minecraft internetten nasıl oynanır / Minecraft Ücretsiz Nasıl Oynanır? Minecraft Ücretsiz İndirme - Tamindir

Minecraft Internetten Nasıl Oynanır

minecraft internetten nasıl oynanır

Arkadaşların seninle konuşmaktan başka bir şey yapmıyor Minecraft ve bu popüler oyunu oynamak ne kadar eğlenceli. Yani siz de kontrol etmeye karar verdiniz, ancak indirip satın almadan önce denemek istersiniz. Muhtemelen zaman kaybetmeden ve PC'nize yazılım indirmeden. Öyle değil mi? Bu durumda endişelenmenize gerek yok, çünkü niyetinize yardımcı olabilirim.

Aslında bugünün rehberinde size göstereceğim indirmeden minecraft nasıl oynanır çok sınırlı olmasına rağmen doğrudan bir web tarayıcısından erişilebilen sürümünü kullanarak. Bu sürüm Minecraft hakkında duyduklarınızla tam olarak eşleşmediğinden, başlamak için yine de iyi bir yer olabilir. Alternatif olarak, kısa bir süre için bile olsa, deneme sürümünü nasıl indireceğiniz ve özelliklerinin çoğunu nasıl deneyeceğiniz konusunda size bazı ipuçları vereceğim.

Bahse girerim başlamak için bekleyemezsin, değil mi? Peki ne bekliyorsunuz? Daha değerli zaman kaybetmeden hemen başlıyoruz. Yapmanız gereken, rahatça oturmak ve ilerleyen bölümlerde bulacağınız tavsiyelere dikkat etmektir. Eminim ki, okumayı bitirdiğinizde Minecraft oynayabilmek ve bu nedenle satın alıp almayacağınıza karar verebilmek için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olacaksınız. Size sadece iyi bir okuma ve hepsinden önemlisi bol eğlence dilemek kalıyor.

  • Web tarayıcısından Minecraft Classic oynayın
  • Minecraft oynamanın diğer yöntemleri
    • PC'de Minecraft oynayın
    • Minecraft'ı cep telefonlarında ve tabletlerde oynayın
    • Konsolda Minecraft oynayın

Web tarayıcısından Minecraft Classic oynayın

Eğer istersen indirmeden minecraft oynatavsiye ettiğim şey denemektir Klasik Minecraft, doğrudan PC'nizin web tarayıcısından kullanılabilen ve herhangi bir ek yazılım kullanılmasını gerektirmeyen bir Minecraft sürümü.

Minecraft Classic'i oynamak için ihtiyacınız olan şey herhangi bir web tarayıcısıdır. Microsoft Kenar en , Windows 10, Safari macOS'ta veya indirme Google Chrome veya Mozilla Firefox, sadece birkaç isim.

Minecraft Classic'in çok eski ve modası geçmiş bir versiyonu olduğu konusunda sizi uyarıyorum. baskı Minecraft bugün PC'lerde, cep telefonlarında, tabletlerde ve oyun konsollarında kullanılabilir. Aslında geliştirici Mojang'ın bu sürümü Minecraft'ın XNUMX. yıl dönümü vesilesiyle, bu video oyununu başından beri destekleyen nostaljiler için yayınladığını bilmelisiniz.

Bu, Minecraft Classic'teki oyun deneyiminin, oyun dünyasını yok etme ve inşa etme yeteneği gibi bazı temel unsurları paylaşmasına rağmen, bu ünlü video oyununun mevcut versiyonunu yansıtmadığı anlamına gelir.

Ayrıca, destek sayesinde bunu bilmelisiniz WebRTC Web tarayıcılarından aynı oyun oturumuna en fazla dokuz oyuncuyu davet edebilirsiniz. Bu özellik ilginç, çünkü arkadaşlarınızla Minecraft Classic oynamanıza, bu video oyununun çok eski bir versiyonunda bile eğlenmenize izin veriyor.

Oynamaya başlamak için tek yapmanız gereken, sizi web sitesine götüren bu bağlantıya erişmek. Klasik Minecraft. Ana ekran başladıktan sonra düğmesine basın. kopya, eğer kopyalıyorsanız URL arkadaşlarınızla paylaşmak için oturumun. Bitirdikten sonra kendinize yazın rumuz ilgili metin kutusuna girin ve ardından düğmesine basın başlangıcıMinecraft Classic oynamaya başlamak için.

Minecraft oynamanın diğer yöntemleri

Yo Klasik Minecraft Aradığınız şey bu değil, çünkü en son sürümü oynamak istiyorsunuz, bu durumda deneme sürümünü indirmeye ya da doğrudan sahip olduğunuz cihazdan satın alma işlemini yapmaya zorlanıyorsunuz, sonraki bölümlerde bahsedeceğim konular.

PC'de Minecraft oynayın

Eğer gidiyorsan PC'den Minecraft oyna, Minecraft'ın iki sürümünü deneme seçeneğiniz var: Minecraft Sürümü Java es Minecraft Sürümü , Windows Tamamen aynı iki versiyon değiller, ancak size aşağıdaki satırlarda anlatacağım bazı özelliklerde farklılık gösteriyorlar.

Minecraft Java Sürümü zaman içinde gelişen Minecraft'ın tarihsel versiyonudur. Ventanas, İçinde Mac OS es Linux. tepe 23,95 euro ve sadece resmi web sitesinden satın alabilirsiniz. Bu sürüm aracılığıyla, bir kullanıcı kullansalar bile diğer kullanıcılarla birlikte oynamak da mümkündür. işletim sistemi PC'de sizinkinden farklı. Bu sürümü oynamanın temel şartı, en güncel sürümüne sahip olmaktır. Java PC'nizde yüklü.

Minecraft Windows 10 Sürümü bunun yerine, Minecraft'ın mevcut olduğu diğer cihazlarla çapraz oynamayı destekleyen bir Minecraft sürümüdür. Bu baskı sayesinde, aslında şu sitenin kullanıcılarıyla birlikte oynayabilirsiniz: Android e iOS ve oyun konsolları (Xbox One y Nintendo Anahtarı). Genel olarak, bu çapraz oynatma özelliğini destekleyen tüm Minecraft sürümleri tanımlanmıştır. Bedrock Sürümü.

Maliyet, ek dijital içeriğe sahip daha pahalı paketler satın alma olasılığı ile birlikte yaklaşık 26,99 Euro olan Java sürümünden biraz daha yüksek. Aslında bunu bilmelisin Windows 10 sürümü İçinde bulunmayan bir özellik olan işlevsellik ve estetik efektler ekleyen bazı ücretli içeriklerin kilidini açmak için zorunlu değil, mikro aktarımlar gerçekleştirmek mümkündür. Java Sürümü, mod ile tamamen uyumlu.

Bununla birlikte, deneme sürümünü indirmek istiyorsanız Minecraft Java Sürümü, önce resmi web sitesinde bir Mojang hesabı oluşturmanız ve ardından bu sürümü satın alıp almayacağınıza veya oyunu test edip etmemeye karar vermelisiniz. Her iki durumda da bir dosya alacaksınız .exe Windows veya .dmg MacOS'ta oyunu yüklemek için. hakkında Minecraft Windows 10 Sürümü Bunun yerine, Windows 10 Microsoft Store denemesini indirmek için bir Microsoft hesabınızın olması gerekir.

Denemek veya satın almak istediğiniz sürüm ne olursa olsun, önerdiğim, Minecraft oynamak için nasıl hesap oluşturacağınızı ve hem deneme sürümünü hem de tam sürümü nasıl yükleyeceğinizi ayrıntılı olarak açıklayacağım bu kılavuzuma başvurmanızdır. bu ünlü video oyununda ilk adımlarınızı nasıl atacağınız konusunda size bazı yararlı ipuçları vereceğim.

Minecraft'ı cep telefonlarında ve tabletlerde oynayın

Minecraft bir işletim sistemine sahip cep telefonları ve tabletlerde de mevcuttur Android es iOS. Ancak ne yazık ki artık deneme sürümü bulunmadığından bu oyunu bu platformlarda test etmek mümkün değil.

Oyun hala tanımlandığında Cep sürümü Aslında, bir süreliğine sınırlı bir demo mevcuttu ve daha sonra kaldırılsa da şu adresten indirilebilirdi: APK paragraf Android APKMirror gibi üçüncü taraf sitelerde.

Bugüne kadar Minecraft yalnızca cep telefonları ve tabletlerden satın alınabilir. Google Play Store Android ve iOS App Store. tarafından Android, maliyeti 6,99 euro, bu arada iOS ve 7,99 euro.

Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, nasıl satın alınacağını açıkladığım bu rehberime başvurmanızı öneririm. minecraft indir Android ve iOS'ta ve bu şekilde devam etmek istemiyorsanız, eşit derecede geçerli bazı ücretsiz alternatifler öneririm.

Konsolda Minecraft oynayın

Bir oyun konsoluna sahipseniz Oyun istasyonu, Xbox o Nintendosatın alarak Minecraft oynayabilirsiniz. Yalnızca oyun konsolları için bir değerlendirme sürümü mevcuttur Play Station ve Xbox, böylece işlevlerini test edebilir ve gerekirse bu video oyununu satın almaya karar verebilirsiniz.

Minecraft sürümünde mevcuttur Efsanevi sürüm en xbox , PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita ve Wii U. Xbox One ve Nintendo Switch'e gelince, Minecraft sürümü mevcuttur Bedrock Sürümü.

Sürüm arasındaki fark miras bu mu baz Birincisinin Play Station 4 dışında herhangi bir güncellemeyi artık desteklemediği gerçeğinde yatmaktadır. Öte yandan oyun konsolları için Bedrock sürümü, Android, iOS ve Android ile çapraz oynamayı desteklediği için sürekli olarak güncellenmektedir. Windows

Minecraft'ı oyun konsolunuzda denemek veya satın almakla ilgileniyorsanız, Minecraft'ı nasıl ücretsiz indireceğinize dair kılavuzumda size verdiğim tavsiyeleri okumanızı öneririm.

Challengers Öncesi Minecraft'a Başlangıç Rehberi

"Minecraft" ismini duymayan yoktur herhalde. 10 yılı aşkın süredir varlığını sürdüren, şöhreti oyun dünyasının ötesine taşan, oyun tarihinin en çok satan oyunu konumunda yer alan ve eğitim alanında da yeri olan bir yapım. Buna rağmen Minecraft'a hiç bulaşmamış oyuncular olduğu da bir gerçek.

Red Bull'un YouTube kanalı Red Bull GamerSZon'un Challengers serisinde Türkiye'nin en popüler içerik üreticilerinin oyunculuk yeteneklerini sınayan yapımlardan biri de Minecraft. Buğra Kazancı'nın konuk olacağı bölüm öncesine Minecraft hakkında bilinmesi gereken temel bilgileri sıralayalım istedik.

01

Minecraft nasıl bir oyun?

Minecraft

Minecraft’ın nasıl bir oyun olduğunu bilmeyen yoktur ama kısaca tanımlamaktan zarar gelmez. Minecraft, oyuncuyu yapacakları konusunda tam anlamıyla özgür bırakan ancak işin içine hayatta kalma öğeleri katan bir oyun. İsveçli oyun yapımcısı Markus “Notch” Persson tarafından yaratılan ve ilk olarak yılında oyuncularla buluşan Minecraft, an itibariyle oyun tarihinin en çok satan oyunu konumunda.

Oyunun temeli hayatta kalma üzerine kurulu. Her yeni başlangıçta rastgele oluşturulan bir dünyaya doğuyor ve ağaç yumruklayarak başlayan sonsuz bir kaynak toplama sürecine dahil oluyoruz. Toplanan kaynaklar ile bir yandan eşya üretirken, diğer yandan barınacak ve güvenli bir yuva inşa etmek gerekiyor. Özellikle geceleri daha dikkatli olmak ve yoğun şekilde ortaya çıkan yaratıkları ortadan kaldırmak gerekiyor.

Eğer hayatta kalma stresinden uzak durmak istiyorsan, Minecraft’ın Yaratıcı modu sayesinde hayal gücünü konuşturabilirsin. Kaynak kullanımının sınırsız olduğu bu modda küçücük bir evden, koca bir şehre kadar her şey inşa etmek mümkün. Bugüne kadar Minecraft ile inşa edilenler arasında Yüzüklerin Efendisi'nden Minas Tirith şehri ve Uzay Yolu'ndan USS Enterprise gemisi gibi ikonik örnekler yer alıyor.

02

Minecraft nasıl indirilir?

Minecraft

Minecraft'ın oyun dünyasındaki yolculuğu Windows platformunda başlamış olsa da oyun an itibariyle aklına gelebilecek hemen her platformda mevcut. Minecraft'ın klasik Java sürümü funduszeue.info adresinden, Windows 10 sürümü funduszeue.info üzerinden satın alınabiliyor. Konsol tarafında PlayStation sürümü PlayStation Store, Xbox sürümü ise Xbox Store üzerinden satışta. Öte yandan Game Pass üyeleri de oyuna ücretsiz erişebiliyorlar.

Minecraft'ın popülaritesini artıran etkenlerden biri de mobil platformlar için çıkış yapmış olması. yılında Android ve iOS cihazlar için yayınlanan oyun, her iki işletim sisteminin kendi mağazalarından satın alınabiliyor. Oyunu Android cihazlar için satın almak isteyenlerin Google Play’den 68,99 TL, iOS cihazlar için satın almak isteyenlerin ise App Store’dan ,99 TL ödemeleri gerekiyor.

03

Minecraft nasıl oynanır?

Minecraft

Biraz da oyunun temeline inelim ve oyuna yeni başlayanlara yol gösterecek ipuçlarını sıralayalım. Öncelikle oyuna her yeni başladığında envanterinin bomboş olacağını unutma. Yapman gereken ilk şey yumruklarınla en kolay kırabileceğin şey olan ağaçlara yönelmek. Birkaç yumruk sonrası elde edeceğin kütükleri tahtaya çevirmen gerekiyor. Daha sonra dört tahtayı bir araya getirip çalışma masası üreterek üretim sürecinin önünü açacaksın.

Envanter üzerinden eşya üretimi 2x2’lik yuva üzerinden gerçekleşiyor ancak çalışma masasının başına geçtiğinde 3x3 yuvalık bir alan sağlanıyor. Envanterinde iki tahtayı üst üste koyup üretebileceğin çubukların ucuna farklı dizilimlerle ekleyeceğin tahtalar sayesinde kürek, çapa, kazma ve balta üretebilirsin. Tek bir çubuğun önüne iki tahta eklediğinde ise düşmanlara karşı seni koruyacak ilk kılıcına sahip olacaksın.

Oyunun başında ilk eşyalarını kütük, tahta ve çubuk ile üretmen gerekse de Minecraft’ın dünyasında birçok kaynak yer alıyor. Yeni ve daha dayanıklı kaynaklarla üreteceğin eşyalar ise hem kaynak toplama hem de düşmanlarla baş etme konusunda seni daha etkili kılacak. Oyundaki üretim yelpazesi demir kılıçtan TNT patlayıcıya, kovadan oltaya, arbaletten zırha, merdivenden tekneye dek uzanan zengin bir içeriğe sahip.

Minecraft eşya üretmekten ibaret değil tabii ki. Oyunun dünyasında sayısız düşman ve tehlike seni bekliyor. Zombiler, iskeletler ve örümcekler karşına çıkacak ilk düşmanlar. Daha yararlı kaynaklar aramak için madenlere indiğinde ise işin çok daha zor olacak. Öte yandan oyunun farklı biyomlarını keşfe çıktığında da yeni sürprizlerle karşılacaksın. Kısacası seni ucu açık ve zorlu bir maceranın beklediğini aklından çıkarma.

04

Minecraft nasıl multiplayer oynanır?

Minecraft'ı multiplayer oynamanın birkaç farklı yolu mevcut. İlk olarak oyunu açtıktan sonra ana menüdeki Çok Oyunculu'ya basarak multiplayer menüsüne girmen gerekiyor. Eğer mevcut sunuculardan birine girmek istiyorsan Sunucu Ekle'ye basınca gelen ekranda Sunucu Adresi bölümüne sunucunun IP adresini gir ve Tamam'a tıkla. Eğer oyunu aynı evdeki bir arkadaşın ya da kardeşin ile oynamak istiyorsan önce yeni bir dünya yarat, ardından "Esc" tuşuna bastığında açılan menüden Yerel Ağda Paylaş'a ve sonra da Yerel Ağ Dünyası Başlat'a tıkla. Bu sayede mevcut dünya aynı ağdaki diğer oyuncular tarafından Çoklu Oyuncu menüsünde görünecektir. Eğer görünmezse bilgisayarın IP numarasının sonuna "T" tuşuna basınca ekranda görünen beş haneli port numarası eklenerek sunucuya giriş yapılabilir. (Örnek: ) Bilgisayarında özel bir sunucu kurup çevrimiçi olarak diğer oyuncuların bu sunucuya girmesini istiyorsan aşağıdaki adımları takip etmen gerekiyor:

  • funduszeue.info adresine gir, Java Edition Server'a tıkla ve açılan ekrandaki linke tıklayarak dosyayı indir.

  • Yeni bir klasör oluştur ve inen JAR dosyasını bu klasöre taşı. Sunucu ile ilgili tüm dosyalar bu klasörde yer alacak.

  • Bu klasörde yeni bir TXT dosyası oluştur ve dosya adını "start" olarak belirle, ardından bu dosyayı açıp şu metni yapıştır: java -XmxM -XmsM -jar funduszeue.info nogui

  • Farklı Kaydet'e bas, "Dosya adı"nı funduszeue.info olarak gir, "Kayıt türü"nü Tüm dosyalar seç ve kaydet, ardından klasördeki funduszeue.info dosyasını sil.

  • funduszeue.info dosyasına çift tıkladığında klasörde oluşturulan yeni dosyalardan funduszeue.info'yi aç, "eula=false" olan kısmı "eula=true" olarak değiştir ve dosyayı kaydet. funduszeue.info dosyasına tekrar tıklayıp sunucuyu açabilirsin ancak sunucunun dışarıdan erişilebilir olması için modeminde port açman gerekecektir.

05

Minecraft sistem gereksinimleri neler?

Minecraft

Minecraft'ın temelinin bundan 10 küsur yıl önce atılmış olması, oyunun sistem gereksinimleri konusunda fazlasıyla insaflı olmasını mümkün kılıyor. Her ne kadar yıllar içinde görsellik konusunda RTX gibi geliştirmeler yapılsa da oyunu oynamak için ihtiyacın olan minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini aşağıda görebilirsin.

Minimum sistem gereksinimleri (PC)

  • Intel Celeron J ya da AMD FX işlemci

  • Intel HD Graphics ya da AMD Radeon R5 ekran kartı

  • 4 GB bellek

  • Windows 10 işletim sistemi

Önerilen sistem gereksinimleri (PC)

  • Intel Core iU ya da AMD AK işlemci

  • NVIDIA GeForce M ya da AMD Radeon HD D ekran kartı

  • 8 GB bellek

  • Windows 10 işletim sistemi

Mobil cihazlar

  • Android Lollipop işletim sistemi

  • Apple iOS işletim sistemi

Minecraft Multiplayer Nasıl Oynanır?

Contents

Minecraft Online Nasıl Oynanır?

Me sitesinden ücretsiz bir şekilde server kurun eğer Premium değilseniz server ayarlarından korsana izin vere tıklayın, gerekli ayarları yaptıktan sonra server ıp nizi arkadaşınız ve kendiniz Minecraft &#;dan sunucu kısmına yazın server açılınca birlikte oynayın açılması internet hızınıza göre yavaş olabilir.

2 kişi Minecraft nasıl oynanır?

İkili olarak oynamak bölünmüş ekran veya paylaşılan ekran (yapabilirsiniz 4 oyuncuya kadar ). Tek yapman gereken açık Minecraft ve bağlayın ikinci kontrolör (ikinci bir yerel hesaba erişim). Bu yapıldıktan sonra, basit bir parti.

Bedava Minecraft nasıl oynanır?

Minecraft &#;ı satın almadan bilgisayarınıza indirdiğinizde ve açtığınızda ana ekranda Play Demo isimli bir seçenek sizleri karşılayacak. Play Demo seçeneğine tıklayarak dakika Minecraft ücretsiz oynama hakkınızı başlatabilirsiniz.

Minecraft Hamachi ile arkadaşlarınızla nasıl oynanır?

Sunucu ara / oluştur Hamachi bağlantıları listesinde Açık Oda (&#;Açık Oda&#;) veya Oda Oluştur &#; bir oda oluşturmanız gerekir. IP adresini, kayıt adını girin, bir karakter ve bir oyun kartı seçin. Bundan sonra oyuna başlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman, arkadaşlarınızı Minecraft sunucunuza katılmaya davet edebilirsiniz.

Minecraft 10 online nasıl oynanır?

Herhangi bir yerden crackli minecraft indirin ama veya 10 versionu olmasına dikkat edin. 2-) Crackli minecraft &#;ınızı kurup açtıktan sonra bir kullanıcı adı seçin ve oyuna girin. 3-) Aynı şekilde Multiplayer &#;a girip; Direct Connect (Doğrudan Bağlan)&#;ı seçin.

Minecraft ücretsiz indirme nasıl yapılır?

Windows&#;ta Minecraft Nasıl Yüklenir Minecraft &#;ın ücretsiz deneme sayfasına gitmek için İndir butonuna tıklayın. Minecraft sitesindeyken İNDİR (DOWNLOAD) butonuna tıklayın. Dosya bilgisayarınıza indikten sonra otomatik olarak açılacak. İki kere İLERİ (NEXT) butonuna tıkladıktan sonra YÜKLE (INSTALL) butonuna tıklayın.

Minecraft nasıl indirilir nasıl oynanır?

Oyunu ücretsiz olarak indirmek için funduszeue.info&#;e gir ve yükleme başlatıcıyı bilgisayarına indir. Minecraft oyununu oynayabilmek için ilk olarak oyunun kendi setup dosyası içerisindeki dosyaları bilgisayarına indirmelisin. Minecraft &#;ın çalışma prensibi diğer tüm oyunlardan farklılık gösterir.

Minecraft nasıl arkadaş eklenir bilgisayar?

Minecraft sürümünde Java çapraz oyun modunda oynanamaz. Adım adım:

  1. Duraklatma menüsüne girin ve ekranın sağ tarafındaki anahtar &#;arkadaşları davet etmek&#;.
  2. Bir kez orada, size mevcut platformunuzda açık olan arkadaşları gösterecektir.
  3. Buradan arkadaş arama seçeneği verilecek çapraz platform (çoklu platform).

Minecraft PE bilgisayarda nasıl oynanır?

BlueStacks&#;i bilgisayarınıza başarılı bir şekilde indirdikten sonra emülatör üzerinden Google hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Hesabınıza girdikten sonra BlueStacks&#;e otomatik olarak yüklü gelen Play Store&#;a giriyoruz. “ Minecraft Pocket Edition ” aramasını yaptıktan sonra çıkan listede oyunumuzu buluyoruz.

Ücretsiz Minecraft var mı?

Minecraft, ücretsiz olarak çok basit bir şekilde oynanıyor. Üstelik Minecraft &#;ı ücretsiz oynamak için Android ve iOS uygulamasına ya da bilgisayara yükleme yapmaya ihtiyacınız yok.

Windows 10 için Minecraft nasıl indirilir?

Minecraft Windows 10 &#;da Nasıl Ücretsiz Oynanır?

  1. Bilgisayarınızdan Microsoft Store uygulamasına giriş yapın.
  2. Arama kutucuğuna Minecraft yazın.
  3. Minecraft for Windows 10 isimli oyuna tıklayın.
  4. Yukarıda yer alan Ücretsiz Deneme kutucuğuna basın.
  5. Kurulum işlemlerini tamamlayın.

Minecraft nasıl indirilir Play Store?

Adım 1: Android cihazınızda Google Play Store &#;u açın ve arama kısmına Minecraft yazın. Adım 2: Karşınıza deneme sürümü ve ücretli olmak üzere iki farklı Minecraft oyunu çıkacaktır. Buradan sizin için hangisi uygunsa indirebilirsiniz. Deneme sürümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Hamachi Minecraft ne işe yarar?

Hamachi üzerinden kullanılar bir sanal ağ yazılımıdır. Yazılım amacı internet üzerinden VPN kurarak Aynı yerdeymiş gibi Lan ağı kuramaktadır.

Hamachi ile oyun nasıl oynanır?

Hamachi programını bilgisayarınıza kurduktan sonra ilk olarak yeni bir ağ oluşturmanız gerekiyor. İsim ve şifreyi ayarlayarak yeni bir ağ oluşturuyoruz. Daha sonra oyunu oynayacağımız arkadaşımıza ağın adını ve şifresini veriyoruz ve o da kurduğumuz ağımıza katılıyor.

Hamachi ile neler yapılabilir?

Oyunların VPN protokolu üzerinden yerel ağ olarak LAN üzerinden oynanmasına olanak sağladığından bazı oyun firmalarının tepkisini çeken program ile 16 kişilik büyük bir oyun veya iş ağı kurulup transferler yapılabilir. Web üzerinde arama yaparak çeşitli oyunların binlerce ağını bulabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası