gaziantep hayvanat bahçesi kaça kadar açık / Hangi hayvanat bahçesinde panda var?

Gaziantep Hayvanat Bahçesi Kaça Kadar Açık

gaziantep hayvanat bahçesi kaça kadar açık

Gaziantep Botanik Bahçesi giriş ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Gaziantep Botanik Bahçesi giriş ücreti ne kadar?
  2. Botanik bahçede neler var?
  3. Gaziantep Botanik Bahçesi hangi otobüs gider?
  4. Botanik Bahçe kaça kadar açık?
  5. Botanik Bahçesi ücretli mi?
  6. Gaziantep Hayvanat Bahçesi kapalı mı?
  7. Nezahat Gökyiğit botanik Bahçesinde ne yapılır?
  8. Botanik bahçelerinin amacı nedir?
  9. Erzurum Botanik Parka hangi otobüs gider?
  10. Botanik Bahçe ücretli mi?
  11. Bursa Botanik park paralı mı?
  12. Gaziantep Hayvanat Bahçesi ne zaman açılacak?
  13. Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi hangi durak?
  14. Botanik bahçesi nasıl yapılır?
  15. Botanik ne işe yarar?
  16. Bursa Botanik Park nasıl gidilir otobüsle?
  17. Erzurum Havaalanı hangi Otobüs gidiyor?

Gaziantep Botanik Bahçesi giriş ücreti ne kadar?

Özellikle küçük çocukların bitki çeşitleri konusunda bilgi edinmesi adına bir çok örneği içerisinde barındıran Gaziantep Botanik Bahçesi'ne giriş ücreti2 TL.

Botanik bahçede neler var?

Botanikbahçesinin neanlama geldiğine bakıldığında karşımıza, canlı bitkilerin yetiştiği ve insanlara sergilendiği alanlar çıkmaktadır. Bu bahçelerin en önemli özelliği, içerisindeki bitkilerin canlı olmasıdır. Botanikbahçeleri, özellikle turizm açısından büyük önem taşımaktadır.

Gaziantep Botanik Bahçesi hangi otobüs gider?

Bu Otobüshatları Botanik Bahçesiyakınından geçiyor: B88, S02.

Botanik Bahçe kaça kadar açık?

Metro çıkışından üst yoldan karşıya geçip yaklaşık 100 Metre yürüdükten sonra Bakırköy BotanikParka ulaşabilirsiniz. Bakırköy BotanikParkı ziyaret etmek isteyenler için parkın açılışı sabah 7:00 de olmaktadır. Akşam ise saat 23:00'e kadar açıkkalmaktadır. Bu saatler arasında ziyaret edebilirsiniz.

Botanik Bahçesi ücretli mi?

BAKIRKÖY BOTANİKPARKI GİRİŞ ÜCRETİBakırköy BotanikParka giriş ücretsiz. Parkın yanında bulunan özel otoparka araçlar ücretsizolarak park edilebiliyor.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi kapalı mı?

Hayvanat bahçesineziyaretçi yasağının duyurusunu sosyal medya üzerinden yapan belediye paylaşımda, "GaziantepValiliğince alınan karar doğrultusunda Gaziantep Hayvanat Bahçesi15.08.2021 tarihine kadar ziyarete kapatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Nezahat Gökyiğit botanik Bahçesinde ne yapılır?

Yetişkinler için bahçıvanlık, bitki ressamlığı, arazi çalışmaları, etnobotanik, bitkisel tasarım atölyesi gibi eğitimler de veren botanik bahçesininfaydalı bir kütüphanesi ve bitkilerin incelenmesi için herbaryumu da bulunmaktadır.

Botanik bahçelerinin amacı nedir?

XVI. yüzyılda ortaya çıkmaya başlayan botanik bahçelerininasıl amacıtıbbî bitkilerden ürün elde etmekti. Bu bahçelertıp okulları için tıbbî bitki kaynağı olmaları açısından büyük önem taşımaktaydı. ... Bu bahçeninkuruluşundan hemen sonra İtalya'da başka bahçelerde kurulmaya başlanmıştır.

Erzurum Botanik Parka hangi otobüs gider?

149, Merkez içindeki Botanik Parkadresine giden ilk Otobüs.

Botanik Bahçe ücretli mi?

Giriş ücreti: Bahçeyegiriş ücretsizdir. İsterseniz 10 tl. gibi bir bağış almaktadırlar. Ziyaret saatleri: Hafta İçi ve hafta sonu sabah 9:30′ da açılıp, saat 20.00'da kapanır. Son giriş 19:00'dır.

Bursa Botanik park paralı mı?

Bursaşehir merkezine yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Bursabatı yakın çevre yolunda Hayvanat Bahçesi'nin bitişiğinde yer alıyor. Parka giriş sırasında herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi ne zaman açılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi/Açılış tarihi

Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi hangi durak?

Kadıköy'den 19EK, 14ŞB numaralı otobüslerden birine binerke A.Atatürk Mh. durağında indiğinizde Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ne ulaşabilirsiniz.

Botanik bahçesi nasıl yapılır?

2 Tam Donanımlı Bir Botanik Bahçesi Nasıl Olur? Bitkilerin botanikisimleriyle etiketlenmiş olması gerekir . ( Binomial adlandırılmış olmalı) Özel bitki koleksiyonları (kaktüs, sukkulent bitkiler gibi) Şifalı ot bahçeleribulundurmalı. Herbaryum odaları içermeli.

Botanik ne işe yarar?

Biyolojinin bitkileri inceleyen bir alt dalı olan botanikbitkilerin yaşam biçimlerini, özelliklerini ve biyokimyasal süreçlerini incelemektedir.

Bursa Botanik Park nasıl gidilir otobüsle?

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler Terminalden 93, 95, 97 95 A, 43 H numaralı belediye otobüsleri ile Şehir merkezinden 35/A, 15, 15/E numaralı belediye otobüsleri ile Kent meydanından Soğanlı-Botanik Parkminibüsleri ile ulaşabilirler.

Erzurum Havaalanı hangi Otobüs gidiyor?

ErzurumŞehirlerarası OtobüsTerminali'nden havaalanına doğrudan bir toplu taşıma otobüsübulunmamaktadır. Ancak otogardan hareket eden K4 Otogar – İstasyon otobüshattına binerek son durak olan İstasyon durağında inebilir ve buradan hareket eden havaalanı otobüshattı ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Gaziantep’i ziyaret edenlerin Gaziantep gezilecek yerler listesinde mutlaka bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, özellikle çocuklu aileler için şehrin en gözde ziyaret noktalarının başında geliyor.

İçindekiler

1. Gaziantep Hayvanat Bahçesi Hakkında Genel Bilgiler

Gaziantep Hayvanat Bahçesi, dünyanın 4. ve Avrupa’nın 2. büyük hayvanat bahçesi olarak kendini tanıtıyor. Burç Ormanı içinde tahsis edilen yaklaşık 1000 dönümlük devasa bir alan içerisinde konumlanan bu hayvanat bahçesi 2001 yılından bu yana ziyaretçilerini ağırlıyor.

Gerek hayvanat bahçesinin kurulduğu alanın genişliği gerekse içinde bulunan hayvanların fazlalılığı nedeniyle bir ziyaretçi burada ortalama 2-3 saatini sıkılmadan geçirebilmektedir. Eğer burayı sıcakların baskın olduğu yaz aylarında ziyaret etmeyi planlıyorsanız ya öğleden sonra sıcakların bastırmadığı saatleri ya da bizim yaptığımız gibi öğleden sonra sıcakların etkisini kaybettiği saatleri tercih etmenizi öneriyoruz.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi Planı

Gezilecek alan çok fazla olunca bahçe içinde giriş kapısından başlayarak size hayvanat bahçesini gezdiren ring servisler olduğu söyleniyordu ancak biz gittiğimizde bu tarz bir ring servis hizmetine rastlamadık. O güne özgü bir şey miydi yoksa tamamen mi kaldırıldı bilemiyoruz.

2. Gaziantep Hayvanat Bahçesi Bölümleri

Hayvanat bahçesinin içinde çok çeşitli hayvan türleri bulunuyor. Bu hayvanların bir kısmı kendi türlerine özgü bölümlerde yaşarken bir kısmı ise ortak yaşam alanlarında yaşamaktadır.

Yırtıcı Hayvanlar

Hayvanat bahçesine girişte sizi ilk karşılayan alan yırtıcı hayvanların olduğu yer oluyor. Bu alanda aslan, kaplan, vaşak gibi pek çok hayvan bulunuyor.

Arslan
Yırtıcı Hayvanlar

Yırtıcı hayvanların olduğu kafeslerin karşı tarafında ise zürafa, zebra, deve kuşu, kanguru gibi farklı hayvanları da görebiliyorsunuz.

Deve
Fil
Zürafa

Hayvanat bahçesi’nde sayısız farklı hayvan türünü gözlemleyebilirsiniz.

Maymun Evi

Maymun evi ziyaret ettiğimiz dönemde bakım çalışmaları nedeniyle kapalı olduğundan burayı yakından inceleyemedik. Buradaki maymunlar için kışlık ve yazlık olarak farklı yaşam alanları hazırlandığı bilgisine ulaştık.

Sürüngenler

Bukalemun

Gaziantep Hayvanat Bahçesi içinde sürüngen türündeki hayvanları inceleyebileceğiniz iki farklı yer bulunuyor. Birinci alanda timsah gibi iri cüsseli hayvanları görebiliyorsunuz.

Yılan

Akvaryumun etrafını çevreleyen sürüngenler evinde ise özellikle yılan türleri ile karşılaşıyorsunuz. Yılan belgesellerine biri olarak en çok ilgimi çeken yerlerden birinin bu ev olduğunu söyleyebilirim.

Kuş Kafesi

Hayvanat bahçesinin bir diğer ilgi çeken yeri ise kuş kafesi. 400 metrekare alanda yaklaşık 30 metre yüksekliğinde olan bu kafes içinde kuşların özgür bir biçimde uçmalarına olanak tanıyan boşluk da bulunuyor. Burada 90 farklı türden 1000 civarında kuş barınıyor.

Papağan

Kuş Kafesi

Yalnız burada dikkatimizi çeken olumsuz bir durum var, o da kafesin ışık geçirmeyen camlarla kaplanmış olması. Bunun da kuşların kemik gelişimi için önemli bir gereksinim olan ve güneş ışıklarından alabildikleri “d vitaminini” almalarına engel olduğunu düşünüyoruz.

Flamingo

Safari Park

Safari Park

Türkiye’nin ilk safari parkı konumunda bulunan bu alan, 2015 yılının 23 Nisan’ında açılmıştır. Hayvanat bahçesinin son kısmında bulunan kapının ardındaki bu alanda karaca, ceylan, geyik, dağ keçisi gibi pek çok hayvan bulunuyor.

Safari Park

Kapının hemen girişindeki sizi karşılayan açık tur otobüsleri sırasıyla ziyaretçileri bu alan içinde keyifli bir safari gezisine çıkarıyor.

Safari Park

Hayvanları doğal yaşamı içinde gözlemlemenize olanak tanıyan bu gezi yaklaşık 10 dakika sürüyor. Bu tur için ziyaretçilerden herhangi bir ücret talep edilmiyor.

Akvaryum

Akvaryum

Deniz ve tatlı suda yaşayan 82 türden 3250 balık hayvanat bahçesinin akvaryum bölümünde bulunuyor. Hayvanların yaşaması için toplamda 450 ton su kapasitesine sahip 3 adet deniz ve 18 adet tatlı su akvaryumu mevcut.

Akvaryum

Akvaryumun olduğu bina 12.000 metrekarelik bir alanda kurulu.

Kelebek Dünyası

Bir diğer merak ettiğimiz yerlerden biri olan hayvanat bahçesinin bu kısmı da ne yazık ki kapalıydı. Biz gene de bir umut kapısına kadar gittik ancak kapısına kilit vurulmuştu. Açık olmasını çok isterdik.

Zooloji ve Doğa Müzesi

Müze girişi

Hayvanat bahçesinde en merak ettiğimiz yerlerden biri burasıydı ancak gittiğimiz tarihte ne yazık ki burası ziyarete kapalıydı. Edindiğimiz bilgilere göre milyonlarca yıl öncesinde yaşamış ve günümüzde nesli tükenmiş olan hayvanlara ait pek çok bilgiye bu müze içinde ulaşabiliyor(muşuz).

3. Ziyaret Saatleri

Gaziantep Hayvanat Bahçesi tatil günleri, resmi tatiller, hafta sonları ve bayram günlerinde de ziyaret edilebilmektedir. Nisan ve eylül ayları arasındaki yaz döneminde 09:00-18:00 saatleri arasında; ekim ve mart aylarında ise 08:00-17:00 saatleri arasında ziyaret edilebilmektedir. Ziyaret saatlerinde değişiklik olma ihtimaline karşın ziyaret etmeden önce hayvanat bahçesinin internet sitesini incelemenizde fayda var.

4. Giriş Ücreti Ne Kadar?

Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi girişi için öncelikle araç başı 3₺ mesire alanına giriş ücreti ödemeniz gerekiyor. Ardından aracınızla yaklaşık 1 kilometrelik bir yolculuğun ardından hayvanat bahçesinin önündeki otoparklara ulaşıyorsunuz. Hayvanat bahçesinin çok geniş bir otoparka sahip olduğunu ve otopark için herhangi bir ücret talep edilmediğini belirtelim. Giriş kapısının önündeki gişeden biletinizi alıyorsunuz. Bilet ücretleri tam bilet için 7₺ olarak belirlenmiş. Eğer öğrenci kimliğiniz varsa 3,5₺ giriş ücreti talep ediliyor. 6 yaşına kadar olan bebeklerden ve çocuklardan ise ücret alınmıyor.

Not: Verdiğimiz ücretlendirme bilgileri 2019 yılının temmuz ayı itibariyle görülen güncel fiyat bilgileridir.

5. Gaziantep Hayvanat Bahçesi Nerede?

Gaziantep Hayvanat Bahçesi, şehir merkezinin 11 km. dışında bulunuyor. Şahinbey ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesi’nde bulunan bahçe, Burç Ormanları içinde doğa ile iç içe bir konumda bulunmaktadır. Daha açık bir tarif isterseniz Gaziantep Üniversitesi ile yan yana olduğunu bilmenizde fayda var.

6. Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ne Nasıl Gidilir?

Kendi aracınızla: Biz kendi aracımızla Zeugma Mozaik Müzesi’ni ziyaret ettikten sonra Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ne gittik. Yol üzerinde sizi yönlendiren tabelalar olduğu için hayvanat bahçesine ulaşım konusunda pek sorun yaşamıyorsunuz. Üniversite Bulvarı’ndan ilerlediğiniz takdirde bulvarın sonundan sağa dönerek hayvanat bahçesine ulaşabilirsiniz.

Otobüsle: Dilerseniz düzenli aralıklarla kalkan B 10 numaralı otobüsleri kullanarak da Gaziantep Hayvanat Bahçesi için ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Balıklı’dan kalkan bu otobüsler Yeşil Su, Kırkayak, Antep Lisesi, Ordu Caddesi, Bin Evler ve Üniversite güzergahını takip etmektedir. Hattın otobüs saatleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak isteyenler için telefon numarasını da aşağıya ekleyelim:

Telefon : 0342 360 58 40-41-42-43-44-45

pinGaziantep Hayvanat Bahçesi ile ilgili söyleyebileceklerimiz şimdilik bu kadar… Bizim görüşümüz burasının ülkemiz ve dünya standartları göz önüne alındığında hayvanat bahçelerini ziyaret etmeyi sevenlerin görmekten memnun olabileceği yerlerden. Burayı görmek isteyenlere şimdiden keyifli bir gezi geçirmelerini diliyoruz.

B10 otobüs Saatleri

B10 otobüs hattı her gün çalışmaktadır. Düzenli hareket saatleri: 08:30 - 17:20

GünÇalışma SaatleriSıklık
Pts08:30 - 17:201 sa 20 dk
Sal08:30 - 17:201 sa 20 dk
Çar08:30 - 17:201 sa 20 dk
Per08:30 - 17:201 sa 20 dk
Cum08:30 - 17:201 sa 20 dk
Cts08:30 - 18:0040 dk
Paz08:30 - 18:0040 dk

B10 otobüs hattı (Hayvanat Bahçesi), 11028 - Balikli durağından başlayıp 10442 - Hayvanat Bahçesi durağına gidene kadar 25 duraklar geçiyor.

Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki B10 otobüs duraklar birini seçin.

Haritada görüntüle

  • 11028 - Balikli

  • 10172 - Eski Adliye

  • 10173 - Yeşilsu

  • 11193 - Amerikan Hastanesi

  • 11194 - Gaziantep Lisesi

  • 11129 - Subay Evleri

  • 11130 - Kavaklik

  • 11131 - Öğretmen Evleri

  • 11132 - Meteoroloji

  • 11133 - Binevler Ptt

  • 11134 - Fistik Park 1

  • 11135 - Fistik Park 2

  • 11136 - Binevler

  • 11137 - Şahinbey Polis Merkezi

  • 11138 - Papağanli Dondurma

  • 11139 - Kemal Bayindir Hastanesi

  • 11140 - Çeşme Duraği

  • 11141 - Çevik Kuvvet Kavşaği

  • 10064 - Üniversite Blv. Tip Fakültesi Önü

  • 10503 - Üniversite Önü

  • 10501 - Üniversite Burç Kavşaği Arasi

  • 10440 - Burç Kavşaği

  • 10446 - Burç Orman İçi

  • 10444 - Burç Park İçi

  • 10442 - Hayvanat Bahçesi

PDF Sürümü: B10 saatleri, durakları ve haritası
  • B10 otobüs hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor?

    B10 otobüs hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 08:30'da başlar.

  • B10 otobüs saat kaçta bitiyor?

    B10 otobüs hattı, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri 17:20'da biter

  • B10 otobüs saat kaçta geliyor?

    Hayvanat Bahçesi Otobüs hattı ne zaman geliyor? Gerçek zamanlı saatler için Canlı Varış Saatlerini Kontrol Et ve sana en yakın olan Hayvanat Bahçesi Otobüs saatlerinin tümüne göz at.

  • Gaziulaş B10 otobüs hattı Kurban Bayramı tarihinde çalışıyor mu?

    B10 otobüs hattının Kurban Bayramı tarihindeki çalışma saatleri değişebilir. En son değişiklikler ve canlı güncellemeler için Moovit uygulamasını kontrol edin.

  • Yakınımda B10 otobüs durak var mı?

    En yakın B10 otobüs durak görüntülemek için tıklayın Buraya tıkla

B10 otobüs Saatleri

GünÇalışma SaatleriSıklık
Pts08:30 - 17:201 sa 20 dk
Sal08:30 - 17:201 sa 20 dk
Çar08:30 - 17:201 sa 20 dk
Per08:30 - 17:201 sa 20 dk
Cum08:30 - 17:201 sa 20 dk
Cts08:30 - 18:0040 dk
Paz08:30 - 18:0040 dk

Gaziulaş otobüs Servis Bildirimleri

Gerçek zamanlı durum bilgisi, otobüs gecikmeleri, rota değişiklikleri, durak konumlarındaki değişiklikler ve diğer hizmet değişiklikleri dahil olmak üzere B10 üzerindeki (11028 - Balikli durağından) tüm güncellemeleri görün. B10 (Hayvanat Bahçesi) için gerçek zamanlı harita görünümü alın ve harita üzerinde hareket ederken otobüs hattınızı izleyin. Tüm Gaziulaş bilgileri için uygulamayı şimdi indirin.

B10 hattı otobüs ücreti

Gaziulaş B10 (Hayvanat Bahçesi) ücretleri birkaç faktöre göre değişebilir. Gaziulaş bilet ücretleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen Moovit uygulamasını veya Gaziulaş resmi web sitesini kontrol edin.

B10(Gaziulaş)

B10 otobüs hattının ilk durağı 11028 - Balikli olup son durağı 10442 - Hayvanat Bahçesi durağıdır. B10 (Hayvanat Bahçesi), her gün çalışıyor.

Ek bilgi: B10 hattında 25 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 27 dakika.

Yolda mısınız? 1.5 milyondan fazla kullanıcının neden en iyi toplu taşıma uygulaması olarak Moovit'e güvendiğini keşfedin. Moovit Gaziulaş hatlarını, gerçek zamanlı otobüs saatlerini, canlı yol tariflerini, Gaziantep konumundaki hat haritalarını sizinle paylaşır ve en yakın B10 otobüs duraklarlarını bulmanıza yardımcı olur. İnternetiniz yok mu? B10 otobüs hatlarının çevrimdışı PDF haritasını ve otobüs saatlerini de indirebilir ve internetsiz kullanabilirsiniz.

Yakındaki B10 durakları

B10 Gerçek Zamanlı Otobüs Takibi

B10 (Hayvanat Bahçesi) hattını canlı bir harita üzerinde gerçek zamanlı olarak izleyin ve duraklar arasında hareket ederken konumunu takip edin. Moovit'i B10 otobüs takip uygulaması veya canlı Gaziulaş otobüs takip uygulaması olarak kullanın ve otobüs hattınızı asla kaçırmayın.

Gaziantep çevresinde rotanızı planlamak için uygulamayı Gaziulaş için bir yolculuk planlayıcı veya Tramvay, Tren veya Otobüs için bir seyahat planlayıcı olarak kullanın. Yolculuk planlayıcı, Gaziantep içindeki Gaziulaş ve B10 hattı dahil herhangi bir otobüs için güncellenmiş verileri gösterir.

B10 - Alternatif yol tarifleri

Gaziantep şehrindeki diğer Gaziulaş hatları

Gaziantep Hayvanat Bahçesi

Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi, bilinen adıyla Gaziantep Hayvanat Bahçesi, temelleri atılan ve henüz yeni sayılabilecek bir proje iken, bugün Türkiye için en başarılı hayvanat bahçesi modellerinden birisi. Bunda hem sahip olduğu tür sayısı, hem hayvanların sahip olduğu doğal ve geniş alanlar, hem de misafirleri için sunduğu imkanlar ve hatta oldukça başarılı peyzaj çalışmaları bile büyük bir etken.

Gaziantep’te görülecek en güzel yerlerin bulunduğu Gaziantep Gezilecek Yerler yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Henüz yeni hayata geçmiş safari parkı ve park içinde serbest dolaşan hayvanlar arasında özel araçlarla gezinti ise hayvanat bahçesinin yeni sürprizlerinden. Bu yüzden buraya gidecek olursanız en az bir gününüzü gözden çıkarmaya şimdiden hazır olun.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi Hayvanlar
Gaziantep Hayvanat Bahçesi Resimleri

Gaziantep Hayvanat Bahçesi Giriş Ücreti 2023

Gaziantep Hayvanat bahçesi giriş ücreti yetişkin 16 TL ve öğrenci bilet fiyatı 8 TL. Fiyatlar oldukça makul seviyede tutulmuş.

Ziyaret Saatleri ve Günleri

Resmi tatiller, özel günler, bayramlar ve hafta sonları da olmak üzere hayvanat bahçesi yılın her zamanı ziyarete açık. Ancak ziyaret saatleri ve yaz ve kış mevsimi için biraz farklı;

  • Yaz sezonu (Nisan-Eylül) : 09:00-18:00
  • Kış sezonu (Ekim-Mart) : 08:00-17:00
Gaziantep Hayvanat Bahçesi Ceylan
Gaziantep Hayvanat Bahçesi Resimleri
Gaziantep Hayvanat Bahçesi Fil
Gaziantep Hayvanat Bahçesi Zebra
Gaziantep Hayvanat Bahçesi Resimleri
Gaziantep Hayvanat Bahçesi Resimleri

Video Tanıtımı

Gaziantep Hayvanat Bahçesi Nerede?

Hayvanat bahçesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi ve Yamaçtepe mahallesinde yer almaktadır.

Nasıl Gidilir?

Gaziantep Üniversitesi ile komşu olan Hayvanat Bahçesi, Antep Merkez’den sadece 11 kilometre uzaklıkta. Merkezden Atatürk Bulvarı’na girip devam ettiğinizde Üniversite Bulvarı’na girmiş olacaksınız ve yolun sonunda da hayvanat bahçesinin girişine ulaşacaksınız.

Toplu taşıma ile gelmek isterseniz de Balıklı’dan kalkan ve üniversiteye gelen hattı kullanabilirsiniz.

Haritası ve Konumu

İletişim Bilgileri

Adres : Burç Ormanları, Şehitkamil Merkez/Gaziantep
Telefon : (0342) 360 5840

Sizlerde gezilerinizi ve tecrübelerinizi yazımıza yorum yaparak bizlerle paylaşımda bulunabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası