek tamamen sizin kararınızdır. Whatsapp mevcut konum hilesi ile istediğiniz yeri bulunduğunuz konumuz olarak gösterebilirsiniz.

Whatsapp Sahte Konum Paylaşma

Whatsapp uygulamasında, konum atma özelliği gerçek zamanlı olarak sohbet ettiğiniz kişiye canlı olarak konumunuzu paylaşmaya olanak tanır. Bu özellik ile bir buluşma planladığınız da sadece arkadaşınıza nerede olmak istediğiniz haritadan işaretleyerek konumumuzu iletebilirsiniz. Ancak sürpriz bir buluşma veya yerinizi gizlemek için Whatsapp sahte konum paylaşma yapabilirsiniz.

Whatsapp sahte konum paylaşma

  • Whatsapp sahte konum paylaşmak için Whatsapp uygulamasını açın.
  • Konumunuzu göndermek istediğiniz kişinin sohbetini açın.
  • iPhone cihazlarda sohbet kutusunun sol tarafında “+” simgesine, Android cihazlarda ise ataç simgesi ardından “Konum” etiketine dokunun.
  • Bir sonraki ekranda “Mevcut Konumuzu Gönder” seçeneğini seçerek tam olarak bulunduğunuz yeri gönderebilirsiniz.
  • Sahte konum atma için sağ üst kısımdaki büyüteç simgesine tıklayın.
  • Farklı konum gönderme için il, ilçe, mahalle, cadde, sokak, kapı no gibi bilgileri ile sahte konumu belirleyin ve gönderin.

Whatsapp uygulamasında başka bir yerin konumunu atmak için konum paylaşım ekranında sağ üst kısmında bulunan arama yerine fake konum adresini girin. Harita üzerinden tam olarak göndermek istediğiniz konumu işaretleyin ve mevcut konumu paylaş butonuna basarak karşı tarafa gönderin.

iPhone Sahte Konum Gönderme

İphone sahte konum gönderme için fake konum paylaşımı yapmak istediğiniz kişinin sohbet penceresini uygulamadan açın. Mesajlar bölümünün sol alt kısmında yer alan+ işaretine tıklayarak konum paylaş seçeneğine dokunun. Açılan ekranın haritalar kısmındaki arama işaretini göreceksiniz. arama kısmına sahte konum göndermek istediğiniz mahalle sokak gibi yer bilgilerini yazın. Sahte ekonomi olarak göndermek istediğinizi işaretledikten sonra fake konumu karşı tarafı gönderebilirsiniz.

iPhone sahte konum göndermek için;

  • Sahte konum göndermek istediğiniz kişi ile sohbeti açın.
  • Sol alt kısmında yer alan+ işaretine dokunarak konumu paylaş seçeneğine tıklayın.
  • Açılan ekranda arama yerine sahte konum paylaşmak istediğiniz adresi yazın.
  • Harita üzerinden tam olarak göndermek istediğiniz fake yeri işaretleyin ve gönderin.

Whatsapp Sahte Konum Uygulaması

GPS bilginizi değiştirebilen Whatsapp sahte konum uygulaması olarak en fazla indirilenler Fake GPS, Fake GPS Locaiton ve Sahte GPS sahte konumu uygulamalarıdır. Sahte konum uygulamaları ile bir kişi ile paylaşmak istediğiniz gerçek konumunuzu harita üzerinden değiştirebilirsiniz. iPhone cihazlarda olmadığınız bir yerde olduğunuzu gösteren Whatsapp sahte konum uygulamaları ile farklı konum gönderme yapabilirsiniz.

Whatsapp sahte konum uygulaması kullanımı:

  • Google Play Store&#;dan veya AppStore’dan telefonunuza Sahte GPS Konum uygulamalarından birini indirin.
  • Geliştirici seçeneklerini etkinleştirmek için &#;Ayarlar&#;>&#;Telefon Hakkında&#;>&#;Yapı Numarası/MIUI Sürümü&#;ne yedi kez dokunun&#; seçeneğine gidin.
  • &#;Geliştirici Seçenekleri&#;ne gidin ve &#;Sahte konum uygulamasını seçin&#; öğesini bulun. Üzerine dokunun ve cihazınıza indirdiğiniz Sahte GPS uygulamasını seçin.
  • Ayarlardan GPS&#;i etkinleştirin ve Sahte GPS Konumu uygulamasını başlatın.
  • Kırmızı işareti hedef konumunuza yerleştirin ve sahte konumu ayarlamak için &#;Oynat&#; düğmesine dokunun.

Artık WhatsApp&#;ı açabilir ve arkadaşlarınız ve ailenizle sahte bir konum paylaşabilirsiniz.

[Toplam: 3 Ortalama: ]

Android kullanarak WhatsApp'ta sahte canlı konum nasıl gönderilir

WhatsApp, konumunuzu kullanarakAndroid akıllı telefonlarla Google Haritalar entegrasyonu. Bulunduğunuz konumun karşı tarafını gösterir, böylece bulunduğunuz yerin kanıtı olarak alabilirsiniz. Pek çoğunuz, Arkadaşlarımızı kandırmak için sahte canlı konumu gönder. Android'i kullanarak WhatsApp'ta sahte konumları paylaşmak için internette bulabileceğiniz en iyi yöntemler şunlardır.

Android kullanarak WhatsApp'ta sahte canlı konum nasıl gönderilir

Şu anda aşağıda bulabileceğiniz iki olası yol vardır. Aralarındaki en kolay yöntem, ancak kolayca tespit edilebilir. Aşağıdaki ipuçlarına göz atın ve size uygun olanı seçin.

  1. Harita üzerinde arama yöntemini kullanarak sahte
  2. Sahte konum kullanarak Sahte Konum gönder
  3. Birisi size sahte bir canlı konum gönderip göndermediğini bulun

Hem sahte konum gönderme, GPS kullanma hem de birinin sahte konum paylaşıp paylaşmadığını bulduk.

1] Harita üzerinde arama yöntemini kullanarak sahte konum

Bu yaklaşımla şunları yapabilirsiniz: konumu manuel olarak seç doğrudan WhatsApp konum hizmetinizden. Ancak, herkes muhtemelen bir yöntemi sabitlemek ve göndermek için kullandıkları bu yöntemi bildiğinden, sizi yakalama şansı vardır. Ancak deneyebilirsiniz.

Konum: Whatsapp

  • Android akıllı telefonunuzda WhatsApp'ı açın.
  • GPS verilerini almak için konum hizmetlerini etkinleştirin.
  • Sahte yeri göndermek istediğiniz kişiyi açın.
  • Alt yazma alanındaki ek düğmesine dokunun.
  • “Konum” u seçin ve harita alanının üst kısmındaki arama çubuğuna dokunun.
  • İstediğiniz konumu arayın, herhangi bir noktayı sabitleyin ve gönder düğmesine dokunun.

Ancak, birisi WhatsApp menüsünü kullanarak canlı bir konum paylaşmak istiyorsa bu çalışmaz.

2] Sahte konumu kullanarak Android kullanarak WhatsApp'ta sahte yerler gönderin

Android akıllı telefonlar, kullanıcılara konum değiştirme seçeneğine izin verir, bu da başka bir bölgedeki gibi davranmanıza yardımcı olur. İşte nasıl yapılacağı.

Sahte GPS Uygulaması

  • İndirme ve Yükleme Sahte GPS Android akıllı telefonunuzdaki Google Play Store'dan indirin.
  • Ayarlar> Geliştirici Seçenekleri> Sahte Konumlara İzin Ver'e gidin. Geliştirici seçeneklerini göremiyorsanız, Ayarlar> Cihaz hakkında> Yedi kez "Yapı numarası" na hafifçe dokunun ve ayarlara geri dönün.
  • GPS Ayarları'na girmek için hızlı ayarlar çekmecesindeki GPS / Konum'a dokunun ve basılı tutun. GPS önceliğini “Yalnızca cihaz” olarak ayarlayın.
  • Uygulamayı açın ve izinler verin.
  • Pimi ekran üzerinde hareket ettirin, dünyanın herhangi bir yerine koyun ve başlat düğmesine dokunun.
  • Ardından akıllı telefonunuz başlayacak konumu sabitlediğiniz yer olarak gösterir. Sahte konumu WhatsApp'ta göndermek istiyorsanız, konumu Sahte GPS uygulamasından ayarlayabilir ve “Geçerli konum” u WhatsApp'tan gönderebilirsiniz.
  • Bu yöntemi kullanarak, HERHANGİ BİR UYGULAMAYI KULLANARAK SAHTE YER GÖNDERİNİZ.

Sahte konum yöntemini kullanırsanız, kişi gerçek konumunuzu izleyemez ve sahte olduğunu bul. Bu yöntem son derece hassas ve en iyisidir.

3] Birisi size sahte bir canlı konum gönderip göndermediğini nasıl görebilirsiniz?

Birisi size yanlış bir pozisyon gönderirseYukarıdaki yöntemi kullanarak WhatsApp, sahte olup olmadığını kolayca bulabilirsiniz. Birisi gerçek konumunu gönderdiğinde, herhangi bir adres bilgisi olmayacak, ancak konum sohbet ekranındaki boş alanda işaretlenir. Sahte ise, sadece google haritalar ile paylaşılan bir konuma benzeyen sokak adresini göreceksiniz.

Android'i kullanarak WhatsApp'ta sahte canlı konum veya GPS konumu göndermek için bu yaklaşımları bulduğunuzu umuyoruz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası