eston şehir kiralık villa / Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor

Eston Şehir Kiralık Villa

eston şehir kiralık villa

Ümit inal Kişi okudu

Bina ortak alanlarına kimler dahil olur

Soru

Binamız 9 daire ve her kat 3 daire dir.3 daire aktı komple dükkandımonash.pwden dolayı bina hasar gördü ve apartmana sakinleriyle toplantı yapmaya karar verdik 9 daireden 5 i toplantıya katıldı çoğunluğu sağlayıp yönetici seçtik ve yönetime tamiratlarla ilgili anlaşma yapmak için yetki verdik.dış çephe ve Çatı tamiratı için dükkan sahipleri (2 ortak) sorun çıkartımonash.pwıl bir yol izlemeliyiz.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.

13 Haziran Emre Aydın Kişi okudu

Balıkesir-Gönen-Çifteçeşmeler'de yatırım için arsa almak mantıklı mı?

Soru

Merhabalar, Balıkesir gönen çifteçeşmelerde yatırım için arsa almayı düşünüyorum. oranın zemini denize yakın oluşu ve deniz seviyesinde olmasından ötürü çok su tutuyormuş. Ev yapanlar çok su çıkardık zeminden diyorlar. Binevi bataklık gibi. Bu yatırım için bir engel yaratır mı? genelde müstakil evlerin yapıldığı bir bölge.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.

15 Haziran Serdar sadıkoğlu Kişi okudu

İstanbul?daki evi kiraya mi vermeli yoksa satıp ankaradan ev mi almalı

Soru

Merhabalar bizim İstanbul Atakent 2. Etaplarda 28 yıllık Katta 2+1 80 m2 bir dairemiz var. Satılık değeri Kiralık değeri Tayin durumundan dolayı istanbuldan taşınmamız gerekiyor. Giderken evi kiraya mi vermeliyiz yoksa deprem riskinden dolayı kiraya vermeden direk satıp Ankara Batıkent taraflarında yeni binalardan 2+1 aynı metre kare ve kira getirisi 10 12 bin değerinde, satılık fiyatı tl olan bir ev alıp üzerine biraz kredi çekip araba mi almalıyız bilemedik. Şuan bir arabamız yok. Evimizin deprem dayanıklılık testi de çok çok iyi çıkmadı ve deprem olduğu taktirde değer kaybetmesinden korkuyoruz sizce burayı satıp ankaradan ev almak mı mantıklı yoksa burayı kiraya vermek mi? Bu arada aile ve akrabalarımız hepsi Ankara?da. Şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.

09 Haziran Turan Batik Kişi okudu

Tarla yatırımları hakkın da bilgi

Soru

Selam Tebernüş bey Tarla arazisi almak istiyorum ama bu konu hakkın da pek bilgim yok nelere dikkat edelim yükselen yükselecek gelecek içün alım yapıla bilecek neresi vardır saygı ve sevgilerimle

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.

14 Haziran

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır