güzelbahçe ye nasıl gidilir / İzmir Çiğli İzmir Güzelbahçe Arası Yol Kaç Km, Nasıl Gidilir Tarifi

Güzelbahçe Ye Nasıl Gidilir

güzelbahçe ye nasıl gidilir

Güzelbahçe, İzmir, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

İzmir şehrinde Güzelbahçe konumuna Toplu Taşıma

İzmir, Türkiye'deki Güzelbahçe adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Güzelbahçe adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Güzelbahçe adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Güzelbahçe için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Tokatlı; Tokatlıoğlu; Sağlık Ocağı.

Otobüs

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Güzelbahçe için yol tarifi alın.

Güzelbahçe adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle İzmir konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Güzelbahçe için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Güzelbahçe adres: İzmir Cumhuriyet Mahallesi (Atatürk Caddesi) Sokağı

İzmir Güzelbahçe&#;de Görmeniz Gereken 5 Yer

Güzelbahçe, İzmir’de antik dönemden beri yerleşimin var olduğu bilinen önemli bir sahil bölgesi. İzmir’in en büyük ilçelerinden biri. Ayrıca İstanbul’dan İzmir’e yerleşme hayalleri kuranların gözdesi 🙂 Peki, Güzelbahçe’yi daha yakından tanımak ister misiniz? İçeriğimiz, İzmir Güzelbahçe hakkında bilgiler içeriyor. 

Milattan önce 7.yüzyıldan beridir Güzelbahçe önemli bir yerleşim yeri. İlçe, İzmir’in birçok bölgesine nazaran sakinliği ve sahili olması ile öne çıkıyor. Sakin tatillerden hoşlananlar için Güzelbahçe özel bir alan haline geliyor ve Güzelbahçe’de görülecek şeyler de dikkat çekiyor. Yeşilliklerin arasında bulunan ilçe, deniz ile sonlanıyor. Pek çok kişi ilçe ile ilgili bilgileri merak ediyor. Güzelbahçe nerede sorusu bunlardan biri. İzmir Güzelbahçe&#;de yaşam ve ilçe hakkında ayrıntılı bilgiler için içeriğin devamını okuyunuz…

Güzelbahçe Konumu

İzmir&#;de Güzelbahçe nerede ve Güzelbahçe’ye nasıl ulaşılır soruları İzmir ve çevresini merak edilenlerin soruları oluyor. Güzelbahçe  konumu itibari ile İzmir ilinde yer alıyor. “Kilizman” olarak da bilinen ilçe İzmir’e 35 kilometre mesafede yer alıyor. İlçe şehrin merkezine olan ykaınlığı ile herkesin dikkatini çkeiyor. Şehrin kalabalığından kaçmak isteyenler için ilk adres. Güzelbahçe Cumhuriyet döneminden önce Urla’ya bağlı bir alan. Sonrasında yılı itibari ile İzmir belediyesinin bir parçası haline geliyor. Güzelbahçe’nin Urla ile mesafesi 35 kilometre oluyor. Seferihisar ile arasındaki mesafe ise 22,4 kilometre. Önemli bölgelere olan yakınlığı ile Güzelbahçe öne çıkıyor. 

Güzelbahçe Tarihi 

güzelbahçeGüzelbahçe milattan önce 7.yüzyıldan beri önemli yaşam izlerinin görüldüğü bir kent alanıdır. İlçe zaman içerisinde isim değiştiriyor ve bugünkü Güzelbahçe adını alıyor. İlçe ilk olarak milattan önce 7.yüzyılda Klazomenai oluyor. Klazomenai sonrasında halk diline Kilizman olarak geçiyor. İlçenin ismi bununla da kalmıyor ve değişime devam ediyor. Son yıl içerisinde ilçe birden fazla isim değiştiriyor. İlçenin bir ismi “Kızılbahçe” oluyor. Kızılbahçe ismi sonrasında Güzelbahçe ismine evriliyor. Son isim değişikliğini ise 6 Temmuz yılında yaşıyor. 

Güzelbahçe, Dor kabilelerinin işgali ile bir merkez haline geliyor. Öncesinde yaşam mümkün olsa da buna dair net kanıtlar henüz arkeologların eriştiği iblgiler arasında yer almıyor. Dorlar burada Klazomenai kentini kuruyor. İlçe önemli bir yerleşim yeri haline geliyor ki 12 İon kenti içerisinde yer alması bunu kanıtlıyor. İlçe antik dönemde önemini koruyor. Sonrasında sırasıyla Pers, Yunan ve ardından Roma ile Bizans yöneticilikleri altına giriyor. Kent ilerleyen yıllarda Türk hakimiyeti altına giriyor. Güzelbahçe tarihi sonrasında Türk bölgesi olarak farklı bir evreye geçiyor. Kent sırasıyla Aydınoğulları, Osmanlı, bir dönem Haçlılar ve sonrasında yeniden Osmanlı hakimiyeti ile el değiştiriyor. Bugün ise Türkiye Cumhuriyeti’nin bir parçası.  

Güzelbahçe’de Görülmesi Gerekenler

Güzelbahçe gezisi yapmak isteyenler için bölgede görülmesi gereken pek çok yer var. Güzelbahçe’de görülmesi gerekenler pek çok kişinin ilgisini çekiyor. İlçe canlılığa sahip olsa da özellikle sakin noktaları ile herkesin tercih etmesini sağlıyor. İlçeye gelen turistler yerel öğelerin keyfini çıkarıyor. Burada yerel hayata dair pek çok unsur sizlere eşlik ediyor. 

funduszeue.info

Güzelbahçe’nin keyfini çıkarmak isteyenler için sahil vazgeçilmez. Denizi ve güneşi bol olan bu sahil her yaş grubuna hitap ediyor. Kentte yaşam da sahil çevresinde gelişiyor. Temiz kokulu şehrin huzurlu alanları arasında sahil de yer alıyor. Kış aylarında ise sahil daha serin ve rüzgarlı oluyor. Balık tutmak isteyenler için sahil bir tercih.  

Siteler plajı, yörenin en sevilen plajı. Diğer yerlere göre nispeten kalabalık olan plaj herkese hitap ediyor. Plaj büyüklüğü ile biliniyor. İnce taneli kumları ile çocukların da vakit geçirmesi için uygun bir alan. Dalgalı denizi de yüzüücülerin eğlenmesini sağlıyor. Plajın Güzelbahçe’ye 10 kilometre uzakta oluşu da bir tercih sebebi.

Akarca plajı, bölgenin en geniş şeritli plajı. İlçenin sevilen yerleri arasında yer alan plaj özellikle Seferihisar&#;a yakınlığı ile öne çıkıyor. Plaja giriş ücretsiz. Belediye tarafından yönetiliyor. Şezlong ve şemsiye tercihi yapmak isteyenler için belirli bir ücret var. Soğuk suyu ile bilinen plaj birçok kişinin favorisi haline geliyor.

İnkaya Mağarası, Güzelbahçe’nin Yeşil Köy isimli köyünde yer alıyor. Kocadağ olarak bilinen dağın yamaç kısmında yer alıyor. Yürüyerek gidilmesi gereken noktaları bulunan arazide engebe dikkat çekiyor. Biraz zorlu bir yolculuk olduğunu bilerek gitmemiz gerekiyor. Ancak mağara özellikle hoş gröüntüsü ise gidenleri mutlu ediyor. Eski zamanlarda bölgenin yerleşimi hakkında bilgi edinme imkanı da sunuyor. 

funduszeue.info

Yaka Otantik pazarı sadece pazar günleri açılıyor. Pazar taze sebze ve meyveleri ile turistleri kendisine çekiyor. Bunun yanında yöresel ve tamamen el ile yapılmış reçel, bal, ekmek ve zeytin gibi lezzetler de pazarın bir parçası. Pazar içerisinde sadece yiyecekler yer almıyor. Aynı zamanda aksesuarlar gibi farklı el işi ürünleri de bünyesinde barındırıyor. Tamamen doğal ürünlere sahip olan pazarı, her pazar keşfetmek için akın edenler.  

Güzelbahçe’ye Nasıl Gidiliyor?

Güzelbahçe’ye nasıl gidilir, hangi güzergah doğrudur soruları bölgeyi merak edenlerin sordukları oluyor.  İzmir merkezinden ilçeye gitmek isteyenler için 35 kilometrelik bir yol yer alıyor. Bu yol sizi direkt ilçeye ulaştırıyor. Urla ve Seferihisar ise Güzelbahçe’nin en yakın merkezleri arasında. Buralardan da 35 ve kilometre kat ederek gidebiliyorsunuz. Güzergahı gidecek aracınız var ise yol kısa sürüyor. Ancak bir aracınız yok ise araç kiralama yöntemi tercih edilebilir. 

İzmir&#;de Kiralık Araç mı Arıyorsunuz? 

İzmir Güzelbahçe araç kiralama seçeneklerinde birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu ile dünyanın ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize ( 5 ) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

 

İzmir Çiğli İzmir Güzelbahçe Arası Yol Kaç Km, Nasıl Gidilir Tarifi

Çiğli, İzmir ile Güzelbahçe, İzmir arası yol tarifi haritasını inceleyerek İzmir Çiğli - İzmir Güzelbahçe arası yol mesafesi 82,8 km, yol süresi ise ortalama 1 saat 8 dakika saat sürüyor, yol tarifi haritasından aracınız ile nasıl gidilir öğrenebilir ve karayolu yolculuğu yapmak için bu yol güzergahını kullanabilirsiniz. Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz. Alternatif yol tarifleri toplam mesafe ve süre açısından farklılık gösterebilir. Örneğin otobandan gitmek isterseniz otoban alternatifli rotayı kullanabilir böylece dizel araçlarda yakıt tasarufu yapılabilir yada normal çift şerit duble yoldan gitmek isteyenler de bu tipteki yolları tercih edip seyatlerinde bu yolları kullanabilirler. Ayrıca yol üzerindeki turistik merkezleri incelemek isteyen bu yerlere de uğrayıp ardından gitmek istedikleri yerlere ulaşmak için alternatif yolları inceleyebilirler.



İzmir Çiğli ile İzmir Güzelbahçe arası yol mesafe ve güzergah haritası


Haritada mavi ile gösterilen yol önerilen ana yoldur, alternatif yol güzergahları ise gri ile gösterilmektedir.

İzmir Çiğli ile İzmir Güzelbahçe arası mesafe 82,8 km dir.
İzmir Çiğli ile İzmir Güzelbahçe arasıdaki seyahat süresi yaklaşık olarak 1 saat 8 dakika sürmektedir.
İzmir Şehir Haritası

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.