cukur 125 bolum tek parca / Çukur 4. sezon bölüm tek parça full izle | Show TV Bölüm izle video

Cukur 125 Bolum Tek Parca

cukur 125 bolum tek parca

Çukur dizisinin merakla beklenen 4. sezon bölümü ( Bölüm) 19 Nisan 'de Show TV ekranlarında yayınlandı.

ÇUKUR 4. SEZON BÖLÜMDE NELER OLDU? (ÇUKUR BÖLÜM)

Yamaç’ın oyunlarıyla arka arkaya darbe alan Vartolu, bu sefer ipleri eline alacak.

Amca’nın gücünü azaltmak için harekete geçen Yamaç, Vartolu’nun akıl dolu oyunuyla neye uğradığını şaşıracak. Efsun’la Sultan arasındaki gerilim devam ederken, Yamaç ve Efsun’un gündemi aldıkları bir bilgiyle tamamen değişecek. Karaca’nın ölümünü örtbas etmeye çalışan Amca, Karaca’nın kendiliğinden gittiğine aileyi ikna etmeye çalışacak. Oynadığı son kozla zafere ulaştığını düşünen Kulkan, hiç beklemediği bir düşmanla karşılaşacak ve bu karşılaşma nefesleri kesecek.

ÇUKUR 4. SEZON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? (ÇUKUR BÖLÜM)

Yamaç’ın, Amca’nın kurduğu düzeni bitirmek için yaptığı zeka dolu plan Vartolu ve Yamaç’ı bir kez daha karşı karşıya getirecek.

Yamaç’ın, Amca’nın kurduğu düzeni bitirmek için yaptığı zeka dolu plan Vartolu ve Yamaç’ı bir kez daha karşı karşıya getirecek. Kararından geri adım atmayan Yamaç’ın aksiyonu nefesleri kesecek. İçindeki ateşi yeniden bulan Cumali, sürpriz bir hamle ile mahalledeki tüm dengeleri değiştirecek. Karaca’nın sürpriz bir ziyaretçi yüzünden kafası karışacak. Celasun’dan haber alamayan Karaca, peşine düştüğü ipucu sayesinde önemli bir bilgi elde edecek. Bu bilgi Amca ve Karaca’yı karşı karşıya getirirken, gerçekleşen yüzleşmenin sonucu herkesi şoka uğratacak.

ÇUKUR DİZİSİNİN 4. SEZON KONUSU

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

ÇUKUR 4. SEZON 33 BÖLÜM İZLE ( BÖLÜM)

Çukur dizisinin 19 Nisan Pazartesi günü yayınlanan 4. sezon bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Çukur Bölüm full izleÇukur 4. sezon bölüm tek parça full izleÇukur son bölüm izledizi izledizi haberlerishow tv dizileriÇukur dizisiçukur izle19 Nisan Çukur Bölüm izleshow tv çukur son bölüm izleshow tv canlı yayın

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur bölümü yayınlandı. 19 Nisan tarihinde yayınlanan Çukur dizisi yeni bölümde; Evden telaşlı bir şekilde çıkan Amca, Karaca’nın valizini alıp gider. Yamaç, birbirlerini affetmeleri için ailesine bir konuşma yapar. Yasmin, Amca’nın Karaca’yı boğduğunu söylerken Amca, ormanlıkta Karaca’yı taşırken görülür. İşte Çukur dizisinin bölüm tek parça linki…

Çukur Bölüm izle

Çukur Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Çukur dizisi oyuncuları kimdir?

  • Yamaç Koçovalı – Aras Bulut İynemli
  • Efsun – Damla Sönmez
  • Sena Koçavalı – Dilan Çiçek Deniz
  • İdris Koçavalı – Ercan Kesal
  • Sultan Koçovalı – Perihan Savaş
  • Kahraman Koçovalı – Mustafa Üstündağ
  • Selim Koçovalı – Öner Erkan
  • Vartolu – Erkan Kolçak Köstendil
  • Aliço – Rıza Kocaoğlu
  • Muhittin – Nebil Sayın
  • Celasun – Kubilay Aka

Çukur dizisi bölüm tek parça kesintisiz full izleÇukur dizisi bölüm izleÇukur dizisi bölüm tek parça izleÇukur dizisi bölüm kesintisiz izleÇukur dizisi bölüm full izleÇukur bölüm tek parça kesintisiz full izleÇukur bölüm tek parça izleÇukur bölüm kesintisiz izleÇukur bölüm full izleÇukur bölüm canlı izleDizi izlekesintisiz izletek parça izlefull izleCanlı dizi izleCanlı izleShow TV Çukur izleÇukur full izleÇukur son bölüm izleÇukur son bölüm izleÇukur yeni bölüm izleÇukur yeni bölüm izleÇukur izleÇukur full izleÇukur bölüm izleÇukur bölüm full izleÇukur bölüm izleÇukur bölüm full izleÇukur izleÇukur Çukur seafoodplus.info bölüm izleShow Çukur İzleShow Çukur son bölüm izleShow Çukur yeni bölüm izleShow Çukur son bölüm izle

Çukur Bölüm full izle tek parça Puhutv - Show TV

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un dün akşam ekranlara gelen bölümüne Yamaç ve Efsun'un karşılaşması damga vurdu. Yıllar sonra ilk kez birbirini gören ikili arasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Çukur 4. Sezon Bölüm özeti

Yamaç’ın oyunlarıyla arka arkaya darbe alan Vartolu, bu sefer ipleri eline alacak.

Amca’nın gücünü azaltmak için harekete geçen Yamaç, Vartolu’nun akıl dolu oyunuyla neye uğradığını şaşıracak. Efsun’la Sultan arasındaki gerilim devam ederken, Yamaç ve Efsun’un gündemi aldıkları bir bilgiyle tamamen değişecek. Karaca’nın ölümünü örtbas etmeye çalışan Amca, Karaca’nın kendiliğinden gittiğine aileyi ikna etmeye çalışacak. Oynadığı son kozla zafere ulaştığını düşünen Kulkan, hiç beklemediği bir düşmanla karşılaşacak ve bu karşılaşma nefesleri kesecek.

Çukur Bölüm full tek parça HD izle

Çukur Bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çukur Bölümü seafoodplus.info ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Çukur Bölüm full tek parça HD izlemek için TIKLAYIN

#Çukur 4 sezon 33 bölüm puhutv, Çukur bölüm Show TV, Çukur bölüm full izle, Çukur 4 sezon 33 bölüm full izle, Çukur yeni bölümden ilk sahne, Çukur 4 sezon 33 bölüm ilk sahne, Çukur 4 sezon 33 bölüm ful izle show tv, Çukur son bölüm full izle, Çukur 4 sezon 33 bölüm ön izleme, Çukur 4 sezon 33 bölüm fragman, Çukur 4 sezon 33 bölüm, Çukur bölüm izle tek parça puhutv  , çukur

Çukur

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. "Ölene kadar mutlu" olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir